Dr. Haydar Dümen Erkek skor peşinde
HABERİ PAYLAŞ

Erkek skor peşinde

Türk erkeği bir kereyle tatmin olmuyor. Bir şeyleri ispatlamak istercesine üçün, beşin peşine düşüyor, ne kendini ne de kadınını düşünüyor. Beyler, sayılar, santimler ya da o gecenin skoru mutluluk getirmez. Kadının rakamlarla işi yoktur. Şu takıntınızdan bir an önce kurtulmaya bakın

Hapların faydası olur mu?

40 yaşındayım ve penisim 10 santim. Penis uzatıcı haplardan almayı düşünüyorum. Bu haplar penisi 5 santim uzatır mı?

CEVAP

Değerli okurum, o haplar 5 santim değil, 5 milimetre uzatmaz. Kandırıyorlar da bu kandıranlara engel olacak güç nerede?

Haberin Devamı

Utanıyorum

18 yaşındayım. Cinsel organım olmadık yerde hareketleniyor. Artık utanıyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, elleşme ona. Karışma ona. Altına dar, üstüne geniş elbiseler giy. Kimse ne olduğunu anlamaz.

Başkasını hayal ediyorum

Mastürbasyon yaparken sözlümün başkasıyla seviştiğini hayal ediyorum. Acaba bende bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, bunlar uçtaki fanteziler. Devamlılık ve eyleme dönüşmemek koşuluyla olabilir. Fantezilerini değiştir. Arada düşünsen bile başka zevkler geliştir. Sabırlı ol. Düzeleceğine inanıyorum.

Zar yırtılmadı ama...

22 yaşında kızım. Sevgilimle yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Vajinama boşalmadan hamile kalma ihtimalim var mı? Erkek arkadaşım “Zar bozulmadan gebe kalınmaz” diyor. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili yavrum, kızlık zarı bozulmadan da hamile kalınabilir. Zarla gebeliğin ilgisi yok. Ayrıca zar, orada bir kale kapısı değil. Ortasında deliği var ki içerideki adet kanı dışarıya akıyor. Bu delik spermler için çok büyük bir yoldur.

Kan geldi, neden?

25 yaşındayım. Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Son yaptığımda idrar yolundan kan geldi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, zorladın. Zorlarsa olur. Bunun ne gereği vardı? Onu çözmek lazım. Yani ruhsal açlık mı yoksa iradesizlik mi? Hadi biraz kendini topla. Sağlam kimliğini oluşturmaya bak.

Hamile kalır mı?

Yüzeysel sevişmelerde kızın üzerinde iç çamaşırı varsa hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz, kalmaz, kalmaz.

Kan nereden geliyor?

Kız arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdik. Epey kan geldi. 24 saat geçmesine rağmen hâlâ koyu renkte ve pıhtılaşmış kan geldiğini söylüyor. Adet görmesine 15 gün var. Bu kanama adet kanaması mı yoksa yırtıktan oluşan kanama mı? Doktora gitsek mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, büyük ihtamalle adet kanamasına benziyor. ‘Delinin aklına taş getirir’ misali doktora gitsen ne olacak? Yırtıldı dese bayram mı yapacaksın yırtılmadıysa rahat uykuya mı yatacaksın? İkisi de boş. Yırtıldığını sanıyorum, gelen kanın da adet kanı olduğunu düşünüyorum.

Doymuyormuş

Arkadaşım 33 yaşında ve 5 yıllık evli. Cinselliği çok seviyor. Gecede 3 kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Doymuyormuş. Acaba doğru mu söylüyor yoksa anlattıkları abartı mı?

CEVAP

Değerli okurum, anlattığı normal ama onun dediğinden sana ne. Çünkü senin arkadaşın sayıca obur. Bu tempoyla cinsel yaşamı garantide olmaz.

Erken boşalıyorum

10 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Evlenince geçeceğini düşünmüştüm ama değişen bir şey yok. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bitireceğiz onu. Ama uzaktan kumandayla, sözle ve telefonla konuşmakla olmuyor. Tedavisi ve kullanmak gereken ilaçlar var. Üstelik öyle külfetli de değil. Gerisi sana kalmış.

Haberin Devamı

Yeterli mi?

19 yaşındayım. Penisim 15.5 santim. 63 kiloyum, 1.72 boyundayım. Yaşıma göre penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. Bir üroloji uzmanına görüneyim mi?

CEVAP

Yavrum, ben zaten onu görüyorum. Nesini göstereceksin uzmana? Yani uzman eline cetveli alacak, ölçecek ama cetveller aynı. Boyu normal, kilon, boyun yerinde. Ama galiba aklın uçuk.

Mutlu edemiyorum

22 yaşındayım. Kızlarla ilişkiye girince çok çabuk boşalıyorum. Evlenince sorun yaşamamak için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenince bu sorun tedavi edilecek. Ama gelip geçici ilişkilerin sürerken tedavi olma şansın zayıf.

Kaç santim olmalı?

Kızlık zarı ne kadar derinde? Kızlık zarının yırtılması için penisin kalınlığı önemli mi? Kızlığı bozmak için organ kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, zar vajinanın girişindedir. Penis kalınlığı rol oynasa da esnek ve kanamayacak kızlık zarı kanamaz. Kanayacak olan kanar. Kendi doğrularınıza bakın. Orta yoldan şaşmayın.

Kız istekli değil

25 yaşındayım. Güzel giden ilişkim var ama kız arkadaşım cinselliği yaşamak istemiyor. Onun için yapmadığım şey kalmadı. Daha ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, namuslu ve sorumlu olmalısın. İnsan haklarına, demokratik kurallara saygılı olmalısın. İki taraftan biri istemiyorsa zorlama olmaz. Kız doğru yolda. Senin dediğin olsa ne güvence veriyorsun? Evlenecek misin yoksa bir süre sonra “Hoşçakal” mı diyeceksin?

BÖYLE SORU YOK!

Kız gebe kalmıyor

18 yaşındayım. Şimdiye kadar 5 kızla beraber oldum. Hiçbir zaman korunmadık, hiçbiri hamile kalmadı. Kısır olduğumu düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, sen Türk gencisin. Erkeklikte dünyada birincisisin. Şu 5 kızın tümü yalan söylüyor, gerçeği saklıyorlar. Sana sürpriz yapacak, her biri kucağında bir bebekle kapını çalacak. “İşte baban, baban” diye çocukları ayaklarının dibine koyacaklar.

5 çocuklu 18 yaşındaki baba, bütün dünyada televizyonlara çıkar. Bu sırada baban kalpten, annen felçten yatağa düşebilir. Bebekler de arka arkaya çığlık atmaya başlarsa o zaman ne yapacaksın? Uyan oğlum uyan, rüyaydı bu!

GÜNÜN SORULARI

Elini sürmüyor

2 senedir evliyiz. Son 1 aydır birlikte olmadık, kocam bana elini sürmedi. Kavgalı değiliz, bana çok iyi davranıyor. Aldatmadığından eminim. Neden sevişmiyor, beni sevmiyor mu?

Seviyor sevgili okurum, seviyor. Neden sevmesin? Öyle olsaydı işi bahane eder, eve geç gelir. Her hareketinde bir gönülsüzlük olurdu. İşte o zaman öperken taş gibi soğuk, gülerken dudağının yarısı yana sarkardı. Durmadan seni tenkit eder, yatağa tek başına ve erken gitmenin yollarını arardı. Seni kızdırır, küsmek için çileden çıkartırdı. Oturt karşına konuş. Çünkü bu konuda zaman altındır.

Midem bulandı

21 yaşındayım. 2 kez ilişkiye girdim. Boşalınca midem bulandı. Mastürbasyon yaparken olmuyor. Ne yapayım?

Değerli okurum, ilişkiye nerede ve nasıl girdin? Genelev koşullarında olduysa doğaldır. Bir süre o ortamda deneme. Kaçamak bir ortamda muradına nail olduysan da (!) olur. Mastürbasyonda kendinle baş başasın. Yatak ve oda özgürlüğünde bağımsız devlet gibisin. Odanın kralı sensin. Vur patlasın, çal oynasın. Bak saatine, 4 dakika. Buna krallık denirse, saltanat senindir. Doktorun olarak bu keyfe taraftar değilim. Adil olalım ve olumlu koşullarda derdinin çaresine bakalım.

GÜNÜN SÖZÜ

Gökyüzü eğer karanlık olmasaydı yıldızlar nasıl parladı. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder