Dr. Haydar Dümen Erkek yalnız kalıyor
HABERİ PAYLAŞ

Erkek yalnız kalıyor

Birbirini seven kadın ve erkek evleniyor, bir süre sonra bebek dünyaya geliyor, mutluluk büyüyor. Ancak bebek cinselliğe darbe indiriyor.

Çünkü kadın anne olmanın verdiği duyguyla tüm ilgisini bebeğine yönlendiriyor. Erkek yalnız kalıyor ve üzülüyor. Beyler, kadına zaman tanıyın.

BÖYLE SORU YOK!

Kilo aldım, mutsuzum 37 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. İlk yıllarda gecede 3-4 kez ilişkiye girerdik. Kilo aldım, 125 kiloyum, zar zor 1 kez ilişkiye giriyorum. Eşim çok mutsuz. Yardım edin.

CEVAP

Değerli tombik, tehlike çanları çalıyor. Cinselliği kafandan at, kilona bak. Tabii ki o kiloyla tık nefes olacaksın. Karınla olduğunda o göbek arada dağlar gibi engel oluşturacak. Kadın şöyle sarılmak istese, iki eli kalça hizanda kalacak.

Haberin Devamı

Böylece sen de, eşin de bundan bir şey anlamayacaksınız. O sırada penis de kasıktaki yağ dokusunun içine kayacağından arayıp bulmakta zorluk çekeceksin. Şimdi bile çekiyorsundur. Şekerin çıkacak, işte o zaman penis damarları iflas edebilir. Hadi okurum, ne yap et, zayıfla.

GÜNÜN SORULARI

Haftada 40 çok mu?

20 yaşındayım. Haftada 40 kere mastürbasyon yapıyordum. Bırakmaya karar verdim. Çok zorlanıyorum yavaş yavaş mı bırakmalıyım? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Vay vay vay bu nasıl bir sayı değerli okurum. Dediğin doğru ise işe falan gitmiyor, evde hep bununla meşgul oluyorsun. Hangi ara yemek yiyorsun evladım?

Haftada 40 çay ya da kahve içiyorum desen de olmaz. Seni kendi iradenle baş başa bırakıyor, mastürbasyondan kurtulmanı öneriyorum. Girdiğin bu zor yoldan hemen ayrılmalı, haftada 1 gün doğru düzgün karnını doyurmalısın.

Ona yetmiyor

21 yaşındayım, sevgilim var, 38 yaşında. Her gün ilişkiye giriyoruz ama ona yetmiyor. Erken boşalıyorum. Evlenince mutlu edememekten korkuyorum. Bir de bizim çocuğumuz olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kadın neden evlenmemiş bu yaşa kadar beklemiş? Yani şekerin tadına yeni mi varmış? Daha önce karşı cinsle ilişkisi var mıymış? Evlendikten sonra kadını mutlu edip edememe pek çok faktöre bağlıdır.

Keşke sadece erken boşalman olsa, onun tedavisi var. Bir değil, 5 çocuğunuz bile olur. Bir kadın doğum uzmanıyla ve psikiyatrla konuşsan iyi edersin.

Haberin Devamı

Eşim anlar mı?

25 yaşında kızım. 1.5 yıl süren bir ilişkim oldu. Sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk. Kızlık zarımda sorun olduğunu düşünmüyorum. Evlendiğimde eşim yaşadıklarımı anlar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, anlamaz. Sen mutlu evliliğinde hata yapmamaya bak.

Hasta mıyım?

28 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye girmedim. İdrarımı yaparken son damlada su gibi bir sıvı geliyor. Hasta olabilir miyim?

CEVAP

Hiçbir şey yok değerli okurum. Aslanlar, kaplanlar gibisin.

Akıntı oluyor

18 yaşındayım, cinsel organımda akıntı oluyor. Ne zaman bir kadın görsem akıntı meydana geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli yavrum, hiçbir şey. Normal, fizyolojik bir akıntı. Yani kaygan sıvı. Gelmesinin nedeni birleşmede penisin vajinaya girişini kolaylaştırması. Doğanın bir ön hazırlık ürünü. Bedene hiçbir zararı yok.

Kız alay eder mi?

21 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Çok istiyorum ama penisim 13 santim. İlişkiye girdiğimde benimle alay etmez mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kız niye alay etsin? Normal penis. İlişkiye girip girmemek sana kalmış.

İsteksizlik başladı

5 yıllık evliyim. 3 yaşında çocuğum var. Çocuktan 3 ay sonra bende cinsel isteksizlik başladı. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadında gördüğümüz bir durum. Anne olunca cinsel işlev bitti şeklinde bir beyinsel mekanizmanın sonuncu oluyor. Yine de çözümsüz değil. Tabii ki cinsel konularda akademik açıdan bir uzmanlık olmadan belki net sonuçlar alamıyorsunuz. Ama kafaya takmadan, komplekse girmeden ve birbirinizi yıpratmadan önünüzdeki uzun yıllar için çözüm aramaya devam.

Uzar mı?

19 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 10 santim. Diğer arkadaşlarıma göre epey kısa. Ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, merak etme biraz daha uzayacaktır. Öyle bile kalsa evlenmene engel değil. İki yıl kadar bekleyelim. Yine buralardaysak bir kere daha görüşelim.

Karım artık dayanamıyor

35 yaşındayım ve evliyim. 24 saatte 4-5 sefer ilişkiye giriyorum. Karım artık bu duruma dayanamıyor. Nasıl tedavi edilmem gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman yoksa sorun gerçekten yorucu. Ama erken boşalman varsa bu tedavi edilir. Burada elbette sen aşırı enerjiden yana haksızsın. Artık olgunluk dönemindesin. Biraz irade, biraz başka yöntemlerle bu iş çözülür. Aynı tempo zaten sonuna kadar gitmez.

Heyecan kaybolur mu?

29 yaşında kızım. İyi giden, ciddi bir birlikteliğim var. Bugüne kadar hiç cinsel ilişkiye girmedik, üstün körü bir şeyler yaşadık. Evlendiğimizde bu heyecanı yitirir miyiz? Bu yaptıklarımızı yapmasak mı?

CEVAP

Sevgili okurum, artık bunların peşinde koşmasanız da evlenseniz çok iyi olur. Anne olmak için güzel bir yaştasın. Evlenene kadar 1 yıl geçer. Hadi bakalım, elinizi çabuk tutun. Heyecanlar için ne desem boş.

Kan geliyormuş

28 yaşındayım. 2 yıldır düzenli ilişkim var. Kız arkadaşıma hamile kalmaması için spiral taktırdık. Ancak sevgilimin adetleri düzensiz. Bu ay adet görmedi. Acaba leke leke kan geliyormuş. Acaba gebe kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, spiral gebeliğe büyük ölçüde çözüm ama sorunlarınız daha çok spiralin kendinden kaynaklanıyor. O da kadın doğum uzmanlarının işi. Yeniden onu bir gözden geçirsinler. Siz de rahat edin.

Küçük mü?

18 yaşındayım. Vücudum yapılı olduğu için kızlarla baş başa kaldığımda zaman benimle birlikte olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Penisim 14 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, neyine yardım edeyim ki? Normalin normali olmaz ki. Normalden şikayet edilmez ki. O kızlar hangi gezegenden dünyaya indiler bir sor bakalım. Sen keyfine bak, komplekse girme.

Boyu kalıtsal mı?

Ergenlik çağının başlangıcında cinsel ilişkiye girmek penis boyunun daha uzun olmasını sağlar mı? Yoksa cinsel organın boyu sadece kalıtsal mı?

CEVAP

Değerli okurum, dediğin doğru. Uzamasını sağlamaz. Eğer öyle olsaydı erkekler bunu keşfeder o yaşlarda, babalar çocuklarına kiralık kadınlar tutarlardı.

Acaba hangisi?

Sevgilimle adet döneminden 1 gün önce sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Üzerimizde elbiselerimiz vardı. Kız arkadaşım eve gittiğinde iç çamaşırında açık kırmızı kan olduğunu söyledi. Kızlık zarı yırtılmış olabilir mi? O kanın gelmesinden bir süre sonra adet kanaması başlamış. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bana pek kızlık zarı kanaması gibi gelmedi. Üzerinde ne kadar giysi vardı, ne kadar zorlandı, onu da bilmiyorum. Buna rağmen kızlık kanı değil diyorum ama bunu öğrenmenin size ne gibi bir yararı olacak? Eğer olmuşsa ikinizin arasında olan olmuş. Güvensizlik mi, vicdan azabı mı? Hadi biraz da delikanlı gibi davran.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgiyi siz, nefreti karşısınızdaki yaratır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder