Dr. Haydar Dümen Erkek yorgun kadın kızgın
HABERİ PAYLAŞ

Erkek yorgun kadın kızgın

Bazı kadınlar eşinin yorgunluğunu bahane edip kendisini reddettiğinden dert yanıyor. Bu da kadınları çok yıpratıyor. Hanımlar, eşinizi zorlayarak cinselliği yaşayamazsınız. Çünkü onun enerjisi sonsuz değil. Bu yüzden siz üzerinize düşeni en iyi şekilde yapın. Kocanızın ilgisini üzerinize çekin ki cinsel hayatınız renklensin, mutlu olun...

GÜNÜN SORULARI


Havuzda hamile kalınır mı?

Geçenlerde arkadaşım “Havuzda hamile kalınıyormuş” dedi. Acaba bu iddiası doğru mu? İlişkiye girmeden hamile kalınır mı?

CEVAP
Havuz, deniz, hamam, kaplıca ve küvette yapılan bu ilişkiler bol bol yaşanır. Çocukluğumda anlatılan ilk öykü şuydu: Eskiden Türk hamamlarının öğleye kadar erkekler, öğleden sonra kadınlar gibi çift vardiya kullanıldığı dönemler vardı. Kaçamak yapıp gebe kalan kızlar için “İşte hamama gitti orada da erkekten boşalan meninin üzerine oturdu da gebe kaldı” gibi yorumlar yapılırdı. Aslında spermler son derece asaletli ve mağrur ve de nazik canlılardır. Havuzda mavuzda zorlamalara gelmezler. Dilleri olup konuşsalar “Açtım gözümü, yuvada bekleyen yumurtayı buldum. Daldım içine. 9 ay sonra alın netice” derdi. Bu nedenle havuzda, denizde, küvette, kaplıcalarda gebelik olmaz. Ancak olmaz olmaz demeden önce ‘Deveden büyük fil var’ sözünü de unutmayalım. Küvette binde bir ihtimalle olursa havuzda, denizde bu ihtimal daha da düşer. Her neyse, kısaca buralarda bu tür ilişkilerden gebe kalınmaz deyip işi bitirelim. Şimdi biz size soru soralım. Öğrendiniz işte, size ne onun, bunun havuzdaki maceralarından? Her şeyi biliyordunuz da bir eksik bu mu kalmıştı? Onu da öğrendiniz. Doktora tezinizi hazırlayın, getirin önüme ben de imzalayıp onaylayayım. Sizi de bilgili erkekler olarak gönül bahçelerine salayım.

[[HAFTAYA]]

Mastürbasyon yapınca kendime kızıyorum

19 yaşındayım, her gün mastürbasyon yapıyorum. Yapınca kendimden nefret ediyorum. Hiçbir kızla birlikte olmadım. Kızlardan utanıyorum. Çare bulur musunuz?

CEVAP
Değerli okurum, Kral 16’ncı Louis döneminde halk fakir düşmüş. Bir yetkili kraliçe Marie Antoinette’e “Efendim, halk yiyecek ekmek bulamıyor” deyince kraliçe “Ekmek bulamıyorsa pasta yesinler” demiş. Cinselliğe geçit bulamayan, mastürbasyona mahkum olanlara “Gidin bir kadın bulun” dersek, “Öyleyse gidip kraliçenin koynuna girin” benzetmesi yapmış oluruz. Sevgili gençlerimiz sizler kuru ekmeğe ve kuru bakliyata zaten mahkum ediliyorsunuz. Nerede o pastalar? Bu konunun kral ve kraliçelerine göre her yol düz ve Roma’ya yani amaca gider. Gençlerimiz 20’li yaşlara gelene kadar ortalama 5 yıl mastürbasyona mahkum ediliyor. Buna peki diyelim? Ya 20-30 yaşları arası ne yapacaklar? Yine acı soğan, kuru ekmeğe mi muhtaç kalacaklar? İşte dananın kuyruğu burada kopuyor. İnsanlar ve mide o yiyeceğe yani mastürbasyona şartlanıyor. Kraliçenin yaş günü pastası sunulduğunda bile “Benim karnım tok, siz buyrun” deyip banyoya gitmenin yollarını arıyorlar. Bunlara bir de çekingenlik, deneyimsizlik, korku ve heyecan eklenince sonuç ‘Çaldım sayıra Mevlam kayıra’da noktalanıyor.

Haberin Devamı

***

Haberin Devamı

Kız arkadaşım neden yok?

22 yaşındayım. Şimdiye kadar kız arkadaş edinemedim. Çekingenim. Ne yapmam gerekiyor? Kızlara nasıl yaklaşmalıyım?

CEVAP


Sevgili okurum, plaja gittin, denize gireceksin. Yapman gereken üstündekileri çıkarıp bir köşeye koymaktır. Aynen onu yapacaksın. Çekingenliğini yani üzerindeki giysileri striptiz yapar gibi teker teker çıkarıp atacaksın. Buradan sana 6 ay, ya da 1 yıllık süre tanıyorum. Mutlaka arkadaş edin. Gördüğün kızların resimlerini
beyninde karşı cinsin cinsellik objesi olarak canlandırma.

Kan toplanıyor

22 yaşındayım. Testislerimde kan toplanıyor. Sıkıyorum ve kanıyor. Bu 2 kez oldu. Sizce bir sorun var mı?

CEVAP


Sevgili okurum, beklediğin ve korktuğun gibi bir sorun yok. Ama bir hastanenin önünden geçerken içeriye girip üroloji uzmanına gösterirsen iyi olur

Zarı bozuk mudur?

Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmeye korkuyormuş. Bana “Kızlık zarım esnek” dedi. Sizce kızlık zarı bozum mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, sana ne. Başkalarının namus bekçisi misin? Yoksa mahalle dayısı mısın?

İlişkide kan geliyor

25 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Bu durum beni ve erkek arkadaşımı rahatsız ediyor.

CEVAP


Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Ürolog kontrolü gerekiyor. Bir araştırsınlar, sonrasını düşünürüz.

Erken boşalıyorum

28 yaşındayım. Birçok kadınla beraber oldum. Cinsel ilişkiye girdiğim zaman erken boşalıyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP


Değerli okurum, erken boşalma sorunun var. Bu düzelecektir, tedavi edilebilen bir olay. Burada benim doktorca koşulum, evlilik ortamının oluşması. Ya sürekli bir ilişkin olacak ya da evli olacaksın.

Kaçamak yaptık ama...

Sevgilimle kaçamak yapıp ilişkiye girdik. Sonra devamlı birlikte olduk. Kız bakire olduğunu söylüyor ama ilişkide kanama olmuyor. Acaba o benden önce bir başkasıyla ilişkiye girmiş olabilir mi? Yoksa kanamama ihtimali var mı?

CEVAP


Değerli okurum, kanamama ihtimali her zaman var. Tabii ki ben kıza inanıyorum. Ağzından evlilik lafı filan çıkmadığına göre öyle bir niyetin yoksa acaba kız olmaması senin daha işine gelmiyor mu? Kızın geleceğini düşünmeyeceksin. Ama onun da geçmişini kılı kırk yararak araştırıp hesap soracaksın.

Kocam hep yorgun

2 yıl önce evlendik. Kocamı her gün arzuluyorum ama eşim bazen “Yorgunum” deyip beni reddediyor. Beni reddettiği zaman üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyız?

CEVAP


Sevgili okurum, kadınlar, erkekleri bitmek tükenmez enerji küpü sanıyorlar. Aç musluğu bardak bardak iç, kapat. Kadınlar bitmez, tükenmez enerjiye
sahiptir. Ama erkek için bu olay kimilerinde büyük bir karabasana dönüşür. Çünkü onun söz dinlemeyen bir organı var. Üzerine çok gitme, komplekse
kapılır. Bu kompleks onu daha olumsuzluğa iter. Güzel kızım, şunu haftada 3’e indirin. Pekala iyi bir ritimdir.

Memnun olur mu?

Penisim çok küçük. Ereksiyon hali 11-12 santim. 80 kiloyum. 24 yaşındayım. Evlenirsem eşimi memnun edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, evlenirsen hiçbir şey olmaz. Hayat güzel güzel gider. Fazla kilo alma. Mutlu olacağına ben inanıyorum. Ama ruhunu, aklını biraz geliştir diyorum.


Karım isteksiz

2 yıldır evliyiz. İlişkimiz sağlıklı değil. Aradan aylar geçiyor ama onda istek olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, eşini cinselliğe alıştıracaksın. Tekniğini çok iyi bilip onu kullanacaksın. Asıl önemlisi zaman. Sabırlı olacaksın. Başka bilgiler edineceksin.

Bütün zamanını mastürbasyon alıyor

28 yaşındayım. Hiç ilişkim olmadı. Günüm mastürbasyonla geçiyor. İlişkiye girmeyi istememe rağmen olmuyor. Ne yapayım?

CEVAP


Değerli okurum, ileride evlendiğinde eşin içeride yatarken sen mastürbasyon için banyoya koşabilirsin. Hem sana hem eşine bundan daha büyük zarar olur mu?

Sevgilim hamile mi?

16 yaşındayım. Geçen gün sevgilimle ilişkiye girdik, boşaldım. Kız arkadaşım 1 hafta sonra midesinin bulandığını ve istifra ettiğini söyledi. Hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre kalmadı ama gene de her birimiz ellerimiz havaya açıp dua edelim.

GÜNÜN SÖZÜ
Aşk coşturur, tutku koşturur,
bağımlılık uyuşturur. H.D.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder