Dr. Haydar Dümen Erkekten beklemeyin
HABERİ PAYLAŞ

Erkekten beklemeyin

Evliliklerde cinselliğin yeri tartışılmaz. Eşleri birbirine yakınlaştırır, çoğu zaman sorunların çözümünde rol oynar. Evet, kadınlar ilişkiyle geç tanışıyor, bedenini iyi tanımıyor, çekingen oluyor. Her şeyin erkekten gelmesini bekliyor. Ama bu işler kolay değil. Yatakta kadına da iş düşüyor, durmakla olmaz.

Konuşamıyorum

19 yaşındayım. Bir kızdan hoşlanıyorum. Ama onu gördüğümde ne bir şey belli edebiliyorum ne de selam verebiliyorum. Hiç konuşmadık. Onunla nasıl arkadaş olurum?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar ya da erkekler kötü niyeti olmayan ve kötü düşünceleri yansıtmayan sıradan konuşmaları yadırgamaz. Bu ortam işidir. Sokakta gördüğün zaman, “Gel konuşalım” olmaz. Ama bakışlar ipucu verir. Adeta parola gibidir. Kız arkadaşının yararına herhangi bir konuşma her zaman olumlu sonuç yaratır.

Haberin Devamı

Hani dersine bir yerden yardım etmek, ilgilenmek gibi. Bunların arasına cinsellik ve aşk kokusu sokmadan selamlaşmanın ters tepeceğini sanmıyorum.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım. 4 kez cinsel ilişkiye girmeyi denedim ama hepsinde daha başlamadan boşaldım. Daha sonra isteksizleşiyorum. 15 dakikada 3 kez boşalıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yardımcı olacak bir şey yok. Doğanın düzenini, dengesini bozamam. 15 dakikada 3 defa boşalman ya da doğrudan doğruya erken boşalma. Hepsi heyecan ve bünyenle ilgili. Bunlar uzaktan sihirli değneklerle düzelmiyor. Biraz daha kadına, kıza alış. Evlendiğinde sorun yaşarsan onu çözeriz. Hiç dert etme. Bu işler böyledir.

Çok heyecanlanıyorum

19 yaşındayım. Günde en az 3 defa mastürbasyon yapıyorum. Bu bazen 6’ya kadar çıkabiliyor. Kızlara çok düşkünüm ancak onlarla konuştuğum zaman tedirgin oluyorum, heyecanlanıyorum. Bunların yaşanmaması için ne yapmam lazım hocam?

CEVAP

Değerli okurum, kıza alışmak için mastürbasyondan vazgeçeceksin. Mastürbasyon yapanlar içe dönük olur. Bu zamanla kadına korku biçiminde gelişir. Evlendiği zaman bir de bakar ki kadın değil, mastürbasyon onun için daha zevkli. Hayrete düşer.

Tabii kadın da panikler. Haftada 2-3 kereye onay veriyorum. Eliniz, ayağınızı da bağlamıyorum. Yavrum, buna göre hareket etmek sana kalıyor. Başka ne diyeyim?

Haberin Devamı

Mutlu olabilir miyim?

29 yaşındayım ve artık evlenmeyi düşünüyorum ama penisim ereksiyon halinde 9.5 santim. Bu uzunlukla mutlu olur muyuz?

CEVAP

Değerli okurum, evlen. Olabilecek sorunlar çözülebilecek nitelikte. Niye mutlu olmayasın ki? Mutluluğun ölçüsü santimetreler değil. İçin rahat olsun, onun fonksiyonlarını bozmamaya çalış.

Penisinin mutlaka uzamasını istiyorsan ameliyatla 1-2 santim mümkün. Ama hep aklıma gelen ilk soru şu: Kasıklarında yağ birikimi varsa, penisi 1-2 santim yutuyor. Bu durumda kilo verir, yağı eritirsin. Üstelik ameliyat parası da vermezsin.

Neden isteksizim?

3 aylık evliyim. İlk 75 gün her gece ilişkiye girdim. Son 10 gün ise sadece 5 kez birlikte olduk. Şimdi bende isteksizlik oluştu. Bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bıktırdın. O masum masum, uslu uslu beklerken adamı da azdırdın, kuyunu da kazdırdın. Şimdilik sorun yok. Biraz perhiz, biraz sabır. Kendini yargılama. Anneler, kadınlar yemek yaparlarken o gün ne pişeceklerini bazen çocuklarına da soruversinler. Arada bir sen de “Bugün ister misin?” diye sor. Emrivaki yapma.

Haberin Devamı

Kurtulamıyorum

22 yaşındayım. Her yatağa girişte, aklıma türlü türlü fanteziler geliyor. Ben silahı zorlamaya başlıyorum. Ne olur derdime bir çare bulun.

CEVAP

Sevgili okurum, silahın bakımını iyi yap. Ama tetiğe fazla dokunma. O silah çelikten ya da demirden değil. Mekanizması da beyne bağlı olduğundan aradaki tellerin sağlam kalması için silahını yıpratma. Gerisini kendi haline bırak. Onu da küstürme.

Dertler hep bende

38 yaşındayım, evliyim. İlişkiye çok aç biriyim ama erken boşalıyorum. İlişkiden sonra öyle nefret ediyorum ki ikinciyi istemiyorum. Bir de penisim küçük. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Tedavi olursun ve hayatı dilediğin gibi yaşarsın. Tedavi eden hekime de hayatın boyunca manevi teşekkürlerini anımsayarak gönderirsin.

Hemen sertleşiyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla öpüşmeye başlayınca penisim hemen sertleşiyor ve ağrılar giriyor. Ben boşalmıyorum. Acaba boşalmam mı gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki boşalmak gerekiyor. Ama bunun da kendine göre kuralları ve koşulları var. Kuralına göre oynamayan her oyun falsoludur. Ancak bu kuralları da belirleyen pek çok yaptırım vardır. Onları da gözardı etmeyin.

Çok seviyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Olur yavrum, olur. Evlendiğinde eşini yatak odasına bırakıp gizlice banyonun yolunu tutarsın. Aklını, başına, iradeni elinde topla. Haftada bir-ikiyle idare et. Yapacağın çok iş var, onlara bak.

Nasıl düzelir?

26 yaşındayım, evliyim. Karım cinselliğe düşkün değil. Aklına yılda bir kez gelmez. Eşimin her gece bana gelmesini, her şeyin düzelmesini beklemekten çok yoruldum. Bunun düzelmesinin bir yolu yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, çok haklısın. Zor bir durum. Ne yazık ki ülkemizde pek çok kadın eşin gibi. Al birini vur ötekine. Birçoğu istek olsa bile hareketsiz, yatakta uzanıveriyor. Şu anda yapılacak bir şey yok.

BÖYLE SORU YOK!

Filmlerdeki gibi değil

Yaşım 22. Haftada en az 3 gün mastürbasyon yapıyorum ve her seferinde 2 kez boşalıyorum yani toplamda 6 kez yapmış oluyorum. Benden o filmlerdeki gibi meni akmıyor, fışkırmıyor. Bana sıkıntı yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, pornolar, videolar doğru ve gerçeği yansıtmaz. O yapay ve antrenmanlı film konusunda gerçek hayatta bulamayacağın abartılı şeyleri unut. Gerçek yaşama dön. Partnerinle buluşunca dilediğini spontane yaşayacaksın.

Dilediğin özellikleri taşıyan filmleri sen yaratacaksın. Bu ısmarlama olmayacak, senin sanatsal içerikli cinselliğin olacak. Duygu yüklü, erotik, dahası güvenli, sevgi, şefkat içerikli, kendi evinde yaşayacağın nice filmlerin olacak. Yeter ki sen kendin ol.

GÜNÜN SORULARI

Nasıl kazanırım?

30 yaşında kadınım. Sevgilim erken boşalma ve ilk ilişkiden sonra sertleşememe problemi yaşıyor. Bunu ona söyledim. Şimdi beni aramıyor. Onu nasıl kazanırım?

CEVAP

Sevgili kızım, kendini harcama, ruhunu da adamın ayakları altına atma. Sevgilini kazanmanın yolları: Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçermiş, onu ara. ‘Erkeği Kazanmanın 1001 yolu’ adlı kitabı al, ne diyor? ‘Erkek akıllı kadından hoşlanmaz’ mı yazıyor? Git zeka testi yaptır.

Zeka yaşını küçült. Bunu arkadaşına bildir. Geriye ne kaldı? Sen erkek arkadaşının iktidarsızlığıyla erken boşalmasını da bize bırak. Dediğin gibi anne olma yaşındasın, vakit kaybetme.

Kalbim taş kesildi

19 yaşındayım. Eskiden sürekli kızlara aşık olurdum. Bir yıldır aşık olamıyorum. Acaba kalbim taş mı kesildi?

CEVAP

Sevgili okurum, tabii ki kalbin taş kesilmedi. Arsızlaştı ve nazlanıyor. O kıymetli kalbin zamanını bekliyor. Felaket o zaman başlayacak. Bir kere aşık oldu mu, “Ondan başkası olmaz” diyerek erken yaşlarda evliliğin yolunu tutacağa benziyorsun. Bu baktığım falında çıktı. Eğer böyle olursa sakın kanma, önce okul bitsin, mesleğini al eline, ardından düş aşkın peşine.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgiliye vereceğiniz armağanda paranın değil yüreğinizin resmi olsun. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder