Dr. Haydar Dümen Esaretin böylesi...
HABERİ PAYLAŞ

Esaretin böylesi...

Haberin Devamı

Mastürbasyon öyle bir alışkanlık ki erkekleri adeta esir alıyor. Evleniyor, çocuk sahibi oluyor yine de ondan vazgeçemiyorlar. Beyler, kadınınız gözüyaşlı bekliyor, evliliğiniz sarsılıyor. Büyük esarete çözüm bulun ve kendinizi bu dertten kurtarın...

BÖYLE SORU YOK!


Henüz ilişkiye girmedim


20 yaşındayım, esmer ve yakışıklıyım. Ama hiç ilişkiye girmedim. Kız arkadaşlarım oldu ama nedense iğreniyorum. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, yakışıklılık tek kredi hesabı gibi yalnız esmerlikten mi? Yani aksesuarlar nasıl? Göz ala, bakış çakmak çakmak, bakarken karşısındakine sanki konuşur gibi, saçlar dikine taralı... Yakışıklılık böyle mi yoksa vitrin mankenine mi benziyor? Her neyse, ilişki zamanı kapını çalmış. Olay sana kalmış. Şansını geri çevirme. Ancak şu kızların da kanına girme. Çünkü peşinde olduğunu anladılar, içine ye, kabuğunu at oyununa gelmediler. İlişkiyi dostça dene. Tatlı dil, tavşanı ininden çıkarırmış. Tavşan yanına gelirse, onu koru ve güven ver. Hemen gırtlağına sarılma. Kolay gelsin, bu ilişkilerin birinde bile vicdani sorumluluk alma.


GÜNÜN SORULARI

Sertleşme olmuyor

20 yaşındayım, 2 aydır mastürbasyon yaparken sertleşme olmuyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, sana ne oldu? Ağustos sıcağı mı vurdu? Yoksa bazı sıkıntıların oldu da yüreğin mi kavruldu? Bu sertleşme ne zaman ve nerede olmuyor? Örneğin; sabaha karşı derin uykudasın, bir rüya ki dostlar başına. Gözler mürdüm eriği, saçlar Hint güzellerininki gibi topuklarına uzanıyor, dudaklar sosis, bacaklar sütun, çene çukur, yanak gamzeli, yaş senden 2 yıl eskikli bir afet-i devrana mı sertleşme olmadı? Yoksa idrar birikimi zorladığı halde yine mi sertleşmedi? Eğer öyleyse bir de ruhunun aynasına bakalım yani depresyon mepresyon yoksa 1 ay daha bekle. Sertleşme yine olmuyorsa dert etme, bir kerecik üroloji uzmanına gitmeyi ihmal etme.

Karımdan çok utanıyorum

45 yaşında, 20 yıllık evli, 2 çocuk babasıyım. 4 aydır sertleşme olmuyor. Eşimden utandığım için artık ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, dişin çürümüş, zonkluyor. Uykularını da kaçırıyor, ne yaparsın? Bir diş hekimine koşarsın. Ya senin çakaralmazın 32 dişinden biri kadar bile değeri yok mu? Aslında evliliklerde fizyolojik yani görevsel sorun içermeyen durumlar olur. Bunlar kötüye yorumlanmaz. Süre biraz uzamış. Doğrusu kilonu, tansiyonunu ve kan şekerini bilsem iyi olurdu. Bu saydıklarıma bir de testosteron hormonu ekle, bana bildir. Yaşamının en verimli döneminde sana ve 2 çocuk annesi eşine mutluluk yollarını açayım. Bu meslek narindir, güzeldir ve kişiye özeldir. Bilelim ki ona göre yardıma el verelim.

* * * *

Benimki hemen uçuyor

19 yaşındayım. Kızları görünce cinsel organım havalanmıyor ama mastürbasyon yapınca uçuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Kanadını azıcık indiriver canım. Bana ne senin ne yapacağından? Organ senin, can senin. Canan senin, huy senin. Kuyu senin, su senin. İdareli kullan yeter.

Nasıl kontrol ederim?

Bir kız görünce kendime hakim olamıyorum. Cinsel istek ve mastürbasyon yapmak aklıma geliyor. Acaba kendimi nasıl kontrol ederim?

CEVAP Değerli okurum, zaten kontrol altındasın. Bu yoldan şaşma. Biraz daha frene bas. Ama kızlara da alış. İnsanlık derslerine biraz çalış.

Kızlık zarım patladı


18 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve kızlık zarım patladı. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Kızım, bomba patlamış. Pardon atom bombası patlamış. Sesi de bütün mahalleye yayılmış!!! Bu olay üzerine birçok öykü uydurulmuş. Yapılacak şey: Patlatanla pazarlığa oturmak, mümkünse nikahı kıydırmak.

Ya canım acırsa?

20 yaşındayım. Sevgilim askere gitmeden önce onunla birlikte olmak istiyorum. Ama canım acır diye korkuyorum. Canım çok acır mı?

CEVAP Sevgili yavrum, bu kötülüğü arkadaşına yapma. Kendini onun askerden dönüşüne sakla.

Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum


21 yaşındayım. Şu ana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Birkaç kez genelevde ilişkiye girdim. Onun dışında günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride sorunlara yol açar mı?

CEVAP Değerli okurum, günde 5 mastürbasyon seni esir alır. Bundan çeşitli zararlar göreceksin ve kendi başına binbir çorap öreceksin. Benden söylemesi. Haftada 3’e inmediğin sürece oraya buraya danışacaksın günlerce. İşin özü ve tedavisi senin elinde. Gücünü de yitirme, kalsın belinde.

İlişkiye gireceğim günü hayal ediyorum


16 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Hep ilişkiye gireceğim günü hayal ediyorum. Bu yüzden derslerime odaklanamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli yavrum, odaklanamıyorsun, duraklanırsın. Yani sınıfta kalırsın. Önünde uzun yıllar var. Nasıl olsa birini bulacaksın, evleneceksin. Seks yapa yapa doyacaksın. Ama bu yolda gidersen parasız pulsuz, çulsuz bir hayatın içine dalacaksın.

Boşalamıyorum

24 yaşındayım. Günde 2 ya da 3 kez bile cinsel ilişkiye girsem boşalamıyorum. Sebebi ne olabilir?

CEVAP Sevgili okurum, evlendiğinde düzelir diye umuyorum. Üzerine düştükçe boşalmaman artacak. Başarı şansın azalacak. Şimdilik öyle kalsın. Mastürbasyondan da elde geldiğince uzak dur. Fantezilerini keşfet. Yola öyle devam et.

Zar yırtıldı mı, esnek mi?


23 yaşında kızım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım ama hiç zevk almadım. Bir de ilişkide hiç kan gelmedi. Hemen tuvalete gittim, o sırada kan geldiğini gördüm. Nişanlım buna inanmadı. Kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi?

CEVAP Sevgili okurum, zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da. Dahası gebe kalırsan çok ağlarsın.

Sevgilim ilişkiye girmek istiyor ama...

23 yaşındayım. 3 yıldır ilişkim var. Son zamanlarda kız arkadaşım sık sık ilişkiye girmek istiyor. Ben emin değilim. Evlenmeyi düşünüyoruz ama ilişkiden sonra ayrılırsak ya da bana bir şey olursa onun ortada kalmasından endişe ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, bu durumu kız arkadaşınla konuş. Ailenin evlilik bakımından nabzını yokla. Evlilik sorumluluklarını taşıyacak durumdaysanız, aşkınıza inanıyor ve kendinize güveniyorsanız ne yapalım sizi biz tutamıyoruz. Bütün bu saydıklarım olumsuz ise, tabii ki senin korktuğun olur. Kız ortada kalır. Bence de böyle bir sorumluluğun altına girilmez.

Neden acı çekiyorum?

29 yaşında kadınım. Eşimi çok seviyorum ama cinsel ilişkide çok acı çekiyorum. Onunla bir araya gelmeye korkar oldum. Ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı biz yok ederiz.

Mastürbasyonla büyür mü?

17 yaşındayım ve öğrenciyim, mastürbasyon yapmakla penis boyu büyür mü?

CEVAP Değerli okurum, mastürbasyon yapmakla penis boyunun büyümesi arasında bir bağlantı yoktur. Eşim kendini kasıyor 3 aylık evliyim ama eşimle ilişkiye giremedik. Ne zaman birlikte olmak istesem eşim bütün vücuduyla bana karşı koyuyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, ülkemizde akıl almaz boyutlara ulaşan bir olaydan söz ediyorsun; vajinismus. Çözümünü bulduk, daha ne istiyorsun?

GÜNÜN SÖZÜ

Tek bilgi ya da tek tecrübe yarım kalmış bir düş gibidir. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder