Dr. Haydar Dümen Esas görev erkeğe düşüyor
HABERİ PAYLAŞ

Esas görev erkeğe düşüyor

Uzun ilişki, erkeğin bir türlü boşalamaması kadın için eziyete dönüşüyor. Duygular, tecrübesizlik cinselliği etkiliyor, heyecan arttıkça sorunlar büyüyor. Aslında geç boşalma erkekler için aranan bir durum ama kadını yoruyor. Beyler, devreye fanteziler girsin, onları kullanın dert kalmasın.

Dokunamıyorum

21 yaşındayım ve nişanlıyım. Kızlara karşı hiç ilgim yok. Nişanlıma hiç dokunamıyorum, isteksizim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle. 25’li yaşlara gel. Cinsel kimliğin oluşsun. Bu arada cinsel birleşmeler için bir olanak ara. Taşlar yerine oturduktan sonra evlen ki kız da düş kırıklığına uğramasın. Geçmişteki yaşananlar beyninde iz olarak kalabilir. Bana kalsa nişanı bile boz. Bir yemek sevilmeden yenmez. Aynı onun gibi. İstek olmadan evlilik olmaz.

Haberin Devamı

İsteğim kalmıyor

20 yaşında, 1.82 boyunda, 70 kiloyum. Haftada bir kez mastürbasyon yapıyorum. Yaşıtlarımın daha çok yaptığını tahmin ediyorum. İlişkiye girdiğimde bir kere boşalıyorum ve isteğim kalmıyor. Sizce bu normal bir durum mu?

CEVAP

Değerli yavrum, maşallah diyelim, her şey normal. Her şey ideal, her şey güzel. Bu her şeye aklına gelen öteki şeyleri de ekle. Ben de onlara iyi ve mükemmel diye imzamı atıyorum.

Geç boşalıyorum

22 yaşındayım. Çok geç boşalıyorum. Kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Yoksa sevgilim benden ayrılacak.

CEVAP

Okurum, çok gençsin. Bu meslek zordur. Geç boşalma birçok erkek için aranan bir durumdur ama tabii ki partnere ya da eşe işkence edecek kadar uzamışsa orada da biz hekimler fazla yardımcı olamıyoruz. Sadece iş fantezilere kalıyor. Üstelik sizin birlikteliğiniz olumlu ortamın yani evliliğin içinde olmuyor. Bu da bir etkendir. Şimdilik kafaya takma, devam et.

Nasıl kurtulurum?

18 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 13 santim. Sizce normal mi? Haftada en az 6 kez mastürbasyon yapıyorum. Sanki birileri beni bunun için zorluyor. Mastürbasyon yapmaktan kurtulmak istiyorum. Bu durum ileride cinsel hayatımı etkiler mi?

CEVAP

Değerli yavrum, penisin normal. Mastürbasyonun fazla. Söylediğin korkular olmayacak ama önünde çook uzun yıllar var. ‘Unun çoksa günün de çok’. Yani idareli kullan demiş atalarımız. Sen 1-2 sayı düşüver şu mastürbasyondan.

Haberin Devamı

Sevgilim hamile mi?

24 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben boşaldım ama üzerimizde pantolonlarımız ve iç çamaşırlarımız vardı. Sizce kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı var mı? Adetinin geciktiğini söylüyor.

CEVAP

Değerli okurum, hiç üzülme. Ne hamile ne mamile. Psikolojik sıkıntı yaşıyor. Ya da adeti gecikmiştir. Keyfinize bakın gebelik söz konusu değil.

İlişki ne kadar sürmeli?

20 yaşındayım ve erken boşalıyorum. Bu işin normali nedir? Ne kadar süre ilişkiye sürdürürsem erken boşalma biter?

CEVAP

Değerli okurum, 3-4 dakikanın üzerine çıkman gerekir. Üzülme, tedavisi var.

Acı çekiyorum

25 yaşında kızım. 3 yıldır erkek arkadaşım var. Bir yıldır ilişkiye giriyoruz. Ama benim cinsel organımda çok ağrı oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Güzel kızım, sanırım senden kaynaklanıyor. Orada bir olay var mı yok mu bir kadın doğum uzmanı görmeli. Eğer sorun yoksa o ağrıyı gideririz.

Zararı olur mu?

25 yaşındayım ve hiç ilişkiye girmedim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. İleride üreme sorunu yaşar mıyım? Yani mastürbasyonun zararı olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, mastürbasyonun zararı olmuş bile. Seni her gün kendine bağlayarak olayı bir tutku haline dönüştürmüş. Bu tıpkı tiryakilik gibi, seni vazgeçilmesi zor noktalara getirebilir. Çünkü neye alışırsak onu isteriz. Gerek ilk cinsel birleşmelerde gerekse evlilikte duyduğun, düşündüğün, beklediğin zevki alamayınca büyük bir düş kırıklığına uğrayabilirsin. Evlendiğinde de karından gizli gizli mastürbasyon yapma yollarını arayabilirsin. Zarardan erken dönülmesi için hemen bu yakınlarda karşı cinse yönel. Mastürbayon yapmayı da haftada 2’ye indir.

Hastalık kapar mıyım?

20 yaşındayım. İlk cinsel deneyimimi yaşamak için bu hafta geneleve gideceğim. Ama bir hastalık kapmaktan korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kapmayacağına inanıyorum.

Kız zevk almıyor

Penisim olur olmadık zamanlarda sertleşiyor ve ilişki sırasında en az 5 kez boşalabiliyorum. Buna rağmen partnerimi memnun edemiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalıyorsun. Süre yetmiyor. Onunla ilgilenme, fazla elleşme. Ereksiyonun gerçekleşmesi beyinden kaynaklanıyor. Yani delinin aklına taş getirme. Hani insanlar zor durumda olunca ereksiyon olur mu? Olmaz! Aklını işe, dünyaya, kendine, ailene çevir.

Esnek mi, bozuldu mu?

23 yaşında kızım. Uzun süre önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, bir damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? Yoksa esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum galiba zar yüzde 75’lik bir oranla yırtıldı. Yüzde 25’lik bir oranla da bir parça zedelenmeyle esnekliğine esneklik kattı. Olan olmuş. Senin için de hayırlı olur umarım. Akıllı, iradeli ve sınırlı duygusallıkla hayat dümenini iyi kullan.

BÖYLE SORU YOK: Kıza yetmiyormuşum

İzlediğim filmlerde erkeklerin cinsel organları çok büyük. Penisim 17 santim, bu filmlere göre sevgilimi tatmin etme şansım yok. Haftada 1-2 kez birlikte oluyoruz. Kız arkadaşım “Bana yetmiyorsun” diyor.

CEVAP

Değerli okurum, o görüntüler sahte, hâlâ mı öğrenemediniz? Burada bilimin sözcüsüyüm. 17 santim penis normaldir. Hatta normalin üstüdür. Kız arkadaşın “Sen bana yetmiyorsun” derse o onun sorunu. Cinsel soğukluğu ya da vajinal orgazm güçlüğü vardır. Erkek olan adam “Ben yetmiyorsam yetenini bulursun” gibilerden bir laf eder ve yoluna devam eder. Bilgilerim ve yardımla bu kadar inceliklere ve ayrıntılara girilmez. Anladın mı koçum?

GÜNÜN SORULARI

Her gün boşalıyorum

18 yaşındayım, hemen her gün boşalıyorum, bağımlılık haline geldi. İleride bu nasıl sonuçlar doğurur?

Değerli okurum, yazık sana çocuğum. Biliyorsun ki her türlü bağımlılık iradeyi yıpratır. İrade yıpranınca kişinin kendine güveni azalır. Suçluluk ve aşağılık duygusu kol kola girer, kalkar ziyaretine gelir. İşte olan budur, seni de çok yıpratır. Et, kemik yerinde durur. Ama ruh alışkanlığını bir türlü bırakmaz. Bir tarafta en kaliteli yiyecekler dururken o ille de alıştığı sade suya bulgur pilavını ister. Yatak odasında da sevgili eşin hazırladığı nefis sofrada seni bekler durur. Sonra da gözyaşlarına boğulur. İşte bunlar olur.

Bakire miyim?

19 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan gelmedi Kızlık zarım bozuldu mu? Bakire miyim, değil miyim? Yardım edin.

Sevgili okurum, senin gibi kızlarımıza çok kızıyorum. İlişkiye giriyorsunuz, sonra “Ah vah, kızlık zarım gitti mi?” Ya kızım, içeri bir şey giriyor. Hala ne olsun bekliyorsun? Neyin kafasındasın? Kızlık mızlık düşünme artık. En azından eski, masum genç kız değilsin. Artık sen kadınsın. Zarın esnek olabilir ama gerçek bu. En yakın zamanda bir kadın doğum uzmanıyla görüş.

GÜNÜN SÖZÜ

O beni sevmese de ben onu seviyorum. İki yanlı saflıktır. Biri ruhun, öbürü aklındır. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder