Dr. Haydar Dümen Eşinizin ilgisini çekmeye çalışın
HABERİ PAYLAŞ

Eşinizin ilgisini çekmeye çalışın

Evliliklerde ilişki zamana yenik düşüyor. Heyecanlar azalıyor, cinsellik monotonlaşıyor. Eşler sorunu çözmek yerine birbirinden uzaklaşıyor. Erkeği küstürmemek lazım. Kadın kendine bakmalı, eşinin ilgisini üzerinde tutmalı.

Başarısız oldum

19 yaşındayım. İlk cinsel ilişki denememde başarısız oldum. Partnerim bana kötü davrandı. Ne yapacağım?

CEVAP

Yavrum, birçok gencin başına gelen olay yaşamışsın ama yardıma ihtiyacın yok. O ortamda öyle olur. Doğrusu olmuş. En iyisi unut gitsin.

Eşimi itiyorum

25 yaşında, evli kadınım. Eşimle ilişkiye girerken ilk başta korkup onu geriye doğru itiyorum. Bunu neden yapıyorum sizce?

Haberin Devamı

CEVAP

Korkudan olabilir sevgili okurum. Çocukluğunuzdan beri bu korkuları beyninize doldurdular. Erkeklerin acımasızlığı, güvenilir olmaması, ayıbı, günahı, ağrılı, sancılı ve kanlı tabloları önünüze serdiler. Bütün bunlar sizlerin beynine yer etti. Şimdi karşımıza korku olarak çıkıyor. Alış yavrum, yavaş yavaş alış.

Sertleşmiyor

24 yaşındayım. Düzenli olarak cinselliği yaşıyorum. İlişkiye girerken kasıklarıma kramp girdi, penisim 10 dakika sertleşmiş halde kaldı. Sonra eski haline döndü. Ancak bir süre sonra bende sertleşme sorunu başladı. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP

Değerli okurum, 15-20 gün kendini zorlama. “Sertleşecek mi?” diye denemelere girme. Sonra düzelecek o.

Doyumsuzum

Yedi yıllık evliyim. Cinsel yönden doyumsuzum. Aklımda hep cinsellik var. Penisimden kayganlaştırıcı bir sıvı geliyor, artık çok sıkıldım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, o salgının sana zararı yok. Ama cinselliğe bu kadar takılmanın pek çok zararı var. Kafan, zamanın ve enerjin cinselliğe yoğunlaştığından bir süre sonra hayattan kopabilirsin. Sanırım erken boşalman var. Kendini disiplin etme zamanın geldi de geçiyor.

Çok acı çekiyorum

25 yaşında, 1 yıldır nişanlı kızım. Ön sevişmeyi uzun tutmamıza rağmen birleşme esnasında dayanılmaz bir acı duyuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir ihtimal vajinada hassasiyet ya da iltihaplanma söz konusu. Bunun böyle olup olmadığına kadın doğum uzmanları karar verir. İkinci ihtimal ise sen kendini kasıyor olabilirsin. Her birleşmede ‘Acaba yine acıyacak mı?’ diye kendini kasarsan acı olur. Her ikisi de sorun değil. Eğer kadın doğum uzmanına bir kere gidin. Olayın adı konulsun. Ne çıkarsa çıksın, bu evliliğinize engel değildir. Evlilikte cinsel mutluluğu yaşayacaksınız.

Haberin Devamı

Kısır olur muyum?

18 yaşına girdim. İki yıldır mastürbasyon yapıyorum. Kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz.

Küçülmez mi?

32 yaşında kadınım. Eşimin cinsel organı çok büyük ve sert. Bu yüzden çok acı çekiyorum. Küçültmenin bir yolu yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, geçmiş olsun. Haklısın, doğrudur. Eğer kocan kendini idareli kullanmayı öğrenmezse senin yakınmaların bitmez. Kocan yumuşak, duygusal seçenekleri ortaya koyarak organı da yarı yarıya kullanmalı. Bu işi idare etmeyi, evliliği sürdürmeyi öğrensin.

Neden başaramadım?

18 yaşındayım. Bir hayat kadınıyla ilişkiye girmek istedim ama başarılı olamadım. İlişki sonunda boşalamadım. Erkekliğimden şüphe etmeye başladım. Beni aydınlatın.

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, bir şey yok ki aydınlatayım seni. Her şeyin pırıl pırıl aydınlık. İlk heyecandan dolayı ruhsal kaliten de iyi olduğundan başarı sağlayamadın, doğaldır. Kafaya takarsan üzülürsün. Kendi haline bırakırsan düzelirsin. Doktorluk bir durum yok.

İlgisini nasıl çekerim?

38 yaşında kadınım. Eşimin bana karşı ilgisi çok azaldı. Her gün sırtını dönüp yatıyor. İlişkiye girmek istediğim zaman reddediyor. İktidarsız değil. Sizce kocamın ilgisini çekmek için ne yapmalıyım? Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, ilişkinizin monotonlaştığını düşünüyorum. Renklendirmek senin elinde. Eşinin ciddi bir sorunu yoksa kocanı yeniden keşfetmeye çalış, haftada 1-2 mutlaka çok renkli, çok heyecanlı, süslü, biraz erotik giysiler giy. Az müzik, loş oda, belki birkaç ayna şimdilik malzemelerin bunlar. Yetmezse ben yine yol gösteririm. Yaz bana ki bileyim.

Uzar mı, uzamaz mı?

18 yaşındayım ve 90 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali 10 santim. İleride uzar mı yoksa kilo sorunum yüzünden uzamaz mı?

CEVAP

Yavrum, uzayacağı kadar uzamış. Ne var ki kasık bölgendeki yağlar penisin boyunun üçte birini yutuyor. Yani penis sanki örtülmüş, siperde gibi. Dert etme, zayıfla, hayatın her bakımdan düzgün geçsin.

Neden gelmiyor?

18 yaşındayım. Bu zamana kadar 3 kez ilişkiye girdim. Ama ikisinde de benden meni gelmedi. Mastürbasyon yaparken hiç sorun yaşamıyorum. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum alışamadın. Şartlanma böyle. Bir de kafana takıyorsun sanıyorum. Kendi haline bırak. Tedavilik bir şey değil. Evlendiğinde her şey düzelecek.

Hamile kalır mı?

Sürtünerek sevişiyorduk ama ben vajinasının üzerine biraz boşaldım. Olaydan sonra sevgilim ıslak mendille temizledi. Sevgilim bakire, hamile kalır mı?

CEVAP

Okurum, nadir de olsa olabilir. Burada önemli olan ihtimal hesapları. Bana göre kafaya takacak bir şey yok.

BÖYLE SORU YOK!

Gergedanlığım geri gelsin

30 yaşındayım, 3 yıldır evliyim. Bekarken günde 4 kadınla birlikte oluyordum. Evlendim, seks hayatım bitti. Psikolojik mi, hastalık mı? Eski gergedanlığım geri gelsin. Bunu lütfen birlikte çözelim. RUMUZ: 877

CEVAP

Rumuz: 877, şöyle yap desem, diyemem. Çünkü gazete köşesi bu konuya uygun bir yer değil. Okurlar, senin özelini izleyebilir. Ardından da eşin başına bela olur, gazete köşesi de yatak odan olur. Sakın kendini gergedanlığa kaptırma. Duygularını ve insanlığın yolunu, hayvanlar alemine saptırma. Sorununa gelirsek, tam olarak anlamış değilim. Şimdi ben sana soruyorum: Erken boşalma mı, ereksiyon problemi mi? Yoksa sende ya da eşinde evlilikten sonra beliren cinsel isteksizlik mi? Tüm bunların yanıtını aldığımda bu işin sırrını sana verebileceğim ve dileğini yerine getireceğim.

GÜNÜN SORULARI

Acaba yırtıldı mı?

Sevgilimle ilişkiye girmedim, ona benzer bir şeyler yaptım. Çok ileri gitmedik ama ayağa kalktığımda 3-4 damla küçük kan lekesi vardı. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

Kızım, kızlık zarının yırtılıp yırtılmadığına, bana verdiğin bilgilerle karar veremem. Senin deyiminle ‘ona benzer bir şeyler olmuş.’ Kızlık zarı, vajinanın hemen girişinde bulunur. Bozulması için illa da ilişki yani penetrasyon yaşanması gerekmez. Çok merak ediyorsan bir kadın doğum uzmanına gidersin. Doktor takar gözüne gözlüğünü, zarı aynasından ya görür ya da görmez. Böylece Hanya’yı da Konya’yı da öğrenirsin.

Hep seks yapmak istiyorum

26 yaşında kadınım, 5 yıldır evliyim, bir kızım var. Evin her yerinde sevişmek istiyorum ama eşim sıkılmaya başladı. Ne yapmalıyım?

Kızım, öncelikle seni insanlığa davet ediyorum. Her gün birkaç saat kimin sekse ayıracak zamanı olabilir? Zavallı eşin usanmış. Hatta seksten soğumuş. Arkadaşlarına “yetti gari, artık bana musallat olmasın” diyormuş. Bu yolda devam edersen, göreceğin zararı ben kestiremiyorum. Haftada 3-4 kez sekse dayan kızım diyorum. Ancak bu söylediğimi yapabileceğine inanmıyorum. İnsan olan cinsel birlikteliklerde insanlığı ve estetiği arar. Okurlarım, aklınızı doyurun, insanlığı kayırın, yüreğinize de bir parça pay ayırın. Gerisi teferruat.

GÜNÜN SÖZÜ

Özgürlük pahalı bir giysi gibidir. Büyük bedel ödersin, üzerine giyince de rahat edersin. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder