Dr. Haydar Dümen Eşinizin kıymetini bilin
HABERİ PAYLAŞ

Eşinizin kıymetini bilin

Kadınların çoğu korkuyla yetişiyor, cinselliği öğrenmekte zorlanıyorlar. Ama bazıları doğuştan şanslı. Cinselliğe adım atarken orgazm oluyorlar. Eşlerini de mutlu ediyorlar. Beyler, kadınınızın kıymetini biliyorsunuz değil mi?

Neden soğuyorum?

Her çıktığım kızla evlenmek istiyorum ve onlarla ilişkiye giriyorum. İlişkiye girdikten sonra soğuyorum. Ardından da ayrılıyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Yavrum, söyle sen bu kızları nereden bulacaksın? Anladım, sen rüya çapkınısın. Kızlar sıraya giriyor, sana altın tabakta bal mı veriyorlar? Yaşın kaç, başın kaç? Bu gidişle başında saç kalmayacak. Çünkü rüyanda sana bal veren kızlar, bir gün o saçlarını yolacaklar. İşte o zaman, kaç oğlum. Kaçarken postu da deldirtme.

Haberin Devamı

Nasıl yeneriz?

Kız arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Arkadaşım başkalarından duyduğu bilgilere kanıp cinsel ilişkiye girmekten korkuyor. Biz onun bu korkusunu nasıl yenebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar korkar. Kolay da yenemezsin. Ama çocuğum evlenmeden önce bu tür maceralara ön ayak olmak bana yakışmaz. Bu işlerde niyete bakılır. Niyetin sağlamsa zaman her şeyi halleder.

Sertleşmiyor

35 yaşındayım, 2 ay önce evlendiğim eşim beni terk etti. Penisim bir türlü sertleşmiyor. Sizce nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğin ilk aylarında böyle şeyler oluyor. Erkeklerde de ereksiyon bozukluğu özellikle gençlerde görülüyor. Bu konuda oranı çok yüksek düzeyde sorun psikolojik kaynaklıdır. Tedavi olur, uzmandan yardım alırsan her şey yoluna girecektir.

Durduramıyorum

18 yaşındayım. Cinsel ilişkiye çok istekliyim. İlişkiye giremediğim için hafta 10-15 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararlı olduğunu biliyorum ama kendimi durduramıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sahi sen sayı saymasını biliyor musun? 3, 5 daha ne eder, söyle bakalım. Bak 3 kere 5 demedim gayet basit. 7 mi dedin? Senin beynin şimdiden sulanmış. Haftada 2-3 mastürbasyon yap, o kadar. Doğru ailenin yanına, onlarla zaman geçir.

Niye beni beklemiyor?

26 yaşındayım, bekarım. Çok sevdiğim bir kız arkadaşım var. İlişkiye girdiğimizde kız arkadaşım ben boşalmadan 2 kere orgazm oluyor. Acaba kız arkadaşım hasta mı? Bir de neden beni beklemek istemiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın yaratılış olarak şanslı. Tabii bu senin de şansın. Seni çok seven, senden zevk alan şahane bir kadın. Yavrum, hastalık da nereden çıktı? Normal şeyler neden hastalık olsun? Bana bak delikanlı, onun kıymetini bil. Umarım evlenirseniz, mutlu yuvanızda mutlu çocuklar yetiştirirsiniz.

Eşim rol yapar mı?

33 yaşındayım. Eşimin ilişkide hemen orgazm oluyor. Acaba bu mümkün mü? Taklit yapanlar olduğunu duydum. Endişem çok fazla. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre bu durumun seninle doğrudan bir ilişkisi yok. Eşin orgazm oluyorsa olsun, olmuyorsa olmasın. Yani şöyle düşünelim. Yemek mideye girdikten sonra orada sindirildi mi, biraz sıkıntı mı yarattı olayının ölçümünü kişi sadece kendi yapabilir. Kadınına inan, taklit yapıyorsa da üzerine varma. Acaba sen erken mi boşalıyorsun da eşin seni düşündüğü için böyle davranıyor? Bir de o açıdan bakalım.

İkna edemiyorum

26 yaşındayım. Önümüzdeki ay evleneceğim. Ben daha önce hiç kimseyle birlikte olmadım. Nişanlımla birkaç kez öpüştük o kadar. Onu ilişkiye ikna edemiyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, niye acele ediyorsun anlamadım ki? Madem şubat ayında evleneceksin, biraz sıkıver dişini yavrum. Nikahınız kıydıktan sonra sevgili eşinle balayına çıkacaksın. Ya da evde kimsenin olmadığı, sakin bir ortamda onunla çok özel bir gece geçireceksin.

Evi çiçeklerle süsleyeceksin, loş ışık seçeceksin. İyi bir müziğin eşliğinde elini tutacaksın. Yanına oturacaksın. Ona aşkını ve güzelliğini anlatacaksın. Hemen cinselliği düşünmeyeceksin. Mümkünse onu güldüreceksin. Hadi bakalım, kolay gelsin.

Neden acele ediyor?

18 yaşımdayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. Üç aydır birlikteyiz ve kız benimle cinsel ilişkiye girmek istiyor. Sizce bu kadar kısa bir sürede bu kadar aceleci davranması doğru mu? Bence bizim için uygun değil. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bence de uygun değil. Aferin yavrum, bu yolda devam et.

Zevk almıyorum

32 yaşındayım, 14 yıllık evliyim. Kocamı seviyorum. Ben orgazm olamıyorum. Ama hep rol yapıyorum. Aslında cinsellikten hoşlanmıyorum. Bu durum bana işkence gibi geliyor. Eşimle beraber bile olmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, işin ucu gidip erken evliliğe dayanıyor. Beklediğin gibi tedavi olamayacaksın. Yani böyle bir tedavi yok. Eşinle konuş. Bu ayıp bir şey değil. Yalnız hiç orgazm olmadığını söyleme. “Oluyor muyum, olmuyor muyum?” anlamıyorum diyerek işi arada bırak.

Önce çözüm ikinizin ortaklaşa benimseyebileceği fanteziyi keşfetmek. Bunu söylersen belki eşin senin gizemlerini ve fantezilerini keşfetmek için bir şeyler bulur. Belki bu fanteziler konusunda bir psikiyatriste gitmek yararlı olabilir.

Morarma var

21 yaşında kızım. Vajinamda açılma ve morarma var. Erkek arkadaşımla birlikte olmadım. Bunların nedeni ne olabilir?

CEVAP

Kızım, bilemem. Uzaktan görüntüleme makineleri keşfedilmedi. Aklıma gelen mantar ya da enfeksiyon ihtimali. Teşhiste doğru hedef, kadın doğum veya cildiye uzmanlarının yoludur.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlardan yana şansım gülmedi

19 yaşındayım. Benimki sertleşmiş halde. Her gün mastürbasyon yapıyorum, azaltmaya çalışıyorum, olmuyor. Elime bir kızın eli değmedi. Kızlar yönünden şansım gülmedi. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Vay be benim başı dertli, eli fişli genç okurum. Gel şöyle yanıma, eline söz geçiremiyorsun öyle mi? Sürekli karanlık ve nemli yerlerde mutluluğu arıyor çünkü akıl yok. Aklı olmadığından, elin sana uyuyor. Zavallı, sen ne emretsen bir asker gibi emirlerini uyguluyor. Dediğim gibi aklı olmadığından senden medet umuyor.

Ortaya iradeni ve kararlılığını koymanı bekliyor. Mantıklı ve radikal bir beyin, çözer elindeki kördüğümü. Yavrum, eline nasıl söz geçireceksin öğretilir. Ancak araya kızın eli girdiğinde işler değişir. Çünkü her kız ve her kızın eli kendine özgü. Yumuşak huy ve sevecen yaklaşım bu işlerin ilk kuralı. Son olarak oğlum, hep aynı haltı işleyip farklı sonuç bekleme.

GÜNÜN SORULARI

Geç boşalıyorum

27 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Ben geç boşalıyorum, 1 saati buluyor. Fanteziler yapsak da düzelmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Vah vah oğlum, sen felaketin göbeğine oturmuşsun. Herkes saniyeleri sayarken sen saatleri yalayıp yutmuşsun. Senin yerin ölümlü erkeklerin olduğu bu dünya değil. Seni buradan gönderelim, sana mitolojideki tanrıların yanında bir yer ayarlayalım.

Sen seks delisi doyumsuzsun. Ancak yavrum, uyumsuzsun. Senin gözün hiç doymayacak. Keyfini hep uzun zamana yayacaksın. Eşinin de gözleri hep saatlerde kalacak. Söyleyeceklerim bu kadar, demokrasilerde çareler tükenmez, çoktur yollar.

Eşime ilaç alsak mı?

17 yıldır evli, 2 çocuk babasıyım. Eşim çok isteksiz. Ben cinselliğe bayılıyorum. Kadınlar için istek artıran damla ve ilaçlar varmış. Bu ilaçlar işe yarar mı?

CEVAP

Okurum, ‘ateşsiz kadın yoktur. Onun ateşini yakamayan bir erkek vardır.’ Bu sözü hep söylerim, hemcinslerim de bozulur. Cinsellik, salt penisin vajinaya penetrasyonu değildir. İki tarafı da mutlu edecek cinsellik üç aşamadır. İlk aşamada, kadın birleşmeye hazırlanır.

Buna ön sevişme denir. Bu aşamanın uzun sürmesi, iki tarafın da aynı anda orgazma ulaşmasında büyük pay sahibidir. Bu kısım, erkekler tarafından çoğu kez atlanır. Problemler de burada başlar. Doktorlar tarafından reçete edilmeyen bahsettiğin bu ilaçlar hiçbir şekilde işe yaramaz. Doğru tedavi için kendinizi doktorlara bırakın.

GÜNÜN SÖZÜ

Rüyalar yaşamın soyutlanmış resimleridir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder