Dr. Haydar Dümen Eşinizle arayı açmayın
HABERİ PAYLAŞ

Eşinizle arayı açmayın

Haberin Devamı

Mastürbasyonda aşırıya kaçmayın. Çünkü fazlası hem ruh hem de bedeni yorar. Bir de evlendiğinizde bu bağımlılık yüzünden eşinizle aranız açılabilir. Siz karınızı unutur, gizli saklı mastürbasyon yaparsanız yuvanız tehlikeye girer.

Öpüşmeyince olmuyor 20 yaşındayım. Şimdiye kadar birkaç hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Ama öpüşmediğim kadınlara karşı sertleşme sağlayamıyor ve boşalamıyorum. Niye böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, niye olacak bir tabak yemekten bir avuç sinek çıksa, dudağında, midende ne olacaksa, orada da o olmuş.

Mastürbasyona bağımlı mıyım?

20 yaşındayım. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bağımlı oldum artık. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evde yalnız kalma. Kendini yor. Bazı olaylara ve işlere kafanı tak. Yahu hiç üzüntün yok mu? Bu öncelik isteyen konuların her birine yüzde 10 zaman ayır. Bir de bakacaksın ki mastürbasyona zaman kalmamış. İşte sorunun çözümü. Yoksa senin elinde tüfek ava çıkmışsın. Hiç durmadan kuşlara ateş edip onları deviriyorsun. O zaman tetiğe basmayıver.

Yaşıma göre iyi mi?

17 yaşındayım. Cinselliğe ilgi duyuyorum. Günde en az 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum, normal mi? Penisim 16 santim. Yaşıma göre iyi mi yoksa çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, her şey iyinin iyisi. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir. Oradan da pekiyi notunu al. Biraz da okuluna yoğunlaş. Aile ocağından fazla uzaklaşma. Hadi bakalım kolay gelsin.

Nişanlım hamile mi?

Nişanlımla sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyoruz. Nişanlım adet gördü ama mide bulantısı var. Hamile kalmasından korkuyorum. Bir hata mı yaptık?

CEVAP

Değerli okurum, umarım yapmadınız. Ama bu konularda sürprizler hep yaşanır. Bir spermin azizliğine de uğramış olabilirsiniz. 10-15 gün bekleyin. Kuşkunuzu gidermek için gebelik testi yaptırın.

Kızlık zarı esnek mi?

Kız arkadaşımla 3 yıldır ilişkiye giriyoruz. İlk ilişkimizde kan gelmedi. İlişki sırasında sürekli kasılıyor ve kızlık zarının geride olduğunu söylüyor. Esnek olduğunu anlattım ama inanmadı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı girişte ve esnek.

Büyütme şansımız var mı?

29 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım sertleştiğinde 12 santim oluyor. Ben bundan rahatsızım. Eşim de durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak? 12 santim penise tıp bilimi normal diyor.

Sevgilim büyük buluyor

25 yaşındayım. Penisimin boyu 16 santim. Kız arkadaşım “İdeali 13 santimmiş” diyor. ve büyüklüğünden şikayet ediyor. Ne olur bana yardım edin.


CEVAP

Değerli okurum, 16 santim cinsel organ normalin normalidir. 13 santim iyinin iyisidir. 15 santim kitabın dediğidir. 18’den yukarısı büyüktür, 10’dan aşağısı küçüktürKız arkadaşın da 13’ü seçmişse, 3 santimi de idareli kullanıver yavrum. Bunu da bana mı soruyorsun?

Kızlık zarı ne kadar içinde olur?

21 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 11 santim. Sizce normal mi? Evlendiğimde eşimin zarını yırtabilir, ona zevk aldırıp, onu hamile bırakabilir miyim? Bir de kızlık zarı vajinanın ne kadar içinde olur?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişinde. Yani vajinanın kapısında. O penisle aklını, yüreğini iyi kullanıyorsan eşini de mutlu edersin hayatınızı da her yönden rahat ve keyifli yaşarsınız.

Aklımı cinselliğe veremiyorum

26 yaşında kadınım. 2 yıldır ilişkim var ama utanıyorum. Aklıma hep bir şeyler takılıyor. Sevgilim beni beğenmezse diye çok korkuyorum. Üzerimde bir şeylerin olmasını istiyorum. Bu çekingenliğim yüzünden orgazm da olamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, partnerine güveniyorsan seninle uzun vadeli ilişki içerisinde olacaksa, yani evlenecekse gerisi dört duvar arasında sizi ilgilendirir. Ayrıca seni dışarıda da deşifre etmez. Ama senin kendine biçtiğin değerlerle erkek gözüyle verilen değer çok farklıdır.

Karım çok rahatsız

43 yaşında, 20 yıllık evliyim. Sorunum erken boşalma. Eşim bu durumdan çok rahatsız. Gücüm yettiğince ilişkiyi sürdürüyorum ama ne yazık ki fazlası mümkün olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma gençlik yıllarında mastürbasyon döneminde başlıyor ve evlenince de sürüyor. Bu bir şartlanmadır. Erken boşalmanın tedavisi var. Bunun üstesinden geliyoruz. Ama uzaktan ilaç verilmiyor. Uzmanına doğrudan başvuracaksın.

BÖYLE SORU YOK!

Boyu yüzünden çekiniyorum

36 yaşındayım, boyundan çekiniyorum. Sertleşmiş hali 15 santim. Uzatmak için ilaç ya da başka bir yöntem var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bankada kaç para yatıyor? Biraz dikkatli kullanır, har vurup harman savurmazsan, 2 evin kira getiriyorsa, araban, maaşın ve bu konuda şansın varsa, senden zengini, senden huzurlusu yok demektir. Çünkü servetin de, şu beğenmediğin aletin de fazlası yarar sağlamaz ve bu fazlalıkların ne yapıp edeceği de belli olmaz.

Hiçbir kadın onun hünerini, huyunu, sen de kadının ruhunu bilmezsen boy posu işe yaramaz. Yaratan tam yaratıyorsa uzman da buna imza atıyorsa git işine, takma aklını hayalin peşine

Doymak bilmiyorum

23 yaşındayım. Ben sabah-akşam seks yapıyor, doymuyorum. Canım sürekli istiyor. Ne olacak benim halim?

CEVAP

Coştum, bu maile şamata yanıt vereyim ki senin de benim de biraz içimiz ısınsın dedim. Yalancı, yalancı kadınların, kızların yolu üzerinde bir hancı gibi imaj yaratıyor, kendin söylüyor, kendin inanıyorsun.

Bir başka deyimle, kendin pişiriyor ama pişirdiğini yiyemiyor, sadece yutkunuyorsun! (Ben buna inanıyorum). Sabah-akşam ders çalışıyorum bile desen yine inanmam.

Çünkü senin derslerin bitmiyor. Bir de süreklilik istiyorsun. İşte bu bize tüyoyu verdi. Gözüne gözlük gerekecek. Tak ne gördün? Hepsi hayal mi? Tam üzerine bastın, işte ben onu gördüm

Her gece seks yapıyorum

30 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. Çok istekliyim. Her gece seks yapmak yapıyoruz. Bunun zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, akan ırmak akan musluk gibi, depo da kurumayan türdense sorun yok. Bir de yağmur bekleyen göletler vardır.

Bu durumda tablo değişir. Göletin birikimi, yağmurun havası, bulutun nemi senin organın mermilerini etkiler. Gölet kuruduktan sonra mermi zaten ateş almaz, naz niyaz dinlemez.

Ertesi günkü girişimde azar, tehdit öfke işe yaramaz, otoriteyi eline alır. Kendi çalar kendi oynar. Tabii partnerin de rolü önemlidir. Her şey doğanın dediğine ve sana verdiği krediye bağlıdır. Hüner onu har vurup harman savurmamaktır.

GÜNÜN SÖZÜ

Akılını hilede kaybeden çilede toplar

Sıradaki haber yükleniyor...
holder