Dr. Haydar Dümen Evliliğiniz sarsılır
HABERİ PAYLAŞ

Evliliğiniz sarsılır

Erkeklerin vazgeçemedikleri alışkanlıkları mastürbasyon evlendiklerinde başlarına bela oluyor. Eşleriyle ilişkiden keyif almıyorlar, kavgalar başlıyor. Kadınlar kendilerinden şüphe duyuyor, eşlerine yetemediklerini düşünüp üzülüyorlar. Beyler, sorunlarınızı kaçarak çözemezsiniz. Birlikte olduğunuz kadına alışın.

BÖYLE SORU YOK!

Ayrılacakmış

18 yaşındayım. Bir yıldır çıktığım kız, “İlişkiye girmek ister misin?” diye sordu. Önce reddettim, sonra kabul ettim. 5 kez ilişkiye girdik, şimdi her gün istiyor. İstemezsem benden ayrılacağını söylüyor. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Ayrılırsa ayrılır oğlum. Elin kızından sana ne? Yaşın 18. Anan sana “Oğlum kendini kadına, kıza kaptırma. Aklını bu yollara saptırma” demedi mi? Dedi. Şimdi bir uçuk yetme çıktı karşıma. İnan çorap örecek başına. Bak sen o kızın gözyaşına. Ona bir güle güle çek ki, dağlar inlesin. Her şeyin sırası ve zamanı var. Atın yemi var, samanı var. Atın önüne koyarsan saman, 1 gram kalori almaz. Tek arpayla da karın doymaz. Oysa sen bir insansın. Bu işlerin devamı var, zamanı var.

GÜNÜN SORULARI

Nasıl ikna ederim?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye karar verdik ama kız penisimi görünce ağlamaya başladı. Onu nasıl ikna ederim?

Okurum, kız ağlıyor. Ne yapalım? Kızı alıştıralım. Ne o? Gözün parladı birden. Kız başına gelecekleri sezdi. İçinden “Ayrılık saati geldi” diyor. Kime? Bekaretine. Ona veda edecek ama bekareti “Anacığım beni bırakma, çok korkuyorum” diyerek inliyor. Bu sesi sen duymazsın oğlum. Rahat bırak kızı. Seninkisi göstere göstere ne olacak bilemem. Ama kızın üzerine varma.

Kanatlanmıyor

42 yaşındayım, 1.70 boyundayım. Kilom da 89. Kuşun uzunluğu 15 santim. Uzun süredir kanatlanmıyor. Geçici mi yoksa normal mi?

Olgun, gelecekten umudunu kesmiş kardeşim, akşamları kaçtır ateşin? Bazı ölçüleri bilmeden, bilim türlüsünden bir kaşık yemeden bir şey diyemiyorum. Yani sana mesaj veriyorum. Şekerin var mı? Haydar Hocanız elinde büyüteç, iz aramaya devam ediyor. İşte birini buldu. O izi takip ediyorum, şeker hastalığının penis dolaşım sisteminde sana zarar verdiğini sanıyorum. Bunun için renkli penil dopleri yaptıracak, bana yine yazacaksın. Duruma bakacağız, ne gerekiyorsa ona göre yapacağız.

Haberin Devamı

***

Spermler dışarı çıkıyor

6 yıldır evliyim. 5 yaşında bir çocuğumuz var. İkinci kez çocuk istiyoruz ama olmuyor. İlişkiye girince benim spermler eşimin vajinasından dışarı çıkıyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, her kadından meni dışarı akar. İlk adetini gördüğü günden sayarak 14’üncü gün birleşme yapın. Birleşmeden sonra kadın sırtüstü yatsın. Ayaklarının altına birkaç yastık koyun. 3 ayın sonunda gebelik olmamışsa sen spermlerini saydır. Normal ise bir kere de kadınına baktır.

Kızlar çok korkuyor

19 yaşındayım ve yakışıklıyım. Her istediğim kızla ilişkiye giriyorum ama penisimi görünce hepsi korkup vazgeçiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, adam olacaksın, adam. Her önüne gelenle yatmaya kalkarsan kızları korkutursan bu işlerin sonu gelmez. Okul da bitmez. Senin yakışıklılığın mutluluğu sürdürmene yetmez. Uslu, iyi ol. Evlendiğinde sorunlar çözülür.

Haberin Devamı

Daha cazip geliyor

28 yaşında, 2 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum. Hep adet görsün istiyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Daha çok mastürbasyon yapmayı tercih ediyorum. Ben başka kadınları arzuluyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, olay mastürbasyonda düğümleniyor. Kuşkusuz kavgaların olumsuz rolü olmuştur. Ama o arzuladığın başka kadınlarla cinselliği yaşamak istesen ne olurdu, onu bilemem. Belki biraz daha performans kazanır, motive olurdun. Belki de “Mastürbasyon hepsinden daha iyi” der yine kendine dönerdin. Mutlaka bir profesyonel yardım al. Eşinle çok açık konuş. Mastürbasyondan kadına transfer tekniğini öğrenmelisin.

Ön sevişme çok uzuyor

Cinselliği sevdiğim ve istediğim halde orgazm olamıyorum. Çünkü sevgilim benim hassas noktamı bilmiyor ve ön sevişmeyi çok uzun tutuyor. Klitorisi söylemeye de utanıyorum. Bu sorunumu nasıl aşabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, doğanın lütfettiği özellikle kadınlar için bir armağan olan o küçük cevher, süs için oraya konmadı. İşe yarasın diye orada. Yani yüce doğa, yüce güç gerek görecek ama bizim küçük kızımız bundan utanacaksın. Bu olmaz. Çünkü cinsellik sonuna kadar paylaşıldığı zaman iki taraf mutlu olur. Devreye klitoris girerse kesinlikle orgazm olacaksın. Bundan kuşkun olmasın. Bu da doğaldır.

Orgazm olamıyorum

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken bir türlü orgazm olamıyorum. Onu çok seviyorum ama olmuyor. Hocam, neden böyle oluyor? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, “Orgazm olamıyorum” diye takarsan orgazm olamazsın. Erkek arkadaşın üzerine düşen rolleri tam biliyor mu bilemem? Sen kendini ne kadar sorguluyorsun ya da geriyorsun onu da bilemem. Şimdilik takma, kendini rahat bırak. Öğreneceksiniz yavrum, öğreneceksiniz. Önünüzde bitmez tükenmez zaman var. Acele etmeyin yoksa bir kayaya toslayıverirsiniz.

Hamile kalınır mı?

18 yaşında kızım. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi? Sürtünme ile hamile kalma olasılığı nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, her iki durumda da hamile kalınabilir. Birincisinin oranı doğal birleşmede nasıl kalınırsa o kadardır. İkincisinin oranı da ötekine göre dörtte bir düzeydedir. Dikkat!...

İlk geceden korkuyorum

19 yaşında, nişanlı bir kızım. 6 ay sonra evleneceğim. Nişanlım hiç kimseyle birlikte olmamış. Benim de hiç deneyimim yok. İlk geceden çok korkuyorum. İkimizin de deneyimsiz olması bir sorun yaratır mı? Biz ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, sorun yaratabilir ama siz sorundan korkmayın. Herkes bir şeyi bir yerlerden öğrenir. Siz de birbirinizden öğrenirsiniz. Ancak çok sıradan, basit anatomik bilgileri de şimdiden kitaplardan öğrenin. Örneğin; kızlık zarı nerede, kadın cinsel organının özellikleri, erkeğin heyecanlı olduğu durumlarda karşılaşabilecekleri sorunları bilin ki, paniklemeyin. Mutluluklar dilerim.

Kızlık zarı duruyor mu?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama penisi tam olarak vajinama girmedi. Kan da gelmedi. Eve geldiğimde iç çamaşırımda bir et parçası vardı ve adet gördüm. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? Erkek arkadaşım bozulmaz diyor.

CEVAP

Sevgili okurum, erkek arkadaşın doğru söylemiş. Bazen onlar doğruyu bilemiyorlar. Arada da bu kadar bilen birileri çıksın ki, karanlık koridorlarda kendinize yol aramayın. Ben de erkek arkadaşının düşüncesine katılıyorum. Ama sanıyorum baş bölümü girdi. Kızlık zarının esnek olma ihtimali de var. Şimdilik sen keyfine bak, dikkatli ol, hesaplarını doğru yap.

Olgunları seviyorum

18 yaşındayım. Kendi yaşımdaki kızlarla arkadaş olup ilişkiye giremiyorum. Kendimden büyüklerle, olgun kişilerle ilişki yaşamak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, canın öyle istiyorsa öyle yaparsın. Burada sorun aradığın partneri bulmaktır. Aman dikkat et! Olgun dediğin insanların çoğu evlidir. Riske girme.

GÜNÜN SÖZÜ

Yürekle akıl boks maçı yaparsa ilk raundu yürek kazanır. Ya sonrası! H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder