Dr. Haydar Dümen Evlilikte ihanet çıkmazı
HABERİ PAYLAŞ

Evlilikte ihanet çıkmazı

Evlilik eskimeye başlayınca erkek gözünü dışarıya çeviriyor, heyecan peşine düşüyor. Bazen hata yapıp karısını aldatıyor. Kadın öğrenince ihaneti içine sindiremiyor, cinsellikten soğuyor. Günübirlik heyecanlar için yuvanızı dağıtmayın, kadınınızı yarı yolda bırakmayın

BÖYLE SORU YOK!

Küçültmek mümkün mü? 35 yaşındayım, evlenemiyorum. Çünkü cinsel organım çok büyük, sekse düşkünüm. Kadınlar tam ilişkiye girecekken korkup kaçıyor. Ameliyatla küçültülür mü yoksa sonsuza kadar böyle mi kalacağım?

CEVAP

Haberin Devamı

Değerli okurum, al hayrını gör. Kadınlar korkup kaçıyormuş. Ne olacaktı? “Bugünkü nasibim buymuş” deyip dört elle mi sarılacaktı? Ya da “Böylesini bulamam, kaçırmayalım bu etten serveti” mi diyecekti?

Hep söyleriz, kimse dinlemez ve büyüklük özentisinden vazgeçmez. Bir musibet bin nasihattan yeğmiş. Senin olayın buna benzedi. Al işte, olağanüstü büyük musibeti. Ameliyatla küçülmez, önümüz bahar, hayırlı işler ve güneşli günler.

GÜNÜN SORULARI

Henüz öpüşmedim

19 yaşındayım, yakışıklıyım. Hiç ilişkiye girmedim hatta öpüşmedim bile. İçimde fırtınalar kopuyor. Ne olur bana yardım edin.

Vah yavrum vah! İçinde kopan fırtınaları düşün. Ama asıl sorun gözlerde. Sende şaşılık var. Gözüne uygun bir gözlük, eline de bir açı ölçer. Sorun böylece biter. Öpüşmek için kızla önce konuşman gerekir. Konuşman için buluşman, buluşman için telefonlaşman. Telefonlaşman için numarasını alman ama bunun için önce konuşman... Başladığımız yere döndük. Kendinle yüzleş. Aday kız “Bir an önce” diye dua ediyor.

Kaç kilo vereyim?

23 yaşındayım 1.78 boyunda, 90 kiloyum. Penisim 8 santim. Küçük olduğu için zevk alamıyorum. Kaç kiloya inersem penisim uzar?

Değerli okurum, sana teklifim, 20 kilo vermen. Çık yola, sana randevu veriyorum 6 ay sonraya. Senin yaptığını ölçüme inanmıyorum. Neden hep üstten ölçüyorsun? 2 santim de altta, onun sürpriz bir uzantısı var.

Oldu sana cinsel organ 12 santim. Daha ne istersin delikanlım? Oturdun ideal sayıya, buradan selam olsun boyundan şikayetçi olanlara. Okurlarım hep boydan gitmeyin, biraz da huydan girin şu gizemli mağaralara.

Haberin Devamı

Baba olabilir miyim?

28 yaşındayım. 1.72 boyundayım. Kilom 76. Penisim 11 santim. Evlenince baba olamamaktan ve eşimi tatmin edememekten korkuyorum.

CEVAP

Oğlum, eşini de tatmin edersin, baba da olursun. Amma velakin, kilon artarsa senin sıcak yemeğine soğuk su katarsa işte sorun bu. Haber vermesi benden.

Aşk alevlenir mi?

20 yaşında kızım. Sevgilimle seviştik ama ilişkiye girmedik, kızlığım bozulmadı. Acaba cinsellik aşkı alevlendirir mi? Sevişmemiz sanki bizi birbirimize bağladı. Nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, olur. Her şey tek bir boyutla yorumlanmaz. Cinsellikte, aşkta, sekste, dostluk, güven, sevgi, paylaşım ve yaşamı yorumlama bunların hepsi olumlu rol oynar. Olumsuzluklar çoğalınca aşk biter.

Kız hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkimiz var ama korunmuyoruz. Sanırım hamile. Mide ağrısı ve bulantısı var. Sürekli yorgun ve iştahsız. Akıntısı var. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, anlattığın yalancı gebelik bulguları. Psikolojik kaynaklı. Çok düşük de olsa hamile kalma riski var. Bunun için görmesi gereken adetini görmez, aradan 15-20 gün geçtiği halde kanama olmazsa gebelik testi yapılır.

Haberin Devamı

Yara oluyor

19 yaşındayım. Ben çok mastürbasyon yapmak istiyorum ama her seferinde penisim yara oluyor. Bunun çaresi yok mu?

CEVAP

Yaralı yavrum, penisini yaralarken ruhunu da yaralama. Korkum o. Bu ne hız ya? Ne kaçıyor ki? Önünde dağlar gibi yıllar. Dağlar gibi kaşıklanacak pilavlar var. Sen şimdiden kaşığı kırmaya yönelmişsin. İrade, denge, akıl, iş, okul ve aile köşeleri arasında mekik doku. Arada bir de mastürbasyona selam ver.

Anlayamıyorum

24 yaşında, nişanlı kızım. 2 yıldır nişanlımla birlikte oluyoruz. Uzun süre ilişkiye girmezsek, denediğimizde bende acı, yanma ve kuruluk oluyor. Orgazm olup olmadığımı anlayamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, cinselliğin kadından yana püf noktası evlilik ortamının düzeni ve güvenilir olmasında. Evlilikte bile bu tür dengesizlikler cinselliğin dinamiğini bozuyor. Örneğin, erkeğin işi gereği her zaman kadının yanında olmaması gibi. Bildiğimiz yolda yürümek zorundasınız. Sen mastürbasyon yap. Ama klitoris orgazmda saplanır kalırsan vajinal orgazma zor geçersin. Bunu da zaman belirleyecek. Şimdilik telaşlanma diyorum.

Niye kan gelmedi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıl boyunca ilişkiye girdim. Ama benden hiç kan gelmedi. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, evet normaldir. Zamanla esnemiş, ne yapalım?

Penisim 5 santim

18 yaşındayım. Ama penisimin boyu 5 santim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, sönük hali 5 santim olmalı. Bizi ereksiyon halindeki boyu ilgilendirir. Hadi, öylesini ölç de bana bildir bakalım. Ne yapacağımıza karar verelim.

Eşim beni aldattı

27 yaşındayım. Eşimle ilişkiye girerken çok isteksizim. Kocam beni aldattıktan sonra cinsellikten soğudum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin ruhunda açtığı yarayı yine eşin iyileştirecek. Bir daha yapmamaya hem söz hem güven verecek. Seni kırmayacak. Ancak o zaman diliminin sonunda sen hoşgörülü, bağışlayıcı olacaksın ve takıntıya kurban gitmeyeceksin.

Bir kere affedilir. Bu yuva bozulursa günün birinde yapacağın evlilikten yana erkeğin garantisi ne olur o da belli olmaz. Hadi gel, el ele verelim, bu sorunu aşmaya gayret edelim.

İçim ürperiyor

20 yaşında kızım. Bütün arkadaşlarım cinsel ilişkiye giriyor. Nişanlıyım ve 1 ay sonra evleneceğim. Ama ilişkiye girmeye çok korkuyorum. Nişanlım her yanaştığında da içim ürperiyor. Bu korkumu nasıl yenerim?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk önce 1 ay sabret. Evlen bakalım. Ortam oluşsun. Düzen kurulsun. Evlendikten sonra belki bir süre korkacaksın, olabilir. Her genç kızın başına gelebilir. Ama bu süre birkaç ayı geçerse o zaman bir sorun var demektir. Tıp ona bir çare bulur.

Yırtılmış mıdır?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla küçük bir ilişki yaşadım. Vajinayla hiçbir temas olmadı. Bir süre sonra kız arkadaşım biraz kan geldiğini söyledi. İkimiz de çok telaşlıyız. Hiçbir temas olmadan da kızlık zarı yırtılabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik ortada böyle bir sorun yok gibi görünür. O tahriş kanaması olmalı. Ayrıca yapılacak bir şey yok. Ruhunuzu sıkıntıya sokmadan, benim sözlerimi de asıl olarak kabul edip yaşamınızı sürdürün. Ama böyle korkular içerisinde olacaksanız ileri gitmeyiverin.

Erken boşalıyorum

29 yaşındayım. Cinsel ilişkiyi çok seviyorum ama çok erken boşalıyorum. 2-3 kez değişik doktorlara gittim ama bir sonuç alamadım. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu konu evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Yani sürekli bir partnerin varsa, onunla birlikteliğin bir süre daha devam edecekse ya da evliysen tedavi şansın yüzde 90. Değilse bu koşulları bekle.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet yalnız aşka değil, toplum değerlerine karşı da atılan bir bombadır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder