Dr. Haydar Dümen Fantezi renklendirir
HABERİ PAYLAŞ

Fantezi renklendirir

Haberin Devamı

Cinselliğe alışmak zaman alıyor. Uzun evlilik ya da ilişkiler eşleri uzaklaştırıyor. Yatak odanızı renklendirmek için harekete geçin, fantezilerden yardım alın. Konuşun, tatile çıkın, küçük kaçamaklar yapın. Fantezilerinizi keşfedin ki mutluluğunuz sürsün

BÖYLE SORU YOK

Ufaklıklar durmuyor

Biz 2 askeriz. Bizim ufaklıklar durmaz oldu. Coni ile Voni şafakta hortluyor. Ne yapacağız?

CEVAP: Değerli okurlarım, sizinkiler anadan doğma askermiş. Çünkü baskının şafak vakti olduğunu öğrenmişler. Coni ile Voni’yi de hedef seçmişler. Anlaşılan onlardan Irak’taki çuval olayının öcünü alacaklar. Dikkat edin, ileri gitmeyin. Siz kendi askerlerinizi (!) çuvallatmayın da ne yaparsanız yapın, hakkınızdır.

GÜNÜN SORULARI

Hiç evlenmedim ama

76 yaşındayım, bekarım ve hiç evlenmedim. Kendimi tatmin etmek için geneleve gidiyordum. Yaklaşık 20 yıldır mastürbasyon yapıyorum. Benim bu yaştan sonra halim ne olacak?

CEVAP: Değerli okurum, maşallah. Alkışlarım sana. Bir fotoğrafını göndersen bana. Onu büyütsem, muayenehaneme assam. Kendini iktidarsız sanan zıpkın gibi delikanlılara seni anlatsam. Heykeli dikilecek adamsın!. Gelelim çareye; her televizyonda bir evlilik programı var. Bunlardan birine katıl, cesaretle aslanlar gibi kameranın önüne atıl. Sana bir hatun bulacaklar. “Nasıl?” diye soracaklar? Bak tipini tarif ediyorum. Boyu boyuna, huyu huyuna uygun olsun. Yüzünde hafif makyaj. Saçları uzun ve dalgalı. Gözleri mavi, yeşil halkalı, yaşına göre mihrab yerinde, kırmızı kemer belinde biri olsun.

Kız penisi görünce kahkaha attı

18 yaşındayım. Kızla ilişkiye girecektik. Kız benim penisimi görünce kahkaha atmaya başladı. Benim ufaklık ona küçük geldi. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Evet, doğru söylüyorsun. Kızlar bu gibi durumlara gülerler. Sanki erkeklerin egemenliği ve baskısı altında ezilmişliklerinin öcünü böyle alırlar. Kız güldükçe erkek daha çok üzülür. Bu sefer kız ilişkide baskın rol oynar, idareyi ele alır. İstediği olduğundan keyiften de güler. Değerli okurum, arkadaşın gülerken sen tırsma. Sen de gül. Sonra ona “Al yüreğim senin olsun, bak ne kadar büyük” de. Şimdilik dikkat! Ortada kuyu var, yandan geç. Penisinin 10 santimden aşağı olmadığını sanıyorum. Kullanmasını bilirsen bu sana yeter.

*********

Sevişirken acı duyuyorum

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşım anlayışlı ve sabırlı. Ama ben aceleciyim. Tam orgazm olacakken acı duymaya başlıyorum. Ne yapmalıyım? Hep böyle mi devam edecek?

CEVAP: Sevgili okurum, sanki kaçan treni yakalar gibi bir telaş içindesin. Bırak karşındaki koşsun. Sen havaya gir, sakinleş, kendini kasma. Bu yolun sonu vajinismus olayına gider. Bu da sizin iradeniz içinde olmadığından evlendiğinizde sorun devam ederse çözümü sağlarız. Artık zevk almak istiyorum 29 yaşında, 7 yıllık evli kadınım. Yatak odası hep kocamın oldu, ben isteklerimi geri plana ittim.

Artık cinsellikten zevk almak istiyorum.

Benim kocamla ilişkim 3 dakika içinde bitiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, kocan seni orgazma götürecek tekniği ve fantezileri bilemiyor. Ayrıca erken boşalan erkek ile kadının aynı anda orgazm olması da mümkün olmuyor. Yani kadına süre yetmiyor. Bir erkek kendini 10-15 dakika tutabiliyorsa ki boşalmadan bu süre normaldir. Sorun yok kabul edilir. Ancak kadının orgazmı yine de bu süreye uymayabilir. O zaman da orgazm uyumsuzluğu ortaya çıkar. Kişiler evlenirken de bir tombala oynamış oluyor. Kimse kimsenin cinselliğini bilmeden evleniyor.

Penisim büyük geç boşalıyorum

32 yaşında ve bekarım. Penisim çok büyük. Günde 2 kez ilişkiye girmek istiyorum. Ama düzenli partnerim olmadığı için ya kendimi tatmin yolunu seçiyorum ya da bazı kadınlara gidiyorum. Cinsel arzularımı nasıl frenleyebilirim? Bir de geç boşalıyorum.

CEVAP: Değerli okurum, penisin normalden büyük. Üstelik cinsel gücün de fazla. Bunlara geç orgazm olmanızı de eklersek, her gece cinsel birleşmeden kadınlar rahatsız olur. Saatlerce süren acılı, uykusuz, yorgun geceler, kadını yıpratır ve yorar. Evlenmelisin. Ancak kendine uygun bir eş seç. Durumunu seçtiğin kadına anlat. Her gece birleşme istiyorsan, bunu karın bilmeli. Cinsel duyguları azaltan ilaçlar al. Spor, fizik yorgunluklar, entelektüel uğraşılar cinsel yaşamını düzene sokabilir.

Nasıl renklendireceğiz?

Biz 40’lı yaşlardayız. Karım da ben de işimizde başarılıyız. 2 de oğlumuz var. Ama karım çok isteksiz davranıyor. Yatakta hiçbir tadımız kalmadı. Hayatımızı renklendirmek için ne yapabiliriz?.

CEVAP: Değerli okurum, burada fanteziler devreye girer. Fanteziler çok çeşitlidir. Ama çoğu duygusallıktan geçer. Fantezi öyle bir şeydir ki kişiden kişiye değişir. Bazıları için çok güzel olan bir fantezi bazıları için mide bulandırıcı olabilir. Fantezileri herkes kendisi keşfetmelidir. Sen de eşinle uygun fanteziler yaratabilirsin. Birlikte bir tatile çıkabilir ve aşk oyunları yapabilirsiniz.

İlişkiden zevk almıyorum

18 yaşındayım. Arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP: Olur yavrum, olur. Evlendiğinde eşini yatak odasında bırakıp gizlice banyonun yolunu tutarsın. Aklını başına, iradeni eline topla. Haftada bir, ikiyle idare et. Yapacağın çok iş var, onlara bak.

Cinsel organımın boyu normal mi?

13 yaşındayım. Penisimin boyu ereksiyon olunca 5 santim oluyor. Sizce bu yaşıma göre normal mi? Arkadaşlarımın penis boyları 10-15 santimmiş. Ne olur bana yardım edin

CEVAP: Sevgili yavrum, umarım gelişecektir. Ancak testislerin, yumurtalıkların şu an fındıktan daha büyük olmalı. Kasık bölgende kıllar belirmiş olmalı. Öyle de olsa, böyle de olsa annene, babana söyle. Hemen bir üroloji uzmanına götürsünler. Sanırım uzman arkadaşımız hormon testi yaptıracaktır. Ona da bakılsın. Bu araştırmalar normalse sorun yok. Ama bir eksiklik varsa tedaviyle giderilir.

Şüpheleniyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk ilişkimizde kızlık zarı yırtılmadı. İkincisinde kanama olmadı. Kızlık zarı kalın ve esnek olsa da zorlamayla yırtılması gerekmiyor mu? Kızdan şüphelenmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, kalın değil, esnek. Neden şüphelendiğini merak ediyorum. Varsayalım ki senin olumsuz düşüncen doğru. Sen yaparken iyiydi sonra ne olacak?

Acaba kadın çok ağrı çeker mi?

Evlilikte ilk gece kadın ağrı çeker mi? İlk gece kızlık zarı kanamazsa vajinaya dışarıdan bakıldığında kızlık zarı görülür mü?

CEVAP: Değerli okurum, zarı bakmakla görebilirsin. Ama ayrıntıları anlayamazsın. Bakmanın da tekniği var çünkü. İlk gece genellikle ağrı olabilir. İster istemez kızlar kendilerini refleks olarak kasarlar. Tabii korkarlar da. Ayrıca boşluğa bir cisim giriyor. Burada da bir şeylerin hissedilmesi doğaldır. O kadar acı da göğüslenebilir. Yeter ki erkek aceleci olmasın, kadının isteklerine uysun, ruhunu yumuşatsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Sözcükler kişinin kimlik kartı gibidir. Önemli olan kartın kendisinin temizliğidir. H.D.

11

Sıradaki haber yükleniyor...
holder