Dr. Haydar Dümen Fanteziler ilaç gibi...
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziler ilaç gibi...

Haberin Devamı

Her kadın cinselliği farklı yaşar. Bazılarının ateşi daha fazladır, bazıları ise tedbirli davranır. İşte bu noktada devreye fanteziler girer. Erkek, eşinin nelerden hoşlandığını biliyor ve bedenini tanıyorsa işi kolaylaşır...

2 saat ilişkiye girilir mi?

İş yerinde bir arkadaşım 2 saatten fazla hiç durmadan ilişkiye girdiğini iddia etti. Buna dayanmak mümkün mü? İşin içinden çıkamadım. Acaba doğru mu?

CEVAP Değerli okurum, ben görmeden tanık olayım, soruna doğru diyeyim. Ne olacak? Ne yapacaksın? Turşusu yok ki ilaç gibi alasın. Beynine emir versen, “Şu ufacık organa sözünü geçir” desen, beynin de sana “Ben burada var mıyım, yok muyum, farkında bile değilsin” dese ne yapacaksın? Kafanı duvarlara mı vuracaksın? Organa dik dik baksan, o da korkudan sinip üzülse kesip atacak mısın? Hiçbirini yapamayacağına göre zarfı bırak mazrufa bak. Herkesin mazrufu kendine. Sen de mazrufuna cömert davran.

Orgazm taklidi yapıyorum

28 yaşındayım, 1 yıllık evli kadınım. Evlendiğimizden günden beri hiç orgazm olmadım. Bunu eşime söyledim, elinden geleni yapıyor. Çözüm olmayınca onu kırmamak için yalan söylüyor, orgazm taklidi yapıyorum. Ama nereye kadar böyle davranırım? Ne yapmalıyız?

CEVAP Sevgili okurum, bindiniz evlilik arabasına, bir şeyler denk düşmedi. Araba yana yattı. Yapılacak tek şey, eşinle birlikte gücünüzü, aklınızı ve direncinizi birleştirip el ele verip arabayı dört teker üzerine oturtmaktır. Yani sen tek başına olayın üstesinden gelemezsin. Belki eşin yüzünden orgazm olamıyorsundur. Fizik yapılar kadar ruhsal yapıların da ayrıntılarının devreye girmesi gerekir. Eşindir, saygıdeğerdir. Ama unutma ki o bir kral değildir. Yatak eşit koşullarda bir paylaşım alanıdır. Profesyonel yardım gerek görüyorum ama o yola başvuracağınıza inanmıyorum. Çünkü karanlıkta kitap okunmuyor.

Cinsel ilişkiye girme yaşı kaçtır?

20 yaşındayım. Henüz cinsel ilişkiye girmedim. Sizce cinsel ilişki yaşamının yaşı kaçtır? Bu tecrübe süresince neler yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, cinsel ilişkiye girme yaşın bu mektubu okuduğun günden itibaren başlıyor. Hadi kolay gelsin.

Mastürbasyon yaptım

22 yaşında kızım. Adet dönemindeyken mastürbasyon yapmak zararlı mıdır?

CEVAP Değerli okurum, yüzeysel mastürbasyondan adet dönemindeyken fazla bir zarar görmezsin ama kanaman artabilir. Kimi kızlarda adet döneminde cinsel istek artması olur. Haftada 1-2 kere mastürbasyon yapabilirsin. Ama mümkünse adet döneminde sayıyı azalt.

Boşalırken zevk almıyorum

38 yaşındayım. 15 yıldır evliyim. İlişki sırasında eşim orgazm oluyor ama ben boşalırken zevk almıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, acaba mastürbasyon yaptığında boşalırken zevk alıyor musun? Ya da film seyrederken boşalıyor musun? Bunları bilmekte yarar var. Çünkü boşalma zevkle birlikte oluşan sonuçtur. Yani zevk alınmazsa, boşalma olmaz. Boşalma oluyorsa, zevkin tetiklemesi söz konusudur. Şu yazdıklarımı yanıtlarsan daha kesin kararlara varacağım. Mailini bekliyorum.

Orgazm olmadı

28 yaşındayım. Sevgilimle saatlerce ilişkiye girdik ama o orgazma ulaşmadı. Çok üzüldüm. Ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, her kadının cinselliği kendine özgüdür. Kadınlar orgazmı yakalamakta zorluk yaşar. Bu konuda da elimizde ilaç FANTEZİLER. Hangi fantezilerden hoşlandığını keşfet. Partnerinin sorunu da şu anda seni fazla ilgilendirmemeli. Eğer evlilik düşünüyorsan zamanla çözülür. Ama günübirlik ilişkilerde bu çözülmez.

Zevk alamaz mıyım?

16 yaşındayım. Bana “Mastürbasyon yaparsan evlendiğinde ilişkiden az zevk alırsın” diyorlar. Bu doğru mu? Mastürbasyon yapmalı mıyım? Yaparsam haftada kaç defa yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, haftada 1-2 defa mastürbasyon yap. Gerisini fazla düşünme. Düşündükçe iş sarpa sarar.

Penisimle alay ediyorlar

20 yaşındayım, 2 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Ama kız arkadaşım penisime bakıp alay etti. Bu da beni çok üzdü. Penisim6 santim. Normalin altında olduğunu biliyorum. Normal boyutları kaç santim olmalı?

CEVAP Değerli okurum, herhalde penisinin sönük halinin ölçüsünü veriyorsun. Sertleşmişken bir ölçüm yap. Sonucu bildir, yanıtını alacaksın.

Çok mu küçük?

19 yaşındayım. Kız penisimi gördü ve dalga geçti. Baktım 8 santim. Acaba çok mu küçük?

CEVAP Değerli okurum, herhalde senin organ biraz da korkudan büzülmüş. Tam ereksiyon durumunda bir ölç bakalım. 10 santimi bulduysan iyidir. Durumu bana bildir.

Kızlar beni istemiyor

19 yaşındayım. Cinsel deneyimim olmadı. Penisim büyük olduğu için kızlar benimle olmak istemiyor. Benim halim ne olacak?

CEVAP Değerli okurum, bu sorunun cevabını sen ve evleneceğin kadın dışında kimse bilemez. Eşin yapı olarak organına uygunsa sorun çıkmaz. Ama sen idareli kullanır ve acısız pozisyonları öğrenirsen her şey yoluna girer.

Cinsel organ nasıl büyür?

16 yaşındayım. Penisim 10 santim ve yeterince sertleşmiyor. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum.Acaba penisim nasıl büyür?

CEVAP Değerli okurum, bekle. Zaman onu büyütür. Acelen ne? Kızlar kaçmıyor ki?

Midem bulanıyor

20 yaşındayım. Cinsellikten zevk alıyorum ama son ilişkimde midem bulandı. Artık cinsellikten uzaklaşmak istiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, sakın ha! Uzaklaşma. Yanlış yollara saparsın. Sadece buzdolabına koy, biraz beklet. Her şeyde olduğu gibi bazı şeylere ara vermek lazım. Hadi bakalım dersini aldın.

Vajinası çok büyük

25 yaşındayım, nişanlım da 24 yaşında. Nişanlımın vajinası çok büyük. Ameliyat olabilir mi, vajina dudakları küçültülebilir mi?

CEVAP Değerli okurum, küçültülür ama bana göre elleşmeyin. Her şeyin doğalı, öylesi daha iyidir. Bu konuyu çok takıntı yaparsanız bir uzmana başvurun. Sanırım o da benim gibi düşünecek.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder