Dr. Haydar Dümen Fanteziler yardım eder
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziler yardım eder

Haberin Devamı

Kadınların cinselikle geç tanışması evlilikteki sorunları da beraberinde getiriyor. Erkek, eşinden çok şey bekliyor, orgazmı yaşamasını istiyor. Ama kadın ilişkiye alışmakta zorlanıyor, utanıyor. Burada erkeklere büyük iş düşüyor. Kadınınızı ilişkiye hazırlayın ve fantezilerini devreye sokun, işe yaradığını göreceksiniz

BÖYLE SORU YOK!

Karımı bıktırır mıyım?

17 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye giremiyoruz. Yerimde duramıyorum. Sanırım evlenince karımı bıktıracağım. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, hakkında geniş bir bilgi dosyası geldi önüme. Hayat okuluna kaydını yaptıracağım. İlkokuldan, ilk sınıftan başlatacağım. Bir yılda 2 sınıf atlarsan, ancak 24 yaşına geldiğinde diplomanı vereceğim. Şu anda hayat okulunun alfabesini bile kavramış değilsin. Bu yaşta ilişki mi olur? Oldu diyelim, sonrası yağlı börek mi yoksa acılı çörek mi? Yerinde duramıyormuşsun. O havalara girmeden, spor ve sanat antrenmanlarına başla. Bana göre, elimde sende ya da yakar top oyna, oyalanırsın. Eşini bıktıracakmışsın. Güleyim mi? Ne bıktırması yavrum? O seni öyle bir çıkmaza tıktıracak ki ‘İmdat’ diye mail atacaksın.

GÜNÜN SORULARI

Bitmeyen bir enerjim var

41 yaşındayım, 1.80 boyunda, 75 kiloyum. Kadınlara karşı bitmek bilmeyen bir enerjim var. Acaba bu enerjiye dayanabilecek kadın var mıdır?

CEVAP Değerli okurum, Messalina ünlü Roma imparatorlarından birinin karısıdır. Bu kadın bir nemfoman yani cinselliğe düşkündür. Roma hayat evinde en faal ve güzel kadınla bir gece rekabete girer. Messalina 18 skorla diğer kadını geçer. Değerli okurlarım, biraz cinselliğin seks dışı kimliği ve ruhla ilgili yapılanmasıyla ilgilenseniz. Dünyada hiçbir erkek sayı yarışında bir kadını geçemez. Kadın kuyu gibidir, erkek ise kova ile oradan su çıkaran bir ırgattır. Genellikle bu konuda yarı yolda, tık nefes kalır. Tık nefes olmazsa kova su kaçırır. Hangi açıdan baksanız sonunda kadın kazanır. Şimdi sana diyecek hiçbir şeyim kalmadı, vicdanım da seni aklamadı.

Kızlara çok düşkünüm ama...

18 yaşındayım, günde 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Kızlara düşkünüm. Onlara ilişkiye girmek istediğimi nasıl söylerim? Onlar beni hep reddediyor. Ne yapacağım?

CEVAP Gidişat bozuk, yollar taşlı. Sağa sapsan çamur, sola sapsan kaygan. Yağmur, kar, fırtına el ele vermişler. Hayatına yön verecek elemanlar, başına düşecek yıldırım için oylama yapmışlar. Şimdilik seni şansın koruyor. Ailen, biraz iraden ve bu konuda hiç çalışmayan aklının red oylarına karşılık öteki afetler “Yıldırım yıldırım, aklı başına gelsin” diye tempo tutuyor. Ben de uzaktan seyrederken ‘En büyük takım bizim takım’ diye bu tempoya katılıyorum. Oyumu da siz gençlerden yana kullanıyorum. Tek ricam; kendinize ve dünyaya bir bakın, geleceğinizin yolunu yapın. Gerçekler önünüzdeyken fazla hayale kapılmayın.

* * * *


Neden boşalamadım?


Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama boşalamadım. Mastürbasyon yaparken sorun olmuyor. Kız arkadaşımdan zevk de almadım. Sizce nedendir?

CEVAP Değerli okurum, daha bu yaşta kendini mastürbasyona şartlamışsın. Mastürbasyondan normal birleşmeye geçiş zamana ihtiyacın olacak. Eğer mastürbasyonu sürdürürsen bu süre belki yılları bulacak. Mastürbasyonu azaltır, kadına yönelirsen kısa süre sonra bu sorunun üstesinden geliriz.

Gebelik ihtimali var mı?


22 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Sevişmeye başladı. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerimizde eşofmanlarımız vardı. Kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı nedir?

CEVAP Sevgili okurum, çok zayıf ve de imkansız.

Hiç zevk almıyorum

25 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşimle severek evlendik. Ama ben hiç zevk almıyorum. Hiç orgazm olmadım. Bende bir sorun mu var? Zamanla düzelir mi?

CEVAP Sevgili okurum, birçok kadının sorunlarından birini yansıtıyorsun. Zamana bırak ama bunun da şartları var. Eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Değilse teknik ve fantezilerden yararlanın. Her defasında ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye bekleme, işleri zorlaştırma. Güzel hayaller kur. Ama eşine düşen görevler olduğunu da unutma.

Çıldırmak üzereyim

14 yaşındayım. Ben ilişkiye girecek birini bulamıyorum. Her gün en az 10 kere mastürbasyon yapıyorum. Penisimde artık yaralar oluşmaya başladı. Çıldırmak üzereyim. Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP Sevgili okurum, zaten çıldırmışsın. Bizim bu sayfada çıldıranlara çare bulamıyoruz. Hemen annenin, babanın elinden tut, seni psikiyatrı uzmanına götürsünler.

Alkol ilişkiyi etkiler mi?

İnsanlar alkollüyken neden daha çok cinsel ilişkiye girme ihtiyacı hisseder?

CEVAP Değerli okurum, beyin treninin kalktığı her olayda alkol, uyuşturucu, bazen umursamaz coşkulu durumlar, bazen de yorgunluk bu tür ilişkilere yol açar. Olayın mekanı tamamen beyinseldir.

Hastalık kapar mıyım?

24 yaşındayım ve nişanlıyım. Nişanlım oral seks yapmak istiyor. Çünkü bakire. Ben hastalık kapmaktan korkuyorum ve kabul etmiyorum. Acaba hastalık kapar mıyım?

CEVAP Sevgili okurum, ne hastalık kapacaksın ki? Mis gibi kız. Bulaşıcı hastalık taşımıyor. Bütün dünya oral seks yapıyor. Kapalı kapılar ardında ne oyunlar oynanıyor. Ama etik yoldan kırmayın dümeninizi.

Hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum ama boşalmıyorum. Sadece zevk suyu geliyor. Sevgilimin adeti bu ay gecikti. Yaklaşık 1 ay oldu. Gebelikle ilgisi olabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, evet, bunun gebelikle bir bağlantısı söz konusu. Hemen bir gebelik testi yaptırın. Zamanı uzatmayın. Eğer gebe ise dönüşü kolay yoldan çözüm arayın.

Çok hızlı seks yapıyorum


32 yaşındayım ve 2 çocuk sahibiyim. Haftada 2 kez seks yapıyoruz. Son zamanlarda çok hızlı seks yapıyorum. Eşim rahatsız oluyor. Korktuğunu söylüyor. Ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, tabii ki tempoyu düşüreceksin. Senin de karşında bir can var. Hep kendini düşünmek olmaz. Ama beyninle tahrik noktalarını harekete geçirmek, fantezileri kullanmak, konuşmak işe yarayabilir. Kadına düşen görevler de onun devreye girmesiyle sanırım çözülür.

Çok mastürbasyon zararlı mı?

17 yaşındayım. Bu yaşımda çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba çok yapmak zararlı mı?

CEVAP Sevgili okurum, azaltıver. Yoktur desem de, zararı vardır desem de zararlı. Çünkü ruhunla oynuyorsun. En azından erken boşalmaya zemin hazırlıyorsun.

Eşime mahcup olmak istemiyorum


22 yaşındayım. Cinsel organım 11 santim. Bir sorun olmasından korkuyorum. İdeal penis boyu nedir? Evlenmek istiyorum ama eşime mahcup olmak istemiyorum.

CEVAP Değerli okurum, tabii evleneceksin. Eşini de tatmin edeceksin falan filan. Ama gel bir de bunu negatiften düşünelim. Pekala eşini tahmin edecek bir penisin varken hayat boyu bekar mı kalacaksın? Hem de çoluksuz çocuksuz.

GÜNÜN SÖZÜ


Başarıda sonucu yolunuzun engelleri değil, adımlarınızın dengeleri belirler. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder