Dr. Haydar Dümen Fanteziyle çözülür
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziyle çözülür

Haberin Devamı

Evlilik ya da uzun süreli ilişkilerde fantezileri kullanmak gerekiyor. Çünkü monotonlaşan hayatı renklendiriyor. Orgazm sorunu yaşayan kadının da kendini kasmak yerine, rahat bırakması ve fantezileri devreye sokması şart ki tatmin olabilsin...

BÖYLE SORU YOK!

Yaramaz hemen hareketleniyor

25 yaşındayım, bekarım. Ne zaman bir kadınla yakınlaşsam ya da konuşsam benim yaramaz hemen hareketleniyor, ne yapacağım?

CEVAP

Ne yapmak ya da yapmamak istiyorsun? Emir dinlemiyor değerli okurum. Doğası gereği aşağı mahalleye konuşlanmış. O bölgenin yiğidi, geleceğin güvencesi olmuş. Binlerce yıllık genetiği 2 görev üstlenmiş. Bu nedenle görevin birinde sahibinin emrine, ötekinde ise iş kendi bildiğine kilitlenmiş. Tembeli işe yaramaz, hiperaktifine de can dayanmaz. Bir de tersini düşün? Gönlü kırılsa, iştahı azalsa, iki de bir seni tuvalete taşısaydı!.. Aslanım, o işine heveslensin, sen de parmak kadar organın kaprisini çekiver.

Kocam bekliyor ama...

30 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Ama birlikte olamıyoruz. Çünkü ben penisi görünce korkuyorum. Kocam sabırlı, bekliyor ama nereye kadar bekler?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin bir süre bekler. Sürenin sınırı bilinmez. Tedavinin yöntemi bulunmadan önce yıllarca sürüp gidiyordu. Şimdi o defter kapandı, çözüm yüzde 100 garanti altına alındı. Olay bir korku fenomenidir, yatakta paniğe dönüşür. Kadın adeta kilitlenir, bacaklar kenetlenir, gözler erkeğin hareketlerin odaklanır. Karın kasları etten duvar... Erkeğin ne dokunmasına ne de yaklaşmasına izin verilir... Başka ülkelerde görülme oranı onbinde 1’dir. Bizde ise yüzde 10 olan tablonun adı vajinismustur.

Kız çok istekli, ben korkuyorum

22 yaşındayım, kız arkadaşım da 21. Hiç ilişkiye girmedim. Sevgilim sürekli birlikte olmak istiyor. Israr ediyor. Başka birini bulup beni terk edecek diye korkuyorum.

CEVAP

Neden korkuyorsun bakayım benim çocukluktan kurtulamayan, delikanlılığı özümleyemeyen okurum? Kızın tapusunu almadın (yani nikah). Ayrıca sana özel imalat olmadığını da biliyorsun. Kız havalanmış bir kere, balonuna sıcak hava doldurmak için seni seçmiş. Senin de öteki gençlerden bir ayrıcalığın olmadığına göre, sen olmasan başkasını bulacak, bu da kesin. Bir de kızın niyetini okumalıydın. Kız arkadaşın “Bu işin zamanıdır” diye kura çekecekti. Diyelim ki çekti, sen çıktın. Kız hızlı, sen kaval, 1 yıl şöyle biraz aval aval, bizim sözlerimiz olmasın maval.

Hamile miyim?

23 yaşında kızım. 3 ay önce sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, cinsel organıma boşaldı. Adetlerim düzenli ama karnım şişti, aşeriyorum. Gebe miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile değilsin. Psikolojik. Kuşkuların seni bu yöne itiyor. Sanki yalancı hamileymiş gibi sendrom yaşıyorsun.

Nasıl ilişkiye girerim?

Cinsel organım 9 santim. İleride nasıl ilişkiye gireceğimi bilmiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, penisinin ölçüsünden çok emin değilim. Zamanı gelince her şeye bir formül bulunur. Şişmansan kasık yağlarını erit. Penis 2-3 santim daha ortaya çıkar.

5 kez yaptığım oluyor

23 yaşındayım. Hiç kız arkadaşım olmadı. İlişkiye birkaç kez genelevde girdim. Onun dışında hep mastürbasyon yapıyorum. Günde 5 kez mastürbasyon durmadan olmuyor. Penisim 13 santim, yeterli mi? İleride acaba ne gibi sorunlarım olur?

CEVAP

Değerli okurum, penisin yeterli ama iraden az. Yaptığın yanlış. Enerjini bu yolda erken boşalmaya şartlayarak tüketme.

Kızlar benden kaçıyor

20 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Kendimi kötü hissediyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis ameliyatla küçültülmediğine göre iş sana ve tekniğe kaldı. Kızlarla ilişkinde de idareli irade şart. Senden bir ricam var. Korkutup ürkütme. Bazen bu korku iğrenmeye neden olabiliyor. O genç kızların halini düşün.

Neden böyle zayıfım?

18 yaşındayım, çok zayıfım. Haftada 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum, ondan mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiç ilgisi yok. Sağlıklı yaşa sağlıklı beslen ve yola devam.

Kızlar istiyor ama...

18 yaşındayım. Cinsel organım 12 santim. Sizce normal mi? Bazı kızlar benimle cinsel ilişkiye girmeyi düşünüyor. Ama ben dalga geçerler diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl anlıyorsun kızların seninle yatmak istediğini? Sizler okulu, işi bıraktınız, seksle eğlence arıyorsunuz. Hadi dersinin başına. Biraz daha büyü.

Kısaltmak mümkün mü?

18 yaşındayım. Penisim büyük, 21-22 santim arasında. Kız arkadaşım da rahatsız. Ameliyatla kısaltmak mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün değil.

Kısır olacak mıyım?

23 yaşındayım, her gün 4-5 defa oluyor, bazen de 6’ya çıkıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. İleride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, yazık sana. Elini bağlamayacağıma göre sen düşüncelerini ve elini oradan çekeceksin. Aklına gelince de olduğun yerden uzaklaş.

Kızlığı bozulmuş mudur?

3 ay önce penisim kızın vajinasına girdi. Kız arkadaşım canı yandı, kan geldi. Kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki bozuldu. Ne istiyordun yani? Senin anlaman için zavallı kız oraya bir kelepçe mi taktırmalıydı?

Orgazm olamıyorum

23 yaşındayım ve 3 haftalık evliyim. Eşim bu konuda tecrübeli ama ilişkiden zevk almıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, zaman içinde pek çok şeyi öğreneceksin. Fantezi ve alternatifleri kullanıp tekniğini geliştirerek ve duygularınızı romantikleştirerek elbette bir aşama kaydeceksiniz. Şimdilik kendini yormadan ve yargılamadan yola devam.

Fazla büyümüyor mu?

20 yaşındayım. Penisim bazen küçülüyor. Bazen ise vücuduma göre aşırı büyüyor. Sizce bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, penisin içindeki süngersi doku kaliteli türden. Sertleşmiş durumu bizi ilgilendiriyor. Ona da iyi dediğine göre kalite kontrolün belgesini benden aldıktan sonra dert kalmadı. Kendine iyi bak.

Penisim çok küçük

24 yaşındayım. Penisim 9 santim. 83 kiloyum. Evlenince sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hele bir 10 kilo ver. Penis biraz ortaya çıksın. Tam boyunu öğrenelim. Gereken yapılır. Evliliğine engel değil.

Neden şişiyor?

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığımda ne zevk suyu ne de sperm geliyor. Bir de mastürbasyon sonrası cinsel organım şişiyor. Çok korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, şişmeye takılmadım ama meni, zevk suyu gelmiyorsa bunun da nedenini bulup çözmek gerekiyor. Dilersen bir üroloji arkadaşımıza uğrayıver.

GÜNÜN SÖZÜ

Gün gelmiş insanlık bankası kurulmuş. Ama iflas etmiş çünkü yatırım yapan olmamış. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder