Dr. Haydar Dümen Fanteziyle süsleyin...
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziyle süsleyin...

Cinsellik iki kişilik bir oyun gibi düşünülürse, hazzın yaşanması da karşılıklı olmalı. Önemli olan, kendi isteklerinizi yerine getirirken karşı tarafa kulak vermek. Böylece çift mutluluğa ulaşır. Arada da cinsel yaşamınızı fantezilerle süslerseniz her şeyin daha keyifli hale geldiğini görürsünüz...

GÜNÜN SORUSU

Bir kez ilişkiye girsem...

33 yaşındayım. Günde 4 kere mastürbasyon yapıyorum. Kadınlarla da ilişkiye girmek istiyorum ama olmuyor. Ortamlara nasıl gireceğim?

CEVAP

Değerli okurum, kafanda esmesin kavak yelleri, 33 yaş bana göre genç ama 18 yaşa göre de biraz geç. Günde 4 mastürbasyon saçma, sakın muslukları daha fazla açmaya kalkma. Aklına gelen dengesizlik bize göre yengesizlik! Sahi bulsana bize bir yenge. Yengemiz de senin yaşamına bir denge koysun. Kimi ‘yalancı dünya’ diye vur patlasın çal oynuyor. Kadınlarla ya da evlen eşinle ilişkiye gir artık. Bu dünyanın nimetlerinden faydalanmadan seni öbür dünyaya göndermeyeceğiz.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Rol yapıyorum

33 yaşında kadınım, 5 aylık evliyim. Cinsel ilişkiden hiç zevk almıyorum. Rol yapıyorum. Yol gösterin.

Çok zor bir soru sevgili okurum. Kadınların yüzde 40’ında olan bir derttir bu. Pişmiş aşa soğuk su katsa iyi de her seferinde buz katar, kendi de yan gelip yatar. Tedavisi zordur ve erkeğine bağlıdır. Temelde iki sorun var. Biri sensin diğeri yetişme koşulların. 17-20’li yaşlar arası ne yaptın? İncinmesin diye gözünün içine mi baktın? Ya da antrenman yaptın mı? Bunları unutalım, ne kurtarırsak kâr diye tedavi yöntemi arayalım.

Evlilikten vazgeçerim

3 aylık nişanlıyım, 24 yaşında kızım. İlişkiden korkuyorum. Hatta öyle ki evlenmekten vazgeçebilirim. Nişanlım çok istekli. Yol gösterin.

Korkma kızım. Kurulu düzene de çomak sokma. İşte geldik, gidiyoruz. Çoğu şeye de kader buymuş diyoruz. Kadınlık var serde. Bu işi başarmazsan olmayacak, kimse gözünün yaşına bakmayacak. Peki kim yüklenecek bu vebali? Kız korkar, erkek de korkar. Erkek kızı “Ham” yapmıyor, hançer de saplamıyor. Kendini teslim et kocana, kulaklarını tıka tüm laflara. Onun babalık içgüdüleri seni de uçurur. Korktuğun yollara asfalt döker. Hayat boyu seni mutlu eder.

Haberin Devamı

Zararlı mı?

18 yaşındayım. Bu yaşımda çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba fazla yapmak zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, azaltıver. Kararında yapın diye yazıyorum. Çünkü ruhunla oynuyorsun. En azından erken boşalmaya zemin hazırlıyorsun.

Geç boşalıyorum

53 yaşındayım. 1 yıldır cinsel ilişkide geç boşalıyorum. Eşim de bu durumdan hiç memnun değil. Daha önce böyle bir sorunum yoktu. Eşim artık ilişkiye girmekten çekiniyor. Bu sorunun ilaçla tedavisi mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, üroloji uzmanına başvur. Prostata bakılmalı, alkol alıyorsan önlenmeli. Şeker hastalığın varsa bu da bilinmeli. Sinirsel donanımında bir sorun varsa bu da elbette giderilmeli. Bütün bunlar tamamlandıktan sonra, her şey yolunda ise bu yemeğe biraz fantezi sosu katılabilir. Hangi sosu kullanacağınızı aranızda keşfedin, bulun.

Hep istekliyim

25 yaşındayım. Sabah-akşam seks yapıyor, doymuyorum. Canım sürekli seks yapmak istiyor. Ne olacak benim halim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, cinsel mani bu. Cinsel taşkınlığını frenlemezsen olmaz. Sanırım erken boşalman vardır. O tedavi edildiğinde sayısal değerlerin normale döner diye düşünüyorum. Ama ipin ucu biraz da kendi elinde.

Biriyle birlikte mi oldu?

28 yaşında, 6 aylık evliyim. Evlilik öncesi eşimle sürtünme yoluyla birlikte olduk. Evlendikten sonra ilişkiye girmeye korktuğunu söyleyip sürekli erteledi. İlk ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Ayrıca vajinası geniş. Bu onun daha önce biriyle birlikte olduğunu mu gösterir?

CEVAP

Değerli okurum, dokunun özelliğinden olabilir. Her insanın ağzı, burnu, gözü değişiktir. Kimi büyük, kimi küçük. Kimisinin dokusu porsuk, kimisininki esnektir. Bana inanıyorsan içimdeki ses onun böyle bir ilişkide bulunmadığıdır.

Geç mi kaldım?

25 yaşındayım. Günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Sizce ilişkiye girmek için geç mi kaldım yoksa daha beklemek gerekli mi?

CEVAP

Değerli okurum, tren biraz rötarlı kalkıyor. Umarım, raylar sağlam, motor düzenli olur da yitirilen yılları kapatırsın. Çünkü aile mutluluğunda, cinsellikte biraz ustalık gerekir. Seni uygun bir ortamda vicdanınla baş başa bırakıyorum.

Hanım benden bıktı

42 yaşındayım. Karıma ve cinsel ilişkiye istekliyim. Her gün 3-4 kere ilişkiye girmek istiyorum. Karım şikayetçi ama ne yapacağımı bilemiyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, şöyle düşünelim: Ya karın sen istekli değilken günde 5 kez ilişki isteseydi? Ne yapardın söyle bana. Evlilik yaz-boz tahtası değildir ve bu araba ortak yönetilir, direksiyon çifttir. Çek ayağını gazdan, iradeni perçinle, sevgili hanımına saygıyla bu kararını müjdele.

Çok kan geldi

Sevgilimle yarım saat seviştik. Kız arkadaşım beni ilişkiye girmek için zorladı. Vajinasından çok kan geldi, her yer battı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir daha böyle şeyler yapmaman gerekiyor. Yavrum, cinselliğin ve doğanın kuralları var. Bu gelen kan aynı zamanda vicdan da kirletir, ana, babaları delirtir. Karanlık bir labirente girer gibi girersen “Keyifli ve zevkli” derken başına da olmadık çorabı örersin. Hepsi bu kadar.

Daha büyüğünü istiyor

Penisim 17 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Kız arkadaşım penisin daha büyük olmasını istiyor. Her kadın böyle midir?

CEVAP

Değerli yavrum, kız arkadaşının vajinası değil, ruhu aç. Vajinanın ortalama boyu 8 santim. Ama içi kıvrım kıvrım olduğu için esneyip uzayabilir. Kapasiteyi aşınca da kadın ağrı çeker. Girişteki ilk 2 santimi duyarlı. 17 santim normalin üstüdür.

Daha büyüğünü ne yapacak?

Sonra en büyük zararı kendi görecek ama farkında değil. Onu reddettim 19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben çok korkuyorum. Ona da “Evlenince olur” dedim. Sizce doğru mu yaptım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu yaşta ilişki olmaz, kesinlikle doğru yaptın. Erkek bu, ister. Gözlerimiz doymaz, bir süre sonra hevesimiz geçer. Başkalarını ararız. Kendimden söz etmem sizlere saygımdan, anladınız umarım.

Yırtıldı mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla seviştim. Zevkten sevgilimin vajinasına vurdum. Üzerinde elbiseleri olmasına rağmen kız arkadaşımından kan gelmiş. Acaba kızlık zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı dış etkilerle kolay bozulmaz. Vajinanın alt bölümünde bir parça içeridedir. Kızlık zarı, esneklik kapasitesini aşan bir cisim içeri girmediği sürece kanamaz. Bunu böyle bilin ve dertlenmeyin. Dikkatli olun.

Boyu normal mi?

18 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Bana küçük geliyor. 77 kiloyum, boyum ise 1.83. Cinsel organım normal mi? Uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin ölçüleri normal. Partnerini tatmin edersin. Dert ettiğin şeye bak. Kilonu yerinde tut, şişmanlama yeter.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklımda vize alamayan aşk yüreğimin sınırlarından içeri giremez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder