Dr. Haydar Dümen Fazlası aşkı öldürür
HABERİ PAYLAŞ

Fazlası aşkı öldürür

Haberin Devamı

Fazla nazın aşık usandırması gibi fazla romantizim de aşkı öldürür. İkisinin dengeli olması ilişkiyi mükemmel yapar. Çok duygusal konuşmalar, hareketler cinselliği öldürür. Duygular öylesine karışır ki çiftler cinsellikten uzaklaşıp mutsuz olur

BÖYLE SORU YOK!

Bakire değilim

21 yaşında kadınım ve nişanlıyım. Ben bakire değilim, nişanlımın haberi yok. Çok korkuyorum, ilk gece ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, nişanlının beynini yıkamaya başla. Arada dalıp git. Nişanlın “Ne oldu?” deyince “Bazı zarlar esnek oluyormuş, ya benimkisi de esnekse” de. Başka konuya geç. Daha sonra dalıp dalıp gittiğinde nişanlın “Yine mi esneklik?” derse, sen “Amaaan boşver, aklıma getirme” de. Bu oyunun bir de ters tepmesi vardır. Buna ‘Delinin aklına taş getirmek’ denir. Sevgili okurum, ben de sizin kafanıza uydum, hava civa şeyler yazdım. Bu tür olaylarda sonucu önceden düşünmek gerekiyor. Taş atılmışsa mutlaka düşer. Onun da hesabına yapmak şarttır.


GÜNÜN SORULARI

Deneyim kazansam...


22 yaşındayım, çok fazla cinsel ilişkim olmadı. Ben erken boşalıyorum. Bu durumu cinsel deneyimimi arttırarak aşabilir miyim?

CEVAP Değerli okurum, iyi ki cinselliğin diploması, master’ı, doktorası yok. Eğer olsaydı erkeklerin tümü doktora düzeyinde kalmaz, profesör olma sevdasına kapılırlardı. Bütün öğrenciler de yıldızlı pekiyi alırlardı. Hocalar ise dersine çalışmadıkları için azarlayacak öğrenciler bulamayacaklardı. Niyetin kuyu ve kova olayına benziyor. Doldur doldur çek. Mübarek sanki emme basma tulumba! Ama seks karın doyurmuyor. Açlık kapıyı çalıyor, kadının mutfakta iki çeşit yemek malzemesini bulamıyor. Çözüm: Oyununu yaşam sahnesinin kurallarına göre oyna, evlendiğinde bunun tedavisi yapılacak.

Başka kadınları hayal ediyorum


27 yaşında, 3 yıllık evliyim. Karım çok seksi bir kadın ama ben yine de ilişkiye girerken başka kadınları hayal ediyorum. Bu normal bir durum mu?

CEVAP Türkülerden türkü beğenelim, bir CD seçelim. Ne çıktı? ‘Çapkınım, hovardayım, 24 ayardayım, her gece bir bardayım, haydi haydi di hayda.” Ben de öyle söylüyorum ama son harfi eksik kalmış, haydanın sonununa r harfini ekliyorum. Bunun için de görev başına koşuyorum. Değerli okurum, eşin hanımefendi seksi olmanın yanında yumuşak huylu. İyi kalpli, biçimli bir kadın. Koynunda beslediği kocası ise tam bir hovarda! Şimdi ben soruyorum: Nasıl kıyıyorsun kadınına? Başka kadınları düşünmeye yıllar var. Geç 40’ını, önce ver kendi kadınının hakkını. Sonra uy kendi genetiğinin DNA’sına. Düşün düşün, göreceksin sarpa saracaktır işin. Bu yazdıklarımdan ders çıkarmanı diliyorum.

* * * *

Taklit mi yapıyor?

37 yaşındayım, 8 yıllık evliyim. Eşimin orgazm olup olmadığını anlayamıyorum. Kendisi olduğunu söylüyor ama ya taklit yapıyorsa diye endişeliyim. Ne dersiniz?

CEVAP Değerli okurum, kadınına inan, taklit yapıyorsa da üzerine varma. Acaba sen erken mi boşalıyorsun da karın seni düşündüğü için böyle davranıyor? Komplekse kapılmaman için seni incitmemeye mi çalışıyor? Bir de o açıdan bakalım. Sevgilerimle.

Zararı olur mu?


14 yaşındayım. Penisim 11 santim. Her gün mastürbasyon yapmak istiyorum ve yapıyorum. Bir zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, penisine kafayı takma. O üzerine düşen görevi yapacak. Ama bu kadar mastürbasyonla günü gelecek bir ihtimal çıranızı yakacak. Demedi deme. Obur gibi mastürbasyon yemine yönelme.

Zara zarar verir mi?

17 yaşında kızım. Hiç mastürbasyon yapmadım. Zararı var mı? Yapsam kızlık zarım zarar görür mü? Şimdi merak ediyorum.

CEVAP Sevgili yavrum, biraz aklına gelsin canım. Ruh, beden ve organ senin. Artık uyuyan melekleri ya da devleri uyandırma zamanıdır. Böylece kendine cinselliğine, duygularına ve duyularına alışırsın. Tekniğini sana iç güdülerin söyler. Bir arkadaşından da öğrenebilirsin. Bak bakalım, arada bir kendini yokla ki orgazm alış.

Erken boşalır mıyım?


19 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Ama 5 dakika sürmüyor, boşalıyorum. İlişkide de erken boşalır mıyım?

CEVAP Değerli okurum, evet erken boşalırsın. Sonra alışırsın. Ama şimdiden mastürbasyon sırasında duraklayarak kendini normal boşalma süresine şartla yani koşullandır.

Cinsellikten uzaklaşıyorum

25 yaşındayım. Kız arkadaşım yokken haftada 1 kere mastürbasyon yapıyordum. Şimdi sevgilimi düşünürken mastürbasyon yapmayı unutuyorum. Benim sorunum ne olabilir?

CEVAP Değerli okurum, sorunun yok. Psikolojin ya da ruhun beklediğin gibi çoğulcu ilişkilere yatkın değil. Fazla romantik takılıyorsun galiba. Unutmayalım ki romantizmin fazlası cinselliği öldürür. İkisinini birlikte olması en iyisidir.

Kız arkadaşım gebe kalmış olabilir mi?

Kız arkadaşımla 1 hafta önce ilişkiye girdik. Adet görmesi gerekiyordu. Acaba hamile mi?

CEVAP Değerli okurum, hamilelik 1 hafta içinde belli olmaz. Bugünlerde adetini görecek olsaydı, yine de hamile kalma ihtimali zayıf olurdu. 1 ay sonra adetini görmezse test yaptırın.

Enerjimi nasıl kullanayım?

15 yaşındayım. Penisim hep ereksiyon halinde. Kızlardan çok etkileniyorum. Canım ilişkiye girmek istiyor. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Bu enerjimi nasıl kullanabilirim?

CEVAP Sevgili yavrum, her 15 yaşındaki ilişkiye girse dünyanın dengeleri bozulur. İşiniz, gücünüz ve sorumluluklarınız var. Aman ha dikkat!

Boşalmıyorum

16 yaşındayım. Hiç milli olmadım, normal mi? Bir de çok mastürbasyon yapıyorum. Günde 4-5 kez yapmama rağmen boşalma olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, büyü biraz. Elini aşağılardan çek. Kağıdı, kalemi al, dersinin başına geç. Kafanı kullan. Ne yaparsan yap. Yolun yol değil. Bekle, zaman her şeyi düzeltecek.

Diktirsem anlaşılır mı?

Ben sevdiğim kişiyle ilişkiye girdim. Şimdi kızlık zarımı diktirsem evlenince belli olur mu?

CEVAP Sevgili okurum, zar dikimi gerdek gecesinden 1-2 gün önce olabilir. Öyle aylarca önce dikilen zar kendini korumaz. Bu nedenle dikilmiş ve dikilmemiş diye bir ayrım olmaz. Çünkü bir süre sonra zar dikişi atar. Yani kaynamaz.

Sertleşmiyor

40 yaşındayım. Sertleşme ve erken boşalma sorunum var. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, her ikisi de çözülür. Ama yöntem ve ilaç bakımından bunlar telefonla ya da gazete sayfalarında olmaz. Birebir yardım alman gerekiyor.

Normalin ölçüsü nedir?

21 yaşındayım. Normal bir cinsel organın ölçüsü nedir?

CEVAP Değerli okurum, ben buradan kitabın bilgisini vereceğim. Normali 15 santim. 1-2 santim uzunu ve 2-3 santimi kısası normaldir. Keyfe keder dediğimiz kullanıma bağlıdır.

Acaba kısır olur muyum?

16 yaşındayım. Penisime sert bir darbe aldım. Yarım saat hem karnım hem de kasıklarım ağrıdı. Kısır olur muyum?

CEVAP Değerli okurum, hayır.

GÜNÜN SÖZÜ

İlk aftan sonra her af yozlaşmaya
prim vermek demektir. H.D.

16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder