Dr. Haydar Dümen Fazlasına göz dikme
HABERİ PAYLAŞ

Fazlasına göz dikme

Haberin Devamı

Bir gecede çok ilişkiye girmek sanıldığı kadar iyi ve önemli değil. Kafayı sayılara takmış olsalar da yolunuz yanlış. Siz rekora koştuğunuzu düşünürken kadını yarı yolda bırakıyorsunuz. Beyler erken boşalan tedavi olsun ki kadını üzmeyin

BÖYLE SORU YOK

Nişanlım beni neden öpmüyor?

Nişanlım beni hiç öpmüyor, yanıma yanaşmıyor. Çünkü hoşlanmıyormuş. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, içinden öpmek gelmiyor da ondan! Kumandan savaşı kaybetmiş. Başkomutan nedenini sormuş. Kumandan “Barutumuz bitti” deyince başkomutan “Yeter, gerisini sayma” demiş. Aynen onun gibi. Nişanlının barutu ateşlenmemiş. Eğer içi kaynasa, teni oynasaydı ikide bir seni köşe bucağa çekerdi. İlk geceye saklıyor da olabilir. Sabreden derviş, muradına ermiş. Sen derviş gibiymişsin maşallah! Bu yazımı okuyunca çekip öpüverirsin inşallah! Dervişliğine son verir, muradına erersin maşallah!

Kuşuma bal iyi gelmedi

26 yaşındayım. Penisimi büyütmek için arkadaşlar 2 kutu kırmızı bal önerdiler. Aldım ama kuş aynı 19 santim. Ben onun 23 santim olmasını istiyordum. Bal işe yaramadı. Kuşumun büyümesi için ne yapmalıyım?

CEVAP: Gitti gider ve dahi ümitler de birlikte gider. İşin püf noktası bala, tarafımızdan üff deyince o da uçup gitti. Benim merakım, arkadaşların bu işe neden müdahale eder? Zaten büyüyeceği kadar büyümüş. Normal sınırı da 4 santim aşmış. Daha büyüğünü nerede kullanacaksın? Nacağa sap mı yapacaksın? Hayali hevesler her zaman gerçeklerin önünü keser. İstediğin ölçüdeki penisler ileri yaşlarda yuvasında pinekler. İçi kanla dolunca kaldıracın gücü yetmez. Yani organın önüne şekerpare koysan harekete geçmez. İşte hevesinin raporu: Sen kendini ve ötekini de iyi koru. Şaşırmayasınız, düz yolda takılıp kalmayasınız.

Posta güvercinim uçmuyor

20 yaşındayım. Sevgilim günde 10 posta istiyor. Benim posta güvercinim gitmiyor. Kız arkadaşım bu durumdan mutlu değil. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, bu hesaba göre güvercinde can, sevgilinde izan kalmayacak. Nasıl bir sevgiliymiş ki kıtlıktan çıkmış, aç gözlü tavuk gibi yem ambarına dalıp eşelemek istiyor. Bana göre tehlikeli bir yolda yuvarlanıyorsun. Üstelik sanki gururlanıp havalanıyorsun. “Seviliyorum” diye yalancı pehlivanlar gibi ortada dolaşıyorsun. Ya kız günde 20 posta isteseydi? O kadar da olmaz deme, heveslileri var. Ne yapacağın sorusunu önce kendine sor. Sonra kaçak cereyanın şalterini kapat. Sevgiline duygusal bir konuşma yap. Anlarsa ne âlâ, anlamazsa ilişki bitti düğmesine bas, ‘Geçilmez’ levhasını as!

Hamile kalmam mümkün mü?

Bir ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kızlık zarım yırtıldı. Adet günüm 10 gün geçti, hâlâ adet görmedim. Zar yırtıldığı için mi adet görmüyorum ya da hamile miyim?

CEVAP: Sevgili yavrum, umarım hamile değilsindir. Anlattıklarına bakınca ihtimal zayıf. Biraz daha bekle. Gerekirse test yaptır.

Cinsel organımda sarkma var

17 yaşında kızım. Kendimi ilişkiye hazır hissediyorum. Ama cinsel organımda bir sarkma var. Bu yüzden çekiniyorum.

CEVAP: Sevgili kızım, nasıl bir hazırlık bu? Bu yaşlarda bedenen olgunlaşmış sayılırsın. Psikolojik olarak, hayatının gelecekteki artıları ve eksilerini çok düşünmen lazım. Büyük riskler var. Cinsel ilişkisiz, flört ve sevgili pozisyonlarında duygularını biraz yaşasan diyorum. Ben buradan onaylamadığım şeylerin önerisinde bulunamam. Biraz sabırlı ol.

Kobrayı yeniden nasıl canlandırırım?

Günde 7 kadınla birlikte oluyorum. İlk zamanlarda benim kobra yorulmak bilmiyordu. Ama son günlerde çok suskun. Yeniden canlanması için ne yapabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, aklını başına toplamak gerekir. Ne konuştuğunu, ne yazdığını bilmen gerekir. Saçmalamaya nokta koyman gerekir. Günde ne 7 kızı, ne kobrası?

Acaba kısır olur muyum?

15 yaşındayım. Şakalaşırken penisime sert bir darbe aldım. Yarım saat hem karnım hem de kasıklarım ağrıdı. Kısır olur muyum?

CEVAP Değerli okurum, hayır. Ağrılar geçecek.

Kızlık zarımı diktirsem?

Sevdiğim kişiyle birlikte oldum ama ayrıldık. Şimdi kızlık zarımı diktirsem sonra da evlensem kızlık zarını diktirdiğim belli olur mu?

CEVAP: Sevgili okurum, zar dikimleri gerdek gecesinden 1-2 gün önce olabilir. Öyle aylarca, yıllarca önce dikilen zarın kendini koruması söz konusu değil.

Eşimle birlikte olamadık

2 yıllık evliyim. 8 ay önce ameliyat geçirdim. Kızlık zarım doktor yardımıyla bozuldu ama eşimle ilişkiye giremiyorum. 6 ay psikoloğa gittim, korkularımı yenemiyorum. Eşimi çok seviyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, tek seansla olayın kesin bitecek. 10 yıldan beri bağırarak, haykırarak anlatıyoruz. Nereye başvuracağınızı biliyorsunuz. Karar size kalmış.

Penisimi nasıl uzatabilirim?

20 yaşında, şişmanım. Penisim 8 santim. Bu ileride sorun teşkil eder mi? Penisimin uzaması için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Sevgili okurum, kilon her zaman sorun oluşturacak. Fiziksel biçimin itici olacak. Hareketlerinde zorluklar ortaya çıkacak. Yorulacak, tık nefes kalacaksın. Şu anda yağlar 2 ya da 3 santim kasık yağını yutmuş durumda. Bak ona bile zararı var. Normal kiloya inersen penisin 10 santim olacak ve bu sana yetecek.

Sadece bir kez ilişkiye girebiliyorum

33 yaşındayım. 14 yıllık evliyim. Senelerden beri seksi sevmeme rağmen sadece bir kez cinsel ilişkiye girebiliyorum. Eşime karşı kendimi mahçup hissediyorum. 2 veya daha fazla ilişkiye girebilmem için ne yapmam lazım.?

CEVAP :Değerli okurum, bir defa birleşme normaldir, doğaldır, idealdir. Erken boşalman yoksa, kadının orgazm olabiliyorsa siz uyumlu bir çiftsiniz. Ama erken boşalman varsa, kadın ilişkiden bir şey anlamıyorsa sorun giderilmeli. Bizdeki yanlış, sayısal değerlere çok önem vermek. O sayılar aldatıcı olabilir. Düzenli ve iki taraf için başarılı seks sizi uzun yıllara taşır.

Penisim 3 santim

15 yaşındayım. 90 kiloyum. Penisim 3 santim kadar. Ben bundan çok utanıyorum. Evlenince çocuğum olmayacak. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, plastik cerrahi ile ilgilenen bir üroloji uzmanına gideceksin. Ne olup bittiğine hekim verecek. Neden boşuna çile çekiyorsun?

Üzerimizde kıyafetlerimiz vardı ama..

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. İkimiz de 20 yaşındayız. Üzerimizde pantolonlarımız vardı. Ben sevgilimin üzerine boşaldım. Şimdi kız arkadaşım tedirgin. Gebe kalmaktan korkuyor. Böyle bir ihtimal var mı?

CEVAP: Sevgili okurum, hiç yok, hiç yok, hiç yok.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk her zaman pembe gözlük değildir. Bazen önünüzü bile göremeyeceğiniz kadar koyu bir gözlüğe dönüşüverir. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder