Dr. Haydar Dümen Filmlere aldanmayın
HABERİ PAYLAŞ

Filmlere aldanmayın

Filmlerde yaşananların gerçek olmadığını biliyor ama yine de gördüklerinizden etkileniyorsunuz. Porno filmler arada cinselliği renklendirmek için izlenebilir ama oradaki her şeyi gerçek yaşamda uygulamaya kalkarsanız can yakarsınız. Doğru yoldan ayrılmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Çocuğum olur mu?

Bende mikropenis hastalığı var. Cinsel organım sertleştiği zaman 11 santim oluyor, sönük hali 1-2 santim. Benim çocuğum olur mu?

CEVAP

Ona mikropenis demezler değerli okurum, saklambaç oynayan penis denir. Dahası kilonu, boyunu, yaşını yazmayı unutmuş bir okurun fantezisi derler. Bana göre kilo ve boyda uyum yok. Boy 1.68, kilon ise 118 olmalı. 19’una yeni girdiğini sanıyorum. Deri altına saklanmış, adeta saklambaç oynar gibi, sağ gösterip sol vurmaya kendini adamış bir organ için neden böyle yapıyorsun? Bir de ona isim takmış, mikropenis diyerek bilgelik taslamaya kalkmışsın. Senin çocuğun da, torunun da, torunlarının çocuğu da olur.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Benim kuş ötmüyor

30 yaşındayım, kuş fazla ötmüyor. Sadece 2 sefer. Kız çok doyumsuz. Malum ilaçlardan mı kullansam yoksa doğal yollar var mı?

Kuşa bak kuşa, cambaza bak cambaza. Azı çoğu saya saya kızı kaptırma bir madrabaza. Kuş 2 kere ötüyor anladık. Makara çekiyor mu makara? Yoksa cik cik yuvaya girdi çıktı mı? Oğlum şöyle bir aralıksız, cicicicirrikcirrik diyerek nefesi 30-45 dakikaya yetiyor mu? Kız arkadaşın zaten kaçacak da evlenirsen ne olacak? ‘Bir öt, pir öt’ formülünü yakalasan kızı kovsan gitmez, başının etini de yemez.

Kocam ilişkiye girmiyor

45 yaşında kadınım. Seksi seviyorum ama kocam sürekli mastürbasyon yapıyor. Gizli saklı yapsa da yakalıyorum. Ona bu zevk tattıramıyor muyum?

Okurum, neden tattıramayasın? O tat almıyorsa ne yapalım? Önüne baklava mı koyalım? Anlaşılıyor ki “Olmaz” diyor, seni bırakıp köşe bucağa siniyor. Sana gelince; yarın kar yağacak ince ince, menopoz yaklaşıyor, duygular aşk ve seks arzusuyla coşuyor. İrade gücünü kullanamıyor. Doğa kocana “Bak oğlum, hanım elden kaçıyor” demek istiyor ama kimse farkında değil. Haydi el ele verin de kurtarın şu işi.

Haberin Devamı

Erken boşalıyorum

20 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Sevgilimle öpüşürken hatta telefonla konuşurken bile boşalıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde bu konu tedavi edilecek. Şimdilik idare et.

Hamile miyim?

Adet döneminin 5’inci gününde ilişkiye girince hamilelik riski var mıdır? Adetimin bitmesinden 1 gün sonra ilişkiye girdim. Korunmadım. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük ihtimalle bir şey olmadı, sakin ol.

Unutkan oldum

21 yaşındayım. Günde 1 defa mastürbasyon yapıyorum. Unutkanlık başladı. Acaba mastürbasyonla alakalı olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, gün aşırıya indiriver ne var bunda? 3, 5 ay dene. Unutkanlığın geçmişse hem sebebini buldun hem de tedavini yaptın. Bize de gerek kalmadı.

Ne zaman kız görsem

18 yaşındayım. Ne zaman seksi bir kız görsem mastürbasyon yapmak istiyorum. Kendimi tutamıyorum. Acaba bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyi düşün. Tabii ki kızı da düşün. Ama sonu ne olacak bu işin? Her yaptığında önce bu formülü düşün.

Haberin Devamı

Büyük mü?

25 yaşındayım. Penisimin boyu 16 santim. Siz 13 santim normaldir demişsiniz. Kız arkadaşım penisimin büyüklüğünden şikayet ediyor. Beni bu duruma siz soktunuz, ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 16 santim normalin normalidir. 13 santim iyinin iyisidir. 15 santim kitabın dediğidir. 18’den yukarısı büyüktür, 10’dan aşağısı küçüktür. Kız arkadaşın da 13’ü seçmişse, 3 santimi de idareli kullanıver yavrum. Bunu da bana mı soruyorsun?

Çocuğum olur mu?

20 yaşındayım. 90 kiloyum. Cinsel organım 2.5-3 santim kadar. Ben bundan utanıyorum. Evlenince çocuğum olmayacak. En önemlisi de karımdan çekiniyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, plastik cerrahi ile ilgilenen bir üroloji uzmanına gideceksin. Onunla konuşacaksın. Ne olup bittiğine sen değil, hekim verecek. Hadi bakalım burada bir çekinme ya da utanma olmaz. Yaşam söz konusu. Neden boşu boşuna çile çekiyorsun ki?

Ya beni terk ederse?

İzlediğim filmlerde kadınlarda büyük cinsel organlarla sorun yaşamıyor. Kız arkadaşım iri yarı biri. Ben onu tatmin edebilir miyim? Benim penisim 17 santim. Bu filmlere göre benim sevgilimi tatmin etme şansım yok. Haftada 1-2 kez birlikte oluyoruz. Kız arkadaşım “Bana yetmiyorsun” diyor.

CEVAP

Değerli okurum, o görüntüler sahte. Sen sinemada her gördüğünü gerçek mi sanıyorsun? 17 santim penis normaldir. Hatta normalin üstüdür. Kız arkadaşın “Bana yetmiyorsun” diyorsa bu onun sorunu. Cinsel soğukluğu ya da vajinal orgazm güçlüğü vardır. Bırak kız gitsin anlaştık mı oğlum?

Bağımlı mıyım?

18 yaşındayım, hemen her gün boşalıyorum. Bu bende bağımlılık haline geldi. İleride bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu olay nasıl sonuçlar doğurur?

CEVAP

Değerli okurum, her türlü bağımlılık iradeyi yıpratır. İrade yıpranınca kişinin kendine güveni azalır. Suçluluk ve aşağılık duygusu kol kola ziyaretine gelir. İşte olan budur. Et, kemik yerinde durur. Ama ruh alışkanlığını bırakmaz. Bir tarafta en kaliteli yiyecekler dururken o alıştığı bulgur pilavını ister. Yatak odasında da sevgili eşin hazırladığı nefis sofrada seni bekler durur. İşte bunlar olur. Çok görüyoruz da böylelerini ağzımdan dökülüverdi.

Pişman oluyorum

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye giriyoruz ama ilişkiye girmeden önce ben çok korkuyorum. İlişki sırasında mutlu oluyorum ama bitince de pişmanlık duyuyorum. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, her kızın yaşadığı psikolojik duyguları yaşıyorsun. Ama pişman oluyorsan yapmazsın.

Zevk almıyorum

25 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Kocamla birbirimizi severek evlendik. Sorunum ilişkiye girdiğimizde benim hiç zevk almamam. Bu zaman içerisinde hiç orgazm olmadım. Sizce bende bir sorun mu var? Yoksa olayları zamana mı bırakmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının sorunlarından birini yansıtıyorsun. Zamana bırak tabii ama bunun da şartları var. Örneğin; eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Değilse teknikler ve fantezilerden yararlanmak gerekir. Her defasında kendini denetleyerek ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye bekler ve sansür uygularsan zor orgazm olursun. Güzel hayaller kur. Ama eşine düşen özel görevler olduğunu da unutma.

Sertliğini kaybediyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorduk ama sürtünme yoluyla. Şimdi yeni bir kız arkadaşım var. Onunla ilişkiye girmek istedim ama penisim sertliğini kaybetti. Sorun psikolojik mi?

CEVAP

Değerli okurum, organ senin bencilliğine isyan ediyor. “Bu kadar da kıyımcı olma, ben yokum” diyor. Sana bir ders veriyor. Organ olarak bozulan bir şey yok. İçini, ruhunu temiz tut. Gerisi sorun değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Kadın erkek arasındaki kollar, çengelli iğne gibidir. Eğer iğnelerin metalleri sağlam ve güvenilirse gözünüzü kapayın, yürüyün. Hayat yolu sizin için açılır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder