Dr. Haydar Dümen Fren yapmayı öğrenin
HABERİ PAYLAŞ

Fren yapmayı öğrenin

Haberin Devamı

Erkekler mastürbasyona öyle bağlanıyor ki ilerleyen zamanlarda bile kopamıyor. Beyler, bunun zararı hem size hem de eşinize. Evlendiğinizde kadın beğenilmediğini düşünüp üzülür. Bu alışkanlığınızı frenlemezseniz yuvanız bile yıkılır...

BÖYLE SORU YOK!

Neden sertleşmedi?

23 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Ama sertleşme sorunum yoktu. İlk kez kız arkadaşımla olmak istedim. 1.5 saat uğraştım, zor sertleşti ama boşalamadım, neden?

CEVAP

Sabır küpünü çatlattın, sonra içine turşu koydun. O da nesi? Çatlaktan sular boşalmış, malzemeler ise buruşmuş, yenmeyecek hale gelmiş. Neyse, geçecek ve düzelecek. Evlenmeden önce kendini iyi tanımalı, ilk ilişkilerin çoğunun sorunlu olduğunu unutmamalısın. Ama evlendiğinde musluk suyu tutmuyorsa, bu evliliğin küpü kurumuştur. İki taraf da oyuncağı elinden alınmış, çocuk gibi kalır. Hiçbir derdin yok, mastürbasyonu azalt, süreyi de uzat.

Kadınlar çok şikayetçi
28 yaşındayım. Cinsel organım büyük. İlişkiye girdiğim kadınlar şikayetçi. Cinselliği istediğim gibi yaşayamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Kaderin buymuş, ne desem boş. Bu yolculukta yolcu sarhoş, şoför sarhoş. Altında bir karavan ama garaja giremiyorsun. Girmek için kapıyı da kıramıyorsun. Kadınların da bu konudaki organsal yapısını hesap edersek ben ne desem boş.

Çünkü bu yolculuk da bu arabanın kokusu da nahoş!!! Binen pişman, binmeyenin ise zaten yüzü tutmamış. Bir varmış, bir yokmuş, çöpçatanın elinde 3 elma kalmış. Biri küçük, öteki orta boymuş. Evdeki hesap çarşıya uymamış. Sona kalan ise elma değil, içi yumuşamış kavun gibiymiş. Doğru ve iyi kullanmasını öğrenene kadar bu şans da böyle devam edecekmiş.

Karımı aldatmak istemiyorum
28 yaşındayım. Eşim 26 yaşında. Eşimden memnunum, her gece seks yapıyorum ama gördüğüm her kadınla birlikte olmak istiyorum. Eşimi aldatmak istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Ya sabır çek, günde 3-5 kez böyle bir yolun nereye gittiğini sor kendine okurum. Bulmuşsun eşini, sen istiyorsun bahşişini! Hak var, rahmet var, akıl var, mizan var (ölçü). Kadın var dört dörtlüktür, seninkisi gibi. Kadın vardır, hayatında hiç orgazm yaşamamıştır. Çünkü yaşamında o yollar kapalıdır. Ne yapar ne edersin? At atamazsın, sat satamazsın, yat yatamazsın. Sanki bir şişme bebek, ne ustalık geçiyor ne de emek. Boşa kürek sallayarak İstanbul Boğazı’nı bile geçemezsin. Bir sandal gelse de beni geçirse diye beklersin.

Seks objesi gibi geliyor

16 yaşındayım. Sürekli tahrik oluyorum. Her kadını seks objesi gibi görüyorum, ne olacak?

CEVAP

Değerli yavrum, psikolojik yardım alman gerekiyor. Bu tempoyla bu gemi yürümez. Okyanus ortasında kalakalırsın. İradeni kullan desem yetersiz kalacak. Mutlaka bir büyükle konuş ki seni hekime götürsünler.

Kendimi tutamıyorum
24 yaşında kadınım. Sık mastürbasyon yapmak sakıncalı mı? Kendimi tutamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, biraz azalt. Mastürbasyon yapman doğaldır, olabilir. En azından seni yabancı ve tehlikeli ilişkilerden korur.

Zevk suyu geliyor
Kız arkadaşıma dokununca, sarılınca penisimden zevk suyu geliyor. Çaresi nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, normalin normali. Ne istiyorsun zavallı organdan, o sana karışıyor mu? Ona karışma.

Nasıl büyütebilirim?
17 yaşındayım. Penisim 9 santim. Cinsel organımı nasıl büyütebilirim? Zamanla büyüyeceğini düşünüyorum ama bir yandan da tedirginim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin biraz daha büyür. 20’li yaşlarından sonra büyütmek istiyorsan tek çözüm ameliyat. Bekleyelim o günleri.

Yuvam yıkılacak
2 yıldır evliyim. Ama eşimle birleşme sorunu yaşıyorum. Eşim çok anlayışlı, ancak bendeki kasılmalar nedeniyle bir türlü olmuyor. Yuvamın yıkılmasından çekiniyorum.

CEVAP

Değerli okurum, sorunun vajinismus. Tedavisi yapılıyor, daha fazla yıpranmayın. Bizden söylemesi.

Sperm bulaştı
Kız arkadaşım adet dönemindeydi ve yüzeysel sevişiyorduk. İlişkiye girmedik. Ama boşalırken spermler onun vajinasına bulaşmıştı. Sizce hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu koşullarda kız kesinlikle gebe kalmadı. Geçmiş olsun. Ben hep 3’te kalıyorum 18 yaşındayım.

Arkadaşlarım günde
7 kere boşalıyormuş. Ben ise hep 3 kez yapabiliyorum. Benim eksiğim nedir?

CEVAP

Değerli okurum, eksik falan yok. Her şeyinle normalsin. Arkadaşlarını boşver, çünkü anlattıkları uçuk şeyler. Kulaklarını safsatalara tıka.

Eşimle birlikte olamıyorum
3 aylık evli, 40 yaşında kadınım. Eşimle birkaç kere birlikte olabildik çünkü ben korkuyorum ve titreme başlıyor. Asla zevk alamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, psikolojik baskı ve korkuya dayalı, bir tür vajinismus. Ülkemizde çok görülen bir olay.

Niye benimki küçük?
18 yaşındayım. Penisim 10-12 santim. Acaba mastürbasyon yapsam uzar mı? Arkadaşlarımın cinsel organları 15-18 santimmiş. Niye benimki küçük?

CEVAP

Değerli okurum, hangisi ise senin evliliğini yürütür, mutlu eder. Başkasının penisi öyledir, cinsel fonksiyonları ve mutlulukları acaba nasıldır? Hiç bunu merak ediyor musun? Sen kendini kendinde bulmaya çaba göster. Kızlık zarım yırtıldı mı? 18 yaşındayım. Erkek arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken ilişkiye girmeye çalıştık. Benden 4-5 saat sonra 1-2 damla kan geldi. Çok korkuyorum. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılmadı.

Uyuyamaz oldum
19 yaşındayım. Mastürbasyon alışkanlık oldu, yapmadan uyuyamıyorum. İleride sorun yaşar mıyım? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önerim irade. Parça parça, az az kullanarak 6 ay ya da 1 yıl içinde doğru sayıya oturt onu. Bu tür alışkanlıklar evliliği temelinden sarsıyor. Yani kadından zevk almaz hale geliyorsunuz. Başka türlü tedavisi olmadığına göre olay senin elinde. Yani bir arabanın direksiyonundasın, yollar virajlı. Gazı kes ve frene bas.

Karımdan soğuyorum
30 yaşında, evli, 2 çocuk babasıyım. Karım cinsel ilişki için isteksiz. İlişkiyi uzun tuttuğum halde öylece yatıyor. Bu yüzden eşimden her geçen gün soğuyorum. Bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, gerçekten zor durum. Tek sorun çocuğunuz. Geçimsiz ailelerde çocuklar riskte. Dengeler de kurulmamışsa ondan çocuk zarar görüyor. Bir yuvanın kurtarılması için eşler birlikte tedavi amacıyla profesyonel yardım almalılar. Siz de bu yola girmelisiniz. Bana öyle geliyor ki eşin istediğin gibi olsa da sen yine ondan soğuyacak, gözünü dışarı çevireceksin. Mutlaka karınla konuşmalısın.

GÜNÜN SÖZÜ
Beyninizi ya da ellerinizi kelepçeli olmaya zorlasak hangisini seçerdiniz? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder