Dr. Haydar Dümen Frene basan mutlu oluyor
HABERİ PAYLAŞ

Frene basan mutlu oluyor

Erkekler mastürbasyonla erken yaşlarda tanışıyor ve onu seviyor. Bazıları sayıları öyle abartıyor ki evlilik yıkılacak hale geliyor. Beyler, kendinizi banyoya kapatıp eşini üzmeyin. Bu alışkanlığınızı frenleyin ki kimse mutsuz olmasın.

Sevgilim zevk almıyor

Penisim sürekli ereksiyon halinde. İlişki sırasında 5 kez boşalabiliyorum. Bu rağmen partnerimi memnun edemiyorum, hiç zevk almıyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, her kadın zevk alamaz. İlle de olacak diye bir şey yok ki. Bu bünye olayı. Kadının zamana ihtiyacı var. Bir de senin onu duygusal bakımdan hazırlamana. Olayın romantik ve sevgi düzeyine çıkarmanın da ustalığı sana bağlı.

Haberin Devamı

Penisi küçültür mü?

25 yaşındayım. Cinsel hayatım yok denecek kadar az. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mı? Mastürbasyon penisi küçültüyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon penisi küçültmüyor. Ama ortalama 10 yıl yapılan mastürbasyon kadınlara karşı deneyim ve başarı oranını küçültüyor. Sonunda acemilik çekebilirsin. Mastürbasyon sayını azaltabilirsin. Daha önemlisi kadına transfer olma zamanın gelmiş ve geçiyor.

Erken boşalıyorum

32 yaşındayım ve bekarım. Hiç evlenmedim. Benim sorunum erken boşalma. Bu sorunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğin zaman çözümünü buluruz, hiç merak etme.

Kızlar istemiyor

18 yaşındayım. İki yıl önce penis büyütücü ilaç ve kremler kullandım; ölçü 20 santime çıktı. Hiçbir kız benimle ilişkiye girmek istemiyor. Acaba neden benden korkuyorlar? Ne olur bana bir yol bulun.

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis konusunda bir tedavi yapılamıyor. Senin yaşın küçük. Penisin normal boyutlarda bile olsa, Hocan sana ilişkiyi önermiyor. İlişki sorumluluk demektir. Bu yaşlarda duygusal ve estetik bölümü unutmadan arkadaşlık her iki taraf için de iyidir. Çünkü bütün umudumuz sizlersiniz, ona göre yavrum.

Rüyama giriyor

25 yaşındayım. Kızları ikna ediyorum, her şey yolunda gidiyor. Birlikte eve geliyoruz. Ama kızlar benimle ilişkiye girmiyor. Bu durum rüyalarıma giriyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Eve gelen kızlar ha! Okurum, senaryosu benden, artistliği senden işte bir dizi film konusu. Tüm gençler ekranın karşısında dizi dizi olurlar. Acaba bu kızlardan hangisine “He!” dedirtecek, biz de o yöntemi öğrenelim diye dizikolik olurlardı. Senaryoyu 2 yıllık planda akıtırım da bu kızların eve neden geldiklerini bulabilsem var ya, Einstein’ın formülü bulması gibi ben de bir buluşa imza atar, tarihe geçerdim.

Haberin Devamı

Nefesim daralıyor

26 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken ya da cinsel ilişkiye girip boşaldığımda kalbim çok hızlı atıyor ve nefes darlığı çekiyorum. Pek çok kez doktora gittim ama sorun yokmuş. Bu durum yüzünden cinsel hayatım bitti sayılır. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik bir sorun bu. Önemli olan kaynağına inmek. Şimdi bu olayın analizini yapayım: Sen ilk gençlik yıllarında mastürbasyon yaparken az kaldı ailene yakalanıyordun. Çok korktun, panikledin. Bu olay beyninde iz bıraktı ve oraya kazık çaktı. Şimdi her mastürbasyonda o heyecan ve korku merkezini tetikliyor, sorunun ondan. Bak oğlum, düşüncemi aktardım. Bırak bu fikir uzaklaşsın senden. Gerekirse bir psikiyatristten yardım al.

Haberin Devamı

Zevk almıyorum

34 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. İlişkide üstteyken orgazm oluyorum. Bir de bazen hiç zevk almıyorum. Bir de çocuk istiyorum. En doğru zaman nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, telaşa gerek yok. Zaman lehine işleyecek. Düzlüğe kavuşacaksın. Bana göre de yollar tıkalı değil. Şimdilik eşine de bu durumu belli etme. O da komplekse girmesin. Gebe kalacağın en şanslı gün adet gördüğün ilk günden sayarak 14’üncü gündür. Bu tarihte birleşme yapabilirsin.

Alışkanlık oldu

21 yaşındayım. Mastürbasyon alışkanlık oldu. Yapmadan uyuyamıyorum. Çok yoruluyorum. İleride karımla sorun yaşamaktan korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, iradeli olman gerekiyor. İradeni kullanmaya çalışarak mastürbasyon sayını indir. Mastürbasyon tutkun ileride evliliğini öyle sarsar ki neye uğradığını şaşırırsın. Kadından zevk alamazsın, karın da yatak odasında gözyaşı döker. Her şey senin elinde. Bu konuda frene basmak zorundasın. Yoksa ileride hem sen hem de eşin mutsuz olursunuz.

Aşırı istekliyim

23 yaşındayım. Sevgilimle cinsel anlamda bir şeyler yaşadık. Aşırı isteğim var. Zamanım porno sitelerde geçiyor. Kendimi kontrol edemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, çok çabuk bağımlılık kazanmışsın. İyiye, güzele, tatlıya derken bu bağımlılıklar artarsa bu durum bir tür irade zayıflağına dönüşür. Bu konularda ya daha başka şeylere de bağımlılığın olursa diye seni uyarıyor, aman dikkat diyorum. Bundan zarar görür, başına da çoraplar örersin. Sorun iradeye bağlıdır. İradenin de günü, saaati, ortamı vardır ki amaç hedefe ulaşılsın. Haydi aslanım, kendini kurda kaptırmadan ve sürüden ayrılmadan frene basmalı, dizgine asılmalısın.

Bozulmuş mu?

26 yaşındayım. Daha adet bile görmemişken iç çamaşırıma biraz kan gelmişti. Acaba o zamanlar yaptığım yanlış bir hareket yüzünden kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, senin zarın bozulmadı. Rahat yat, rahat uyu, rahat kalk.

BÖYLE SORU YOK!

Tabancam tutukluk yaptı

19 yaşında, yakışıklı bir gencim. İşyerindeki kız beni tahrik ediyor. Ufaklık hep sert. Geçenlerde bir kadınla ilişkiye girmek istedim ama tabanca tutukluk yaptı ve ilişkiye giremedim. Sizce bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP

Kendini Don Juan sanan değerli yavrum, birazdan tutukluk yapan tabancana tıklayacağım. Zordur yavrum bu işler zor, bu işler insanı ikilemde bırakır. İş arkadaşının gözü, mahalleden arkadaşının yüzü derken çift patlar, dönüşür kuru sıkıya. Zavallı kızlar bilmiyorlar, senin tetik bozuk. Halbuki onlar birer makineli tüfek. Bizim okurun aklı galiba başka şeyler sayıklıyor. Oğlum, otur oturduğun yerde. İki tutam saçına jöle sürdün diye kendini dev aynasında görme. Her gün, saklanarak yaptığın mastürbasyona bir ara ver. Senin ufaklık da bir rahat nefes alsın.

GÜNÜN SORULARI

Libidoma zarar verir mi?

Son 2 aydır evlenince iktidar problemi yaşayacakmışım gibi bir endişe var. Bu endişe, libidoma kalıcı bir zarar verir mi? Yoksa sadece psikolojik bir şeydir ve düzeltince, libidoya selam bile vermeden, alakasız bir şekilde geçip gider mi?

Değerli evham bey, nasıl geliyor bu endişe? Gözünüzü kapatınca mı yoksa rüyaya yatınca mı? Senin libidoya selam olsun, senin medyumluğa soyunduğun günden başlayarak her geçen gün almış payını bu kuruntudan. Ve bana da “alakasız bir şekilde geçip gider mi?” diye soruyorsun. Bu kerelik kıl payı kurtuldun yavrum. Haydi bir daha duymayayım böyle gereksiz evhamları.

Eşimden kaçıyorum

23 yaşında kadınım. Evliyim, canım ilişkiye girmek istemiyor. Hep eşimden kaçıyorum bunun için ne yapmam gerekir?

Okurum, karanlık ve aydınlığın arasında elektrik düğmesi kadar yakınlık varsa, düğmeyi çevirmek sana bağlıdır. Ancak önce elektrikler var mı diye bir kontrol etmek gerekir. Yaşadığımız dönemdeki kriz her şeyi etkilerken cereyanları da vuracak tabii. Voltaj düşük. Niyetin bol, beklentin gani fakat iştahın yok. İştahın yok diye de, kendini ve eşini açlığa teslim etme. Yavrum, insanın başına bazen böyle şeyler gelebilir. Bu gibi durumlara iradesiyle direnir. İnsan gibi insan doğruyu da yanlışı da bilir. Bilmezse öğrenir. Doğa ne yaparsa iyi yapar ve seni doğru yola sokar. Biraz dinlenmeye ihtiyacın olabilir.

GÜNÜN SÖZÜ

Çoğu zaman akıl başlangıçta doğru yolda olduğunu sanır, ancak yolun sonunda aptallığına inanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder