Dr. Haydar Dümen Gemi karaya oturmadan
HABERİ PAYLAŞ

Gemi karaya oturmadan

Evlilik çok kaptanlı gemi yolculuğu. Eşlerin birlikte hareket etmesi ilişkinin yıllar boyu mutlu sürmesini sağlar. Ancak iki kişinin beraber yaşamak istememesi, evliliğin vazgeçilmezi cinselliği paylaşmaması sorunu büyütür, emekle inşa edilen koca gemi karaya oturur.

Kuşum ötmüyor

4 yıllık evliyim, kuşum ötmüyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, vallahi aşk olsun. Böyle kısacak mektup mu olur? Sanıyorum çok gençsin, karının da hakkını yiyorsun. Bu nedenle cezalısın. Mağdur olan eşindir. Sen mastürbasyon tutkunusun. Çünkü hep böyle oluyor. Kolay bir iş. Zahmet, masraf, sorumluluk, gören, soran yok. Gir banyoya, kilitli kapı arkası kur hayali, aç interneti, seyret rezaleti derken coşa coşa normal seksi ya tanımıyorsun ya unuttun ya da hastalandın. Önce adını koyalım, sonra seni iyileştirmek için kolları sıvayalım.

Haberin Devamı

Bunalımdayım

18 yaşındayım. Penisim ince ve kısa. Arkadaşlarımla yaşadığım ilişkilerde cinsellik yok. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ruhun ve bedenin olgunlaşsın. Dolduruşa gelme. Zamanı gelince her şey yoluna girer. Şimdilik bu yolda ısrar edersen komplekse girersin. Ruhun zedelenir. O penisten de çok önemli. Zamanı geldiğinde her şeyin çözümü bulunur.

Acaba yırtılmış mıdır?

21 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Sürtünme yoluyla tatmin olmaya çalıştım. Çok az kanamam oldu ama acı hissetmedim. Zarım yırtılmış olabilir mi? Evlendiğim zaman bir sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtıldığını sanmıyorum. Sen de düşünme. Evlendiğinde de sorun yaşamayacaksın. Ama zarın esnekse kan gelmezse bunun da söylediklerinle ilgisi yok. Dik dur, komplekse girme.

Midem bulanıyor

Üç yıllık evli kadınım. Kocam beni arzulamıyor. İlişkiye girince de sertleşme sorunu yaşıyor. Artık onu istemiyorum. Çünkü bana dokununca midem bulanıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bana göre deniz bitmiş. Bu evlilik daha fazla zaman yitirmeden noktalanmalı. Belli ki eşinin sorunları var. Cinselliğe karşı önyargılı ve soğuk. Büyük olasılıkla mastürbasyon alışkanlığı vardır. Öyle ya da böyle. Eşin senden önce davranıp dahası seni de ikna ederek “Nedir durumumuz? Gel yardım alalım” diye bir uzmana götürmek isteseydi, bu durumda ufukta ada görülürdü. Bu da o yönsüz denizin ortasında bir çığlık, bir umut ışığı gibi evlilik geminize yön verebilirdi. Kararı sen vereceksin, hayat senin.

Haberin Devamı

Süreyi nasıl uzatabilirim?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede boşaldım. İlişkinin tadına varamadım. Bu süreyi doğal yollarla nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Okurum, evlendiğin zaman düzelecek. Şimdilik alışmaya çalış.

Hazır değilmiş

22 yaşındayım. İki senedir kız arkadaşımla ciddi bir ilişki yaşıyorum. Ama iş cinselliğe gelince sevgilim “Hazır değilim” diyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, ne yapacaksın ki? Arkadaşının hayatı. Bedeninin ve ruhunun kaptanı o. Sen dışarıdan rota veriyorsun. Gazel okuyorsun. Denizde kayalıklara tosluyuverirsen yavrum.

Olgunları düşünüyorum

18 yaşındayım ve günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyor, olgun kadınları düşünüyorum. Bunun nedeni var mı?

CEVAP

Çocuğum, ileride önemli biri olacaksın. Bu yolda yürü. Her genç gibi elbette mastürbasyon yap. Haftalık sayıyı 3’e indiriyorum. Ne düşünürsen düşün, doğruları, kendine uygunları, sapıkça olmayanları düşün. Olgun kadınları düşünüyorsan bu çok büyük sorun değil. Zamanı gelince zaten onlardan vazgeçip yaşıtlarını düşüneceksin.

Haberin Devamı

Konuşamıyorum

18 yaşındayım, hep kızları düşünüyorum ama kızlar bir şey söylediği zaman onlarla konuşamıyor, kaçamak cevaplar veriyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, çekingen, terbiyeli, iyi aile çocuğu yani temiz, iyi eğitilmiş bir gence benziyorsun. Kesinlikle kızlarla insani boyutlarda arkadaşlık ilişkileri kur. Önce alış. Cinselliği geri plana at. Hemen merhaba derken cinsellik olmaz.

Erken boşalıyorum

30 yaşındayım, erken boşalmama var. Benimki sürekli ayakta. Banyodan çıkamaz oldum. Ne olur derdime bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı tedavi ediyoruz. Bunu defalarca yazdım.

Engel çıkarıyor

28 yaşındayım. Uzun süredir bir kız arkadaşım var. İş cinselliğe gelince o bu konuya soğuk bakıyor ve engel çıkarıyor.

CEVAP

Okurum, o kızın alnından öperim. Yani ne deseydi? “Gel, koş acele et” diye sana haber mi gönderseydi? Onun da hayatı var.

Anlamıyorum

28 yaşında kadınım ve bekarım. Boşalmayı anlayamıyorum. Sadece iç çamaşırlarımdan fark ediyorum. Bende bir sorun mu var?

CEVAP

Okurum, orgazmı bilmiyorsun. Boşalma kadınlarda ruhun boşalması. Pek çok kişi kadından bir şeylerin dışarı akacağı yanılgısına düşüyor. İyi bir eş bulduğunda orgazm olacaksın. Gerekeni o yapacak. Çünkü burada partner de önemli.

Küçültmek mümkün mü?

Penisim çok büyük. Acaba küçültmek mümkün olur mu?

CEVAP

Yok yavrum, ne yapsan da o küçülmüyor.

Böyle soru yok!

Sular akmıyor mu?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ama öpüşmedik bile. Ne zaman yakınlaşmaya çalışsam konuyu değiştiriyor. Sevgilimde sular akmıyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, ruhu kurumuş yavrum. Musluklar paslanmış ve kilitlenmiş. Çünkü beyni ile organ arasındaki bağlantılar kesilmiş. Uyarı gelmiyor. Laf aramızda sen de aşırıya kaçmışsın. Sevgilini iyice ürkütmüşsün. Onu alıştıra alıştıra çekeceksin yanına. Sonucu ve skoru belli olmayan bir maça çıkıyorsun. Sıfıra sıfır da kalabilirsin. Merakım; adamın bu kadar üzerine düşüyorsun, elde edeceğin sonuç ne? Yani kocan mı olacak? O zaman biraz yavaş ol derim. Niyetin aşk mı, eğlenmek mi yoksa onu eğlendirmek mi? Karar senin. Ama ben de yeniden bu ilişkiyi düşün derim.

Günün soruları

Beni aldatır mı?

37 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. Karım güzel bir kadın ve sekse düşkün. Sürekli fantezilerden bahsediyor ama ben o kadar istekli değilim. Ya karım beni aldatırsa?

Okurum, eşin seni aldatmayacak. Çünkü sana düşkün. Aldatacak olsaydı başka türlü davranırdı. Sekse düşkün ve güzel eşe sahip olmak çoğu erkeğin hayali. Cinsel açıdan aktif kadınla yaşamak zor ve yorucudur. Evlilikte bir uyumsuzlukta ilk akla gelen güvensizliktir. Erkeğin gözü fırıldak gibi döner. Kadının sevdiği erkeği varsa ihanet etmez. Bu saydıklarım genel kurallardır. Erkeğin kadına güvenip onu yüceltmesi gerekir. Güven kadın ruhunu en çok besleyen duygudur.

Mastürbasyondan sıkıldım

20 yaşındayım, günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu durumdan sıkıldım. 1.70 boyunda, 54 kiloyum. Bana ne önerirsiniz?

Değerli okurum, yağ yiyen yağdan, bal yiyen baldan usanırmış. Sen ise batan geminin mallarına koşar gibi yağma psikolojisine kapılmış, günde 2 mastürbasyona alışmışsın. Yani haftada 14, ayda 30 mastürbasyon. Ne oluyor oğlum? Şimdi zayıf görünsen bile 30’lu yaşlarından 50’li yaşlarına doğru 20 kilo alarak pek çok arkadaşından daha çekici olacaksın. Komplekse kapılma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir, kendi yapını içine sindir.

Günün sözü

Beyninizi ya da ellerinizi kelepçeli olmaya zorlasak hanginizi seçerdiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder