Dr. Haydar Dümen Gençlik başınızda duman!
HABERİ PAYLAŞ

Gençlik başınızda duman!

Haberin Devamı

Ayakları yere basmayan, kanları kaynayan gençler yanlış kararlar veriyor. Cinsellik hayatın anlamı değil, hiçbir şeye geç kalmadınız. Verdiğiniz kararlar ve yaşadıklarınız ileride her sizin hem de karşı tarafın cinsel yaşamını etkiler, mutsuz olursunuz...

BÖYLE SORU YOK!

Yaptıkça yapasım geliyor

21 yaşındayım, her gün abartısız 5-6 defa mastürbasyon yapıyorum. Yaptıkça da yapasım geliyor. Sizce sorun olur mu?

CEVAP

“Yaptıkça yapasım geliyor” diyorsun. Benim de senin kulaklarından çekesim geliyor okurum. Aç kalıp kuru ekmeğe muhtaç olmuş, 3 gün susuz kalıp şıkır şıkır akan suyu bulmuş gibi bir gerilim mi bu? Gelin adayı kız “Bak canımın içi ben günde 5-6 mastürbasyon yapıp kendi tatminimi yaratmadan yat-kalk kadınlardan değilim” derse, sen bunu nikah masasında duysan, birden başına ağrı girecek mi? Yoksa miden bulanmış gibi yapıp imza atmadan kaçacak mısın? Her şey iki kişiye göre ayarlıdır. Planı bozarsan evlilik daha merhabasında yara alır.

Bir kereyle yetinmiyorum

25 yaşındayım, mastürbasyon yapıyorum. Ama 1 kereyle yetinmiyorum, 5-6’yı buluyor. Bir de erken boşalıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Aç kulaklarını, bağırarak anlatacağım cümle alem özellikle gençler duysun. Okurum, önerilerime uyan kazanır, uymayan kaybeder. Kayıplarını da evlenince öderler. Mastürbasyon ortam seramonisi ve doğası gereği 1-2 dakikadır. Oysa evliliğin ilişki süresi en az 5 dakikadır. Üste Allah ne verdiyse yapılır, 20 dakika iyi sayılır. “Nasihat istemiyorum” dersen ben de muhatabım tek sen değilsin, bu yorumu seninle birlikte 2 milyon kişi okuyacak derim. Formül basit: Haftada 3-4’e in, en az 10-15 dakikaya çık. Yaşın gelmiş, benden de bu referansı al.

Cinsellikten korkuyorum

30 yaşında kadınım. Başımdan 8 aylık evlilik geçti ama birlikte olmadık. Eşimin garip fantezi ve istekleri vardı. Şimdi cinsellikten korkuyorum. Ama hayatıma da birini istiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Geçmiş olsun sevgili okurum. Gözü kapalı evliliklerde çok görülen sorunlardan biri de budur. Erkek ya da kadın uçar, öteki onu yakalamak için koşar. Nafile olan olmuş, şansın atmacası başına konmuştur. Kurtulduğun için iyi yaptın. En azından bir seferinde yanıldın. Umarım ikincisinde ayılmış olursun. Fazla bekleme, önünde 10 yıl var, onu da unutma. Önce eş sonra anne daha sonra nine olacaksın. Hem yolcusun hem de hayatının sorumlusu olmalı, korkmamalı, seçimi de ona göre yapmalısın.

Eşimi memnun eder miyim?

Penisim çok küçük, 11 santim. 1.84 boyunda, 80 kiloyum. 24 yaşındayım. Evlenirsem eşimi memnun edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, hayat güzel güzel gider. Sevgilin de seni mutlu eder. Fazla kilo alma. Aklını olumsuz ortamlara salma. Mutlu olacağına inanıyorum. Ama ruhunu, aklını biraz geliştir diyorum.

Kızdan kan gelmedi

18 yaşındayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. İlişkiye girdik, kan gelmedi. Sevgilim 2 yıl önce adet gününden farklı bir günde darbe yüzünden kanaması olduğunu söyledi. Acaba kızlık zarı o zaman patlamış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sana ne! Madem kız arkadaşının namusunu ya da zarını o kadar koruyacaktın neden onunla ilişkiye girdin? Evleneceksen sineye çek. Evlenmeyeceksen bu kızla oynama.

Bozuldu mu?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla tam anlamıyla ilişkiye girmedik ama benden bayağı kan geldi. Zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Galiba sevgili okurum.

Sözümü tutamıyorum

15 yaşındayım. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama içimden ilişkiye girmek geçiyor. Penisim 14 santim. Kendime söz veriyorum ama yine mastürbasyon yapıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Çocuk mastürbasyon yap ama azalt. Penisinin boyu harika. Daha ne istiyorsun? Çabuk dersinin başına geç. Otur, oku, şiir ezberle. 15 gün sonra seni arayacağım.

Çok yaptığım için mi?

17 yaşındayım. Hiç kızla ilişkiye girmedim. Aşırı mastürbasyon yapıyorum. Sık sık yumurtalıklarımda ağrılar oluyo. Acaba aşırı mastürbasyon yaptığım için mi?

CEVAP

Yavrum, çocuğum, elbette ilişkiye girmeyecektin. Aklını, elini, gözünü kaldır, aşağılardan yukarılara karşılara bak. Dünya dönüyor sen farkında mısın?

Çoraplara bayılıyorum

17 yaşındayım. Etekli kız veya kadın gördüğümde dayanamıyorum. Ayak ve çoraplarına bakıyorum. Mastürbasyon yaparken bunları düşünüyorum. Sonra da pişman oluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yavrum, aklını yanlış yollarda kullanıyorsun. Buna fetişizm denir. Öyle bir gün gelecek ki kadın değil, çorap, ayakkabı senin için daha önemli olacak. İradeni kullan. Enerjini başka yerlere harca. Mastürbasyonu azalt.

Eşim beni aldatıyor mu?

39 yaşında kadınım. 18 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşimden şüphe duyuyorum. İşten gelmemi dört gözle bekliyor. Beni çok sevdiğini söylüyor. Her akşam ilişkiye giriyoruz. Daha önce böyle değildi. Acaba beni aldatıyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kocan sonradan azanlar grubuna girdi. Seni aldattığını sanmıyorum. Belki denedi ama dışarının ne felaket olduğunu gördü. Kıymetini bildi. Her dediğini yapma. Ama kendinden de soğutma.

Kanama devam ediyor

Kız arkadaşımla ilişki girdim. Üzerinden bir hafta geçmesine rağmen kızın kanaması halen devam ediyor. Bu durum bizi çok korkutuyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, korkulacak bir durum söz konusu değil gibi. Kanama durana kadar birleşme yapmayın. Ama bir kadın doğum uzmanının fikrini alsanız iyi olur. Bu işler kapalı kutuya benzer. Bazen içinden sürprizler de çıkabilir.

Akıntım oluyor

Bir kızla 5 dakika konuşsam hemen ıslaklık oluyor. Bundan çok sıkılıyorum. Hiç temas olmamasına rağmen neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, normal ve sağlıklı olduğunun işareti. Limon görünce insanın ağzının sulanması gibi. Hiçbir sorun yok.

Kadına zarar verir mi?

Duyduğuma göre ilk gece kızlık zarı bozulduktan sonra ilişkiye devam etmek ve boşalmak kadına zarar verirmiş, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, o geceyi hesaplı kitaplı kullanmak gerekiyor. Tabii kız da düşünülmeli. Kimse kaçmıyor, 60-70 yıl sizin yanınızda. Sık birleşmeler vajinada tahrişe bile neden olabilir. Kızlık zarını tekrar tekrar incitebilir. Orta yol her şeyi düzeltir.

Kızlar ilişkiye girmek istiyor ama...

17 yaşındayım. Cinsel organım 12 santim. Sizce normal mi? Bir de bazı kızlar benimle ilişkiye girmeyi düşünüyor. Ama penisimin boyuyla dalga geçerler diye korkuyorum.

CEVAP

Değerli yavrum, nasıl anlıyorsun bunu? Sizler okulu, işi bıraktınız, seksle eğlence arıyorsunuz. Hadi be, dersinin başına. Bırak onu kendi haline. Biraz daha büyü. Bu haliyle bile sana yeter de artar bile.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl güçlü bir iradeyle desteklenmiyorsa, çıkacağın yolda ona çok güvenme. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder