Dr. Haydar Dümen Gölge düşürmeyin...
HABERİ PAYLAŞ

Gölge düşürmeyin...

Haberin Devamı

Erkekler cinsel organlarının daha büyük olmasını istiyor, imkansız hayaller peşinde koşuyorlar. Beyler, büyüğü öyle düşlediğiniz gibi işe yaramıyor. Her şey normalse mutluluğunuz gölgelenmez, kadınınız acı çekmez.

BÖYLE SORU YOK!

Kuş harekete geçmiyor

28 yaşındayım. 3-4 aydır benim kuşta tık yok. Kadınları çok seviyorum ama kuş harekete geçmiyor. İlaç fayda etmedi.

CEVAP

Değerli okurum sizin kuşlarınız yapı ve tür olarak hapları mapları pek sevmezler. Eğer hapa muhtaç olurlarsa neredeyse yaşamak bile istemezler. Bu tablo 50’li yaşlarda oluşur. Bu yaşta kuşun hapı, yapısı, kapısı, sahibinin kimliği ve cinsel tercihine bağlıdır. Sahiplerinin kuşa, ‘bıktım, usandım’ dedirtmemesi gerekir. Kuş bıkarsa tedavisi perhiz ya da yüz vermemektir!!! Vajinalar bile yorulur, onlarda da görev yorgunluğu görülebilir. Seninkisinin canı ne, eti budu ne? Aslında narin yapılı olduğu için de ikametgahı bile korunaklıdır. Boşver yüz verme arsıza!

Heyecanım kalmadı

39 yaşındayım, evliliğimizde 6’ncı yılımızı bitirdik. Karımı çok seviyorum ama cinsel açıdan eskisi gibi heyecan duymuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, aşk, sevgi ve heyecan üçlemesinin yeri hem başkadır hem de zamana ayarlıdır. Gençsin, sevgilin var, heyecandan uçulur, seven sevdiğine kavuşur. Düğün dernek, seremoni... Saat kaça geldi? Bir an önce ikimiz kalmalıyız pompasıyla hedefe koşulur. İki duygu kankadır. Aşk da bu vadeli hesapta bankadır. Bir süre iyi giderken bakarsın ki heyecan da almış başını gitmiştir. Aşk ve sevgi yarış halindedir. O da nesi? Aşk atının ayağı topallamaya başlamıştır. Sevgi ise bakıma, özene muhtaçtır. Konu evrensel bir sorundur; çözüm ise karşılıklı uyumdur.

Kız daha büyüğünü istiyor

24 yaşındayım, penisim 16 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama penisimin daha büyük olmasını istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir kızın böyle bir istekte bulunacağını sanmıyorum. Ya uyduruyor ya da kurnaz bir taktikle nabız yokluyorsun. Böylece kendi özentini kıza yüklüyorsun gibi geldi bana. Normal sınırı zorlayan boyuttaki organı beğenmeyen bir kız yağmayacak yağmura dua etmez. Aklı başında bir kız böyle bir arsızlığa gitmez. Sen delikanlı değil misin ve ne güne duruyorsun? Böylesi işine gelirse beraber eğlenip gülmeli; gelmezse ‘Sen yoluna, ben yoluma’ demelisin.

Hiç ilişkiye girmedim

18 yaşındayım, günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Bazen 8-9’a da çıkıyorum. Hiç ilişkiye girmedim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacağını sen düşün. Çölün ortasında kalmışsın. Bu kadar açgözlülüğü, iradesizliği de insan mantığı ve kimliği içinde sindiremiyor.

Seksi çok seviyorum

24 yaşındayım, seksi çok seviyorum. Kızlarla ilişkiye girdiğimde enerjim bitmiyor. Bir de erken boşalıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, seksten bıktıysan ara verirsin. Mailinin ilk satırlarında bu çocuğun erken boşalması var diye düşünürken sen hemen yazdın. Erken boşalman tedavi olmadan cinselliğin keyfine varamayacaksın. Onun tedavisi evlendiğinde olur. Ölçüleri kaçırma. Açgözlülük her zaman zararlıdır. Dengeli git ki ileriki yaşlarda belin bükülmesin, ayağın topallamasın.

Sertleşmiyor

23 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Son iki aydır sevgilim var ama ereksiyon olamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, bu böyle devam etsin. Bir süre daha geçsin bakalım. Bu gibi sorunların altında bu yaşta bir şey çıkmaz. Doktora gitmenin bir anlamı yok. Tabii ki psikolojik. Kafaya takarsan zorlanırsın. Kendi haline bırakırsan en iyi doktoru bulmuş olursun.

Esnek mi, yırtıldı mı?

23 yaşında, nişanlı bir kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim. Ama hiç kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahında tuvaletteyken kan geldi. Acaba zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve de kanamış olabilir.

İlk defa ilişkiye girdim

19 yaşındayım. Geçenlerde ilk defa ilişkiye girdim. Kız arkadaşımla henüz ön sevişme yaparken boşalacak duruma geldim. Acaba ilk olduğu için mi böyle oldu? Yoksa bir sorunum mu var?

CEVAP

Sevgili yavrum, heyecandan olur. Bir kimlik oluşurken uzun süreçlerden geçer. Bu bir öğrenme, alışma işidir. Cinsellikte heyecan ortam ve tedirginlik olumsuz rol oynar. Erken boşalma olabileceği gibi peniste ereksiyon zorluğu da yaşanır. Bunlar zamanla düzelir. Kafana takarsan geç, aldırmazsan erken hallolur.

Bir türlü ilişkiye giremiyoruz

26 yaşındayım. Kız arkadaşım 23 yaşında. Çok istekli. Ön sevişmede her şey yolunda ama birleşmeye geldiğinde sertleşme sona eriyor. Bu yüzden ilişkiye giremiyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yeni kız arkadaşına karşı çok heyecanlısın. Ve olay tamamen psikolojik. Birinci öyle olduktan sonra ikinci ve üçüncüde acaba yine mi öyle olacak diye düşünürsen (ki düşünüyorsun) ereksiyon biter. Uygun bir ortamda birkaç gün birlikte kalabileceğin durumda her şey yoluna girer.

Penis küçültülemez mi?

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımın penisi çok büyük. Birlikte olduğumuzda çok canım yanıyor, acı çekiyorum. Acaba nişanlımın cinsel organının küçültülmesi mümkün mü?

CEVAP

Sevgili okurum, çok zor bir sorun. Penisin herhangi bir yöntemle küçültülmesi söz konusu değil. Tek yöntem, onu idareli kullanmak.

İlaçlar bile işe yaramıyor

Cinsel ilişki sırasında penis sertliğini kaybediyor. O meşhur ilaç bile işe yaramıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bir sorunun olduğunu sanmıyorum. Korku ve heyecandan böyle olur. “Acaba sertleşir mi?” dediğin zaman zaten sertleşemeyecek. İyi ortamda zaman bolluğu içinde ve aynı kişi ile korkusuz ve risksiz koşullarda olursan, en iyi ilacın zaman olacaktır. Acele etme.

İktidarsız olmaktan çok korkuyorum

17 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. İleride iktidarsız olmaktan çok korkuyorum. Beni bu konuda aydınlatır mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey olmayacaksın, her şey güzel güzel gidecek. Şimdilik sen de mastürbasyon yapmayı gün aşırıya indir. Normal uykunu al, normal beslen, derslerine çalış, spor yap. İnsanların arasına katıl. Flörtlerin olsun ve de gün aşırı mastürbasyon yapmaya devam et.

Çok sık yapıyorum

20 yaşındayım. Şu aralar çok mastürbasyon yapıyorum. Bir test yaptım, dakika tuttum. 3 dakikada boşaldığımı tespit ettim. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Şimdilik normal yavrum, evlendiğin zaman gerekirse düzeltiriz.

GÜNÜN SÖZÜ

Bir düşün ırgatı da olsan karnın doymuyorsa eğer dünyanın tüm yükü üzerine biner. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder