Dr. Haydar Dümen Gönlünü almaya çalışın
HABERİ PAYLAŞ

Gönlünü almaya çalışın

Haberin Devamı

Beyler, cinsellik her iki tarafı da mutlu etmeli. Ama siz sadece kendinizi düşünür, kadını göz ardı ederseniz işler sarpa sarar. Duygusal olun, romantik sözlerle onun gönlünü alın. Bedenini ve iç dünyasını keşfetmeye çalışın ki mutluluğu bulun.

BÖYLE SORU YOK!

Kız neden pişman oldu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Şimdi pişman olduğunu ve utandığını söylüyor. Nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel konuları bitirdik, şimdi psikolojik olanlara mı sıra geldi? Utanma duygusu bedenden kaynaklanmaz. O beynin işidir. Arkadaşının duygularına öylesine yüklendin ki onun iradesini adeta narkoza soktun. Ne yapsın? O anasının kuzusu. Bir yamaçtan yuvarlanır gibi, ne olup bittiğini anlamadan, kendini yamacın eteğinde buldu. Sonra kızlığının sanki özü gitmiş de sözü yani adı kalmış gibi paniğe kapıldı. Böylece ruhu yaralandı. Pişmanlık kâr etmiyor, yardıma ihtiyacı var. Senden ne haber, başın göğe değdi mi?

İki aday var ama çekiniyorum

42 yaşındayım. Penisim 7 santim. 7 yıl önce kaybettiğim eşim bunu sorun yapmadı. 7 yıldır ilişkiye girmedim. Benimle evlenmek isteyen 2 hanım var. Penis boyu nedeniyle tedirginim. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, geçmiş olsun. Ardında ben varım. Benim de elimde bilim ve insan ruhunun yapısı torbası var. Evlenmenden yanayım. Ancak sürpriz karşılaşmaları kaldıramazsın. Bir bakıma kendine tuzak kurmuş olursun. Bunu da içine sindiremezsin. Bu boy penisle evlenebilirsin. Mutlaka psikolojik destek almalı, eş adayınla da konuyu paylaşmalısın. Böylece karar birliğine varmalısınız. Çünkü el ele yürünecek bir yol bu. Eller sağlam kenetlenirse dağa bile tırmanır, her türlü engelleri aşarsınız.

Kız arkadaşıma yetmiyor

20 yaşındayım. Partnerimle 1 yıldır ilişkiye giriyoruz. Haftada 1 kere benim için yeterli. Kız arkadaşım haftada 3-4’e çıkmak istiyor. Ben haftada bir ilişki sonrası isteksizleşiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Maşallah değerli okurum. Biraz erken yola çıkmışsın ama neyse! Bakarız çaresine. Benim de kurallarım var. Okulunu, işini ve geleceğini düşün. Ananın umudunu, babanın durumunu da hesap etmelisin. Zaman bu yaşta en değerli hazinedir. Yaşam kurallarını oya gibi işlersen, lastiği patlamış araba gibi yarı yolda kalmayacağından eminsen, “Ben irademle her gücü yenerim” diyorsan, asıl hedefin ne olduğunu hesap ediyorsan en az zararla kurtulma kuralını unutmazsan sen bilirsin.

Neden orgazm olmuyor?

Sevgilim orgazm olmuyor. Ben 3 kez boşalıyorum, o bir kez bile orgazm olmuyor. Bunun standardı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, her insanın yapısı, huyu yani doğası vardır. Bu durumda sayılarla, boyutlarla uğraşmak yerine kadının ruhsal yapısını ve o arada kendinizi nasıl kullanacağınızı (bilgi ve duygu bakımından) öğrenmeniz ve kadını keşfetmeniz gerekir. Bizim amacımız ilk birleşmede iki tarafın da orgazm şansını yükseltmektir. Bu sağlandığında fazla sorun kalmaz.

Nasıl öğrenirim?

17 yaşındayım, ilişkim olmadı. Böyle bir deneyimi yaşamak istiyorum ama kızın isteyip istemediğini nasıl öğreneceğim?

CEVAP

Değerli okurum, büyüdüğün zaman öğreneceksin. 18 yaşında alfabeden başlayacaksın. Sanırım 20 yaşına kadar bu işin teorik ustası olacaksın. Sonraki 50-60 yılı en iyi şekilde kullanacaksın. Acelen ne?

Bacak görünce dayanamıyorum

18 yaşındayım. Bacak fetişistiyim, görünce hemen boşalıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, irade güçlenmesi için antrenman yapacaksın. Odanın her duvarına bacak resmi asacaksın. Göre göre alışacaksın. Bir gün miden bile bulanabilir.

Kanama olmadı

24 yaşındayım ve kız arkadaşım var. Birkaç gün önce ilişkiye girdik. Kanama olmadı. Ben nişanlımdan şüpheleniyorum. “Kızlık zarım esnek” dedi. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu kızla yatmadan önce hesabını, kitabını iyi yaptın mı? Siz kızlarla istediğiniz gibi oynayın. Sonra çocukların gözünü oyun olur mu? “Evleneceğim böyle kuşkularım var” de, ben de sana sezgilerime güvenerek cevap vereyim: Büyük bir oranda esnekti.

İsteğim hiç bitmiyor

22 yaşındayım. Her gün mastürbasyon isteği duyuyorum ve boşalmadan duramıyorum. Bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, alışkanlık yavrum. Sana dilediğin yolda yürü demiyorum. Çünkü yarın evleneceksin. Bu alışkanlıktan kurtulamazsan, gül gibi karın dururken gizli gizli mastürbasyona devam edersen işte bu olmaz. Bir lokmacık irade. Zamana böl. İlk aylar üstesinden gelemezsin ama haftada 1 gün ya da 2 gün yapmazsan işte sonuç lehine döndü. Tabii ki normal ilişkilere geçme yaşın gelmiş. Bu ortamı da hazırla.

Eğrilik düzelir mi?

26 yaşındayım, cinsel organım eğriliyor. Gün geçtikçe daha kötü oluyor gibime geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Düzeltilebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, operasyonla düzeltiliyor. Bu konuda doğru uzmanı bulmalısın.

Akıntı başlıyor

Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadığım zaman idrarımda kötü bir akıntı oluyor. Bu normal mi? Önceden de çok akıntı oluyordu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hemen idrar tahlili yaptır. İltihap yoksa sorun yok. Bu sayıda mastürbasyona devam.

İlişkiden çekiniyorum

20 yaşındayım. Mastürbasyonda 1 dakika bile olmadan boşalıyorum. Bu yüzden ilişkiden çekiniyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik yapacağın tek şey mastürbasyon yaparken süreyi uzatmak. Arada durmak, başka şey düşünmek. Bu sabrı gösterip tekniği öğrenmek, saniyeler ve dakikalar kazanmak belki aylar sürebilir.

3-4 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı var mı?

23 yaşındayım. Gecede 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Sonra 2 hafta yapmıyorum. Bunun zararı var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, yararı da, zararı da yok. Ara veriyorsan ver. Ama başladığında skoru yukarılara vurma. Bir düzen kurarsan daha iyi. O kadar da ara verme. Böylece sistem çalışsın.

Bakire miyim?

Erkek arkadaşımla 5 aydır ilişkiye giriyoruz. Kızlığım bozulmadı. İlişki sırasında vajinamın iç kısmı acıyor. Bu sancı kasıklarımı etkiliyor. Hâlâ kız mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, esnek kızlık zarı nedeniyle zar orada duruyor. Ona bakınca kızsın. Ama birleşmeler yaptığın için kadınsın. Karındaki kasıklara vuran ağrı, penis boyuyla ilgili de olabilir. Bunlara alışacaksın. Vajinanın penisle uyumu sağlanacak. Ama hâlâ ağrı, acı çekersen bunun da çaresine bakılacak.

Kızlar beni terk ediyor

21 yaşındayım. Kızlarla iyi anlaşıyorum ama beni hemen terk ediyorlar. Henüz ilişkiye girmedim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum çok bilmiş, gereksiz konuşan bir gençsin. Yani sana güvenemiyor, aradıklarını bulamıyorlar. Ruhunu ve bilgini zenginleştir.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgisiz saygının, saygısız sevginin ömürleri kısadır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder