Dr. Haydar Dümen Görev saymayın, zevk alın
HABERİ PAYLAŞ

Görev saymayın, zevk alın

Kadınlar cinsellik konusunda korkutuldukları için evlenseler bile mutluluğu bulamıyorlar. Sadece görev gibi düşünüyorlar. Korkar, acele ederseniz, zevk alamayacağım hissine kapılırsanız acınız bitmez, mutsuz olursunuz. Görev saymayın, zevk almaya bakın.

Dudaklar sarkar mı?

18 yaşında kızım. Bir aydır her gün mastürbasyon yapıyorum. Kendime hakim olamıyorum. İç ve dış dudaklar sarkar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, aşağılara inme, hiçbir şey olmaz. Mastürbasyona da takılıp kalma. Sonunda vajinal orgazma geçişte zorluk çekersin. Şimdilik gün aşırıya indir.

Haberin Devamı

Kız penisimi ısırdı

Yeni tanıştığım bir kızla ilişkiye girdim. Kız cinsel organımı ısırdı. Şimdi benimki eskisi gibi ayakta durmuyor. Ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, vah vah, geçmiş olsun. Bunun hesabını kıza sor. “İnsafsız” de. “Sana güvenip teslim ettim” de. Ama içinden de ben ‘Haydar Hoca’ya sordum, bir şey olmaz dedi’ diyerek kendine bilimsel tesellini ver. Sonra kızı ürkütme. Bu espriden sonra kızı öp ve gönlünü al. Spermler dışarı çıkıyor İlişkide boşaldıktan sonra meni, vajinadan dışarı çıkıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Okurum, bunun sebebi öyle olması gerektiği içindir. Normaldir, doğaldır.

Kan geldi

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Adet zamanı değildi ama kanama oldu. Sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarını incittin, belki de daha ileri gittin. Bu olay hakkında görmeden karar vermek zor. Bu ihtimal yüzde 50 dolaylarındadır, haberin olsun.

Canım yanar mı?

Ben nişanlı kızım. Nişanlımla biraz ileri gittik ama ben korktum. Çünkü penisi çok büyüktü. Canım yanar mı?

CEVAP

Okurum, penis-vajina ilişkilerinde penisin ölçüsü önemlidir. Ancak doğa sistemi ona göre programlamış. Her kadının doğum yapabileceği kadar vajinasının esnekliğini ona vermiştir. Bu ilişki sırasında ne kadar kendini sıkarsan, ne kadar korkarsan acı o kadar çok olur. Bunların tümü çözülecek nitelikte sorunlardır. Sen cinselliği sevmeye çalış, o zaman mutlu da olursun, mutlu da edersin.

Dokunamıyorum

22 yaşındayım ve nişanlıyım. Kızlara karşı ilgim yok. Nişanlıma hiç dokunamıyorum, isteksizim. Ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle. 25’li yaşlara doğru gel. Cinsel kimliğin oluşsun. Bu arada cinsel birleşmeler için bir olanak aramaya bak. Taşlar yerli yerine oturduktan sonra evlen ki kızı da düş kırıklığına uğratma.

Cinsel organım ağrıyor

Ben kendimi tatmin ettikten sonra cinsel organımda ağrı oluyor. Bu normal mi? Gelecekteki cinsel hayatımda sorun yaşar mıyım? Çocuğumun olmasını engeller mi? Ereksiyon sorunu yaşar mıyım?

CEVAP

Okurum, önemli bir sorun değil. Sıkma, sert hareketler yapma. Uslu ol. Ona da uslu olmayı öğret. Ama ağrılar devam ederse bir üroloji uzmanını ziyaret et.

Ayaklara bakıyorum

18 yaşındayım. Etekli bir kız veya kadın gördüğümde dayanamıyorum. Ayağına ve çoraplarına bakıyorum. Mastürbasyon yaparken bunları düşünüyorum ve boşalınca pişman oluyorum. Her mastürbasyon sonrası oluyor.

CEVAP

Yavrucuğum, aklını yanlış yollarda kullanıyorsun. Bir gün takılıp kalacaksın. Teşhisi de biz koyacağız. Buna fetişizm diyeceğiz. Öyle bir gün gelecek ki kadın değil, çorap, ayakkabı senin için daha önemli olacak. İradeni kullan. Enerjini başka yere harca. Bir şeyi düşünecek ve bakacaksan dıştaki zarfı değil, içteki özü düşün. Mastürbasyonu azalt.

Haberin Devamı

Zarım kanadı mı?

23 yaşındayım. Dört yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. Ama vajinama bir şey girmemişti. O gün de adet kanama yeni bitmişti. Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın. Doktora gitmeye gerek yok. Kızlık zarı esnekse kanamaz. Hepsi bu kadar.

Bozulmuş mudur?

Bir ay önce ilişkiye girdim ama tam değil. Çok az kan geldi. Erkek arkadaşım kızlık zarımın yırtıldığını tahmin etti. Çünkü az kan geldi. 2 gün önce yine ilişkiye girdik. Ama hiç kan gelmedi. Kızlık zarım ilk ilişkide bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, evet ilk ilişkiye girdiğinde kızlık zarın bozuldu.

15-16 kere boşalıyor

Erkek arkadaşım 32 yaşında. Düzenli bir cinsel hayatı olmasına rağmen günde 15- 16 kez boşalma ihtiyacı hissediyor. Neden böyle ya da sağlığına bir zararı var mı?

CEVAP

Okurum, arkadaşının seks manisi var. Bu sayıya can dayanmaz. Her türlü beklenmedik sorun yaşanır. Söylediğin sözlerin anlamını ya arkadaşın ya sen bilmiyorsun. Her 10 dakikada bir boşalsa, yani hiç ara vermeden makineye bağlansa 150 dakika eder. 150 dakikanın 2.5 saat olduğunu hesaplarsanız ya da düşünürseniz 2.5 saat insan bir koltukta bile oturamaz, afakanlar basar. Siz neler diyorsunuz?

Eşimden kan gelmedi

Ben 30, eşim 28 yaşında. Cinsel organımın boyu 12 santim. İlk gecemizde kanama olmadı. Sebebi nedir? Cinsel ilişkiden sonra spermler eşimin cinsel organından geri geliyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin kızlık zarı esnekti, bu onun doğal yapısı. Geriye keyifle birlikte olmak kalıyor. Spermler gelir, doğaldır.

Böyle soru yok!

Nasıl yaklaşmalıyım?

23 yaşındayım ve bekarım. Kızlarla olmak istiyorum ama kime teklif etsem geri çeviriyor. Bu durum acayip canımı sıkıyor. Kızlara nasıl yaklaşmam gerekiyor? Onlarda mı sorun yoksa bende mi?

CEVAP

Değerli okurum, sorun baştan sona sende. Kız pazarda mal satan tezgahtar mı? “Bana şuradan 1 kilo elma ver” deyince, o da sana “Hay hay efendim” mi diyecek? Tabii ki reddedecek sana insanlığı öğretecek. Yani senin kız kardeşin ya da ileride kızının arkadaşının senin beklentilerine benzer biri olmasını ister misin? Etme bulma dünyası. Şimdi: Kızlarla erkek arkadaşlarınmış gibi dost ol, önyargısız. Çıkara, aç gözlülüğe değil, yüreğinin mertliğini, insanlığını ve dostluğunu önlerine ser. Vallahi kapış kapış gidersin. İşte bu kadar basit.

Günün soruları

Büyür mü?

Size yakın hissediyor, inanıyorum. Penisim sadece 13 santim. Onunla hiç iş yapamadım. Çünkü utandım. Penisimi büyütmek için bir ilaç ya da yöntem var mı?

Okurum, sen ne kadar yakın hissediyorsan inan, onun 3-5 katını sana karşı hissediyorum. Penisin yeterlidir. Seni seven, severken saygı duyan, senin de beğendiğin partnerin ya da eşin olduğundan hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Olay peniste değil, eşinin cinsel kimliğinde düğümleniyor. Bunun zamanı gelince değerlendiririz. Ama sen şimdi arkadaş edin, flört et, komplekslerden arın. Önemli bir kişiliğe sahip ol. Gerisini doğaya ve benim bu konudaki önerilerime bırak.

Kız izin vermiyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Çünkü o istemiyor. Beni tahrik ediyor ama ilişkiye girmiyor. Kız arkadaşım benden 10 yaş büyük. İlişkiye girmek istiyor ama bir şeylerden korkuyor. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, bu yaşta ne yapman gerekiyorsa onu yapman lazım. Kendinden 10 yaş büyük üstelik de bakire olduğunu sandığım bir kızın sorumluluğunu, belki gözyaşlarını ya da komplekslerini yüklenmek için niye acele edip bu sıkıntıya bulaşmak istiyorsun anlayamadım. İyi düşün, taşın. Ben ne dersem diyeyim, bu yoldan pek geri dönüş olmuyor. Kurallar kendine göre işliyor. Umarım, şans senden yana olur.

Günün sözü

Aklın yemeği, öteki akılların emeğidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder