Dr. Haydar Dümen Görevini yapıyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Görevini yapıyor mu?

Erkeklerin bitmeyen derdi penis boyu için her gün sorular geliyor. Beyler, artık bu konuyu kendinize dert etmeyin. Önemli olan 10 santimi geçmesi. Çünkü bu boy mutlu evlilik, zevk alacağınız cinsellik için yeterli. Boyunu uzatma hayalini bırakın, görevini yapıyor mu siz ona bakın.

BÖYLE SORU YOK!

Boyu hep sorun oluyor

22 yaşındayım. Cinsel organım büyük. İlişkiye girdiğim kadınlar bundan çok şikayetçi. Cinselliği istediğim gibi yaşayamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ben ne yapayım? Bir, iki nasihat, elimden gelen budur. At atılmaz, sat satılmaz, pazara çıkar, alıcı bulunmaz. Eğer varsa alıcısı, onda da zevki gider, kalır sancısı. İşte yavrum, elimden gelen budur. İlacı yok ki vereyim, tekniği daha gelişmedi ki ameliyat edeyim. Yani ben ne diyeyim? Fırsat bulmuşken büyüklük meraklılarına da birkaç şey söyleyeyim. El değil ki ona eldiven öreyim? Ayakkabı değil ki numarasına göre sipariş vereyim. En iyisi dua edelim, “Bana verdin, başkasına verme” diyelim.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

5 aydır sertleşmiyor

23 yaşındayım, 5 aydır sertleşme olmuyor. Doktor tetkikleri yaptı, bir şey çıkmadı. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, uzmana gitmiş, tetkikleri yaptırmışsın ama sonucu bana iletmemişsin. Örneğin; penil dopleri yaptırdın mı? Yaptırdın, sağlamsan sorun yüzde 99 psikolojik ya da fizyolojik takıntıyla ilgilidir. Sağlam olduğunu, takıntıdan dolayı ‘Yine mi sertleşmeyecek?’ tedirginliği yaşadığını sanıyorum. Gece ereksiyonların nasıl? Sorun yoksa bırak kendi haline, dönüp dolaşıp yine kapını çalacaktır.

Kocam ne yapıyor?

Kocamla sorunlar yaşadık ama yine beraberiz. İlişki istediğimde kaçıyor. Acaba ne yapmak istiyor?

Sevgili okurum, yanıtı basit: Seninle hayatını sürdürmek istemiyor. Pes etmeni, ayrılık teklif etmeni bekliyor. Böylece sorumluluğu üstünden atıp sütten çıkmış ak kaşığa benzemeye çalışıyor. Özünde bu düşüncenin egemen olduğuna imzamı atarım. “Bak doktor ne diyor?” desen, bana kızar. Kızması haklılığımı ortaya koyar. Kocanın “Madem umut var, yarın doktora gidelim” demesi gerekirdi. Çünkü erkeklerde yatak olayı ilk 20 yıl her şeyden önce gelir. Okurum, tetkikler yapılsın, sonuçlar gelsin. Ben evliliğinize bakayım ve raporumu sunayım.

Haberin Devamı

Boyu kısa geliyor

19 yaşındayım. 1.84 boyundayım. Penisim 14 santim, kısa geliyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, uzununu ne yapacaksın? Ne sanıyorsun? Boya göre mi olmalıydı? Zaten doğa sana verebileceği her şeyi vermiş. Penisini de en ideale oturtmuş. Bu sana yeter demiş.

Yırtılmış olabilir mi?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın penisi cinsel organıma 4 santim kadar girdi. Yarıda bıraktık. Kızlık zarımın bozulup bozulmadığı merak ediyorum. Bozulduğunda kan gelmeme olasılığı var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı barajı aşılmış. Ancak esnekliğinden kanama olmamış. Daha sonraki birleşmelerde zayıf da olsa kanama olabilir. Ama büyük oranda kanamayacak. Bunu böyle bilesin.

Kuruntu mu yapıyorum?

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla birkaç defa prezervatifsiz ilişkiye girdim. Aynı gün içinde ilişkiye girdik ama boşalmadım. Hamile olmasından korkuyorum. Ben mi çok kuruntu yapıyorum? Ne dersiniz?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kuruntun var ama ihtimal çok zayıf da olsa kuruntu yapmakta haklısın. Rahat etmek için prezervatif kullanıver, olsun bitsin.

Kızın midesi bulanıyor

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve kızlığı bozuldu. Sadece idrarla birlikte kan geldi ve içine boşaldım. Ertesi gün midesi bulanmaya başladı. Test yaptırdık, negatif çıktı. Günde 2-3 kez midesi bulanıyor. Ne olur aydınlatın.

CEVAP

Değerli okurum, genç kızlarda çok görülen psikolojik bir sorun. Kız arkadaşını bırak, daha nicelerinde karın şişiyor, 6-7 aylık gebelik gibi duruyor. Bunun nedeni gaz birikimi. Yani gebeliği taklit ediyor. Doktora gittiği zaman da yalancı gebelik ortaya çıkıyor. Artık gülelim mi, ağlayalım mı o sizlere kalmış.

Acaba normal mi?

Penisimin küçüklüğünden utanıyorum. Ne yapmam lazım? Ereksiyon hali 12 santim. İlişkiye girmek istiyorum ama alay ederler diye korkuyorum. Sizce normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Görevini iyi yaptığın sürece kimse ‘alay edemez’. Yani nöbet tutan bir asker kısa boylu da olsa, uzun boylu da olsa sonuç değişmez. Önemli olan oradaki görevidir.

Yapmak istemiyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra arkasından bir daha yapmak istemiyorum. Arkadaşlarım çabuk doyduğumu söylediler. Sizce de öyle mi? Yoksa ben hasta mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen arkadaşınla yüzünü, gözünü, beynini değiştirmek ister misin? Ananı, babanı, arkadaşlarını değiştirmek ister misin? Hayır mı? Peki onlar dururken kendi özelliğini yani çabuk doymanı neden değiştirmek istiyorsun?

Kalınlaştırıcı ilaç alsam?

29 yaşında, bekarım. Cinsel organımın uzun ve ince olması beni çok etkiliyor. Kayganlaştırıcı ilaçlar gerçekten faydalı mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir faydası yok.

Hemen etkileniyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşlarımla öpüşmeye bile kalksam hemen cinsel organıma ağrılar giriyor. Ama boşalamıyorum. Sizce bu durumda boşalmam gerekmez mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu böyledir, mekanizma böyle çalışır. Tabii ki zaman zaman boşalmak gerekir. Daha doğrusu zorunludur. Ama bu boşalmanın saati ve yeri tartışılır. O saatte penis sertleşmişse hemen boşalacağım diye bir şey olmaz. Sence de olmaz, değil mi? Boşalamadığın için ağrılar olur ve zararı yoktur. Ama ne çok boşalma ne çok perhiz ne de çok ağrı. Çoklardan biraz uzak durduğun zaman her şey yoluna girer.

Midem bulanıyor

25 yaşında kızım. Sevgilim beni öptüğü zaman hoşuma gidiyor ama sonra midem bulanıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, nedeni cinselliğe karşı kötü, iğrenç yasakların beyninde oluşturduğu durum. Öpüşe öpüşe alışacaksın. Evlendiğinde kocan senden cinsel mutluluk bekliyor. Öpüşürken süreyi uzun tutma. Hem senin hem arkadaşının dişleri temiz olsun, ağzı kokmasın. Klasiktir ama biraz gözlerini kapat. Taa ki tehlike sınırına gelene kadar. İşte orada gözlerini dört aç.

Yırtıldı mı?

23 yaşında kadınım. Biriyle birlikte oldum. Kan miktarı gözle görünmeyecek kadardı. Acaba zarım bozulmuş mudur? Evlenene kadar birlikte olmasam evlendiğim kişi daha önce ilişkiye girdiğimi anlar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, evlendiğin zaman kanama olmayabilir. Kanama zaten esnek kızlık zarlarında olmuyor. Bu bakımdan savunma noktan var. Ama kızlık zarı kanamış, yırtılma olmuş. Aradan da 10 gün geçmişse bu işin 10 ay önce mi yoksa 10 yıl sonra mı olduğunu doktorlar dahil kimse bilemez.

Benimle alay eder mi?

21 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Sizce vakti geldi mi? Bir de penisim 13 santim. Kız arkadaşım küçük diye alay etmez mi?

CEVAP

Değerli okurum, niçin alay etsin ki? Penisin normal. Elinle, ayağınla, burnunla alay edebilir de o konuda alay edemez. Yeter ki, sen ona sevecen, iyi niyetli davran, güven ver. Şöyle bir kitaba baktım, “Zamanıdır” diyor, harekete geçebilirsin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder