Dr. Haydar Dümen Gözünde büyüten zorlanır
HABERİ PAYLAŞ

Gözünde büyüten zorlanır

Orgazm olamamak pek çok kadının sorunu. Önemli olan ümitsizliğe kapılmamak ve orgazmı gözünüzde büyütmemek. Sabırlı olun, kendinize zaman tanıyın, yargılamayın. Bitmeyen kaygılarınızı kenara atın ve yeri geldiğinde fantezileri kullanın, eşinize de güvenin.

Canım istemiyor

18 yaşındayım. Arkadaşlarım mastürbasyon yaparken canım hiç istemiyor. Ayda bir ancak yapıyorum. Kız arkadaşıme ilişkiye girmek istiyor ama canım hiç istemiyor. Bu yüzden az daha ayrılıyorduk. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşını bilmem ama senin cinselliğe biraz daha yoğunlaşman gerekiyor. Bu yaşlar, kendi yörüngene oturman için geçmen gereken sınavlarla doludur. Bunun için de ruhun beslenmesi ve karşı cinsten hoşlanmak, onunla ilişkiler sürdürmek gerekir. Bunun ölçüsü de insandan insana değişir. Doğayı dışlamayın diye buradan bir tüyo vermek istiyorum. Ama ilk önce kendinizi sonra da toplumun değerlerini unutmamak koşuluyla.

Haberin Devamı

Vazgeçemiyorum

24 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse olmadı. Evlendikten sonra bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın.Ama üzülme. Vazgeçeceksin. İradenle çatışma. Yumuşak davran. Ama mücadeleden vazgeçme.

Erken boşalıyorum

28 yaşındayım. Birçok kadınla beraber oldum. Cinsel ilişkiye girdiğim zaman erken boşalıyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma sorunun var. Bu düzelecektir, tedavi edilebilen bir olay. Burada benim doktorca koşulum, evlilik ortamının oluşması. Ya sürekli bir ilişkin olacak ya da evli olacaksın. Çünkü o zaman tedavide başarı sağlanıyor.

Zevk almak istiyorum

28 yaşında kadınım. Cinsel ilişkiden zevk almıyorum. Değişik fanteziler yapmamız bile işleri değiştirmiyor. Eşim çok zevk alıyor. Bende kıpırtı olmadığını görünce uğraşıyor ama olmuyor. Ben de cinselliği yaşamak ve zevk almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin erken boşalması yoksa ondan yana sorun yoktur. Birçok kadın senin gibi. Bu cinsel kimlik sorunu. Vajinal orgazmı kadınların çoğu yakalayamıyor. Burada iki şey var. Biri zaman, diğeri fantezileri kullanmak. Bir de senin klitoris orgazmını öğrendikten sonra vajinal orgazma transfer etmen. Bu da karı-koca bir uzmana giderek olur amma asıl önemlisi sabırlı olmak. ‘Neden olmuyorum?’ diye kafaya takmamakla, gözünde büyütmemekle işin kolaylaşır.

Haberin Devamı

Penisim yeterli mi?

19 yaşında, 90 kilodayım. Cinsel organım 11-12 santim. Sizce bu boy iyi mi? Bir de bu sorunun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu?

CEVAP

İyi yavrum, iyi. 2 santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim de katılınca seninki mükemmel olacak. Birazcık iştahını tutuver. Kısa yoldan sağlığın da kurtulur, mutlu da olursun.

Haplar işe yarar mı?

29 yaşındayım, penisim 11 santim. İlişkiye girdiğim kadınlar “Bu kadar cüsseye bu kadar penis” diye alay ettiler. Acaba penis büyütücülerden kullansam işe yarar mı? Eğer yaramazsa ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, haplar işe yaramaz. Yapacağın bir şey yok. 11 santim yeterlidir. Hanımların dalga geçmesi asimetrik orantıdan. Aynı şeyi ellerin küçük olsa onun için de söylerlerdi. “Bu ne beden, bu ne el ya da ayak” derlerdi. Sen onların dalgalarına bakma. Kendi dalgana bak.

Haberin Devamı

Neden benimki 8 santim?

19 yaşındayım. Herkesin penisi 15-20 santim. Üstelik onlardan meni geliyormuş. Benimki 8 santim, meni gelmiyor. Sadece zevk suyu geliyor. Şişmanım, ondan mı?

CEVAP

Değerli okurum, mutlaka bir endokrinoloji (iç salgı bezleri) tetkikten geçmeni, kesinlikle kilo vermeni öğütlüyorum. Bir de ürolog arkadaşımızı ziyaret etmeni öneriyorum.

Sadece sevişiyoruz

18 yaşındayım. Kız arkadaşım oluyor ama sevişmekten ileri gidemiyorum. Bu da sıkıntı yaratıyor. Penisim 13 santim, yeterli mi?

CEVAP

Değerli yavrum, her şey yolunda bana ne soruyorsun? Ve de her şey senin lehinde işliyor. Kız arkadaşının hayatını ve ruhunu düşünüyor musun? Okulu, ailesi ve evleneceği insan var. Dışarıda ise senin gibi canavar. Kendini onun yerine koy. Eğer birini soyacaksan git evine muz soy. Penisinin boyu da yeterlidir. Bu kompleksini de aklından kov.

Kızlık zarı bozuk mu?

Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmek istiyor. Bana “Kızlık zarım esnek” dedi. Sizce kızlık zarı bozum mudur?

CEVAP

Değerli okurum, kızın zarından sana ne. Başkalarının namus bekçisi misin? Yoksa insanlıktan uzaklaşmış bir misin?

Psikolojim bozuldu

Erkek arkadaşımla, penisi vajinama girmeden seviştik. Fakat o günden sonra adet görmedim. Psikolojim bozuldu. Sebebi ne olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bekle. Büyük ihtimalle gebe değilsin. Bu süreyi beklemekten başka yapılacak bir şey yok. Psikolojik gebelik yaşıyor olabilirsin. Bu seni korkutmasın. Duruma göre karar veririz.

Korkuyorum

27 yaşında kadınım. 20 yaşındayken 1 kez ilişkiye girdim, kan gelmedi. Ondan sonra cinselliği yaşamadım. Şimdi nişanlanmak istediğim biri var. Ama korkuyorum. Acaba evlendiğimde bu gerçek ortaya çıkar mı?

CEVAP

Kızım, bence çıkmaz. Ne kadar dik durursan o kadar avantajlı olursun.

BÖYLE SORU YOK!

Eski boyuna kavuşur mu?

20 yaşındayım, 1.85 boyundayım, kilom 115. Belimde fıtık var. 3 yıl önce 75 kiloydum, spor yapardım, penisim 15 santimdi. Şimdi penisim 9 santim. Penis boyum kilo versem ve fıtık ameliyatı olsam eski boyuna ulaşır ya da uzar mı? Şimdiki hali ilişkiye engel mi? Yani partnerimle birlikte olurken zorluk yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu nasıl bir penis ki 6 santim birden kısaldı? Ne kadar kilo alsan 2-3 santim kısaldı diyelim. Seninki abartılı kısalmış. Neyse uzatmayalım, kilo verirsen 12 santime çıkabilir. Bu penis yavrum, don lastiği değil ki çekince uzasın, bırakınca kısalsın. Ancak bilgi ve merak seni kaosa sürüklemiş. Hadi fıtık için operasyonunu yaptır, kilo ver. Kendine eski güvenin gelsin.

GÜNÜN SORULARI

Hemen sertleşmiyor

22 yaşındayım. 1.71 boyunda, 70 kiloyum. Daha önce hiç cinsel birlikteliğim olmadı. Mastürbasyonda 2 dakikadan fazla sürmüyor ve bu ara hemen sertleşme olmuyor. Stresten mi yoksa bir doktora gitmek gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, doktorluk yani organik bir sorunun olduğunu sanmıyorum. Bütün dünyada Covid 19 pandemisi var. Stresli bir dönemden geçiyoruz. Stres faktörleri üst üste biniyor ve şu dönem kronik stres yaşamaya başlıyoruz. İşte doktora danıştın. Sana güzel günlerin geleceğini söylüyorum. Yolun açık görünüyor. O yola geçmen sana ve iradene kalıyor.

Eşim tatmin etmiyor

28 yaşında kadınım, 7 aydır evliyim eşim beni tatmin etmiyor. Zevk almıyorum. İki haftadır da beraber olmuyoruz. Yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım orgazm olma sorunun var. Buradan yazışarak düzelecek bir şey değil. Eşinle el ele tutuşun, birlikte uzmana gidin. Gerekirse bir psikologdan terapi alabilirsin. Böylece sorunu yaratan bilinçaltı duygular aydınlığa kavuşur. İşte o zaman atını kamçılayabiliriz. Şimdi boşuna kırbaç sallamayalım. Mutlaka tedavi gerekir, zaman şart.

GÜNÜN SÖZÜ

Duyguda özverinin fazlası verenin hayatını karartır. Alanı şımartır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder