Dr. Haydar Dümen Gözünüzde büyütmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Gözünüzde büyütmeyin

Evlilik kararı kolay verilmiyor. İlk gece kadınlar için olduğu kadar erkeklerde de stres yaratıyor. Tecrübesi olmayan ve başarısızlıktan korkan erkek sertleşme sorunu yaşıyor. Bu işi gözünüzde büyütmeyin. Eşiniz de anlayışlı olsun, sorun kalmaz.

BÖYLE SORU YOK!

Doya doya bakıyorum

18 yaşındayım. Kızları görünce doya doya bakıyorum, her kızı 1 saat düşünüyorum. İçimden de o kızlarla tek tek ilişkiye girmek geliyor. Derdime çare bulun.

CEVAP

Doya doya bak çocuğum. Sen büyüyeceksin, üniversitede kendine meslek seçeceksin. Kızları evde 1 saat düşün. Ama sakın sınavda aklına getirme. O kızlarla tek tek ilişkiye girmek mi dedin? Sana koç dersek peki kimler koyun? "Kızlar" mı dedin? Ula yırtarlar ağzını. Başka neler geçiyor içinden? Öpecek misin? Nasıl olacak? Yani kızlar numaralanacak, kura çekilecek, şanslı olan önüne gelip bekleyecek, ye oğlum ye. Nasıl olsa bedava. Ama unutma hayal uçuk olursa onu yaratan beyin de kaçık olur. Beynini de, ipin ucunu da kaçırma.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Kendim yapsam?

Aşırı erken boşalıyorum, doktora gitmeden kendimi tedavi etmek istiyorum. Mastürbasyonu azaltarak bunu başarabilir miyim?

Önce yaşın kaç değerli okurum? Bak doktora geldin işte. Bir paravanın ardından benimle konuşuyorsun. Erken boşalmanın koşulları tam olmadan zamanı azaltmanın ya da çoğaltmanın bir anlamı yoktur. Oysa doktor sana neler soracaktı? Biz burada sihirbazlık yapmıyoruz. Sen en önemli konuyu kendi kendine çözmek istiyorsun. Pratik bir formül bulursan bize de bildiriver. Yine kendi kendine uğraş, ne zararı olur ki. Atın yok, yarışlara katılmamışsın, sonucu bana soruyorsun.

Ancak ben istersem

Daha önce evlenip ayrıldım. Şimdi 30 yaşında bir kızla nişanlıyım. Nişanlım zevk alıyor ama hep ben isteyince oluyor. Ne yapmak lazım?

Kaç yaşındasın? Önceki evlilikten çocuğun var mı? Senden istek gelince ne diyor? Orgazm olayı nasıl? Çocuğun varsa onları da hesap ediyor musun? Tek taraflı düşünmeyin. O da bir insan. Üstelik anne olacak. Cinselliğe karşı soğuksa, belki de seninle ilgilidir bu hali. Evlilik cinsellik üzerine kurulmaz, öteki faktörleri de aklına getirdin mi? Kız soğuksa, sen sıcaksan ortayı nasıl bulacaksınız? Evlilikte cinsellik aktif rol oynamazsa uzlaşmayı nasıl sağlayacaksınız?

Haberin Devamı

İleri gidemiyorum

18 yaşındayım. Yeteri kadar kız arkadaşım oluyor ama sevişmekten ileri gidemiyorum. Penisimin boyu 13 santim, yeterli mi?

CEVAP

Değerli yavrum, kız arkadaşının hayatını, ruhunu düşünüyor musun? Okulu, ailesi ve evleneceği kişi var. Dışarıda senin gibi canavar. Kendini onun yerine koy. Eğer birini soyacaksan git evine muz soy. Penisin de yeterlidir. Bu kompleksini aklından kov.

Nasıl büyütebilirim?

19 yaşındayım. Penisimin boyu 13 santim. Büyütmek istiyorum. Doğal yolla nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Büyütemezsin çocuğum. Bu sana yeter. Hiç merak etme, eşine de yeter. Yeter ki ne yeter. Ama kullanmasını bilirsen yeter.

İlişki nasıl uzar?

23 yaşındayım, 6 aydır nişanlıyım. Erken boşalıyorum, ilişkiyi uzun sürdürmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz acele etme. Hele bir evlen. Zamanı gelince düşünülecek ve çözümlenecek olaylar bunlar.

Haberin Devamı

İlk gece sertleşmedi

27 yaşındayım. 3 hafta önce evlendim. Eşimle ilişkiye giremedik. İlk gece sertleşme sorunu yaşadım. Sonraki geceler biraz düzeldim ama olmadı. Eşim ilişkide hep sessiz kalıyor, hiç güleryüz göstermiyor. Bu yüzden üroloji uzmanına gittim. Bana bir ilaç verdi. İlaç etkisini gösteriyor ama yine de başarısız oluyorum. Çok üzülüyorum. Ailem perişan. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun yok. Kafaya takıyorsun. Bu işi gözünde büyütüyor, çok heyecanlanıyorsun. Evliliğe alışman için zamana ihtiyacın var. Üç hafta nedir ki? Sanıyorum eşinin de bazı kuşkuları var. Ona lütfen söyle. Bu konu geleceğiniz için hiç sorun oluşturmayacak. Biraz daha sabredin, aşamazsanız konunun uzmanı bir başka doktora daha git. Sanıyorum, ikinci doktora kalmadan sorunu çözeceksiniz. Annenbaban asla üzülmesin. Bu konuda her türlü sorunun çözümü var. Bunu unutmayın.

Boşalamıyorum

İki hafta önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Boşalma anında kendimi geri çektim. Sıkarak lavaboya boşalmak istedim ama olmadı. O günden beri boşalamıyorum. Bu konuya çok sıkılıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurlarım, gençlerin çoğu boşalırken meninin içerde kalması için penislerini sıkıyor. Yani onlara göre kaybedeceklerini sandıkları enerjiyi içerde tutmaya çalışıyorlar. Meni, dışarı atılması için üretilmiş bir salgıdır. Yani prostat bezinin salgısıdır. Bunu engellerseniz içeride yırtılmalar, zedelenmeler olur. Değerli okurum, geçmiş olsun, kafanı takma, kalıcı olduğunu sanmıyorum. Altı ayın sonunda sorun varsa bir üroloji uzmanına başvurabilirsin.

Üzülüyorum

27 yaşındayım ve 102 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. Evlenmek istiyorum ama penisim yeterli değil diye üzülüyorum.

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis o yağ içinden kurtularak kendini gösterecek. Bu da sana yetecek. Mutluluğu sağlayacak.

Bir aydır yapmıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşım sevişirken ileri gitmek istemiyor. Her sabah kalktığımda penisim sertleşmiş oluyor, bu da canımı sıkıyor. Yaklaşık 1 aydır da mastürbasyon yapmıyorum. Bunun bana zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin zararı olmadığı gibi sendeki doğal olanlar doğru. Ama kızın kendi kararı da doğru. İki doğruda buluşmuşsunuz. İkinizin de doğrularına saygılı olun. Zaman zaten size yol gösterecektir.

Kız hamile kalır mı?

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olurken ben onun vajinasının üzerine boşaldım. Acaba hamile kalır mı? İkimizin de psikolojisi bozuldu.

CEVAP

Değerli okurum, bir ihtimal kalmaz gözüküyor. Ama bu yaramaz, söz dinlemez spermlerin de ne yapacağını bilmiyoruz.

Sakıncalı mı?

Kadınların adet döneminde cinsel ilişkiye girmesinin sakıncalı olduğu söyleniyor. Bu doğru mu?

CEVAP

Sevgili yavrum, adet döneminde cinsel birleşme yapılmaması doğru olur.

Utanıyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Kız şikayetçi. Çünkü erken boşalıyorum. İkinci kez boşalmak istediğimde ise 1 saati buluyor. Doktora gidemiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, çok gençsin. Zamanla her şey yerine oturacak. İlk ilişkin saniyeler içinde sona eriyor, ikinci ilişkin de 1-2 saat sürüyorsa kız arkadaşın ne dese haklı. Şunun ortasını bulmalısınız. Böylece yaşamınız renkli, çiçekli ve mutlu baharlar gibi olmalı. Olacak elbette. Evlenmeden önce böyle olur ama evlendiğinizde bunun kesin tedavisi var. Bu yaşta bekar bekar bu konuların tedavisine girmeye ortam ve zaman uygun olmadığından bana göre şimdilik dert etme, idare et. Kız arkadaşın da sabırlı olsun.

Kız adet gördü

Sevgilimle birlikte olduk, içine boşalmadım. Çok az da olsa sperm bulaşmıştır diye korkuyorum. Adetini gördü ama ben korkuyu atamadım. Gebelik ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder