Dr. Haydar Dümen Gözünüzde büyütmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Gözünüzde büyütmeyin

Erkeklerin çoğu cinsel organları konusunda takıntılı. Tıp biliminin ideal dediği ölçüleri bile inanmıyorlar. İnternette gördüğünüz ilanlara, çeşitli dükkanlarda satılan vakumlara, pompalara ve haplara ihtiyacınız yok.

Sertleşme olmuyor

30 yaşındayım. Eşimle düzenli ilişkimiz vardı. Karım çok istekliydi, haftada 6 kez ilişkiye giriyorduk. Son 3 aydır istememe rağmen sertleşme sağlayamıyorum. Eşime yansıtmamak için o ilaçlardan alıyorum. İlaç baş ağrısı yapıyor, yüzüm kızarıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, şunu bil ki sorun çıkmayacak. Bir süre perhize gir (O da ters tepebilir). En iyisi bire bir hekimden yardım al.

Haberin Devamı

Daha 3 yıl var

Evlenmeden önce yüzeysel ilişki yaşamak evlendikten sonra zararlı olur mu? Ne açıdan zarar verir? Erkek arkadaşım istediği için yapmak zorunda kalıyorum. Evlenmemize daha 3 yıl var. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, seni klitoris orgazmına alıştırır, vajinal orgazm zorluğu çekersin. Bilinen şu ki, 3 yıl da bu yöntemle geçmez. Çünkü o sorunlar yaratıyor.

Tecrübeli olsun

25 yaşında kızım. Bu zamana kadar deneyimli biriyle karşılaşmadığım için tatmin olamadım. Her şeyden sıkıldım. Tecrübeli birini nereden bulurum?

CEVAP

Sevgili okurum, tek tedirginliğim ararken ararken ayağın kayıverirse. İşte o zaman aradığını bulamamak bir yana bütün var olanların da uçar gider. Hadi bakalım kolay gelsin. Akılcı ve dikkatli yola devam.

Kızlar tatmin etmiyor

24 yaşındayım. Birçok kızla ilişkiye girdim ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Sertleşme sorunum var. Bunun sebebi çok mastürbasyon mu? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar nasıl seni tatmin etmiyor? Yani zevk mi almıyorsun? Zaten mastürbasyona takılmış kalmışsın. Yani kendini o kazığa bağlamışsın. Evlendiğinde de bu şikayetler sürecek. Bu nedenle karşı cinse geçiş yapacaksın. Mastürbasyonu azaltacaksın. Evlilik koşullarında da tedavi yöntemlerine de bazı eklemeler yaparak bu alışkanlığını bitireceksin.

Erken boşalıyorum

26 yaşındayım ve 2 haftalık evliyim. İlişkiye girince erken boşalıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman tedavi olacak. Şöyle 1 ay kadar sabret. Hekimden bire bir yardım al. Evliliğiniz mutlu olsun.

Haberin Devamı

Büyütücü işe yarar mı?

21 yaşındayım. Penisim sadece 7 santim. Yıllardır tedavi görüyorum ama gelişme yok. Acaba büyütücü haplar işe yarar mı? Bana tedavi önerir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, büyütücü haplar işe yaramıyor. Olayın derinini, nedenini bilmiyorum. Gittiğin uzman arkadaşım ne dediyse onun sözlerine uy. Gerekiyorsa bir başka üroloji ve de endokrinoloji uzmanına başvur, mutlaka bir çözüm önerir.

Bozulmuş mudur?

Bir yıl önce kızlığım bozuldu. Kan gelip gelmediğini anlamadım, çünkü adet dönemimdi. Şu an ilişkimiz devam ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, yapılacak bir şey yok. Olan olmuş gözüküyor. Eğer yırtılma varsa bunun da çözümünü istersen evlilik zamanını bekleyeceksin. Değilse olayı kabulleneceksin. Ruhunun, beyninin kararları doğrultusunda hareket edeceksin.

Gebe kalınır mı?

27 yaşındayım. Sevişmeye başlayınca penisimden sıvı geliyor, iç çamaşırım ıslanıyor. Bu sıvıyla kız hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum o meni değil ki hamile kalsın. Onun içinde spermler yok ki hamile kalsın. Ayrıca yüzeysel seviştiğini söylüyorsun. Bu nedenle hamile kalınmaz. Ama yüzeysel sevişmede cinsel organın üzerine meni boşalırsa oranı düşük de olsa gebe kalma ihtimali vardır.

Haberin Devamı

Tatmin edemezsem?

19 yaşındayım. Penisim 10 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Sevgilimi tatmin edemem diye korkuyorum. Normal mi?

CEVAP

Edersin çocuğum. Cinselliğini, bu konuyla ilgili bilgileri öğren. Kız arkadaşının önce ruhunu fethet. Sonra hepsi arkadan gelir.

Eşime üzülüyorum

29 yaşındayım, evli ve 2 çocuk babasıyım. Erken boşalma sorunum var. Evlenmeden önce ilişkiye girmedim. Eşimin cinsel mutluluğu hiç yaşamadığını düşünüyorum.

CEVAP

Tabii okurum. Tedavisi var. Biz doktorlar seni tedavi edeceğiz. Doktorla bire bir karşılaşma gerek. Çünkü ilaç verilecek.

Büyük değil mi?

25 yaşında, nişanlı kızım. İlk geceden çok korkuyorum. Nişanlımın penisi 23 santimmiş. Büyük değil mi? Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, mutluluklar. Nişanlının penisi fazlanın fazlası büyük. Korkmakta haklısın. Ama bir yandan doğa, bir yandan Hoca yardımcınız. Hele o günlere varalım. Öteki koşullar yerinde ise evlilik olduktan sonra çaresine bakarız.

İlaçla büyür mü?

40 yaşındayım ama penisim 11 santim. Bu yüzden intiharı bile düşünüyorum. Bir de ilaçla büyüdüğünü duydum, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, ilaçla büyümüyor. Penisin yeterli. Ama ruhunun açılımlarının yeterli olduğunu sanmıyorum. Yani evde eşiyle şakalaşan, onu güldüren ve kıskanmayan biri olacaksın. Eşin sana göre yatakta bulamadıklarını oturma odasında bulamazsa işte sorun o zaman başlar. Tedavi edilecek ve değişecek bölüm yukarıdaki saydıklarım. Bu da evlilikte öğrenilir. Zamanı gelmiş, hemen evlen.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar ilişkiden neden korkuyor?

20 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye giriyorum ama istek bitmedi. Bazen kızlarla telefonda ilişki yaşıyoruz. Kızlar zevk alsalar da ilişkiden korkuyorlar. Ne yapayım? RUMUZ: VAHŞİ ASLAN

CEVAP

Aslanım, kendin ettin kendin buldun. Kızlarımıza sakın dokunma. Vahşi aslandan kim korkmaz? Yani doğrudan “Parçalarım” diyorsun. Oysa sıcacık elli, tatlı dilli, sevimli mi sevimli, yakışıklı ve bilgili bir genç olsaydın. Benim de uygun bir torunum bulunsaydı. Pandemi bitince, kız istemeye gider gibi, size elimizde çiçek ve çikolatalarla gelseydik, torunumla sizi evlendirseydik. Ey gidi dünya! Kimi tadından yiyemiyor, kimi acısından. Telefonları unut, duygularının yüzde 90’ını yut. Kendini gerçek dünyanın güzel kızlarıyla avut.

GÜNÜN SORULARI

Kaç yaşında seks yapılır?

18 yaşındayım. Bir de sevgilim var. Biz ne zaman seks yapacağımızı bilmiyoruz. Seks kaç yaşında yapılır?

CEVAP

Değerli çocuğum, bilmediğiniz daha nice şeyler varken nereden çıktı bu seks muhabbeti? Tatlı mı geldi insan eti? Evde ne varsa ananız onu pişirir. Hayat pahalı, et alma hesabı yapa yapa ömrünü yitirir. Bizim çocukların aklı başka yerde. Dersleriniz yok mu sizin evladım? Zaman için formül: Önce karnınız doyacak. Sonra aileleriniz sizden yana olacak. Beyniniz bilgi ve sorumluluklarla dolacak. İşte böyle çocukluktan yeni çıkan iki yaramaz. Aksi takdirde ne mi olacak? Anan ağlamaktan gözden, baban ise söylemekten sözden olacak.

Kız arkadaşımı nasıl memnun ederim?

24 yaşındayım ve bekarım. Cinsel ilişkiye girerken geciktirici kullanmanın zararı var mı? Bir de ilişki sırasında partnerimi nasıl memnun ederim?

CEVAP

Değerli okurum, karşındaki insanı memnun edebilme koşulu ve yolu partnerinin ruhundan, beyninden ve teninden geçer. Bu nedenle bu sorunu yanıtlayamayacağım. Ama geciktirici olarak kullandığın malzemelerin organik bir zararı olmaz. Yararını görürsen bir süre devam edersin. Sonuç alamıyorsan erken boşalmayı tedavi ettirirsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Arkaya bakmadan hep öne bakmak, kendinden kaçmaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder