Dr. Haydar Dümen Güven yoksa aşk da yok
HABERİ PAYLAŞ

Güven yoksa aşk da yok

Kızlık zarı ve penis boyu bu ülke gençlerinin takıntısı. Defalarca yazdık, bazı kızlık zarları esnektir, kanamaz. Eğer siz sevdiğiniz kadına güvenmiyorsanız zaten her şey bitmiştir. Güven olmayan yerde aşk barınmaz. Kan peşinde koşmayın. Kan yok diye kızları üzüp hırpalamayın.

Kan gelir mi?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisin yarısı vajinama girdi, canım çok yandı. Kan gelmedi. Zarım esnek mi yoksa evlendiğimde kan gelir mi? Yanma oluyor. İltihaptan mı?

CEVAP

Kızım, yanmalar iltihaptan. Bu birleşmede vajinan esnedi. İlerideki bir birleşmede penisi çapıyla da ilgili olarak kanayabilir de kanamayabilir de. Bence iltihabın dışında tedavide yapılacak bir şey yok.

Haberin Devamı

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla sevişirken vajinasının üzerine boşaldım. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalması zayıf bir ihtimal. Ama olabilir de. Dikkat, dikkat, dikkat! Kırmızı çizgiyi aşmayın.

Hep 2’de kalıyorum

18 yaşındayım. Arkadaşlarım günde 7 kere boşalıyormuş. Ben 2’de kalıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyiyle normalsin. Ama yazdıkların uçuk, hayallerin de kaçık. Arkadaşlarının çoğunun erken boşalması vardır. Kendini neden yadırgadığını anlamadım. Kulaklarını safsata laflara tıka.

Neden kan geldi?

22 yaşındayım. 6 aydır bir kızla ilişkiye giriyorum. Bakire olmadığını söylemişti. Ama onunla cinsel ilişkiye girdiğimde kan geldi. Sizce bu durum iki defa olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, tabii olabilir. Birincisinde yarım, ikincisinde tam yırtılmış olabilir. Bunlar birazcık cinsel organın çapıyla ilgili sorunlardır.

Evleneceğiz

25 yaşında kızım. 2 yıl önce nişanlıydım ama ayrıldık. Bu dönemde ilişkiye girdik, kan geldi ama daha ileri gitmedik. Doktordan kızlık zarımın yırtılmadığını öğrendim. Şimdi başka biriyle birlikteyim ve evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce korkularım yersiz mi? Doktor raporumu göstersem bana inanırlar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, korkuların yersiz. Biraz zedelenmiş olsaydı ne olacaktı? Yani kendini çöpe mi atacaktın? Bu kadar paniklemeyin. Kendi bilincinizin ve güveninizin sahibi olun. İleride evlenmeden önce bu arkadaşınla birlikte olacaksan, sil baştan yaşanacaksa kızlık zarının bu kadar peşine düşmenin ne anlamı var?

Haberin Devamı

Canı yanıyor

Kız arkadaşım ilişkide vajina çevresinin çok sızladığını söylüyor. Yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, tahmin ediyorum zorlamalar var. Kızın yavaş, sevecen ve yumuşak hareketlere ihtiyacı olduğunu sanıyorum. Sense boks yapmaya çıkmış gibi, herhalde hızlı zorlamalara giriyorsun. Malumunuzun orası narin dokulardan oluşuyor. Dikkatli ol.

Gebe mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, sanırım vajinasına boşaldım. Şimdi doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyor. Gebe kalmış mıdır, gebe kalmışsa bizi yaşatmazlar. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bugünkü olayı unutun. Olan olmuş. Ama ilişkiye girmeden önce birlikte bir kadın doğum uzmanına gidin. Bu soruları ona sorun. Onun önerilerine uyun. Ya da ilişkiye girmeyin. Çünkü ben uzaktan kontrol yetkisine sahip değilim. Sonunda da sorumlu olurum.

Bir saat çok değil mi?

21 yaşındayım. Penisim ufak ve ince. Kızlar alay ediyorlar. Bir kez boşaldıktan sonra ikinci ilişkiye girmek için 1 saat beklemem gerekiyor. Ne olur derdime çare bulun.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, artık bu konunun doktorları kızlar ise bizler elimizi ayağımızı çekelim. Emeklilik köşemize çekilelim. Bu bilir kişilere nerede, nasıl gösterdin? Ortaklaşa mı rapor verdiler, yoksa bireysel kanıları mı? Bunları da yazıver çocuğum.

Sıvı geliyor?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla konuşurken penisimden sıvı geliyor. Sizce bu neden oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Öyle olması gerektiği için geliyor. Seni neden tedirgin ediyor ki?

Kız geç boşalıyor

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. İlişki sırasında benim g noktasına dokunuşlarım olmadan boşalıyor. Elle veya sürtünme yoluyla boşalabiliyor. Ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, maşallah uzman bile olmuşsunuz. Bulanık suda balık avlamak, hava raporu almadan denize çıkmak, motor kontrolü yapmadan uçmak neyse, sizin de yaptığınız o. Biraz kitap okuyun bilgilenin.

Sona eriyor

27 yaşındayım. Bir kız arkadaşım var. Çok istekli. Ön sevişmede her şey yolunda ama iş birleşmeye gelince sertleşme sona eriyor. Bu yüzden ilişkiye giremiyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, kız arkadaşına karşı heyecanlısın. Ve olay tamamen psikolojik. Birinci öyle olduktan sonra ikinci ve üçüncüde acaba yine mi öyle olacak diye düşünürsen (ki düşünüyorsun) ereksiyon söner. Uygun bir ortamda birkaç gün birlikte kalabileceğin durumda her şey yoluna gider.

İlişkiyle büyür mü?

Penisim normalde küçük ama ereksiyon halinde 17 santim. Bunun nedeni nedir? Bir de ilişkiye girince penis büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiyle penis büyümez. Sertleşmiş hali 14 santimi bulmuşsa neyi arıyorsun, ne soruyorsun anlamadım.

Böyle soru yok!

Kız bir şey anlamıyor

27 yaşındayım, penisimin boyu 9 santim. Kız arkadaşım hiçbir şey anlamıyormuş. Bu durum beni çok üzüyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, kız haklı. Bir de ortada haksızlık var. Haklılığın yaradılışından ve senden yana. Vajina parmakla bile duyarlı olabilir. Sanırım kız arkadaşının vajinal yapısı sinirsel donanım bakımından zayıf. Zevklenme olmuyorsa bu penis boyutuyla ilgili değildir. Önemli olan o duyarlılığı ve uyarımı senin partnerine verebilmendir.

Bu konuda sen hep cinsel boyutta oynadın. Asla duygusal kartlar atmadın. Kız arkadaşın orgazm sorunu yaşıyorsa bazı önerilerimiz olabilir. Penisle ilgili ise, birkaç santimlik çıkıntı eksikliğine bağlayıp sizleri kurban edemeyiz. Bir süre böyle gitsin, 6 ay sonra yeniden mail at, durumu bana bildir.

Günün soruları

Rol yapmaktan sıkıldım

23 yaşında kızım. Bir yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum ama hiç zevk almıyorum. Rol yapmaktan sıkıldım. Erkek arkadaşımı seviyorum ama orgazm olmuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların yarısı bu konuda şöyle böyle. Bu iş sizler kadar eşlerden de kaynaklanıyor. Çünkü erkeklerin çoğu da bu konudaki incelikleri anlamıyor. Sizlerin ruhuna destursuz misafirler gibi dalıyor. Sevgi ve aşk sürekli ateşlenmezse külleri soğuyor. Kadınlar biraz güven, özgürlük havası alırsa işin ucunda da sevgi varsa solmuş çicekler canlı kalıyor, çiftler mutluluğu yakalıyor. Sevgili okurum, pes etmek yok, fantezilerini harekete geçir.

Zevk alsın istiyorum

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 defa ilişkiye girdim. İlişkiden pek keyif almadığını söylüyor. Sevgilimin daha fazla keyif alması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, kadınlar öyledir. Fizyolojik ve psikolojik olarak zevk konusunda, erkekler kadar düğmeye basar basmaz ateşlenir biçimde bir yapıya sahip değillerdir. Tabii senin de öğreneceğin şeyler var. Bir kadının, kızın ruhunu nasıl anlayacaksın? O geçişteki duygusallığı nasıl kullanacaksın? Zamana ihtiyacınız var. Bundan sonra da sorma kıza “Zevk alıyor musun, almıyor musun” diye?

Günün sözü

Akıl akılla karşılaşınca ya dövüşür, ya sevişir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder