Dr. Haydar Dümen Hanımlar sizin suçunuz değil
HABERİ PAYLAŞ

Hanımlar sizin suçunuz değil

Kadınlar orgazmı bir türlü yaşayamıyor. Hanımlar, siz cinsellikle geç tanışıyorsunuz, alışmanız zaman alıyor. Eşinizin desteği ve fanteziler devreye girsin. İlişkiye başlarken de ‘Bu kez olacak mı?’ diye endişelenmeyi bırakın. Unutmayın, bu sizin suçunuz değil.

Midesi bulanıyor

Bir ay önce nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. O günden beri kız adet görmüyor, mide bulantısı var. Kusuyor. Geçen gece biraz kan görmüş. Gebe kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bu kadar olayı gözünüzde karmaşaya dönüştürmeyin. Sorunları parça parça çözüme gidin. Gebelik bir testle anlaşılır. Gerekirse yaptırırsınız. Öteki sorunlar psikolojik kökenli. Onlara da bir ölçüde yardım edilebilir. Ama asıl sorun arkadaşının kendini tanıması ve çözmesi. Bazı yöntemleri öğrenirken hayatın gerçeklerini bilmesi gerekir.

Haberin Devamı

Filmler farklı

28 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Cinsel hayatımın iyi olduğunu düşünüyordum ki yanıldığımı anladım. Porno filmlerde kadınlar boşalıyor. Ben de hiç böyle şeyler olmadı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Hayır sevgili okurum, problem yok. Sen orgazmını yaşıyorsun. Orgazm sırasında sadece vajinada ıslanmalar olur. Ama kadınların kimilerinde de kasılmalar ortaya çıkar. Bunlar kişiden kişiye değişir. Filmlerindeki sahte kurguya, ilaçlı senaryolara kanıp hayatınızı zehir etmeyin.

Erken boşalıyorum

18 yaşındayım ve erken boşalıyorum. Mastürbasyon yaparken çok geç boşalıyorum. Bunalıma girmek üzereyim.

CEVAP

Okurum, heyecandan. Evlendiğinde her şey düzelecek. Düzelmezse de tedavi edilecek. Yani bir yandan mastürbasyon, bir yandan cinsel birleşme. Bolluk içinde bir düzende yaşıyorsun. Sonradan önüne ödenecek faturalar çıkmasın, benden söylemesi.

Taraftar değilim

18 yaşındayım, 2 aylık beraberliğim var. Kız arkadaşım sürekli öpüşmek ve ilişkiye girmek istiyor. Ama ben pek taraftar değilim. Çünkü kızlık zarı yırtılabilir, kızla evlenmek zorunda kalabilirim. Sevgilimi nasıl zararsız hale getirebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kaçacaksın gibi geliyor bana. Çünkü bu ısrara bir yere kadar dayanırsın. Bir gün iraden pes edebilir. Bir coşku anı yaşanabilir. Artık burada suçlu aranmaz, olan olmuştur. Kız arkadaşının kızlığının bozulmasının sebebi niye sen olasın? Niye o vebali yüklenesin?

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

19 yaşında kızım. İlişkiden zevk aldığım halde orgazm olamıyorum. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, doktor ne yapacak? Olayın muayenesi yok. Analizi yok. Çoğu şey kendi elinde. Psikolojik olarak fantezilerini, beğendiğin görüntüleri ve düşünceleri olaya kat. Olacak mıyım, olmayacak mıyım diye kendini sürekli denetim altında tutma. En azından yüzde 50’sini de erkeğin üzerine yükle. Çünkü biraz da ustalık onun elinde.

Neden sertleşmedi?

23 yaşındayım. Kadınlara çok düşkünüm. Bir türlü kendime hakim olamıyorum. Askerde bile sürekli geneleve gidiyorum. En son bir kadına girdiğimde sertleşme olmadı ve erken boşaldım. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu konularda bir heyecan, iki tedirginlik ‘Acaba yine mi sertleşmeyecek’ korkusu etkili oluyor. Kuşkusuz genelev koşullarında da ruhsal doyum sağlanmıyor. Yani bir yemeği çok kötü bir ortamda yemek başka. Aynı yemeği daha estetik bir sunumla, gözü gönlü doyuran bir yerde yemek başka. Yani burada midenin kalleşliği söz konusu değil. Hiçbir şeyin yok, tedirgin olma.

Haberin Devamı

Orgazm için ne yapayım?

26 yaşında kadınım, 2 senedir cinsel hayatım var. Erkek arkadaşımla uyumumuz mükemmel. Sevişmekten keyif alıyorum ama cinsel ilişkiden zevk almıyorum. Klitoris orgazmı yaşıyorum ama vajinale geçemiyorum. Vajinal orgazma geçebilmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm dünya kadınlarının da sorunu. Vajina, cinsel birleşmeden çok, doğuma programlı yaratılmıştır. Cinsel zevk odağı klitoristir. Yapılacak şey klitoris orgazmı, vajinal orgazma transfer etmektir. Bunun teknik yöntemleri var. Bunun için hekimle yüz yüze gelinmeli.

İlaç kullansam mı?

20 yaşındayım. 1.66 boyundayım. 80 kiloyum. Penisim ereksiyon halinde 11 santim. Sizce ne yapayım? Piyasada bakanlık onaylı bir ilaç var. Kullansam faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, unut bakalım şu ilaçları. En az 10 kilo vereceksin. Ve 10 kilo sonunda cinsel organının 2 santim daha uzun olduğunu hayretle göreceksin. Kararı sen ver.

Zarar verir mi?

24 yaşındayım. Mastürbasyonla rahatlamaya çalışıyorum. Bazen günde 3-4 defa mastürbasyon yaptığım oluyor. Sizce zarar verir mi? Vücutta herhangi bir bozulmaya neden olur mu? Bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık değil, iradesizlik. Vücutta sanıldığı gibi bozukluk yaratmaz. Ama kişide aşağılık ve suçluluk kompleksi yaratır. ‘Neden böyleyim?’, ‘Neden engelleyemiyorum?’ pişmanlıkları ortaya çıkar. Sayıları ılımlı, ortada tutun.

Limon zararlı mı?

19 yaşında kızım. Anneannem limonun kızlara zararlı olduğunu söyler. Bana doğru gelmiyor ama gerçek olabilir mi?

CEVAP

Kızım, ne saçma bir şey bu. Limon yemezsen çok önemli bir vitamin kaynağından yoksun kalırsın. Limondaki C vitamini seni birçok hastalıktan korur. Bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklara daha az yakalanırsın. Sizlere yazık ediyorlar. Doğanın nimetlerinden yararlanırken bilimin yolundan da vazgeçmeyin.

BÖYLE SORU YOK!

İlişkiye girersem sayı düşer mi?

18 yaşındayım. şimdiye kadar hiçbir kızla ilişkim olmadı ama günde en az 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Eğer bir kızla ilişkiye girersem bu sayıyı düşürebilir miyim?

CEVAP

Okurum, mastürbasyon da olacak ilişki de olacak, ancak önce eğitim tamamlanacak. Siz gençlerin sorumluluğu kendinizi geliştirmek. Anne-babanızı, akrabaları ve eşi dostu ürkütmeyin. Sakın ola ki, dersleri ekip eğitimden vazgeçmeyin. Sen genç okurum, daha dikkatli takip et beni. Bu konulara birçok kez yazdım, çizdim. Sanırım daha da yazmaya devam edeceğiz. Siz gençlere cinsel eğitimin faydalarını göstereceğiz. Dikkaaat! Sen sen ol, malını ve canı koru, ufaklığı düşman belleme, deli şeyini beller gibi ikide bir onu elleme. Her Allah’ın günü kendini mastürbasyona kurban eyleme.

GÜNÜN SORULARI

Karım doymuyor, beni terk eder mi?

40 yaşındayım. Eşim 32 yaşında. Gecede 3-4 kez ilişkiye giriyoruz ama karım tatmin olmuyor. Dayanacak gücüm kalmadı. Karım beni terk eder diye endişeleniyorum.

Vah okurum, yazık sana. Bu kadın seni her yönden iğne ipliğe çevirir. Oysa hayali olarak birçok erkek seninkisi gibi bir hanım ister. Düşmüşsün bir çukura, Haydar Hoca’n tutup çekecek seni yukarıya. Eşin bildiğini okuyacak, beyninin içini cinsellik karabasanıyla dokuyacak, zor yavrum. Çözüm: Tıp buna umutsuz vaka diyor. Hadi bakalım, sana kolay gelsin.

Erken boşalıyorum

18 yaşındayım. Daha önce bir kaç kez ilişkiye girdim ama erken boşalıyorum. Bu yüzden ilişkiye girmek istemiyorum. Erken boşalmamak için ne yapmam gerekiyor?

Değerli ve sevgili genç, ergenliği yeni yeni tamamladığın yaştasın. Bu dönemlerde kafayı cinsellikle bozmaktasın. Tüm enerjini bu konuya harcamaktasın. Çoğu zaman ‘solo’ takılmaktasın. Elinin gücüne ve cazibesine bol bol kapılmaktasın. Seni onun kadar coşturan bir kızla henüz rastlaşmadın. Eh, kendi kuyunu kendin kazmaktasın. İş böyleyken, biraz ara ver o işlere. Şans tanı senin zavallıya. İşler kendiliğinden girecek rayına.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayat eli sopalı bir hoca gibidir. Derslerine gülerek başlar, döverek bitirir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder