Dr. Haydar Dümen Hayal etmeden önce düşünün
HABERİ PAYLAŞ

Hayal etmeden önce düşünün

Erkeğin takıntısı cinsel organın boyu. Kahve sohbetleri, arkadaş buluşmalarının vazgeçilmez konusu büyük penise özenmeyin. İstediğiniz büyüklük kadına acı verir, cinsellikten soğutur. Hayal etmeden bir kez daha düşünün.

Yalan mı söylüyor?

Üç yıllık evliyim. Eşim penisimin boyu yüzünden acı çektiğini söylüyor. Acaba eşim bana yalan mı söylüyor? Bir de bazen saatlerce boşalamıyorum. Bunu nasıl dengeleyeceğim?

CEVAP

Değerli okurum, eşin sana niye yalan söylesin? Acı çektiği kesin. Ona bir çözüm aranır ve bulunur. Cinsel organ uyumsuzluğu akla geliyor. Yaşam boyu acı çekecekse, çaresi olduğuna göre o çare için yetkiliye başvurulmalı.

Haberin Devamı

Kız tatmin olmadı

19 yaşındayım, 1.83 boyunda, 72 kiloyum. Sevgilimle 3 gün önce ilişkiye girmiştik. Penisimin sertleşmiş hali 17 santim. Bu boy partnerimi tatmin etmedi. Bu duruma çok üzüldüm. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, elimde olsa onu 15 santime indiririm. Niye tatmin olmuyormuş ki? Kızın ruhuna, kimliğine, dokusal yapısına bakılmalı. Suç senin mi? O da alışacak, orgazm olacak. Kadınların yüzde 50’si hiçbir koşulda orgazmı yaşayamıyorlar. Çünkü klitoris olayını da bilip keşfedemiyorlar.

Geç boşalıyorum

Eşimle ilişkiye girdiğim zaman ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Buna rağmen çok geç boşalıyorum. En az 45 dakika sürüyor. Her gün mücadele etmekten yoruldum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, biraz fantezilere yüklen. Kafanı da takma. Ön sevişmeyi kısaltarak dene. Sonucu görelim.

Kan geç geldi, neden?

18 yaşında kızım. İki ay önce sevgilimle ilk kez ilişkiye girdim. Birlikte olduktan 3-4 saat sonra kan geldi ama sevgilim bana inanmadı. Benim daha önce ilişkiye girdiğimi sanıyor. Onu ilk olduğuna nasıl inandırabilirim? Bir de kanın geç gelmesi mümkün mü?

CEVAP

Sevgili kızım, daha şimdiden sevgilin olacak adam sana inanmıyor. Bunun anlamı ne biliyor musun? Kendini vedalaşmaya hazırlıyor. Yani sen 24 yaşına kadar bekleyeceksin, sevgilin de tutkuyla bağlanıp kalacak. Düğün dernek onunla evleneceksin. Değerli okurum, daha kolay hayaller var, onlarla oyalan. Bu yaşadığın hayatı da yeniden gözden geçir. Yanlışın neresinden dönersen o kardır.

Haberin Devamı

Bozuldu mu?

21 yaşında kızım, birkaç ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, kanama olmadı. Ama ben bu durumu ileride yüzüme vurmasından korkuyorum. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, hayır. Zar esnekti. Erkek arkadaşın haddini bilsin. Çünkü kızlarla hem oynayacaksın hem de suçlayacaksın. Nerede görülmüş bu bolluk?

İsteksizlik başladı

26 yaşındayım, 6 aylık evliyim. Biz sürekli ilişkiye girdik, ikimiz de çok istekliydik. Ama son 2 haftadır benim hiç halim yok. İsteksizlik başladı, ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, karnını tıkabasa doyurmuşsun. Kebap, baklava, börek, irmik helvası, pilav, çiğ köfte ne bulduysan yemişsin, mide ağzına kadar dolmuş. Şimdi önüne yeniden bir tepsi hanım göbeği getirmişler, sen yiyememişsin. Yani yemek istememişsin. Ne olacaktı yani? Biraz bekle, acık. Yeniden otur sofranın başına. Ama açgözlü olma. Sonunda mide isyan ederse seni ben bile kurtaramam. Orta yolu izle.

Haberin Devamı

Neden boşalamadım?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama boşalamadım. Mastürbasyon yaparken sorun olmuyor. Kız arkadaşımdan zevk de almadım. Sizce nedendir?

CEVAP

Değerli okurum, daha bu yaşta kendini mastürbasyona şartlamışsın. Mastürbasyondan normal birleşmeye geçişte bir zamana ihtiyacın olacak. Eğer mastürbasyonu sürdürürsen bu süre belki yılları bulacak. Mastürbasyonu azaltır, kadına yönelirsen kısa süre sonra bu sorunun üstesinden geliriz.

İlişkiye giremedim

18 yaşındayım. Arkadaşlarımın çoğu cinsel ilişkiye girdi ama ben daha cinsel ilişki yaşamadım. Bu yüzden mastürbasyondan soğudum, psikolojim bozuldu. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Yavrum, psikolojin bozulacaksa önce derslerinde nsonra ailene karşı tutumundan ve dış dünyanın sorunlarından bozulsun. Ne yani 18 yaşında, işiniz gücünüz bu mu? Arkadaşlarından sana ne?

Yanaklarım kızarıyor

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra yanaklarım kızarıyor, ateşim yükseliyor. Son 2-3 aydır böyle. Haftada 4 gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba neden böyle?

CEVAP

Yavrum, kızarmışsın. Ona aldırma. Ama bozarırsan iş fena. Yani kızarıp bozarma diyorum. Çünkü ortada bir sorun yok. Kan yüzüne, beynine çıkıyor. Kılcal damarlar açılıyor, sonra heyecan. Kalp kan pompaladıkça pompalıyor. Olay bundan kaynaklanıyor ama bundan rahatsızsan sayıyı indiriver.

Canımı sıkıyor

23 yaşındayım. Penisimin ereksiyon halinde 8 santim. Düzenli mastürbasyon yapıyorum ve boşalırken sorun yaşamıyorum. Boyunun kısalığı yüzünden ilişkiden korkuyorum. Doktor, boyunun normal olduğunu söyledi. Benim çok canım sıkılıyor. Ne olur bana akıl verin.

CEVAP

Değerli okurum, tek yapılacak şey kilon varsa onu azaltmak, penis bölgesindeki yağ dokusunu indirmek. Liposuction’la da oluyor. Penis ameliyatla 2 santim kadar büyütülüyor. Bence son söylediğime gerek yok. Yola devam. Kafaya takıp komplekse girme, bu yeter.

BÖYLE SORU YOK!

Kız arkadaşım sarımsağı çok seviyor

Kız arkadaşımla 6 aydır birlikteyiz. Sevgilim sarımsağı çok seviyor. Sürekli yediği için ilişkiye girdiğimizde sarımsak kokuyor. Bu koku beni çok fena yapıyor. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, eğer bu kız la evlenirsen o çok uzun yaşayacak haberin olsun. Bizim uzmanların dediğine göre, kanser falan olmayacak. Be değerli oğlum daha ne istiyorsun? Yemekler de kolay olacak, mutfak masrafları kısılacak. Sağlık sizin ceplerde. Biraz yoğurt, biraz sarımsak al sana çeşit çeşit meze. Artık sen elektriğe çarpılmış gibi kaçacaksın. Yakışıklı okurum, ya sarımsağı yasakla ya da sen de onunla ye. Böyle de soru olmaz ki. Gördüğün gibi çözümü gayet basit.

GÜNÜN SORULARI

Hiç zevk almıyorum

46 yaşında, 20 yıllık evli, 2 çocuk annesiyim. Yatakta hiç zevk almıyorum. Eşim beraber olmak istiyor ama ben zevk almadığım için hiç istemiyorum. Çok tartışıyoruz. Dört aydır beraber olamıyoruz. Boşanmanın eşiğine geldik.

Sevgili okurum, üzücü bir mail yazmışsın. Sanıyorum olaylar ayrılık yolunda gelişecek. Bir ölçüde eşinin hakkı var. Ama senin de zorla bir olaya katılman, ruhuna ve etine ihanet olur. Peki ileride ne olacak? Hayat yalnız geçmez, zorlanırsın. Yeniden bir evlilik için ne düşünüyorsun? Bütün bunların hesabı yapılmalı. Pişmanlık duygusuna kapılmamak için yetkili bir uzmandan da bazı tavsiyeler ve bilgiler alınmalı.

Yakınlaşmak istiyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşım var. Yalnız kalınca yakınlaşmak istiyor Onu çok arzuluyorum, onun da beni arzuladığını sanıyorum. Birlikte olmak istiyorum. Kızı düşünerek mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

Okurum, yalnız kaldığında kızdan uzak bir yere otur. Yanına gelince kalk, ya çay ya da bir kitap getir. Kız omzuna doğru eğiliyorsa, “Bak tavanda sinek var, görebiliyor musun?” de. Yarım saat tavanda sinek avlayın. Nasıl olsa umudunu kesecek. Şu mastürbasyonu sakın kıza duyurma. “Mastürbasyonla boşa kürek sallama gerçeği yani ben buradayım” der. Oturur bir daha da gitmez. Hadi aslanım, kazasız belasız kurtul şu kızdan.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın yolunu şaşıranlar yüreğinize biraz ışık tutun. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder