Dr. Haydar Dümen Hayaller ve hevesler
HABERİ PAYLAŞ

Hayaller ve hevesler

Erkeklerin çoğunun özlemi daha büyük cinsel organ. Tabii muhteşem kadınlar ve bitmeyecek enerjiye de hayır demek zor. Hayaller ve hevesler güzel ama kimseye zarar vermemeli. Ruh ve beden sağlam kalmalı. Güzel şeylere heveslenin ki hayatınız zehir olmasın, yaşam boyu zorluk çekmeyin.

Rahatsızım

Penisimdeki eğrilik ilişkiye girmeye engel olmuyor ama rahatsız hissediyorum. Partnerimin cinsel organımla alay etmesinden korkuyorum. Düzeltmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda uzman ürolog doktorlar var. Birkaç gün hastanede yatman yeterli. Ama düzeltmeye ihtiyaç var mı, yok mu olayına hekim görerek karar versin. Hafif eğriliklere ameliyat gerekmiyor.

Haberin Devamı

Bu ölçüler normal mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyoruz ama penisimin kısa olduğunu düşünüyorum. Ereksiyon hali 11 santim. Acaba bu ölçüler normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bizce normal. Yani tıp bilimine göre olabilir. Bir de kızın fikrini alıver. Belki de “Aradığım tam boyut” der. Bu gibi konularda deneme olmadan bir şey söylemek zordur. Renkler ve zevkler farklıymış. Bilime göre seninkisi de hiç tartışılmaz görevini yerine getirir.

Karım mutsuz olur mu?

26 yaşındayım. 2 yıl önceye kadar günde 2-3 kere mastürbasyon yapıyordum. Şimdi ise haftada 2 kere yapıyorum. İdeal sayı nedir? Korkum evlendikten sonra mastürbasyon bağımlısı olup eşimi mutlu edememek.

CEVAP

Değerli okurum, sorun görünmüyor. Evlenince bu saplantından kurtulursun. Bu sayı seni mastürbasyona tutsak etmez.

Zardan mı geldi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Son ilişkimizde penisin vajinasına biraz girdiğini söyledi ama kan gelmedi. Sonradan kan geldi ama o gün adetinin son günüydü. Acaba o adet kanı mıydı yoksa zardan mıydı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı kanıydı. Çünkü kızlık zarı vajinanın girişinde, kapı gibidir. Bu nedenle taze taze kan geldi. Şimdi geçmiş olsun. Kıza manevi borcunu öde, hırpalama. İçini yiyip kabuğunu çöpe atar gibi kızı bir kenara atma.

Kadınlar kaçıyor

18 yaşındayım. Cinsel organım 23 santim. Sizce bu normal mi? İlişkiye girmek istediğim kızlar cinsel organımı görünce korkuyorlar. Bu da beni etkiliyor. Bunu nasıl çözerim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın gerçekten büyük. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla küçültemiyoruz. Tek yapılacak idareli kullanacağına kızları ikna etmen. Ve de evlendiğin zaman bile idareli kullanman.

Arkadaşlara oluyormuş

Rüyamda erotik şeyler görünce boşalıyorum. Uyandığımda gerçekten boşaldığımı görüyorum. Arkadaşlara da oluyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, herkesin rüyaları, heyecanları farklıdır. Seninkisi öyleyse öyledir. Zamanla normal, fizyolojik yollara geçiş yapacaksın. Ne kendini kapıp koyuver ne de frenle. Ama doğru ilişkilerin yolunu belirle.

Kızlık zarı bozulur mu?

Üzerimde kıyafetlerim varken sevgilimle öpüşüyorduk. Daha sonra iç çamaşırımda kan gördüm. Kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulmadı yavrum ama sana haber yolladı. Sana “Dikkat et, bir gidersem kan ağlarım, gelmem geri” diyor. Ben tercüme edeyim, ipin ucu senin elinde.

Haberin Devamı

Patladı mı?

23 yaşında kızım. 4 yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama kan gelmiyor. Doktor bana kızlık zarının doğumda patlayacağını söylemişti. Kızlık zarım patlamış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı patlamaz ki, olsa olsa yırtılır. Esnek bir yapıya sahip kızlık zarın doğumda yırtılacaktır. Ama şu anda muayenede bile varlığı ile yokluğu belirsiz bir biçimde orada duruyor. Bana göre bunlardan sana ne. Senin bir yolun olmalı, o yolda doğru yürümelisin. Sen doğru olursan organların da sana itaat ederler.

Kız acı çekiyor

21 yaşındayım. Benim ufaklık 22 santim. Partnerim ilişkiye girince çok acı çekiyor. Ne olur beni bu dertten kurtarın.

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan. Partnerinin de acı çekmesini bir ölçüde doktor olarak önleriz. Şimdilik böyle idare edin.

Sürekli istiyorum

24 yaşındayım. 2 yıldır bir kız arkadaşım var. Devamlı kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. O da bunaldı. Bir türlü kendimi tutamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, azma. Dellenme, kudurma. Kız arkadaşının da canı var. Onu da seksten bıktırma. Her canının istediği şeyi yapma. Canlar neler istemez ki? Ama insanız. İnsan olmanın yolunda doğrunun dışına çıkılmaz. Yanlışların ne getireceği de bilinmez.

Kısır mıyım?

18 yaşındayım, 2 yıldır mastürbasyon yapıyorum. Benden gelen sıvı zevk suyunun ötesine geçmedi. Kısır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, nereden biliyorsun meni kalitesine ulaşmadı diye. Anladığım biraz duru. Olabilir. Olayı içindeki spermler belirler. Senin yerinde olsam kafama takmam. Ama mutlaka kesin bir çözüm arıyorsan sperm sayımı yaptırıverir, olayı beyninde çözersin.

Zararı var mı?

18 yaşındayım ve her gün mastürbasyon yapmak istiyorum. Bunun zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz ama kârı hiç olmaz. Kârsız emeğe de gönül razı olmaz. Hadi gün aşırıya inelim, birbirimizin hatırını sayalım. Doğru yolda ilerleyelim.

BÖYLE SORU YOK!

Titremeye başlıyorum

19 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Karşı cinsi gördüğümde titreme geliyor, fena oluyorum. Hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Geneleve gitmeli miyim?

CEVAP

Sakın ha okurum. Kadının ziline basınca parmakların felç olmuş gibi takılı kalırsa, içeriden öfkeli kadın “Babanın çiftliğinde kaval çaldığını mı sanıyorsun, görgüsüz” diye çıkarsa, pusulayı sakın şaşırma. Kadın baktı ki pek de yakışıklıymışsın, “Gel tatlım, çok heyecanlısın, anyayı Konya’yı öğreteceğim” dedi ve seni içeri çekti.

15 dakika sonra yüzün gülüyordu ama suratındaki bazı çizgiler hüzünlüydü. Sen en iyisi otur oturduğun yerde, zamanı gelince organ hedefine ulaşma hesaplarını yapa yapa sistem kendi bildiğini okuyacak. Oldu da bitti maşallah!

GÜNÜN SORULARI

Nasıl durdururum?

9 aydır ilişkim var. Ben 46, nişanlım 40 yaşında. Görüşünce sabaha kadar sevişiyoruz. Ertesi gün pestilim çıkıyor. Yakında evleneceğiz. Evlenince her gün beraber olmayı düşünemiyorum. Sevgilimi nasıl durdururum?

CEVAP

Hele bir evlen, formül bende değerli okurum. Siz nikah düğmesine basın, mutlu mesut kır düğünü yapın, halay çekin, oynayın, anı yaşayın. Düşündüğün anlamda bir sorun olursa, bu biz hekimlere düşer. Mutluluk size, hizmeti bize mutluluğun meyvelerini toplamak ise hepimize düşer. Haydi bakalım, kolay gelsin, siz işinize bakın.

Yaşıma göre uzun

19 yaşındayım. Penisim yaşıma göre çok uzadı; 23 santim. Bu penisim ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Yaratır okurum, bugünden itibaren sorun yaşayacaksın. Bak bilim ne diyor. Normal vajina boyu 8 santim. Penisin 12 santimini aldığı düşünülebilir. Gerisi ne olacak? Hele şu okulunu, zorunlu hizmetlerini bitir.

Yaş geldi 25’e. Altı yıl sonra bu mektubu sakladığın yerden çıkar bak ne yazıyor? Ruhunu gençlik yıllarında nasıl boyuyla bozmuşsun. Şimdi talim zamanı, koş talime, boru ötüyor. Yerini al. Zamanı gelince ara, ben de çaresi var mı, araştırmamı yapayım.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklımla irademi barıştırabilseydim dünyanın en büyük adamı olurdum. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder