Dr. Haydar Dümen Hayallere dur deme vakti
HABERİ PAYLAŞ

Hayallere dur deme vakti

Erkekler bir gecede çok kez ilişkiye girmek ve büyük cinsel organ hayali kuruyor. Bazen ölçüyü abartıyor, normali beğenmiyor. Beyler, makul olun, kadını düşünün. Onun acı çekmesini, cinsellikten uzaklaşmasını ister misiniz?

İlişkim olmadı

28 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Zamanımın büyük kısmını mastürbasyon alıyor. İlişkiye girmeyi istememe rağmen yapamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki var. Beyin ona programlanıyor. Beyin tıpkı bir bilgisayar gibidir. Programa ne girmişse onu gösterir. Evlendiğinde eşin içeride yatarken sen mastürbasyon için banyoya koşabilirsin. Hem sana hem eşine bundan daha büyük zarar olur mu? İradenin iflas ettiği yerde fatura ödenir. Önemli olan dengelerdir.

Haberin Devamı

Frenleyemiyorum

22 yaşındayım. Günde 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Acaba bir sakıncası var mıdır? Kendimi frenleyemiyorum. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Okurum, gel bakayım yanıma. Günde 3-4 kere mastürbasyon çok be oğlum. Bu sayıyı haftada 3-4 indirirsen seninle anlaşırız.

Sevgilim hamile mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Bir dakika geçmeden kız arkadaşım canının yandığını söyledi, bıraktım. Boşaldığımı fark etmedim ama emin de olamıyorum. Kız arkadaşım hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum kız arkadaşın hamile değil. Sen bu ilişkiden dolayı çok heyecanlaydın. Mastürbasyona alıştığın için bunlar başına geliyor. Zamanla her şey düzelecek. Antrenmanlar okları hedefine eriştirecek.

Nasıl kalınlaştırırım?

25 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 10 santim. Ama sorun ince olmasında. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Okurum, gerek var mı, yok mu buna sen değil, partnerin ya da eşin karar verir. Bu deneyimlerden bir geç. Ortaya bazı alternatifler de çıkabilir. Onları zamanı gelince biz söyleriz.

İlk gece kanar mı?

25 yaşında kızım, 2 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Doktora gittim, bana kızlık zarımın saat 5 yönünde yırtıldığını ama diğer tarafların durduğunu söyledi. Şimdi nişanlıyım ve 1 ay sonra evleneceğim. Acaba yırtılmadan dolayı ilk gece kanama olmaz mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, büyük bir oranda kanama olmaz. Doğal olan hiç kanama olmaması. Ama bazı evliliklerde her birleşmede bile kızlık zarı az da olsa kanıyor. Bu 3-5-10 birleşmede görülüyor. Bu durum penisin boyutuyla da ilgili. Sen kanamayacakmış gibi düşün. Alacak bir önlemin varsa ona göre davran.

Tecrübem yok

18 yaşındayım. 1.74 boyundayım ve 69 kiloyum. Penisim ereksiyon halinde 13 santim. Bana pek yeterli gelmiyor. Arkadaşlarım kaçıncı cinsel tecrübelerini yaşadı. Benim deneyimim yok. Penisimin 2-3 santim büyümesi için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Dahası gayet iyi. Üstelik bunun kararını sen değil, partnerin yani sevgili eşin verecek. İnan ki hiç sorun yaratmayacak. Senin davranış ve tutumların iyi olunca çok iyi olacak.

İlişkiye girsem mi?

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan çok yoruldum. Artık beni tatmin de etmiyor. Sürekli bir kızla cinsel ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Sizce yaşım bunun için çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, biraz sabret. Acele giden genellikle yolu şaşırır. Arabaların da arkalarına yazılır. ‘Acele giden ecele gider’ diye. Burada ecel olmaz ama araba yoldan kayabilir. Seni yormak istemiyorum, lütfen yorulma. Haftada 2-3 mastürbasyonla 1 yıl idare et. Gelecek yıl konuşalım.

Haberin Devamı

Aramıyorlar

21 yaşındayım. Bir kere birlikte olduğum kız benimle bir daha olmuyor. Acaba onları mutlu edemiyor muyum? Penisimin boyu 13 santim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu iş cinsel organ boyuyla ölçülmüyor. Hem bedenen hem ruhen ince, temiz, duygusal ve biraz da usta olmayı becerirsen öteki arkadaşlarına fark atarsın. Bunu böyle bil.

Seksten soğudum

33 yaşındayım, 4 yıldır evliyim, sekse karşı isteksizim. Mastürbasyon bana daha çekici geliyor. Penisim 12 santim. Ne eşim ne de ben bu durumdan memnunuz. Evliliğim bitmek üzere. Bir de erken boşalma çıktı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bütün sorunları üzerinde toplamışsın. Bir de üstelik, yağlı güreşe çıkar gibi meydana çıkmış, evlenmişsin. Kızcağızın da başını yakmışsın. Bu evliliğin düzelme ihtimali konusunda tereddütlerim var. Çok zaman kaybetmeyin. Son bir şans, bir profesyonelden yardım alın. Umarım düzelir. Zaman kaybetmeyin, ikiniz de şansınızı köreltmeyin.

İdeali kaç?

20 yaşındayım. Az mastürbasyon yapmaya çalışıyorum ama bu bazen 4-5‘i buluyor. Sizce ideal rakam kaçtır?

CEVAP

Değerli okurum, azı 4-5’se, çoğu neydi, keşke onu da yazsaydın. İdeali gün aşırıdır.

Nefret ediyorum

24 yaşındayım. Bu son zamanlarda cinsel ilişkiye çok giriyorum ama erken boşalıyorum. Mastürbasyondan nefret ediyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, son zamanlarda kiminle ve nerede ilişkiye giriyorsun? İradesiz tekeler gibi ortalıkta dolaşma. Çünkü bunlar senin gelecekteki cinselliğini belirleyecek. Eğer ben de senin doktorunsam, bunları söyleme hakkım var. Nefret ediyorsan sen bilirsin, mastürbasyonu da yapmayıver canım, sevmediğin yemeği yemeyiver.

BÖYLE SORU YOK!

Doya doya bakıyorum

18 yaşındayım. Ben kızları görünce doya doya bakıyorum, her kızı 1 saat düşünüyorum. İçimden de o kızlarla teker teker cinsel ilişkiye girmeyi geliyor. Ne olur derdime bir çare bulun.

CEVAP

Doya doya bak be çocuğum. Daha çocuk sayılırsın, üniversite sınavını kazandın mı bakayım? Bu yıl gireceksen, kızları sınavda sakın aklına getirme. O kızlarla teker teker ilişkiye girmek mi dedin? Oğlum, yırtarlar ağzını, dolarlar saçını, koparırlar parmağını. Başka neler geçiyor içinden? Öpeceksin misin? Nasıl olacak? Yani kızlar numaralanacak, kura çekilecek, şanslı olan önüne gelip bekleyecek mi? Nasıl olsa bedava. Ama unutma hayal uçuk olursa onu yaratan beyin de kaçık olur. Beynini de, ipin ucunu da kaçırma.

GÜNÜN SORULARI

Benim kuşum neden havalanmıyor?

52 yaşındayım. Altı aydır yurtdışında yaşıyorum. Buraya geldiğimden beri benim kuşum havalanmıyor. Ne yapmam gerekiyor?

Değerli okurum, gurbetçi oldun yani. İş için mi gittin oralara? Senin kuş sanırım şöyle diyor: “Yorgunum be hancı, şuraya bir yatak ser yavaş yavaş.” İşte böyle değerli okurum, benim misafirim, unutma bu kıyağımı. Şekerin, tansiyonun, kilon ne alemde? Vakit kaybemeden git orada bir üroloji uzmanına, bir renkli dopler yaptır organına. Sonucu görelim, çareyi söyleyelim.

Sevgilim hiç adım atmıyor

25 yaşında kızım. 27 yaşında bir erkek arkadaşım var. Bana yakın davranmıyor. İnsan sevdiğini arzulamaz mı? Öpüşmekten ileri gidemiyoruz. Ondan hiçbir adım gelmiyor. Acaba sevgilim beni çekici bulmuyor mu?

Sevgili kızım, senin adamın sütten çıkmış ak kaşık. Bu çocuk çekingen. Ama seninle öpüşmüş, yani o kadar anasının kuzusu değil. Güzel yavrum, bu adamın tecrübesiz olduğu belli. Bu işlerden bıkmış, sanırsın ki yaşı 55. Gelen bu mailin bir yerinde bu işaret var. Ama bu duruşla evlilik sizi yorar. Öyle ya, kim neyin nesi? Kimin sözü, kimin sesi? Her şey ortaya konulsun, doğru yol bulunsun. Acele etme, biraz daha derine inmeye çalış.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl tarlana ne ekilirse ekilsin, senin çabaların onu ormana çevirsin. Yeter ki tohumlar çürük olmasın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder