Dr. Haydar Dümen Hayallerinizi küçültün
HABERİ PAYLAŞ

Hayallerinizi küçültün

Erkeklerin hedefi hep aynı: Daha büyük cinsel organ. Ama kadın büyük penisle karşılaştığı zaman tepki gösteriyor, ilişkiden kaçıyor. Erkeğin de elleri boş kalıyor. Beyler, hedef ve hayallerinizi küçültün. Kadınınız mutlu olmak varken neden acı çeksin?

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim neden titriyor?

26 yaşındayım, kız arkadaşım da 23 yaşında. Sevgilim ne zaman orgazm olsa titriyor, neden?

CEVAP

Bırak titresin be oğlum. Ne istiyorsun elin kızından? Heyecanlanmış, canlanmış, 1000 volt cereyan çarpmış gibi titremiş. Peki neden titriyor? Çünkü titreyip kendine dönecek. Akşam yattığında bazı sorular aklına gelecek. İlk sorusu: Bu ilişkinin sonu nasıl bitecek? Çocuk olursa ne olacak? 3 vakit sonra senin önüne bir program koyacak. “Ya benimle evlenirsin ya da abim bu işe el atacak” diyecek. Değerli okurum, benden bu kadar. İster titreyin, ister öyle durun ama hesaplarınızı iyi yapın.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

İstekli kadın yok

25 yaşındayım, iyi işi olan, düzgün bir erkeğim. Kadınlarla tanışıp konuşuyorum ama devamını getiremiyorum. O istekli kadınlar bana niye denk gelmiyor?

Değerli okurum, kadın kimliği saat gibi ritmik, matematik bir makine değildir. Önce eksik olan yerini tamamla. Yani haksever, vicdanlı ol. Kadının duygu ve estetik zevklerinde paylaşımcı davran. Bunlar siparişle olmaz. Kadını cinsel obje gibi değerlendirme. Bir hanımla çıktığında, konuştuğunda onun iç yapısını öğren, sakın rol yapma ki cinselliğe ortak adım atın. Mekanik bölümü ise sona bırakın, nasıl olsa zaman size her şey öğretecek.

Kuş kanatlanacak mı?

3 ay önce yabancı bir kadınla ilişkiye girdim. Son zamanlarda kuşum kanatlanmaz oldu. Hastalık kapmış olma ihtimalim var mı?

Oğlum, yabancı kadınla ilişkiye girmeden bana sordun mu? O sırada keyfin yerinde, ruhun da derindeydi, değil mi? Sonra aradan 3 ay geçti. Ekinler olgunlaştı, çiftçiler ekinleri biçti. Kelleşmiş tarlalarda yemler bitti. Göçmen kuşlar boş tarlalara niye insin ki? Onların içgüdüleri senden güçlü. Anladım ki sana bu konularda hiç öğüt veren olmamış. Üzülme, senin kuşun da kanatları yolunmamış.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

24 yaşında, 5 aylık evli kadınım. Hiçbir şekilde orgazm olamıyorum. Eşim “Orgazm oldun mu?” diye sorduğunda yalan söylüyorum. Çok mutsuzum.

CEVAP

Sevgili okurum, ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkekler vardır’ sözünü aklımıza getirelim. Kocanın erken boşalması var mı, aceleci mi? Erkekte her şey mükemmelse senin önce zamana ve fantezilere ihtiyacın var. Kocana, orgazm olamıyorum deme hakkın var. Tabii sakince ve onu suçlamadan.

İlişkiyi istemiyorum

Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istemiyorum. Ama internette bu siteleri gezmekten büyük zevk alıyorum. Sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, duygularınla, aldığın eğitim ve toplumsal psikolojik değer yargıların çatışıyor. Bu çatışmada sen ortada kal. İki tarafı uzlaştırmaya çalış. Zaman bazı şeyleri daha öne çıkaracak.

Hamile mi?

20 yaşındayım. Ön sevişme esnasında sevgilimin vajinasının üzerine boşaldım. Kız uzun zamandır adet görmüyor. Hamile mi?

CEVAP

Olabilir değerli okurum, derhal gebelik testi yaptırın. Bunu göze alın ki sorun çıkarsa çözümü için geç kalmayın.

Haberin Devamı

Sakıncası var mı?

23 yaşında kızım. Adet döneminde mastürbasyon yaptım ve kanama kesildi. 3-4 saat geçince ancak kan geldi. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bir sakıncası yok ama o birkaç günü perhizle geçirsen daha iyi olur.

Dikilmişse kan gelir mi?

Kızlık zarı dikili olan birinden ikinci kez kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bu zarın dikilişine bağlıdır. Bir damla da kan gelebilir, dikilince zarın dikişleri atmışsa kan gelmeyebilir de. Hem zar gitsin hem dikilsin hem de kan gelsin. Nerede yoğurdun bolluğu?

Gebe kalmış mıdır?

21 yaşındayım, 4 ay önce kız arkadaşımla seviştik. Kız arkadaşım bakire. Sevişirken ben boşaldım. Menim onun vajinasına değdi. Sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kaldığını sanmıyorum. Ama korunmayı bırakmayın.

Çok mu küçük?

19 yaşındayım. Kız benim penisimi gördü ve dalga geçti. Küçük olduğunu söyledi, baktım 8 santim. Acaba çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde senin organ biraz da korkudan büzülmüş. Ölçümde bir hata yaptığına inanıyorum. Tam ereksiyon durumunda ölç. 10 santimi bulduysan iyidir. Durumu bildir, yeniden değerlendirme yapalım.

Yeterli mi?

29 yaşındayım. Penis mutlu bir ilişki için ne kadar olmalı? Benimki 7 santim. Sizce bu yeterli mi? Bu konuda rahatsızım.

CEVAP

Değerli okurum, herhalde penisinin sönük hali 7 santim. Penis boyu ile mutluluğun bağlantısının oranı yüzde 10’nu geçmez. Ruhsal, psikolojik, duygusal bağlantıyla mutluluğun oranı ise buna cinsellikte dahil yüzde 90’dir. Senin penisinin sertleşmiş hali 7 santim ise, işlevini de sürdürüyorsa idare edebilirsin diyelim. Ama yine de bir üroloji ya da bu konuyla ilgili plastik cerrahi uzmanına danışmanda yarar var.

Hasta mıyım?

23 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken erken boşalmıyorum ama ilişkide erken oluyor. Sorun nedir? Hastalık olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık değil, zamanla alışacak. Yeni bir şartlanma oluşacak. Şu anda verdiğin referanslar iyidir. Keyfine bak ve kafana takma.

Bozulmuş mudur?

20 yaşında kızım, bir ilişki yaşadım ne kan geldi ne de acı hissettim. Kızlık zarım bozulmuş mudur? Doktor esnek olduğunu söyledi. Bir doktora daha gittim, “Bozulmuş” dedi. Esneklik yokmuş. Nişanlımla evlenmek istiyorum ama korkuyorum. Sizce bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin bir şey anlamaz. Sen çeneni tutarsan hiçbir şey fark etmez. Ben esneklikten yana oyumu kullanıyorum. Seni sevgiyle nişanlına yolluyorum. Güzel güzel evlen.

Korkuyorum

Kız arkadaşım benimle cinsel ilişkiye girmek istiyor ama ben korkuyorum. Onu üzmek istemiyorum. Acaba iyi mi olur, olmaz mı?

CEVAP

Değerli okurum, iyi olmaz. Ama şunlar olur: Zevkli olabilir, düş kırıklığı yaratabilir. Özellikle kız açısından ileriki yıllarda pişmanlık meydana gelebilir. Başınıza gelecek birçok sorun, felaket gelebilir. Kız arkadaşın sonunda kendi istemesine rağmen “Beni bu hale getirdin” (zar açısından) diye senin üzerine bir ağırlık koyabilir vs. Bu nedenlerle doğru olmaz.

2 kez denedim

23 yaşındayım, sevgilimse 19 yaşında. 1 ay önce ilişkiye girdik. Vajinaya girmemle hemen boşaldım. Gururuma yediremeyip ikinci defa denemek istedim. Yine çok kısa sürdü, boşaldım. Bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlanınca böyle olur. Sürekli bir kız arkadaşın olunca ya da evlendiğinde aradan birkaç ay geçtiğinde erken boşalman devam ediyorsa tedavi ederiz be yavrum. Dert değil, sorun değil. Bulmuşsun, bunuyorsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayal ile gerçeklerin, eğriyle doğrularının kesiştikleri noktada tek hüner pusulayı şaşırmamaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder