Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Tabancam dolu mermi, seven böyle eder mi?

1) İki hafta sonra evleneceğim. Nasıl bir fantezi seçeceğim?

2) Tabancam dolu mermi, seven böyle eder mi? İlk gecenin hatrına 5 şarjör mermi yeter mi? RUMUZ: OFFSIDE90

CEVAP

Yavrum, dellenme. Akıllı, akıllı giderken oyunun kuralını, binanın duvarını delme. Sen fantezi derken, elin tabancaya gitti birden. Tabanca ile fantezi nasıl olur? Beş şarjör mermi, karakolu bile korur. Şarjörün 14’lük ise, kurşunlar teröristin elindeki bombayı bile vurur. Yaaa... Nereden nereye?

İki hafta sonra evlenecek Offside90, birden savaşın içine girecek, bıraksan 20 şarjör bitirecek. Çocuğum sen kaç yaşındasın? Neden ve nereye koşuyorsun? Mis gibi huriler kadar güzel, şirin ve nazlı sevgilin düğün gününü bekliyor. Ama senin bu hesaplarını bilmiyor. İlk geceyi kan gölüne çevirme, tek kurşunda kal. Kızın ruhunu sevgi çiçekleriyle sar.

Naneli prezervatif kızın canını yakmış

Geçen hafta sevgilimle seviştik. Ben naneli prezervatif kullanmıştım. Sevgilimin vajinasında yanma olmuş. Acaba hangi prezervatifi kullanmalıyım?

CEVAP

Ula siz ne naneler yiyorsunuz öyle? Nanenin şekerini sen ye, acısı kıza kalsın! Oldu mu ya, haksızlık bu. Naneleri yedikçe işler açılır başınıza. Kokusu etrafa saçılır. Yapılan bu nane eylemi gizli kalmaz, çevreye yayılır. Analar, babalar ayılır, bayılır. Yediğiniz ikinci nanede kabak vajinanın başına patlamış. Onun başı kel mi?

Sen naneyi ye, o sadece kokusuyla yetinsin. Bu prezervatiflerin muzlusu, çileklisi de varmış yavrum. Vajina naneyi sevmemiş. Yanarak ‘İstemem’ demiş. Yakma oğlum, kızı da yakma, kendi başını da yakma. Kız ne umdu ne buldu. Hadi bir kere oldu diyelim, naneyi sen yiyorsun bari kıza yedirme. Öyle bilmediğin şeyleri asla kullanma.

Karım, kobrayı görünce annesinin evine döndü

19 yaşındayım, 2 günlük evliyim. Karım benim kobrayı görünce ilişkiye girmekten vazgeçti ve annesinin yanına döndü. Ne yapmam lazım? RUMUZ: PALAMUT

CEVAP

İşte böyle olursun kobra sahibi okurum. Sen olsan kaçmaz mıydın? Boyunu, posunu da yazmışsın ama ben sildim. Bırak senin etten kobrayı. Oyuncakçı dükkanlarında plastikten benzerleri satılır. Al birini, at arkadaşının üzerine. Cansızından bile insanlar bayılır, şoka girer. Üstelik seninki canlı. Ayrıca başını da sallıyor misali hareketli. Yengemiz iyi yapmış.

O da ruhunu Hindistan’ın pirinç tarlalarında bulmadı ya? Anası büyütürken ne kadar üstüne titremişti. Kız gitti ama sende üzüntü görmüyorum. İkinci, üçüncü de gideceğe benzer. Sana da yavaştan yol görünüyor. Ya Hindistan’a ya Fas’a. Al eline bir zurna. Oralarda kobra oynatıcılar var. Kur bir tezgah. Gir zurnadan ezik havalara. Oynat kobrayı, cebine koy kazandığı paraları. “Benimki büyük” diye at sabah akşam naraları. Karım, kobrayı görünce annesinin evine döndü.

Benim altıpatlar patlıyor ama eşim istemiyor

65 yaşındayım. Altı patlar patlamaya devam ediyor. İlk eşim ölünce 20 sene önce ikinci kez evlendim. Eşim menopoza girdi, isteksizleşti, ben daha istekli oldum. Şimdi daha uzun süre seks yapıyorum ama karım beni istemiyor. Bu yaşta sonra genelev kapılarında rezil olmak istemiyorum. Ne olur yol gösterin. RUMUZ: İHTİYAR FİŞEK

CEVAP

Ey el kapıları, yeme bizim garibanları. Kimi ekmek parası derdinde, kimileri yeni yol arama peşinde. El kapıları zordur. Nereden çıktı şimdi bu genelev kapıları? Altı patlara gelince; çalışacak tabii. Sende var, başkasında yok mu yani? Sendekinin barutu biraz nemlenmiş, ateş alması gecikmiş. Akıl durmadan namluya mermi sürüyor.

Çakaralmaz hızdan hoşlanmıyor. “Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri” diyor. Karıcığın ise “bu akşam eve geç gelse” diye dua ediyor. Senin hikayen uzun. Başka kapılar arama. Erkek hindiler gibi kabarma, sakın bir sakata uğrama. Otur hanımımla diz dize. Şekeri ondan, unu senden yapın helvanızı. Onunla bulun havanızı, dışarıya taşırmayın davanızı.

Sevişirken uyuyakalıyorum

Penisimin sönük hali 2, ereksiyon hali ise 6 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Küçüklüğü onu rahatsız etti. Sevişmeye başladık ama ben sevişirken sevgilime sarılıp uyuyorum. Uyku sorunum da yok. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: ARCHILL_CGR

CEVAP

Yaş kaç, yaş okurum. Yaşı öğrendik yani 18 diyelim. Peki kilo ne kadar? 80’in üzerindeyse penisin yarısı kasıktaki yağ dokusu içinde saklanıyor. Eğer kilon 60’larda ise, boyu küçük. Ama ufaklık formülünü bulmuş. ‘Uyusun da büyüsün’ moduna uymuş. Sen girdin kızın koynuna, bu sefer geldin bilinçaltının oyununa.

Bilinçaltın çocuk. Kızı anasının kucağı sanıyor ve kendini kollarına bırakıyor. Ya şanssız kızımıza ne demeli? Bir yanda boyu, öteki yanda erkeğin uykusu. Be Haydar Hoca bul bu sorunun çözüm yolunu. Düşündüm, düşünürken ben de dalmışım, rüyamda seni görmüşüm. Vallahi aslan gibi bir delikanlısın.

KIZ MİNİBÜSTE FANTEZİ YAPMAK İSTİYOR

Kız arkadaşımla 2 ay önce ilişkiye girmeye başladık. Kız önce korktu, oturup ağlamaya başladı. Şimdi ise minibüste bile fantezi yapmaya çalışıyor. Sizce onun bu tutumu gün geçtikçe artar mı yoksa azalır da benden sıkılır mı?

CEVAP

Okurum, şu minibüs olayı keyifli şey be. Düşün, fonda çok güzel arabesk şarkılar. Orhan Baba mı desem, Müslüm Amca mı, Kibariye Teyze mi? Onlar döktürürken insanın kanı kaynar. Minibüste bu şarkıları dinleyen gelir aşka: “Ah ulan ah! Kader utansın” der. Aklından neler geçer? Aşk, seks, fantezi. İşte senin kız arkadaşın bunu yaşıyor, elinde değil. Fantezilere bir şey demiyorum ama şu minibüstekine son verin. Hemen orada, o durakta inin.

Öteki durağa kadar ne olacağını ben bile kestiremiyorum. Ve en kestirme yoldan koşar adımlarla güvenli bir yere sığının. Tabii bu da bir ev ortamı olsun. Ama asla kızın evi olmasın. O gün ağabeyi işten erken çıkmış olabilir, dikkatli ol. Bak bu kadar nasihatı sana baban bile vermez. Bugün babalığım tuttu, bol keseden dağıtıyorum, kıymetini bil.

BENİM VAHŞİ KUŞU NASIL EVCİLLEŞTİRİRİM?

28 yaşındayım, bekarım. 18 yaşından beri kızlarla haşır neşirim. Belirli periyodlarla ilişkiler giriyorum. Hoşlandığım, beğendiğim kıza yaklaşırken cinsel organım kafesinde duramayan, özgürlük hayalleri kuran kuş gibi havalanıyor. Bu durumdan utanıyorum. Bu vahşi kuşu nasıl evcilleştirebilirim? RUMUZ: KARABATAK

CEVAP

Eeh ne diyelim, Mevlam verdiğine bol keseden verir, vermediğine zırnık koklatmazmış. Hayat böyle. Zengini, fakiri de aynen öyle. On yıldır kızlarla belirli periyodlarla ilişkiye giriyormuşsun. Ne yazık ki hesabı kitabı unuttuğun gibi zamanı söylemeyi de unutmuşsun. Bu belirli periyodlar 6 aylık periyodlar mı, haftalık, aylık, saatlik periyodlar mı? Karabatak diye iyi isim takmışsın.

Biraz şımarık pardon ne şımarığı düpedüz saygısız, görgüsüz, kendini bilmez bir organ. Hiç düşünmez mi ki her kuşun eti yenmez. Ava giden de bazen avlanır. Etme bulma dünyasıdır burasıdır. Ya sen onun başında neci oluyorsun? Depo bekçisi mi yoksa patronunun şımarık çocuğunun eğiticisi mi? Bak bana da iş düşüyor. Hadi bakalım, çaylar gelsin. Yanında da kek olsun. Bedava laf olmaz. İki laf edeyim ki hayatının müzesine koyasın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder