Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

Arkadaşım dikiş biliyor kızlık zarımı dikebilir mi?

17 yaşında bir kızım. Eski nişanlımla 6 kez ilişkiye girdik ama ayrıldık. Şimdi kısmetim çıktı, evleneceğim ama kız değilim. Acaba kızlık zarımı evde dikebilir miyiz? Biçki dikiş kursuna giden bir arkadaşım var. Bana “Haydar Hoca tarif etsin, ben dikerim” dedi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Her şey olur yavrum, bu dünyada olmaz, olmaz. Öyle şeyler olur ki adama yuttururlar! Zamanı gelince de yutturduklarını kustururlar. Kalleş dünya diye bir isim takmışlar. Kendi suçlarını da onun üzerine atmışlar. Siz iyi bir yoldasınız. Zarını diktirecekler sıraya girsin, herkes bedelini ödesin.

Altı kerelik olay bir çizikle silinsin. Ben bilmem. Sordun da söylüyorum. Dikecek makineyi ve ustayı keşfederseniz neden olmasın, neden keseler dolmasın? Kızım, yalnız ufak bir engel olabilir. Makine bu ya, o sırada kazara bir başkasının eline düşer, o dikiverirse işte buna karışmam, böyle kirli işlere de bulaşmam.

Bayılana kadar sevişmek istiyoruz

Kız arkadaşımla bayılana kadar ilişkiye girmek istiyoruz. İleride form düşüklüğü, isteksizlik yaşar mıyız? RUMUZ: SAPANKAYA

CEVAP

Okurum, önce gazoz, sonra limon. Gazozsuz olmaz. Gazozun içinden fışır fışır kabarcıklar, insanın iştahını açar. Bu ortamda kız bayılmış, nesi var nesi yok açılmış. Kızın bu duygular geninde gizli. Tabii ki önce bir hava verecek gizemli. Bu sırada okurumuz da bayılmış.

Saç, baş dağılmış. Kızın üzerine yayılmış. Bir damla limon imdada yetişiyor. Dön başa, baştan başla. Oğlum, bu kızla vurma başını taşa, yavaşla yavrum. İki baygın üst üste kalırsınız. Belli olmaz bir uğursuz kapınızı açar, bu işin keyfi kaçar. Ne olmuş, ne olmuş? Bana göre aklınıza keneler dolmuş.

Hiç evlenmedim ama

76 yaşındayım, bekarım ve hiç evlenmedim. Kendimi tatmin etmek için geneleve gidiyordum. Yaklaşık 20 yıldır mastürbasyon yapıyorum. Benim bu yaştan sonra halim ne olacak? Yorumunuzu bekliyorum.

CEVAP

Değerli okurum, maşallah. Alkışlarım sana. Bir fotoğrafını göndersen bana. Onu büyütsem, muayenehaneme assam. Kendini iktidarsız sanan zıpkın gibi delikanlılara seni anlatsam. Heykeli dikelecek adamsın!. Gelelim çareye; Her televizyon bir evlilik programı var.

Bunlardan birine katıl, cesaretle aslanlar gibi kameranın önüne atıl. Sana bir hatun bulacaklar. “Nasıl?” diye soracaklar? Bak tipini tarif ediyorum. Boyu boyuna, huyu huyuna uygun olsun. Yüzünde hafif makyaj. Saçları uzun ve dalgalı. Gözleri mavi, yeşil halkalı, yaşına göre mihrap yerinde, kırmızı kemer belinde, biri olsun.

Benim anakonda asla uyumuyor, sürekli nöbette

Benim anakonda yatağa girdiğim zaman sabaha kadar nöbet tutuyor. Halbuki rüyamda seksle ilgili hiçbir şey görmüyorum. Önceleri bu duruma seviniyordum ama artık üzülüyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Fena mı be oğlum, seni bekliyor. Ücretsiz güvenliğini sağlıyor. Çünkü sahibi çok derin uyuyor. Bu nedenle rüya da görmüyor. Anakonda ise korkuyor. Bu dünyanın binbir türlü kötü hali var. Gazeteler de hep bu kötü haberleri yazar. Ya biri sen uyurken girip içeri ona zarar verirse diye düşünüyor anakonda.

Çünkü akıl yok onda. Eğer akıl olsa köstebek mi olurdu? Hep karanlıklarda mı mutluluğu bulurdu? Yaradan öyle yaratmış. Organın aklını sahibine aktarmış. Bu nedenle seninki, ne istediğini bilmiyor, sahibinden bir medet bekliyor. Hocanız da “Öyleyse ne olmuş yani” diyor.

Nasıl ölçebilirim?

18 yaşındayım. Penisimin boyunu nasıl ölçüleceğini bilmiyorum. Arkadaşlarım ölçüyormuş. Bana bu konuda bilgi verir misiniz?

CEVAP

Nasıl mı ölçeceksin? Bunu bilmeyecek ne var? Önce eline bir cetvel alacaksın. TSE’den bu cetvelin milimetrik hatasız olduğunu belgeleyeceksin, bu belgeyi muska gibi koynuna koyacak, eve geleceksin. Üç gün, 3 gece sinir ilaçları alıp heyecanını yeneceksin.

İlaçlarına vitamin ekleyeceksin ki ellerin titreyip milimetrenin binde biri kadar bile hata yapmayacaksın. Sonra cetveli eline alacaksın. Tenine bastırmadan dokunarak ve alttan-üstten iki yandan ölçüp toplayıp 4’e böleceksin. Çıkan sayıyı koynundaki belgeye kazıyıp madalya gibi boynuna asacaksın. NOT: Gözlemci olmadığından geçerli değildir, iki bilirkişi bulacaksın.

Günde 15 kızla birlikte olsam

18 yaşındayım. Seks yapmayı çok seviyorum. Günde 15 kızla birlikte olsam, 15 kız daha istiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: KIRIK

CEVAP

Ula kırık, senin kafatası yarık. Böyle giderse düşersin yollara, inersin tarlalara. İş yok, para yok. Demedi deme, kalırsın yaya. Günde 15 kızı nereden çıkardın? Bunları hangi analar doğurdu? Yani anaları onların hamurunu senin için mi yoğurdu? Bir 15’i bitirdin, ikinci 15’i düşünüyorsun, öyle mi? Bari onları rezerv kullan. Kısacası turşusunu kur. 10 günde 300, 100 günde 3 bin. Eğer Haydar Hoca’nın önüne çıkarsan vallahi billahi seni kovalar.

Kız nefes aldırmıyor

Benim bir sevgilim var ve her gün sevişmek istiyor. Nefes falan bırakmıyor. Bu arada ben formdan düştüm, 4-5’ten fazla yapamıyorum. Formumu yükseltmek için ne yapabilirim? Bu erkeklik hormonlarıma zarar verir mi? Bir de ben artık zevk alamaz oldum. RUMUZ: SKINWALKERS

CEVAP

Değerli okurum, üzüldüm be! Çakı gibi gençsin, insan formdan düşer mi? Günde 20-25 sefer yapan minibüsler gibi günde hiç olmazsa 10’dan aşağı düşmemeliydin değil mi çocuğum? Neyse başına bir iştir üşüşmüş, yanlışı düzeltmek de bize düşmüş. Hadi başlayalım antrenmana.

Tak fişi, bitir işi. At bir çentik, bak saate; 2 dakika. Bekle ve yinele. İş, fiş, bak yine saate; 3 dakika. Çentik 2 ama kız bu işten bir şey anlamadı. Eksi bir rock şarkısının sözlerini anımsadı. ‘Bir yap, bir yap’ olsun istedi. İşte her şeyi bu formül belirledi. Sen ona göre kendini ayarla, düz yoldan kayma.

Öyle büyük ki silah zannettiler

Penisim çok büyük. Beni zor duruma düşürüyor. Havaalanında silah zannedip üzerimi aradılar. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: SİLAHŞÖR

CEVAP

Değerli okurum, hangi havaalanı bu? Yolcuların yaşlısı var, genci var, Arap’ı var, var. Yalancıları, üçkağıtçıları, karnına uyuşturucu koydurup gebe numarası yapanları göre göre, sizlerin de organınıza tabanca dediğinizi duya duya yetkililer alarmda. Sen de kaçak mal beyan eder gibi gururla bize soruyorsun. Ne diyelim? Sahibine afiyet, sahibesine geçmiş olsun dileyelim ve mal beyanını bir biçimde önceden yengeye bildirelim.

KADINLAR PEŞİMİ BIRAKMIYOR

39 yaşındayım, bekarım. Günde 3 kadınla oluyorum. Bu kadınlar beni rahat bırakmıyor. Penisim büyük, acı çekiyor, bırakmıyorlar. Telefonumu, evimi değiştirdim, yine de kurtulamıyorum. Ocağınıza düştüm, yardım edin. RUMUZ: ELEKTRİKÇİ01

CEVAP

Ey Don Juan ve Kazanova’nın ruhu, çağdaş dünyamıza hoş geldin. 100 yıldır nerelerdeydin? Kadınlar beklemekten, sonradan yetmeler de hayallerine bile erişememekten yoruldular ya da çoğu öteki dünyayı boyladılar. Kılıcın uzunmuş, iyi düello yapar da kazanırsın. Çünkü adın büyük.

Sanırım kadınlardan aldığın helalliklerden de altında bir limuzin vardır. Sık sık ev ve telefon değiştirip boşuna yorulacağına, git bir tedavi ya da sığınma evine biraz dinlen. Aklını başına topla, gelecekteki yengemizin ve onun gülleri çocuklarınla boyuna zıpla.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder