Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

Kocamın ütüsüne cereyan gelmiyor

26 yaşında, güzel bir kadınım. Kocam son ütücü ve işkolik. İki aydır ütüsüne cereyan gelmiyor. Yaptığım fanteziler işe yaramaz oldu. Acaba aldatılıyor muyum? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Güzeller güzeli okurum, şu ütü işinde ben yokum. Yok cereyan kesildi yok fazla ısındı... Aslında cereyansız da olur. Ütüyü koy ocağa, ısınınca bastıra bastıra ütüle... Sizin ütücülükten dikişciliğe geçmenizden yanayım. İğne, iplik, çuvaldız kumaşa batıra batıra diki dikiverirsin. Emeğiniz hem kalıcı olur hem de amacına oturur.

Pul biber döksem büyür mü?

Penisim 15 santim. Acaba pul biber döksem büyür mü?

CEVAP

Şu pul biber son yıllarda amma da kıymete bindi. Sanki her derde deva! Şimdi de penisi pullamak ortaya çıktı. Değerli okurum, yararlı olduğuna inansam yine de hayır derim. Çünkü ihracatı bir yana, vatandaş yemeğe katacak pul biberi bulamazdı. Anlarsın ya! Her gencin cebinde bir paket pul biber. Günde 2 kere pul biber tüketimi, 10 kere büyüdü mü denetimi. Sizi de bıktırır, organ da tırlatırdı.

Gencim, güzelim ama seks hayatım sıfır

63 yaşında, çok yalnız bir kadınım. Etrafımda hiç erkek kalmadı, seks hayatım sıfır. Gencim, güzelim, bana yazık değil mi? RUMUZ: ALEV

CEVAP

Alevciğim, seninle her zaman beraberim. Sende bu ruh varken, saygı duyarım, senin için banka bile soyarım. Yavrum, güzelliğine diyeceğim yok. Sarı saçlar da çok yakışmış. Röflesi harika. Bir eş bulurum sana gelecek bahara. Hiç üzülme. Erkekleri görünce de ezilip büzülme.

Dik dur. Ne o? Omurlarında kireçlenme mi var? Geçer be Alevim, seni kaplıcalara da gönderirim. Her şeye bir çare bulurum da, bir şey var aklımda, onu da sen açıkla. Hatır için tamam ama “güzelim” sözüne takıldı kafam. Yani yaşının güzeli misin yoksa Afrodit’in benzeri misiniz?

Kızla kovalamaca oynuyoruz

Yedi aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşım son zamanlarda çok değişti. 24 saat benimle cinsel ilişkiye girmek istiyor. Evde adeta kovalamaca oynuyoruz. Böyle giderse ondan ayrılacağım. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Kaç gel oğlum bize. Ben seni korurum. Günde 3 öğün yemeği de önüne korum. İzini belli etme, anana, babana bile haber verme. Özellikle kız arkadaşına boşboğazlık etme. Bu aramızda sır. Çalışma odan da hazır. Şimdi: Ben senden ne istiyorum? Önce sabah saat 07.00’de kalk diyorum.

İşinden, okulundan övgülü haberler bekliyorum. Televizyon tutkunu bir saate indiriyorum. Sadece dünyayı öğren diye haberleri dinletiyorum. Saat 23.00’te koş yatağa. Yatağa bulunca mastürbasyonla kalkma atağa. Seçeneklerim bunlar. Ya kızla kal ya da “Hocam gelirim” diye haber sal.

Canım sürekli seks yapmak istiyor

27 yaşındayım. Canım her an seks yapmak istiyor. Günde en az 5 kızla birlikte oluyorum. Ama yine de sekse doymuyorum. Bu bir hastalık mı?

CEVAP

Okurum, senin gibi 5 oğlum olsun isterdim. Ahir ömrümde bir imparatorluk kurardım. 5*5=25. Günde 25 kız gebe kalacak, yılda 365*25=9125 çocuk doğacak. 10 yılda 91.125 olacak. Yüzde 10’u gitti, geriye kaldı 90 bin nüfus. Bu sayıyla her şey olur. 10 yılda 90 bin çocuğa bakmak için de bu rüyadan korkarak uyanır, 3 gün de uykusuz kalırdın.

Ya siz hesap mı bilmiyorsunuz, yani ne diyorsunuz? Günde 5 kız nerede seni bekliyor? Sana nasıl yardım edebilirim? Sonunda ben de bir faniyim. Yılda 1822 kızı işle, şişle ve de dişle. Hep aynı kızlar ise bir başka var bu işte. İşte, işte, ben de bu iştenin üzerinde duruyorum, sorunu hayra yoruyorum.

6 kızla birlikte oldum ama hiçbiri hamile kalmadı

17 yaşındayım. Şimdiye kadar 6 kızla beraber oldum. Hiçbir zaman korunmadık ama hiçbir hamile kalmadı. Kısır olabileceğimi düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Korkma len, sen Türk gencisin. Erkeklikte dünyada birincisin. Şu 6 kızın tümü sana yalan söylüyorlar, gerçeği saklıyorlar. Sana sürpriz yapacak, her biri kucağında bir bebekle kapını çalacak. “İşte baban, baban” diye çocukları ayaklarının dibine koyacaklar.

6 çocuklu 18 yaşındaki baba, bütün dünyada çıkar televizyonlara. Baban kalpten, annen felçten düşerlerse yatağa, bebekler başlarsa çığlık atmaya, uyan oğlum uyan, rüyaydı bu! Korkulu rüya, şükret Allah’a bir daha yaklaşma kızlara.

Uçak piste inemiyor

25 yaşındayım. 1.80 boyundayım, 85 kiloyum. Nişanlım 24 yaşında ve çok istekli. Her gece iki kere seks yapmak istiyor. Ama benim uçak artık piste inmiyor. Halim kalmadı. Onu da üzmek istemiyorum ama gücümü toplamam lazım. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Yorgun pilotum, senin uçağın Çin yapımı mı ki daha bu yaşta kanatları düşüverdi. Şimdi turizm mevsimi. Uçak da ekstra seferleri tabii ki kaldıramadı. Onu biraz hangara çek, metal yorgunluğu geçsin. ‘İşleyen demir ışıldarmış’ ama kimse aynı zamanda da aşınır demiyor.

Yengemiz laftan anlamıyor, pilotumuz uykusuz kalıyor, benden de bir çare ya da doping arıyor. Kimi yokluktan kimi çokluktan yakınır. Kimi kadın kendini kocasından sakınır. Sen uçağı düşürmemeye çalış. Haftada 3’e alış.

CİNSEL ORGANINA KURDELE BAĞLAYACAĞIM

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben kızlık zarımın patlamasını istemiyorum. Zarın patlaması için penisin belli bir yere kadar içeri girmesi gerekiyor. En fazla kaç santim girerse kızlığım bozulmaz? Onu ölçüp sevgilimin penisine kurdele bağlayacağım. Böylece kızlığım bozulmayacak. RUMUZ: ÜRKEK CEYLAN

CEVAP

Sevgili okurum, şu kurdele işine aklım yattı. Ama kurdelenin rengine takıldı kaldı. Yeşil kurdele: Yol açık demektir. Sarı: Dikkat! Kırmızı: Bombalar patlıyor, yere yat anlamına gelir. Beyaz göze çarpmaz, pembe kurdele kolay bulunmaz. Mor: Penisin renginden ayrılmaz. Bu nedenle, sen üç kurdele bağla. Önce yeşil: Bir santim gir, ikincisi sarı: Işık yandı, zar sallandı.

Üçüncü santim de kırmızı kurdele kanlandı. Demek ki bu yöntem de işe yaramadı. Başka çare bulalım. Penisi değişik renklerle boyayalım. Dokunma noktası, ilk bir santim: Beyaz. İkinci santim: Sarı zorladı. Üçüncü santim: Kırmızı, başladı içinde bir sızı. Sevgili okurum, zar kapıdadır. Çoğu da esnek yapıdadır. Seninki esnek değilse, kurdeleyi, boyayı unut. Ne ben yorulayım, ne de sen hapı yut.

BOYUNU NASIL HESAPLARIM?

Sevgilim ereksiyon halindeyken kaptım ölçüm aletini penisi ölçmeye teşebbüs ettim. Ama kızdı. Uyurken haliyle ölçtüm, 12 santim. Ben bu veri ile ereksiyon halini hesaplayabilir miyim? Formülü var mıdır? RUMUZ: YANGIN AYŞE

CEVAP

Kızım, hep ölçüm hatası yapıyorsunuz. Önce ölçüm aletinden başlayalım. Terzi mezurası mı, inşaat metresi mi, okul cetveli mi? Alttan mı ölçtün, üsten mi? Bu çok önemli. Uyurken ölçtüysen sevgilin o sırada zevkli bir rüya görüyorsa birkaç santimlik hata kaçınılmaz. Doğruyu bulmak için bir de ayağa kaldırıp ölçseydin. Ayrıca odanın sıcaklığı da önemli.

Malumunuz nesneler sıcakta gevşer, kendini koyuverir. Soğukta çekilir, küçülür. Eee, Yangın Ayşe, hadi bakalım al eline şu cetveli, bir de aklını ölç. Ölçtün mü? Ne mi çıktı? Duyamadım. 3 milimetre mi? Doğru ölçmüşsün, ben de öyle düşünmüştüm. 3 milimetre akla penis boyu ne olursa olsun fark etmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder