Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

Şişme kadından vazgeçemiyorum

25 yaşındayım. Şişme kadınları seviyorum. Çünkü istediğim gibi davranabiliyorum. Artık onları daha çekici buluyorum. Tuhaf olduğunun farkındayım ama vazgeçemiyorum. Bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, bu devirde sen rahatını bulmuş, masrafsız haremini kurmuşsun. Şimdilik 4 şişme zevcen olsun. Nikahınızı da satıcısı kıysın. Sen de bir evlilik cüzdanı hazırlarsın, kimse sizi rahatsız etmez. Dördün 1’i kapıda ‘Hoş geldin’ pankartıyla ayakta dursun. Biri koltukta yanına otursun ki televizyon seyredin. Biri de yatakta hazır ol pozisyonunda kalsın ki yorulmayasın. Dördüncüsü de 1 bardak soğuk su ile başında beklesin. İçersen iyi gelir.

8 kere kızlık zarı muayenesi oldum

Ben 8 kere kızlık muayenesi oldum. Bir zararı var mıdır bu muayenenin? Acele cevaplarsanız sevinirim. RUMUZ: SEVİNÇ

CEVAP

Kızım, niye 18 kere olmadın ya? Hatta bir jüri kurdursaydın. Ne olur olmaz yanlışlık olur. Sekiz kere kızlık zarı kontrolü için 8 kere senin o dar geçitten geçmen gerekir. Sekiz kere aynı kişiyle mi tünelden geçtin, yoksa 8 ayrı insanı mı seçtin? Ya sen ‘Bir alışveriş, bir fiş’ gibi, ‘Bir iş, bir fiş’ doktora mı koşuyorsun?

Fişini aldıktan sonra yeniden mi coşuyorsun? Galiba sen şıpsevdisin. Bizim kızın açılmış iki gözü. Biri av peşinde, diğeri zar işinde, gider gelir olmuş. Bak tam bu sırada burnuma kötü kokular gelmeye başladı. Bu bal gibi teşhircilik kokusu. Umarım ileride çıkmaz bu işin hokusu kokusu.

Süt içsem penisim uzar mı?

17 yaşındayım. Annem boyumun uzaması için bana süt içirirdi. Şimdi penisim 10 santim. Acaba süt içsem cinsel organımın büyümesine de yardım eder mi?

CEVAP

Çocuğum, annen çok iyi yapmış. Onu ellerinden, yanaklarından öp. Süt kemiklerini güçlendirmiş, boyunu uzatmış. Şimdi git aynaya bak, ne kadar yakışıklısın değil mi? Bir de seni güzelleştirmiş. Amma velakin, nasıl dilin kemiği yoksa, penisin de kemiği yok. Süt oraya da ulaşmış, aramış, taramış, kemik bulamayınca tornistan geri. Tabii ki işe yaramamış. Ama yine de senin yüzünü kadınlara karşı kara çıkarmamış, işe yarayacak karar ölçüde kalmış.

Şişme kadınımı hırsız çaldı

Evime hırsız girdi, şişme kadınımı alıp götürdü. Polislere bunu söylemekten utandım. Şişme kadınımı hırsızın elinden nasıl kurtarabilirim?

CEVAP

Okurum, hasretine ulaşmanın çeşitli yolları var. İşte biri: Kesinlikle bu yazıyı hırsız da okuyacaktır! Plan şu: Bakire bir şişme bebek al. Bebeğin de uygun bir yerine şu notu koy: “Arkadaş sana, el değmemiş, koklanmamış bir gül bırakıyorum.

Benim vefalı, her isteğime sesini çıkarmayan, hiç yakınmayan ve gözü doymak bilmeyen bunca yıllık yatak arkadaşımı bana bırak. Bu şişmeyi al, güle güle kullan. Bu bıraktığım taze, şu anda evinde gözyaşı dökenin kızıdır. Sen de damat oldun.” Böylece okurum, 3 gün içinde şişme koynunda, hırsız da balayında.

Ayda 7 kilo vermek için kaç kez seks yapmalıyım?

24 yaşında kızım, 10 kilo fazlam var. Cinsel ilişkinin çok kalori yaktırdığını okudum. Yaz geliyor, ayda 7 kilo vermek için kaç kez cinsel ilişkiye girmeliyim? RUMUZ: THINGIRL

CEVAP

Sevgili okurum, koşarak merdiven çık, 15 dakika yürüyüver canım. Biraz mutfağa gir, çarşıya çık, falan da filan da. İşte sana 15 dakikalık cinsel enerji tüketimi. Diyelim ki bu yöntemle 10 gram verdin. Günde 7 kez ilişkiye girersen 70 gram vereceksin.

Oysa 70 gram vermek için pekala 700 metre yürüyebilirsin. Ayda 7 kilo vermek içinse günde 233 gram vermen gerekiyor. Bunun da 10’a bölersen günde 23 kez ilişkiye girmen gerekiyor. Hadi sana kolay gelsin. Alnın arşa değsin. Bir ayın sonunda ecel gelmezse anan-baban bayram etsin.

Trenin kömürü azaldı

25 yaşındayım. Yaş ilerledikçe trenin kömürü azaldı. Erken boşalıyorum. Kız arkadaşım bu işe çok kızıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, trenin kömürü azaldıysa lokomotifi dizele çevirtirsin. O da olmazsa elektriklisine geçersin. Bizler lokomotifte son durak garların mimarıyız. Şimdi raporumu veriyorum. Senin kömür depon dolu. Sen yaşla ustalaştın ama kız arkadaşın anadan doğma teknisyen. Sana seksi en başından öğretiyor. Bu heyecanını körüklüyor ve strese giriyorsun. “Acaba onu tatmin edemiyor muyum?” diye bir ikileme düşüyorsun. Yollar açık, ver sinyalini, artık geç önündeki şu engeli.

Sevgilimi boğmak istiyorum

Erkek arkadaşım cinsel ilişkiye çok istekli. Ben ise onun kadar değilim. Beni delirtiyor, içimden onu boğmak geliyor. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Aman kızım, bu gençte elini gırtlağa dolama, cezaevlerinde kuruyup solma. O seni delirteceğine, sen onu delirt ve ona pes dedirt. İlişkinizde bir devrim yap. İdareyi sen al, arkadaşını sanal dünyalara sal. Fantezi üzerine fantezi yarat. İyice yor, sonra ben yoruldum diye kendini koltuğa at. Ne desem, inan ki boş.

Benim niyetim seni katil olmaktan kurtarmak. Ama delirten adama da bir kazık atmak. “Ne yapmam gerekir?” diyorsun. Sana sesleniyorum be hey kızım, yakında naneyi yiyeceksin. Ya onu eğit, adam et ya da kızım terk et, terk et.

Kilo farkı sorun yaratır mı?

19 yaşında, alımlı bir kızım. Sevgilim 25 yaşında. Her gün 3 defa ilişkiye giriyoruz. Ben 54 kiloyum, o ise 95 kilo. İlişki sırasında halimi siz düşünün. Ben istemeyince de kırılıyor, “Ben sevmiyorsun” diyor. RUMUZ: YARALI CEYLAN

CEVAP

Yavru ceylanım, sana hemen el atıyorum, dertlerine çareler katıyorum. Kolay be yavrum. Önce haltere başla, her gün iki saat aralıklı çalış, ağırlıklara alış. Belin güçlensin, ağırlığa iyi dirensin. Hem yorulmasın hem kırılmasın. Bu bir. İki; dozer operatörlüğünü öğren. Vitesi de, direksiyonu da senin elinde olmalı.

Yani kızımız bu konuda bir diploma almalı. Sonra yüz metreye çalış. Kovalayınca kurtulmaya alış. Asla yere yatıp kendini ezdirme. Ruhunu da, organlarını da bıktırıp bezdirme. Bulunmaz Zümrüd-ü Anka kuşunun üzerine bin. Gak deyince et, guk deyince su verme. Hem azdırma hem delirme. Biraz aklını başına topla. Yolun başındasın, bana göre kurtuluş bul, oraya hopla.

NURİ ALÇO TEKNİĞİ UYGULASAM

Kız arkadaşım benimle birlikte olmaktan korkuyor. Evlenmeden olmaz diyor. Acaba kolasına ilaç atıp Alço taktiği uygulasam, uyanınca beni terk eder mi?

CEVAP

Oğlum, bu maili bana niye gönderdin? Bu konunun uzmanı Alço ağabeyin. Sana formül verecek, ananın gözü ak mı, kara mı gösterecek? İlaç bu, gerçeğini bulursan kızı uyutur. Filmde kullanılan sahteleri. Onlar da uyuyanı ayıltır! O ilaç dediğin formülü ben hazırlamıştım. Biraz kül, biraz duman. Pardon!

Biraz un, biraz tebeşir tozuydu. Ve diyelim ki senin düşündüğün oldu. Kız uyudu, uyandı, kanlara boyandı. Başladı bağırmaya. Seni görünce de bacaklarına sarılmaya. Sen nasıl kurtulacaksın bu cezadan, bir de bunu öğren Alço Hoca’ndan?

HER GÜN FINDIK, CEVİZ, İNCİR YEMEKTEN GINA GELDİ

30 yaşındayım. Bu ay sonu evleniyorum. İddiaa oynadığım mekandaki abi “Her gece 3 kez yapmazsan, evliliğin sakata gelir. Sen bol bol ceviz, badem, incir, fındık ye” dedi. Her gün yiyorum ama gına geldi. Bunun aslı var mı? Ne olur yardım edin. Bir de buyurun gelin, düğünümüze şeref verin. RUMUZ: HAM KAM

CEVAP

Yola çıktım bile. Senin düğününe geliyorum. Bir torba şifalı bitki getiriyorum. Ama bunlar yetmez, bir markete gidiyorum, en iyi marka, ceviz ve bademleri seçiyorum ve yollara düşüyorum. Nereye geleceğim kardeşim? Oysa ben ne niyetlerle yola çıktım. Düğününde Harmandalı oynayacağım. Yavrum, ben seni bulur, düğünde de aile masana otururum.

Şimdi sana sorum? Getirdiklerimi masanın üzerinde mi açayım yoksa onu gizliden mi sana vereyim? İşte takıldığım nokta bu. Gelelim öze: Bu işler badem ve cevizle olsaydı, Türkiye’nin yarısı badem, yarısı da ceviz ağaçlarıyla dolsaydı, yavrum be ekin ekecek yer kalmazdı. Mutlu olmanı diler, gözlerinden öperim. Dikkat: Cevizin, bademin fazlası da zarardır, bunu da bilesin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder