Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Makine neden çalışmıyor? 43 yaşındayım. İki yıl önce benim makine çalışmama kararı aldı. Onu yerinden oynatamadım. Bu yüzden eşimle aramız çok kötü. Piyasada satılan o haplardan kullansam bana faydası olur mu?

CEVAP

Okurum, öyle anlaşılıyor ki hap map nafile. Organ çıkmış emekliliğe gibi bir durum seziyorum. Aslında emekliliğini istemeyecek tek organdır. Çünkü partnerine hep borçludur. Borcunu ödemeyen iflas etmiş tüccar gibi boynu hep bükük, kadının da umudu sönük durumunda kalma.

Bu yaşta dul kalmışlarınkine döndürme. Her günün umudu, umut kuşunun da yemini eksik bırakma. Organın zaten boynu bükük, kadının da umutları sönük kalmaması için elinden geleni yapmalısın. En akıllısı bilimsel yoldan sapmamalısın.

Haberin Devamı

88’lik karımda isteksizlik başladı

92 yaşında itfaiye emeklisiyim. 88 yaşındaki hanımımda cinsel isteksizlik baş gösterdi. Haftada 3-4 kereye kadar düştü. Psikolog yardımıyla hanım düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sen anandan yangın söndürücü olarak doğmuşsun. Emekli olunca bu görevin bitmiş. Kendini asıl görevin, kadınının yangınını söndürmeye adamışsın. Eşinde alevler sönmüş ama korları duruyor. Haftada 3-4 işe devam, eşine selam. Son sözüm: Hortumun suyunu kurutma vesselam.

Benimki uğurlu geldi

İlişkiye girdiğim 3 kızdan 1’i evlendi, diğer ikisi nişanlandı. Benimki onlara uğurlu geldi. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Çık sokağa, göğsüne nazar boncuğu tak. Elinde gizemli malzemeler, tarot, iskambil kağıtları, ruh çağırma gibi kitapların olsun. Sıkıştır birini köşeye, dil dök ama asla onun duygularına, cinselliğine el uzatma. Kır paraları, biriktir mangırları. Ara, para yatıracağın bankaları, kim faizi yüksekse ona yatır (Bak sana ne akıllar veriyorum!!!).

Bu falcılık senin erotik şansını da artıracak ama ne yazık ki bunca kalabalık içinde evlenmeye fırsat bulamayacaksın. Anladığım sende şeytan tüyü var. Bu anlattığım yalnız sana özgü değil. Diyelim ki 20 kızla ilişkin oldu, 19’u evlendi. Gel kutlayalım, sana öylesine bir karizma hazırlayalım. Ama unutma, daima gir eşinin koynuna.

Nişanlımda tık yok, neden?

28 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girmek için yapmadığım kalmıyor. Yine de nişanlımda tık yok. Evlenince de böyle mi olur?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım öyle olmaz. Nişanlının şu sorunları olabilir.

1) İlk geceye saklıyordur.

2) İlişkiye girmek için kendisiyle ilgili korkuları vardır.

3) Bu konuda beyni abartılarla doludur, onların mahkumu olmuştur.

4) Seninle evlilik olmadan bu eylemi yapmak istemiyordur.

5) Anasının kuzusudur.

6) İlişkiye girerse, bunu koz olarak kullanmandan çekiniyordur.

7) Aile eğitimi ve inançlarından etkilenmiş olabilir.

8) Sana açamadığı güvensizliği olabilir.

9) Yeterince sevip beğenmiyordur.

10) Ya da senin aşkını değil, kendini bir av olarak görüyordur. Sevgili okurum, daha da vardır ama sıralamak gereksiz. Bu işte bir çürüklük var, burnuma hoş kokular gelmiyor, sen bilirsin.

Kadın dayak yemiş gibi ağlıyor

27 yaşındayım. Benim benden yaşça büyük bir partnerim var. Onunla her ilişkiye girdiğimizde dayak yiyormuş gibi ağlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

CEVAP

Kadın sana manevi baskı yapıyor evlat. “Beni bırakıp gitme” diye gözyaşı döküyor. “Bu yaşa kadar rahmetliden bir şey görmemişim” diye kaderine ağlıyor. Gurbete giden yolcusunu uğurlayanlar gibi ağlıyor. Asıl önemlisi, orgazmın dozu fazla gelince beyin gülme yerine ağlama düğmesine basıyor. Sen işe devam. Bu hayırlı bir ağlatma hesabıdır.

Haberin Devamı

Kuleden iniş izni alamıyorum

31 yaşındayım. Ne zaman uzun bacaklı bir kadın görsem benim uçuk kalkışa geçiyor. Kuleden iniş izni istiyorum ama bir türlü alamıyorum. Her an pisti ıskalayabilirim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, uçağın markası ne, işte sorun burada. Motor gereğinden fazla güçlü olmalı ki havalanma tehlikeli boyutlarda. Fırtına, kar, yağmur dinlemiyor. Fren sıfır, bu nedenle uzun pistleri tercih ediyorsun. Ama görüş mesafen alanın sonunu göremeyecek kadar kısa. Uçağının da modeli düşük.

Çünkü lastikler güvensiz, civatalar paslanmaya başlamış, evli olmadığın için haftalık düzenli bakım yapılmadığından senin uçağa binen yandı yavrum! Bu nedenle kaliteye de oynayamıyorsun. Havada çok kaldığından benzin bitmeden, boş bulduğun alanlara inmek istiyor yani kör uçuşu yapıyorsun. Ayrıca “Pisti ıskalayabilirim” diyorsun. Şimdilik havada kal. Böylesi daha az tehlikeli. İyi uçuşlar dilerim.

Penis nakli yaptıracağım ama çocuğum olursa kimden sayılır?

66 yaşındayım. Eşim 2 yıl önce öldü. Sekse çok istekliyim ama penisim küçük. Maddi durumum iyi. Liseden arkadaşımla karşılaştım. Onun parası yok ama penisi kalın ve büyük. Tam istediğim gibi. O boğa gibi ama sürülecek tarlası yok. Gecekonduda kira ile oturuyor. Onunla anlaştık, küçük bir daire karşılığında penis nakli yaptırmaya karar verdik. Acaba ben ikinci kez evlenirsem ve çocuğum olursa, çocuk kimden sayılır? RUMUZ: ÇEMİŞGEZEKLİ ZÜHTÜ

CEVAP

Ula Zühtü, karın öldü, şansın da sana küstü. Rahmetli hayattayken saçını süpürge etmiş, seni de zengin etmişti. Sende iştah çok, kaşık kırık. Umut yoğun bakımda. Bir aşı, bir serum... İşte karşında liseden arkadaşın boğa Harun. Ula o da ne? Yaradan ölçüyü ters takmış.

Senin hayalinden almış, ona monte etmiş. Boğa Harun’da her şey gani. Karşısına pat diye bir şans düşmüş: Eski arkadaşı Zühtü. Ortam neşeli, kafalar dumanlı. Harun soruyor “Ya Zühtü, bunun geri kalanı nereye düştü?” Karşılıklı nakil pazarlıkları. Harun direniyor, “Sadece derisi kalmış, bu ne, bu ne?” diye psikolojik baskı yapıyor.

Bak adamım Zühtü, ufak daireye bu iş olmaz. Harun açık artırmaya çıksa bir villaya işi kapatır. Sen elini cebine at, daireye de bir yazlık kat. Ameliyat masraflarını da ekle. Ameliyat yapıldı, sıra çocuğu geldi öyle mi? O da ne dert canım! Genetik yapısı seninkisine çekecek. Ama karısı, gelin hanım ağlayacak ki ne ağlayacak.

Konuşan şişme bebek var mı?

24 yaşındayım, ben şişme bebek almak istiyorum. Bakire olanları varmış. Acaba konuşanı da var mı?

CEVAP

Değerli okurum, al. Para senin, pul senin, yol senin, şişme kul senin. Kanlısı var, kansızı var. Sen “He” dersen bence sakıncası yok. Kan dediğin ne ki? Birkaç çay kaşığı kadar, yıkanınca çıkıyor. Çinli kardeşlerimiz iyi ki şişme bebeklere gerçek kan koymuyor. Yoksa hastalara kan kalmazdı.

Konuşmaya gelince; kafayı çalıştır. Bir kaset çalara bir kadın ya da kızın sesini kaydet. Kasetçaların hoparlörünü şişmeye monte et. Dinlerken pencereyi, kapıyı iyice kapat. Biraz tahrik edici yani müstehcen bile sayılır. Şimdi ne oldu? Suç sende mi yoksa seni şişme bebeğe muhtaç edende mi?

KÖYDE PREZERVATİF YOK BALON KULLANIYORUM ZARARI OLUR MU?

Bizim köyde prezervatif satılmıyordu. Ben oğlanın sünnetinden kalan balonları kullanıyorum. Acaba bir zararı olur mu?

CEVAP

Okurum, yaradana kurban olduğum ülkemin dahi gençleri, her olumsuzluğun üstesinden geliyorlar. Sağolun, varolun be! Ancak biraz beni aydınlat. Balonu kestin. Ağzı dar. Bir biçimde taktın. Yani orada ne kadar duruyor, ne kadar kalıbına uyuyor? Canın sağolsun.

Ancak bu balon gebeliği önlemez. Bir ihtimal eşin gebe kalırsa balon yüzlü çocuk ortaya çıkarsa, hayat boyu yüzüne bakar bakar “Hey be balon, bana şu yaptığından memnun musun? Ne umduk ne bulduk” diyebilirsin. Hiç üzülme. Umarım, senin küçük balonun patlamamıştır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder