Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Keçiboynuzu kızlık zarını güçlendirir mi?

20 yaşında kızım. İki yıllık birlikteliğim var, 5 aydır ilişkiye giriyoruz. Benim kızlık zarım bozulmadı. Daha önce kimseyle ilişkiye girmedim. Bir süre keçiboynuzu yemiştim, acaba içindeki maddeler kızlık zarını güçlendirdi, yırtılmasına engel mi oluyor?

CEVAP

Daha neler neler, maydonozlu köfteler, kimisini yeme de yanında yat, kimisinden kuşkuya kapıl, çöp sepetine at. Çiğ köftenin tadı başka, haşlanmış et insanı getirir aşka. Keçiboynuzuna bel bağlayanlar, benzeri şeyler yiyip yiyip sonuç alamayınca ağlayanlar. Kısacası yolumuz renkli yol. Bunları yanıtlamak için ne beyin kalıyor ne kol. Keçiboynuzu kızlık zarını nasıl güçlendirir? Bir de bu girdi literatüre. Araştır Haydar Efendi habire. İşte buldum, o boynuzun değil, başka boynuzların yararı ya da zararı oluyor. Boynuzlara dikkat! Keçi boynuzu da mideni bozmasın, miktarını azalt.

Haberin Devamı

50 kez ilişkiye girilir mi?

33 yaşındayım. Bir arkadaşım günde 50 defa ilişkiye girebildiğini söylüyor. Acaba ilaçla da olsa bu mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, vallahi şaşkınım. Sen ne kadar mantıksız biri çıktın. Ya sende hiç düşünce yok mu? Senin gibi 10 adam çıksa, işler karışır, genler yollarını şaşırır. İnsanlarımız da ok ve sopayla savaşır. Ya sen neyin peşindesin? Hangi hastanenin eşiğindesin? Bakırköy mü? Peki içeride misin, dışarıda mısın? Dışarıdaki sormuş “İçeride kaç kişisiniz?” deyince, içerideki “Siz dışarıda kaç kişisiniz?” diye yanıt vermiş. Sen dışarıdaki kişi! Senin arkadaşın şeytanın süt kardeşi. Hem seni kandırmış, hem de kendi kanmış.

Erkek arkadaşım çok yakışıklı ama kokuyor

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşım yakışıklı ama çok kokuyor. Bir yandan onunla ilişkiye girmek istiyorum, bir yandan nefret ediyorum. Ne yapabilirim?

Derdin bu olsun kızım. Sokarsın banyoya, alırsın eline bir kese, bir de sabun çitiliye çitiliye yıkarsın adamı. Çaktırmadan banyo suyuna bir damla lavanta da atarsın. Gıcır gıcır olur. Banyo sonrası bedeninin koku yapmaya meyilli yerlerine de parfüm ve deodarant sıkarsın. Başlar adam burcu burcu kokmaya. Sonra ister sek sek oynarsınız, ister güvercin takla, ister evcilik. Seçmek senin elinde. Oyun sırasında yine koku duyarsan tekrar banyoya sokarsın. Duş altında da oynanacak oyunlar var. Mesela sabun köpüğünden balon yapmak gibi. Sen bu adamla gönül rahatlığıyla evlenebilirsin. Ama önce bir cilt doktorunun kapısını çalın. Bu kokunun kaynağı bir ,iki tahlille bulanabilir sanıyorum. Yoksa hayatınız yatak odası yerine banyoda geçer. Bu da adamı hasta eder.

Haberin Devamı

Biraz daha uzar mı?

1.75 boyundayım ve 60 kiloyum. Penisimin boyu yaklaşık 16 santim. Acaba boyum ve penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Bence uzamasın, ayrıca neden uzasın ki? Tarlaya ya da bahçeye korkuluk mu olacaksın? Yoksa basketbolda şampiyonluğu mu yakalayacaksın? Ülke ortalamasında boy uzunluğun yerinde. Organın ise şimdilik büyüyor derinde. Boyu ise idealin ötesinde. Biraz daha büyüyeceksin. Ananın pişirdiği mantıları, revanileri yiyeceksin. Kilo da alacaksın. Oraya demir atıp çevrene bir bakacaksın ki kızlar dolu. Çoğu değiştirip yolunu sana yönelmişler. “İşte aradığımız genç bu” demişler. İyi ama bu falıma sen bana söz ver: Girme kızların kanına.

Haberin Devamı

Şişme bebekle ilişkiye giriyoruz

19 yaşındayım. Dört arkadaş şişme bebek aldık. Hepimiz sırayla şişme bebekle ilişkiye giriyoruz. Arkadaşlarım evlendikten sonra çocuklarımızın dördümüze de benzeyeceğini söylüyor. Bu doğru mu?

Şişme bebek sanayi gelişti. Kriz öteki sektörleri eritirken şişme bebekçilerin keseleri şişti. Demek ki bu konular yatırıma uygun. Yine bu konularda yapılan büyük soygun. Akılsızlara akıl gerek ama sırası gelmişken size de birkaç söz edelim. Hepiniz evleneceksiniz ve çocuklarınız da size size benzeyecek. Ya bu ne demek ha? Ne demek? Yoksa siz şişme bebeği mi doğurtuyorsunuz? Nasıl olacak bu iş? Lastik kadın doğum odasında, dışarıda 4 erkek babalık edasında. Üstelik bizim geleneklerimizde ‘Yengeniz olur’ kuralı vardır. Yenge de bacı kadar saygındır. Yenge şişme bebek, ben anlamadım bu ne demek? Umarım çocuklarınız sizlere benzemez. Eğer benzerlerse de beyinleri fındık büyüklüğünü geçmez.

Kız arkadaşım yerine ben doğum kontrol hapı alsam ne olur?

Tekirdağ’dan yazıyorum. Kız arkadaşım doğum kontrol hapı kullanmak istemiyor. Ben de prezervatif kullanmaktan sıkıldım. Acaba doğum kontrol hapını ben içsem işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, siz idareye baş kaldırıyorsunuz. İsyankarlar. Ne demek hamilelik riski? Siz niye varsınız? Çocuk yapıp üreyeceksiniz, ülkeyi koruyacak ve seveceksiniz. Sen hapı yutmak istiyorsun. Bir bakıma zaten yutmuşsun. Sevgilin doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorsa, vardır bir düşüncesi. Bu düşüncenin bilmecesi senin kendine bağlamak, “Bak gebe bıraktın” diye oturup dizinde ağlamak, olayı nikah dairesinde noktalamak. Sana gelince; tercih senin. Ya prezervatif ya çocuk? Ya da bütün kızlara mavi boncuk.

Hanıma yetişemiyorum

Hanım çok istekli. Ben artık ona yetişmekte zorlanıyorum. Ne olur bu soruna bir çözüm bulun.

CEVAP

Yavrum, insanlar makineye benzer. Şu senin arabaya bir bakalım. Hanımın gece boyunca kaç kere vites değiştiriyor? Kaç gece stop ediyor, kaç kere marşa basıyor? Marş ateşledi. Gaza hızlı mı basıyor yoksa ısıta ısıta motoru zorlamadan mı kullanıyor? Sen arabanın ön koltuğunda mı, arka koltuğunda mı oturuyorsun? Ara duraklarda benzin alırken “Doldur” mu yoksa da “Koy bakalım biraz benzin” mi diyorsun? Fren balatalarını sık sık kontrol ettiriyor musun? Yolculuğa arada bir uyuyup dinlenerek mi yoksa hiç uyumadan sabaha kadar mı yapıyorsunuz? Bu soruların yanıtını almadan sana bir şey diyemem.

2 saat 10 dakikada 6 kere ilişkiye girilemez mi?

28 yaşındayım. Cinselliği çok seviyor, günde 3-4 kez ilişkiye girme ihtiyacı duyuyorum. Arkadaşlarım bana inanmıyor. 2 saat 10 dakikada 6 kere cinsel ilişkiye girdim.

Değerli okurum, telaşa ne gerek var? Bir noter bulursun. Gizlenmiş içeriden görünmeyen, bir cam koyarsın, arkada noter kronometreye basar. Sizi izler ve raporunu yazar. Belki de 2 saat değil, 1 saat 59 dakika 58 saniyede oluyordur, 6 porsiyon yemeği yemen. Bilindiği gibi bu tür hız yarışmalarında saniyeler büyük rol oynar. Hele bir de senin hız temponu artıracak ‘En büyük bizim erkekler’, ‘Türkiye seninle gurur duyuyor’ diye tempo tutularsa, bu, 1 dakikaya iniverirse al sana bir rekor. Guinness Rekorlar Kitabı niçin var? Yavrum, hastalığının adı seksomani. Her alanda olduğu gibi burada da dengeler kurulmalı. Yemeğe oturdun, 5 çeşit yemeği 1 dakikada yedin. Ya da 2 saat içinde 6 kere yiyip tabakları boşaltın. Vallahi söylemedi deme, böyle giderse mide fesadına uğrarsın.

SEVDİĞİM KIZ “PENİSİN ÇOK KARA” DEYİP BENİ REDDETTİ

18 yaşındayım ve çok esmerim. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Soyununca “Penisin çok esmer, ben seninle birlikte olmam” dedi. Ne yapabilirim, ne olur bana yardım edin. RUMUZ: KARA YAĞIZ

CEVAP

Sevgili yavrum, kız haklı olabilir, çünkü kara korkutan bir renktir. Bu nedenle, arkadaşının korkmasını hoş görelim, çözüm arayalım. Kadınların yüzlerine sürdüğü fondöten var ya, eczaneye git, en ucuzundan bir tane al. Penisini ten rengini alana kadar boya. Sonra arkadaşına “Ben doktora gittim, derdimi anlattım, bana bir ilaç verdi, bak penisimin rengi değişti. Artık benden korkma” de. Kız kontrol etmek isterse dikkatli ol, kontrolü biraz uzaktan yapsın, boyalar eline çıkmasın. Çocuğum derdine bak ya. Yıllardır size söyleyip duruyor, boyu değil, işlevi diye yazıyorum. Değerli okurum, ben oyununuza ortak olamam. Kendini de, kızı da üzme, zamanı gelince kendine uygun birini zaten bulacaksın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder