Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

Kız ceketimi sırtına aldı şimdi “Hamileyim” diyor

Geçenlerde kız arkadaşımla eve geldik, azıcık öpüştük. Kız arkadaşım üşüdüğünü söyleyip ceketimi sırtına aldı. Aradan 15 gün geçti “Ben hamileyim” dedi. Bu kız ne yapmaya çalışıyor. Böyle hamile kalınır mı? Ne yapmam gerekiyor? RUMUZ: CEKET

CEVAP

Değerli ceket sahibi. Kız üşütmüş, sen de üşütmek üzeresin. Azıcık öpüşmüşsünüz. Kıza eğlence gerek. Sana yakın olmak için davetiye çıkarıyor. Adeta delinin aklına taş getiriyor. Gebelik özleminin yollarının sana öğretiyor ve sabırla bekliyor.

Bak oğlum, eğer öyle bir yola girersen sırtındaki gömlek de gider, ayağındaki çorap da. Titreyen her kıza ceket verilmez, ceketle kızın yumurtası delinmez. Bana göre kız bunları biliyor ama seni deniyor. Ya saf bulacak “Aradığım adam bu diyecek” ya da ikinci bir yol izleyecek, ayvayı sana yedirecek.

Biraz mola versek

Sevgilimle non stop ilişkimiz var. Öyle ki vajinam sızlıyor. Sevgilime “Hayatım, şehirlerarası otobüslerde bile ihtiyaç molası var. Biraz ara verelim” dedim. O da “Bana palavra atıyorsun, vajina epitel doku, acımaz, insanın dudakları acır mı?” dedi. Benim bu boz danayı aydınlatır mısınız?

CEVAP

Sevgili okurum, öpüşürken dudaklarının içini ısırıver. Bak nasıl feryat edecek. O derin uykudayken kalk. Onu “Otobüs kaçıyor” diye uyandır. Yemek yerken tabağı önünden alıver. “Mola bitti, yola devam” de. Sonra bu boz dananın yularından tut. Sağlam bir yere bağla, önünde striptiz yap.

Onu öyle bırak, pazara git. Biraz ıspanak, marul al. Salata yap ama içine tuz, limon koyma. Kaşık kaşık ağzına doldur, onu biraz böğürt. Ve kızım, sevgilisinden daha çok azgınım. Sen hayatından memnunsun. Koca senin, baca senin. Benim aranızda ne işim var? Size mutluluklar dilerim.

Penisime ip bağlayıp gersem kalınlaşır mı?

Sorunum penisimin ince olması. Her gece yatmadan önce penisime ip bağlayıp gersem olur mu? RUMUZ: PENİSİ İNCE

CEVAP

Kopar yavrum, kopar. Derin uykuda dönüş yaparsın küt diye kopar. Yaşanmış olaydır: Çocuklar tarlada öküzlerini otlatıyorlar. Bir ufaklık güneşin altında uyumuş kalmış. Arkadaşları, çocuğun penisine ip bağlıyorlar. İpin de tek ucunu da öküzün boynunuza takıyorlar.

Güya gülüp oynayacaklar, eğlenecekler. Öküz kafasını birden çevirince penis dipten küt diye kopuyor. Koparma yavrum, koparma. O işe yarayacak. İncesi, kalını diye bakma. Onu da beğenen biri olacak. Her şey yerli yerine oturacak.

Otobüse her bindiğimde penisim sertleşiyor

22 yaşındayım. Otobüse bindiğimi zaman benimki sertleşiyor. 19 santim olduğu için saklayamıyorum. Pantolondan çok belli oluyor. Ancak elimi cebime atıp düzeltiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor RUMUZ: OTOBÜS TUTKUNU

CEVAP

İşte sana 9 nasihat. İster muska gibi boynuna at, ister yırt çöp sepetine at.

1) Otobüse binme.

2) Oturursan elinde ne varsa koy önüne.

3) Ayakta duruyorsan yüzünü dışarı doğru çevir.

4) Blue jean giyme. 5) Büyük beden seç.

6) Yer konusunda kadınsız, kızsız koltuklara geç.

7) Bir ufak buz torbası satın al, takke gibi pantolonunun altını onun üstüne sal, donsun at hırsızı. Böyle adam edelim hayırsızı.

8) Otobüslere dokunma, elektrik alma.

9) Ellerini cebinden çıkarma. Sokma kimseyi alarma.

Büyüklüğü dışarıdan anlaşılır mı?

45 yaşında kadınım. “Penis boyu önemli değil” diyorsunuz ama gönül fazlasını istiyor. Filmlerdekileri görünce bahtsızlığıma lanet ediyorum. Bir erkeğe bakınca penisinin büyük olup olmadığını nasıl anlarım? Son şansımı riske atmak istemiyorum. RUMUZ: GALATA KULESİ

CEVAP

Sevgili okurum, ben helikopter kiraladım, Galata Kulesi ile Beyazıt Kulesi arasında gidip geliyorum. Beyazıt Kulesi daha uzun, Galata Kulesi daha kalın. İkisini de gözüm pek tutmadı. Eskiden Kapalıçarşı’da şimdilerde Avrupa’da satılan yapay penislerin, balmumundan yapılmış olanları satılırmış. Adına da zıbık denirmiş. Yapay penislerin satıldığı dükkanlardan birine sizin gibi hoş bir hanım girmiş ve “Bir zıbık istiyorum” demiş.

Satıcı da “Nasıl olsun?” diye sormuş. Kadın şöyle cevap vermiş: “Kutr-i Kürdi (Çapı Kürdünki), Tul-i Arabi (boyu Arapınki) nefaset-i Türki (güzelliği de Türkünki) gibi olsun deyince adam “Hanımefendi öylesini bulsam kendim kullanırım” demiş. Porno filmlerde gördüklerin özel seçilmiş insanlardır. Sen kafana takmışsın, “bu dünyaya veda etmeden bir de öylesini göreyim” diyorsun, şansın açık olsun.

Kadınlar peşimde koşuyor

25 yaşındayım. İlişkiye girince 2 saati buluyor, yorulmuyorum. Kadınlar arasında dedikodu yayıldı. Herkes peşimde koşuyor, benimle birlikte olmak istiyor. Para teklif edenler bile var. Kadınlara dokununca sevmiyorsam saatlerce devam ediyorum. Sevdiğim kızla olursam bu süre kısalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, iyi pazarlayıcısın. Gel sana ticaret ya da turizm bakanlığında görev verelim. Çelik çomak oynatarak dış borçları sıfırlayalım. Geçen gün şöyle bir olay oldu. Yolda giderken kadının biri başkasına çarptı. Aralarında tartışma başladı. Sonra anlaştılar.

Meğer çarpan sana koşuyormuş, çarpılan da yorgun bitkin senden dönüyormuş. Birbirlerine sarıldılar, kaldırımlara yayılmış mahalle kafesine daldılar. Gerisini izleyemedim. Sonunu tahmin ediyorum; sıkı arkadaş oldular. Kabul günleri düzenleyip göbek atarak günlerini harcadılar. Böyle de bir komedisi var işin. Sevdiğin birini bulursan evlenmeden önce hayatını anlat peşin peşin.

CANLI SPERM SUYA DÜŞÜNCE BATARMIŞ, DOĞRU MU?

Menilerin canlı olup olmadığını basit bir testle öğrenme imkanımız var mı? Şöyle bir şey duydum. Canlı spermler suya düştüğü zaman batarmış. Eğer ölüyse suyun üstünde kalırmış. Acaba doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, doğa daha o evrim düzeyine gelemedi. İnsanın gözünü de mikroskopa çeviremedi. İyi ki öyle oluyor. Eğer spermleri görebilseydin, iki yüz milyona yakın kuyruklu torpidolar rüyanda ağzından girer, burnunda çıkardı. Sen meninin kendisini sperm sanıyorsun.

Cahilliğini de saçmalıklarla harmanlıyorsun. Ne edelim? Bizim çocuklarımızsınız. Kiminiz uslu, kiminiz azgınsınız. Aklınıza giren şeytan tohum ekiyor olmalı. Akıl bahçenizin ayrık otlarıyla dolmasını istiyor. Benim elimde de kalemden bir süpürge, bu saçmalıkları süpüre süpüre bitiremiyorum. Bu bilgisizliğini sonun ne olacağın doğrusu ben de bilemiyorum.

Prezervatif kızlık zarının yırtılmasını önler mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Prezervatif kızlık zarının da yırtılmasını önler mi?

CEVAP

Okurum, eğer tırtıklı prezervatif kullanmazsan, son model çıkan fantezi diye satılanlardan almazsan, tabii ki prezervatif içine bir penis koymazsan, kızlık zarını bozmaz. Neyi merak ettin, anlamadım? Prezervatifin kimyasal eritici bir etkisi yok ki savaşta seni kalkanın gibi gebelik belasından kurtaracak.

Sana zevk yolları açacak ama bu yollar risklidir. Gerek zar gerek gebelik, çoğu zaman tehlikelidir. Bu konuya bütün aileler de girebilir. Kaçarsın fellik fellik, bulamazsın bir delik. Şimdilik benden bu kadar, sevgiyle hoşçakal.

ŞİŞME KADINLAR DAHA ÇEKİCİ GELİYOR

21 yaşındayım, yakışıklıyım. Şişme kadınlarla ilişkiye girmek normal ilişkiden daha çok hoşuma gidiyor. Onları daha çekici buluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yavrum, sizler bir ‘Şişmeler Derneği’ kursanız. Ve bunun sanayisini büyütseniz. Memlekete büyük hizmet olur. Çeşitli modellerini yaparsınız, kimsenin gözü arkada kalmaz, “ulaşamadım” demez. Örneğin; Marilyn Monroe, Sophia Loren, benim yenilere pek aklım ermiyor. Yabancılardan şaşmayın, sakın ha bir yerli model yaptırıp satışa sunmayın. Haftasına soluğu öteki dünyada alırsınız.

Modelin sahibi sizi bir güzel ütüler. Bak ben buradan reklama başladım bile. Kadın dırdırı yok, yemesi, içmesi, gezmesi, giyinmesi, yazlıktır, kışlıktır, seyahattir, takı, kuaför hiçbiri yok. Üstelik ağzı var, dili de yok. Yatır kayınvalidesinin kucağına, 1 hafta anan başını okşasın. Ancak ufak iki kusuru var; biri soğuk, onu ısıtırsın, ikincisi, ruhu da yok. Eğer senin de ruhun yoksa bir yastıkta kocarsınız. Ömür boyu mutluluklar, Haydar Hocanız da bu yaşta bu zekanızı kutlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder