Dr. Haydar Dümen Her erkeğin hayali!
HABERİ PAYLAŞ

Her erkeğin hayali!

Haberin Devamı

Türk erkeklerinin penis boylarıyla ilgili kurdukları hayallerin sonu gelmek bilmiyor. Normal olduğunu bilseler dahi hep büyüğünü istiyor, hiçbir neden yokken kendilerini mutsuzluğa sürüklüyorlar. Boş yere üzülüp sorun yaratmayın...

BÖYLE SORU YOK!

Kız sürekli eve çağırıyor

19 yaşındayım, kız arkadaşım var. Beni hep evine davet ediyor, kimsenin olmadığını söylüyor. Niye bu kadar ısrar ediyor?

CEVAP

Neden ısrar ediyor sayayım değerli okurum.

1) Seni avcunun içine almak ve sahip olmak.

2) Kendi evinde güvenliğini sağlamak.

3) Bir kazaya uğrayıp ağlamamak.

4) Sadece seninle ilişki kurmak.

5) Bu ilişkiyle seni kendine bağlamak.

6) İlişkinin oyun kurucusu olmak.

7) Senin tadına süzme bal yer gibi varmak.

8) Hem test etmek hem de pul koleksiyonunu (!) göstermek.

9) Daha sonraki ilişkiler için seni eve alıştırmak.

10) Aklını kaçırmış, sana kafayı takmış. Gözü kararmış, yola çıkmış, mış mış.

Orgazm olmuyorum

26 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Bir oğlum var. Ben eşimle birlikte olmak istemiyorum. Zevk aldığımı hissetmiyorum, orgazm da olmuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, hayatın mutluluk kaynağına gitmek için çıktın yola. Trafik yolu kapatmış. Aldın haritanı eline, saptın sağdakine, yolda yıkım varmış. Solu denedin, meğer ona da çığ düşmüş. Yapacağın fazla bir şey yok. Ya sineye çekip “Kader buymuş” diyecek ya da tek başına yollara düşeceksin. Ama aradığını da kolay bulamayacaksın. Görünüş o ki sanki bu evliliğin sonuçlarına razı olacaksın. Çekilmez çile noktasına gelirsen yeniden kendi yol haritanı çizeceksin.

Karım çok istekli, yoruluyorum

37 yaşındayım, 6 aylık evliyim. Karım 25 yaşında. Çok istekli. Sabah-akşam birlikte olmak istiyor. İlk günler bu işe bayılıyordum ama şimdi yoruluyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, bugünlerde önümüze hep yol haritası konuyor. Yorulman ve sorunlar bir yana kadını hemen hamile bırak. Gebeliğin son aylarında biraz soluklanacaksın. Çocuk doğduktan sonra yıllık izine çıkmış gibi olacaksın. Birkaç yıl böyle bir esenlik ardından gelsin ikinci gebelik. O çocuk da doğsun, geçti 5 yıl. Derken o da nesi? Senin canın çekti eşinin nefesini, eşin de “Bugün olmaz, yorgunum” dedi. Dedi, dedi derken geldiğinde 50’ye kadının kaçacak, sen kovalayacaksın!!! Bu yorumu o zaman yaşayacak, beni anacaksın.

Saçlarım dökülüyor

19 yaşındayım, 3 yıldır her gün mastürbasyon yapıyorum ve saçlarım dökülmeye başladı. Yapmayayım diye zorluyorum ama olmuyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, saçların mastürbasyondan dökülmüyor, bünyen yağlı. Kilo almamaya bak. Saç dökülmesi için kullanacağın sabunlar çok özel olmalı. Ancak bir cilt hastalıkları uzmanından fikir alsan iyi olur. Okurum, gel şunu haftada 3’e indir. Sen de, ben de işimize bakalım.

Tatmin için yeterli mi?

Penisim 15 santim. Bu büyüklük yeterli mi? İlişkide partnerimi mutlu edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli, yeterli, yeterli.

Boyu çok küçük

23 yaşındayım. Cinsel organım küçük. İlaçla tedavisi yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, eline bir cetvel al, penisinin ereksiyon halini ölç, bildir, ona biz karar verelim. Küçük mü, normal mi? Ama şişmansan ve kasıklarında yağ birikimi varsa, onları eritirsen yağ içinde saklı kalan 2 santimlik bölüm de ortaya çıkar.

Sürekli boşalmak istiyorum, neden?

21 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin çözüm için bir üroloji uzmanından bilgi al. Organik bir sorun yoksa daha ileriki dönemlerde uzmandan psikolojik destek alırsın.

Hamile mi?

23 yaşındayım. Sözlümle 5 gün önce ikinci defa ilişkiye girdik. Boşalırken geri çekildim ama 1-2 damla vajinasına kaçtı gibi geldi. Hamile kalmaması için ne yapabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, kalmışsa kalmıştır. Kalmamışsa kalmamıştır. Bekleyeceksiniz.

Kocam erken boşalıyor

36 yaşında kadınım. Eşimi seviyorum. Ama eşiml erken boşalıyor, tatmin olamıyorum. Artık ona karşı çok soğuğum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, eşine karşı soğuk olman sanırım onun erken boşalmasıyla ilgili. Erken boşalma tedavi edilebilir. Bir kadına yetecek süreyi kazansa da sen yine orgazm sorunu yaşayabilirsin. Bu da senin ruhsal, cinsel yapınla ilgili. Burada eşinden işe başlamak gerekiyor. Süre 10-15 dakikaya çıkarsa iyi bir zaman dilimidir. Bu arada düşünce bağlamında fanteziler kur.

Neden sertleşmiyor?

28 yaşındayım. 5 aydır evliyim. Sertleşme ve erken boşalma sorunum var. Ben evlenmeden önce çok mastürbasyon yapıyordum, ondan kaynaklanabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, Erken boşalman tedavi edilecektir. Sertleşme sorunu aslında kendiliğinden düzelecek türden bir şey. Bir alışma süreci yaşıyorsun. Kuşkusuz biraz mastürbasyonda bu konuda hazırlayıcı rolü olmuştur.

Bakireler gebe kalır mı?

23 yaşında kızım. 6 aylık nişanlıyım. 1 ay önce nişanlımla çıplak olarak yüzeysel bir birliktelik yaşadık. Bakirelerin de hamile kalabileceğini okudum ve çok tedirgin oldum. Sizce gebe kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, mümkündür. Gebe kalan gebelik süresince adet görmez. Yani adet görme günün 15-20 gün geçmişse, hamile kalmış olma olasılığın yüksektir.

Çok yoruluyorum

2-3 günde bir yapıyorum ama kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum. Sizce bunun mastürbasyonla ilgisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, yorgunlukla mastürbasyonun ilgisi yok. Ama yoruluyorsan yapma. Hiç yapmaman da olmaz. En azından bu sayılarla kendine ve geleceğe uyum sağlar, beynine başka parazit düşünceler sokmazsın. Bedenini buna hazırlar ve alıştırırsın. Bana göre yorgunluk psikolojik nedenlerden.

Kız mıyım yoksa değil miyim?

19 yaşında kızım. Geçen yıl erkek arkadaşımın penisi vajinanım ucuna değdi ve ben hiç acı hissetmedim. Bir ay sonra başkasıyla sözleneceğim. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kızsın. Ama kızlık zarı kanar mı, kanamaz mı bu bilinmez. Esnek olabilir. Ama sen bunları dert edersen evliliğin de ilk gecenin tadını çıkaramazsın. İleriki yıllara da olumsuz başlayabilirsin. En azından iyi ve güzel şeyler düşün.

2 kere orgazm oluyorum

21 yaşındayım, nişanlım 28 yaşında. 6 aydır ilişkiye giriyoruz. Ben 2 kere, nişanlım ise 1 kere boşalıyor. Bu durum normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, normalin ötesinde büyük avantaj ve şans. Umarım evlenirsiniz.

GÜNÜN SÖZÜ

Tek başına aşka bel bağlamak, her yemekte sadece ekmek kadayıfı yemeğe benzer. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder