Dr. Haydar Dümen Heyecan erkeği zorluyor
HABERİ PAYLAŞ

Heyecan erkeği zorluyor

Erkeğin tecrübesi yoksa ilk kez kadınla karşılaştığında panik yapıyor, kendini kontrol edemiyor. Heyecanlanıyor, ilişkiye girmeye fırsat kalmıyor. Bu da eşini mutsuz ediyor, çünkü kadın orgazmı yaşayamıyor. Beyler, zamana bırakın, tecrübeniz arttıkça sorununuz kalmaz.

Acı çekiyor

23 yaşındayım, kız arkadaşım 19 yaşında. Birkaç kez ilişkiye girmeyi denedik ama dayanamayacağını söyledi. Kızlık zarının çeşitleri olduğunu öğrenmiş. Kendisininkinin kalın olduğunu, bozulduğunda normalden fazla kan gelebileceğini söyledi. Acaba böyle bir durumla karşılaşırsak ne yapmalıyız?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, dedikleri olabilir. Doğrudur ya da değildir. Yani kan gelmese, acı duymazsa yol açık. Haydi vatandaş sefere marş marş mı olacak? Yoksa iştahınızı, iradeniz ve aklınız mı kollayacak? Yapmayın gençler. Bu kadar kolay ve ucuz değil bu işler. Oyun oynuyorsunuz bilgili ve kuralına göre oynayın İçinde sorumluluğun kokusu olsun.

Nişanlıma doymuyorum

25 yaşındayım. Yedi aydır nişanlıyım. Nişanlımla öpüşürken sertleşme oluyor ama hemen boşalıyorum. Nişanlıma doymuyor, hep daha fazlasını istiyorum.

CEVAP

Okurum, heyecandan sertleşiyor, heyecandan boşalıyorsun. Nişanlına doymaman doğaldır. Daha fazla istemen de doğal olabilir. Ama karşı tarafın buna verdiği yanıt önemli. Herhalde dengeleri o kuruyor. Bence de böylesi doğru. Keyfine bak.

Bunalımdayım

Cinsel organım 9 santim. Kız arkadaşım beni bu yüzden hep aşağılıyor. 27 yaşındayım ve penisim 13 yaşından beri büyümüyor. Bu yüzden evlenmek bile istemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, penisin ameliyatla 1-2 santim büyüyebilir. Evlendikten sonra eşinden bir istek gelirse bu operasyon yapılabilir. Penisinin fonksiyonları yerindeyse kafana takma.

Her gün yapıyorum

24 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba üreme sorunu yaşar mıyım? Yani mastürbasyonun bir zararı olur mu?

CEVAP

Okurum, mastürbasyonun zararı olmaz. Haftalık sayın 2-3’ü aşmasın. Aslında mastürbasyon yapmak, hiç yapmamak ya da birleşmede bulunmamaktan daha iyidir.

Karım da zevk alsın

Haberin Devamı

Bir yıllık evliyim. Eşim isteksiz. Hep ilişkiyi ben başlatıyorum. Geri çevirmiyor ama zevk de aldığını düşünmüyorum. Ben birlikte zevk almamızı istiyorum. Eşim hamile, ilişki sırasında nasıl önlem almalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, hele eşin doğursun. Gebelik sırasında yumuşak hareketlerle birlikte olun. Doğuma 1.5 ay kala ilişkiyi kesin. Doğumdan sonra da 1.5 ay perhize girin. Ağır ağır yola çıkın. Ondan sonra 5-6 ay sabrettikten sonra bir çaresine bakalım. Şimdilik üzerine gitme.

Söyleyemedim

Sevdiğim bir kız vardı ama ona sevdiğimi söylemeden ilişkiye girdik. İlk defa benimle ilişkiye girmiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Yoksa onunla her gün ilişkiye mi girmeliyim? Ne olur bana yol gösterin?

CEVAP

Değerli okurum, ortada batık geminin mallarını bulmuş gibi konuşuyorsun. Her gün ne ilişkisi be! Önce sevgi yani aşk. Sonra meşk. Şu kız arkadaşını aşkla, sevgiyle doyur. Sonra cinselliğini kayır. Sen ters yoldan başladın. Aya gitmek için dünyadan değil, aydan dünyaya geliş gibi bir yanlış yaptın. İster evlen, ister sev, ister birlikte ol. Ama delikanlı, yiğit ol. Kimseyi ağlatma.

Haberin Devamı

Çok kan geldi

21 yaşındayım. 2 ay önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Bakire olduğunu söylemişti. Kız arkadaşımın vajinasında kan görmedim. Bende de yoktu. 4 saat sonra yeniden ilişkiye girdik, çok kan geldi. Adet dönemi miydi?

CEVAP

Değerli okurum, bal gibi kız. Kızın, kızlık zarını kanattın. Şimdi teselli sözcükleri arıyorsun. Üzüntü ve vicdan azabı çekmemen için benim “o adet kanamasıydı” dememi istiyorsun. Kızlık zarı kanı ama dediğin gibi olsaydı ne fark eder? Elini yüreğine koy. Kendine dürüst ol. Yaptın mı bu işi? Yaptın. Sorumluluğunu da, sıkıntılarını da, mutluluğun da neyse delikanlık gibi göğüsle.

Sorunum nedir?

20 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra tekrar canım istemiyor. Çevredekiler 4-5 kereden bahsediyorlar. Sorunum nedir?

CEVAP

Okurum, sendeki sorun normallik, insanlık, kalite, beyin ve efendilik. Bir tek sorunun var. Duyduğuna inanıp anormale heveslenmen.

Penisim küçük

18 yaşındayım ve 57 kiloyum. Penisimin 8.5 santim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, rahat etmen, olayın bilimsel adını koyman için bir üroloji uzmanına başvuracaksın. Eğer kilolu isen işin daha kolay çözülecek. Bu gibi durumlarda hastayı birebir görmek gerekiyor. Doğru yol bu.

İğreniyorum

18 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan önce istekli oluyorum ama orgazmdan sonra çok iğreniyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, bu olay böyledir. Çünkü mastürbasyon doğal bir cinsel tatmin yolu değildir. Çoğu zaman iradeyi de aştığından yapanlar pişman olur. Mastürbasyon sayın normal. Dengelerini kur, gerisine karışma. Canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma.

Orgazmı yaşamadım

27 yaşındayım. Dört yıllık ilişkim var. Çok mutluyum ama ilişkiden zevk almıyorum. Orgazmı hiç yaşamadım. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, bilmem ki? Ya senin ruh yapın soğuk. Belki o da acemi. Bana göre bu iş böyle gitmez. Bir düşün, zamanını kötü kullanma. Hep böyle olacaksa evlenme. Evlenirsen bile mucizeler bekleme. Evlenince belki bazı yardımlar yapılabilir.

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilimi nasıl ikna ederim?

20 yaşındayım, haftada 1 kez mastürbasyon yapıyor, doymuyorum. Rüyamda manken ve şarkıcılarla ilişkiye giriyorum. İki yıldır kız arkadaşım var. Onu ilişkiye girmeye nasıl ikna ederim?

CEVAP

Okurum, haftada 1 kere mastürbasyon yetmiyorsa, gerisini rüyalarında tamamlıyorsun ya. Öyle böyle bir denge tutturmuş gidiyorsun. Derken işte delinin taşı düştü başına. “Kız arkadaşımı nasıl ikna edeyim?” diye soruyorsun? Aslanım, bu soruyu ben başına düşen taşa bağlıyorum. Sana değil, geleceğine acıyorum. Mailinden fazla şımartıldığını anlıyorum. İş, güç, hastalık derken sen elin kızını baştan çıkarmayı düşünüyorsan ben de böyle düşünürüm. Dengeni bozma, kuyunu kazma.

GÜNÜN SORULARI

Kobranın suçu ne?

21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç milli olmadım. Hatta mastürbasyon nedir, nasıl yapılır, bilmem. Kobrama kimsenin eli değmedi. Her şeyimi sevdiğim kıza saklıyorum. Evlilik öncesi birlikte olmak istemiyorum. Benim kobramın suçu ne?

CEVAP

Değerli okurum, suçu da muçu da sensin. Yazdıklarına göre senin seçimin. Bu yol seçiminde her şeyi göğüsleyeceksin. İnsan bir bütündür. Tek parça ile motor işlemez. Bu nedenle bu bütünlük içerisinde doğruları bulmaya çalışırsan ileride mutlu olursun, saklaya saklaya da küstürürsen çare için çok kapı çalarsın haberin olsun.

Çekiç yaralandı

18 yaşındayım. Penisim son ölçtüğümde 12.5 santimdi. Sevgilim dalga geçti. Ön sevişmede sandalyeden düşüp çekici yaraladım. Kızla birlikte oldum, kan gelmedi. Acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, olur böyle vakalar, okurlar da Haydar Dümen’e yazarlar. Fol yok yumurta yokken, akla gelmez sorular sorarlar. Yani hamile mi? Ne bileyim okurum. Şansın yaver gitmişse kurtulmuşsundur. Şimdilik beklemede kal. Çekicine güven, o kendini onaracak güce sahiptir. Yaralıyken bu kadar çalıştığına göre yarası iyi olduktan sonra kimbilir neler yapacak? Tanrı mazlumları korusun.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklı ete muhtaç kılma. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder