Dr. Haydar Dümen Heyecanınızı kaybetmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Heyecanınızı kaybetmeyin

Erkekler için varsa yoksa cinsel organın boyu. Çoğu büyütüp kalınlaştırmak istiyor. Büyük olanlar da küçültmeye çalışıyor. Beyler, elinizde olanla yetinirseniz mutlu olursunuz. Unutmayın, önemli olan boyu değil, işlevi. Boşuna kendinizi ve eşinizi sıkıntıya sokup heyecanlarınızı kaybetmeyin.

Anneliğe engel mi?

Bir ay önce evlendim. Vajinamın bir tarafında şişlik var. Evlenmeden de vardı. Ağrı, acı ve yanma yok. Çocuğumuzun olmasına engel olur mu veya kist olabilir mi? Bilgi verir misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, mektubun yanlış adrese teslim edilmiş. Burada psikiyatrik, cinsel hastalıklara çözüm buluyoruz. Pandemi sürecini yakından takip edip uygun bir zamanda kadın doğum uzmanına görünmende yarar var. Doğru bilgiye ulaşabilmek için muayene olman şart.

Haberin Devamı

İlişkiden vazgeçiyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım 18 yaşında. Penisim 17 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girer girmez “Ağrıyor” deyip vazgeçiyor. Sizce sorunu ne olabilir?

CEVAP

Okurum, kızın hiçbir sorunu yok. Sorun senin sorumsuzluğun. Hem bu yaşta kızlara yöneliyorsun, onların dünyalarını karartacaksın hem de benden olur kararı alacaksın. Hemen ilişkini kessen iyi edersin.

Ayrılamıyoruz

İki yıldır sözlüyüm. Sözlüm daha önce evlenip ayrılmış. Çok tartışıyoruz. Birlikte olduğumuz için de ayrılamıyorum. Sürekli birlikte olmak istiyor. Çevrem “Evlenince üzülürsün” diyor. Ne yapayım?

CEVAP

Kızım, dikkatli ol, acele etme. Bana göre evlenme. Böyle bir tabloya karşı dikkatli olmak şart. Sözlün bana güven vermedi. Tüm bunlara karşın evlendiğinizde çok da mutlu olabilirsiniz. Ama bu umut şimdilik Kaf Dağı’nın ardında. İyi düşün güzel kızım.

5 aydır evliyiz

5 aydır evliyiz. Eşimle cinsel ilişkiye girmedik. İlişki sırasında çok acı hissediyor, kendimi kasıyorum. Doktora gittik ama bir sonuç alamadık. Sorun ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, sorunu çözeceğiz. Ama rica ediyorum birbirinizi üzüp kırmayın.

Penisimin boyu kısa

20 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 6-7 santim. Haftada 3 kere boşalıyorum. Her şey normal ama penis boyum küçük. Uzaması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, eğer ölçüm tam ise normalden küçük gözüküyor. Bana göre bir üroloji uzmanına başvursan daha iyi olur. Bu konular çünkü ihmale gelmez.

Haberin Devamı

Hep boşalmak istiyorum

21 yaşındayım. Hep boşalmak istiyorum ama olmuyor. Bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin bir çözüm için bir üroloji uzmanından bilgi al. Organik sorun yoksa ileriki dönemlerde uzmandan psikolojik destek alırsın.

İlaç işe yarar mı?

İnternette pek çok bitkiden yapılan penis büyüten, performansı artıran hapların reklamını gördüm. Kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Okurum, bu tip hapların hemen hemen tümüne kuşkuyla yaklaşmalı. Alınacak ilaçlar ise doktorun önerisiyle olmalı. Ödenen paralar genellikle büyük oluyor. Umut ve güvensizlik sonra sizleri üzüyor.

Anlaşılır mı?

20 yaşındayım, 10 gün sonra askere gideceğim. İki ay önce eski sevgilimle birlikte olduk. Acaba bir sorun olursa benimle ilişkiye girdiği kanıtlanabilir mi?

CEVAP

Okurum, olan olmuş, geçmişe korkular üretmek ruh sağlığını bozar. Oysa sen askere mutlu, güven içinde gitmelisin. Güle güle askerliğini yap, teskereni al.

Haberin Devamı

Bozulmuş olabilir mi?

22 yaşında kızım, 2 yıl önce erkek arkadaşımla seviştik. Eliyle tatmin etti. Epey canım yandı, çok az kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş olabilir mi? Dıştan bastırmayla kızlık zarı bozulur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulma olmadı. Ondan emin ol. Ancak ilk gece birleşmelerinde kızlık zarın esnekse kanama da bu nedenle olmazsa bunu o bastırma olayına bağlama.

Aklımdan çıkmıyor

Penisim hep ereksiyon halinde hiç inmiyor. Aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama kadınlar, kızlar hiç aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, irade, insanlık, kendi işlerine daha çok yoğunlaşmak, yorulmak ve bu konuyu kafana takmamak.

Neden kan gelmiyor?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birçok kez ilişkiye girdik. Ne ilkinde ne de sonrakilerde benden kan geldi, ne olabilir?

CEVAP

Kızım, kızlık zarın esnek. Yıllardır bu konuyu yazıyorum, merak etme. Kızlık zarın esnek, evlendiğinde de kanamayacak. Başını eğme, dik dur.

Nasıl büyütürüm?

28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim. Penisim 14 santim. Eşim şakayla karışık da olsa bunu dile getiriyor. Tavsiye edeceğiniz penis uzatma yöntemi var mı? İlaçlardan alsam mı? Cerrahi tedavi önerir misiniz?

CEVAP

Okurum, çözüm cerrahi tedavi, onu da önermiyorum. Çünkü cinsel organının boyu tıbba göre normaldir. Nedenini sorarsan; kadının vajinası 8 santimdir ve girişteki ilk 2 santimi duyarlıdır. Eşinin orgazm olma güçlüğü varsa bunu sana yüklemesin. Erken boşalman varsa, onun için tedavi ol.

Boyu yeterli mi?

Penisimin boyu 11 santim. Yaşım 18. Sizce boyu yeterli mi?

CEVAP

Okurum, bence de, sence de, bilime göre de yeterli.

Böyle soru yok!

Evlendiği erkek bana kızar mı?

18 yaşındayım. İki yıldır sevgilim var. Sevgilim “Hiç ilişkiye girmedim” dedi. Onu ilişkiye ikna edersem ve ilişki sırasında zarını bozarsam, ileride de başka bir erkekle evlenirse, evlendiği erkek bana kızar mı?

CEVAP

Korkma oğlum, sen Türk gencisin. Erkeklikte dünya birincisisin. Akılsızlara akıl gerek ama sırası gelmişken sana da birkaç söz edelim. Be hey tuhaf oğlum. İleride, başka insanlarla evleneceksiniz ve şimdiki sevgilinin kocası sana eşinin kızlık zarını bozduğun için çok kızacak.

Ya bu ne demek ha? Nasıl olacak bu iş? Hadi oğlum, biraz akıllan, ben dua edeceğim sana akıl fikir gelsin diye. Anan, baban duysa kıyamet kopar. Baban kalpten, annen felçten düşer yatağa. Uyan oğlum, rüyaydı bu! Kabus gördün. Şükret Allah’a, bir daha yaklaşma kıza.

Günün soruları

Bizi rahatsız ediyor

Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye giriyoruz. Bende çok fazla sulanma oluyor ve bu bizi ilişki sırasında çok rahatsız ediyor. Çözümü nedir?

CEVAP

Vay benim sulak yerde yetişmiş kızım, bak sen şimdi muhabbeti sulandırdın. Aklınca suyu bulandırdın. Partnerini çok seviyorsun. Ona deli divane oluyorsun, anladık. Sevgiden çağlayan akıyor canından. Zamanla alışırsınız. Size şöyle bir yöntem bulalım: İşe başlarken bir kutu kağıt mendili yatağın kenarında hazır tutalım. İlişkinin ortalarında fazla suyu kağıt mendile emdirelim. Su kağıt mendile işleşin, iş bitince bir sıkışta kuru hissedin.

Geciktirici kullansam mı?

24 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. Cinsel ilişkiye girdiğimde sadece 2 dakika içinde boşalıyorum. Geciktirici ilaçlardan kullansam etki eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, çok erkeğin dert yandığı bir durumu yazmışsın. Bir uzmana görünmeden ilaç kullanmak kendine yapılabileceğin en büyük kötülüktür. Geciktirici ilaçların ya da spreylerin sünnetli penislerde etkisi yok denecek kadar azdır. Ancak doğa insanları çaresiz bırakmaz. En kısa zamanda bir uzmana görün.

Günün sözü

Sevgiyle nefret düello etmişler. Sevgi ölmüş, nefret yaralanmış. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder