Dr. Haydar Dümen Idareli kullanın yeter!
HABERİ PAYLAŞ

Idareli kullanın yeter!

Haberin Devamı

Beyler, büyük cinsel organ hayaline son vermenin zamanı gelmedi mi? Siz istiyorsunuz ama partnerinize sormuyorsunuz. Reddedilince ne olacak diye karalar bağlıyorsunuz. Elinizdekini idareli kullanın, aşırı istek ve beklentilerden uzak durun, abartıya kulağınızı tıkayın.

BÖYLE SORU YOK!

İstek çok, cesaret yok 17 yaşında kızım. Hep ilişkiye girip zevk almak istiyorum. Ama bir türlü cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yasalara göre çocuk, anasına, babasına göre hâlâ bebek olan okurum, beden yapında kemiklerin bile henüz kıkırdak. Düşersen bir kurdun eline seni yer, yutar. Sen ise ilk heyecan “Bundan başkası olmaz” diye aşk kuyusuna düşersin, orada Anya’yı Konya’yı öğrenirsin. Çünkü bu ilişkinin sonu partnerinle ilgilidir. Bana göre, seninle evlenecek değildir. Ya sonrası? Oyun klasik oynanacak, seni sorunlarla baş başa bırakıp gidecektir. Bir de gebe kalırsan, öğrenirsin dünyanın kaç bucak olduğunu.

Orgazm olmak istiyorum

39 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Eşim 44 yaşında. Zevk almıyor, mecburen mastürbasyon yapıyorum. Vajinal orgazm olmak istiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, oranı yüzde 40’lara varan ve kadınlarda orgazm güçlüğü diye anılan bir durum. Kadınlık yaşının doruklarındasın. Zorunlu olarak mastürbasyon yapıyorsun. Bir zevk kapısı kilitli ise, eli boş, boynu bükük kalacağına rahatlamak için buna ihtiyaç duyuyorsun. Eşin hoşgörülü bir tavırla yardımcı olmalıdır, böylece bir basamak daha kazanılır. Hekim yardımı bekleneni vermemekle birlikte tıbbın ve tekniğin yardımıyla bu yolda bir çözüm bulunabilir. Çünkü hayat böyle zor geçer, sen de ‘Geceler yarim oldu’ şarkısıyla uykuya dalarsın.

Yarış başlamış mıdır?

24 yaşındayım. Sevgilim 21 yaşında. İlişkiye girdik ama korunmadık. Hamile kalır mı? Yarış başlamış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, gebelikte takvim yöntemi vardır. Kadının adetini gördüğü ilk günden başlayıp sayacaksınız. 14’üncü gün gebelik şansı çoktur. Bu şans ya da tehlike için 3 gün öncesiyle 3 gün sonrası riskli döneme girer. Süre gebeliğe uygunsa doğanın da kendine göre hesapları vardır. Yumurtanın spermi kabul etmemesi de bir ihtimaldir. Değerli okurum, bitmeyen yarış, başladı. Şimdilerde gerçeğe dönüştü. Atlar bol, hünerler bol, yarış pisti iyi. 30-40 yıl böyle gidecek, sonra atlar tökezleyecek, yollar bozulacak, kiminin nalları dökülecek. Yarış aslında bir şanstır, ona göre.

Kaç dakika gerekiyor?

24 yaşındayım 3 senelik evliyim. Cinsel ilişkide her iki tarafı mutlu edecek süre kaç dakika olmalı? Vajinaya giren penis kaç dakika kalmalı? 3 dakikada boşalıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, bu sorduğun süreler her kişiye özeldir ve senin 3 dakikan erken boşalmanın sınırında. Ama partnerin 8-10-15 dakikada orgazm oluyorsa siz uyumlu cinsel yaşam sürdüremiyorsunuz demektir. Burada iki tarafın da saat ayarı önemli. Hele seninkisi bir 5-10 dakikaya çıksın, gerisine bakalım.

Karım benden korkuyor

26 yaşındayım ve yeni evliyim. Penisimin boyu 20 santim olduğu için ilişkide eşimin canı çok yanıyormuş. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan yeter.

Sorun yaşar mıyım?

21 yaşındayım. Penisim 9 santim. 1.75 boyunda, 83 kiloyum. Sizce evlendiğimde sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 70 kiloya in. Penis kasıktaki yağ birikiminden kurtulduğu için 2-3 santim boy kazanır. O da sana yeter. Ameliyatla uzatılıyor ama buna gerek yok. Gerek olan şey: Takma, keyfine bak ama mutlaka kilo ver. Çünkü ileride 10 kilo daha alırsan 1 santim daha yağa gömülecek.

Neden sertleşiyor?

7 aylık birlikteliğim var. Kız arkadaşımla cinsellik konusunu konuşurken penisim sertleşiyor. Acaba bu neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, erkeklikten olur, sağlıktan olur, iştahtan olur. Biraz da iradesizlikten olur. Olur Allahım olur. Oluyorsa olur.

Hamilelik oluş mudur?

18 yaşındayım. 1 ay önce kız arkadaşımla aynı günde 2 defa ilişkiye girdik. İlkinde korundum ama ikincide korunmadım. Peniste kalan spermlerden gebelik oluşur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız gebe değil. Ama sorunun kendisi de net yanıt vermeme uygun değil. Bir sperm kaçamak yapıp yumurtaya ulaşırsa gebelik olur. Ama hayat da mucizelere göre değerlendirilmez. Ona göre davran.

Boyu kaç olmalı?

19 yaşındayım, 50 kiloyum. Bu şartlara göre penisimin ölçüsünün ne olması gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kitaplar 15 santim diyor.

İç çamaşırımda kan vardı

20 yaşındayım. 2 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. Penisinin içeri girdiğini hissettim ve geri ittim. Çamaşırımda kan vardı. Adet günüme yakındı. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre bozuldu. Varsayalım ki doktora gittin, o da bozuldu dedi. Ne yapacaksın? Diktirmeyi düşünüyorsan, o gerdek gecesinden 1-2 gün önce işe yarar. Yırtılmamışsa ne yapacaksın? Yani ilişkini mi keseceksin yoksa devam mı edeceksin? Bunlar tehlikeli oyunlardır. Ya öyle ya böyle karar verilir.

Çok zevk aldım ama kan geldi

26 yaşındayım, deneyimim olmadı. 3-4 kez mastürbasyon yaptım. Bir kere tam zevk aldım onda da kan geldi, neden?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinadan içeriye herhangi cisim girmemişse kanamalar tahrişten kaynaklanıyor olabilir. Korkulacak bir şey yok. Kendinle kavga etme. Biraz iş, biraz aile, biraz keyif. Durumunda ben bir sorun görmedim, yaşama devam.

Orgazm olamıyorum

25 yaşında kadınım, mastürbasyonla orgazm oluyorum ama ilişkide olmuyor. Eşim erken boşalıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin erken boşalması tedavi edilecek. Bu size avantaj sağlayacak. Senin orgazm sorununda da tekniğin önemi var. Ayrıntıları bir hekimden öğrenin. Kendini yargılama. İş o zaman daha çok zora girer. Zaman lehinize işleyecek.

Çok istekliyiz

Sevgilimle güzel cinsel hayatımız var. Biz evleneceğiz. Ben günde 2 kere olsun istiyorum. Sevgilim ise, geç boşaldığım ve cinsel organım büyük olduğu için çok istekli olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, siz her yönüyle pusulayı şaşırmışsınız. Pusula bozuk, gökyüzündeki yıldızları bulutlar kaplamış. Günün nereden doğacağı belli değil. Karanlıkta kalmış gibi sağı solu da göremiyorsunuz. Durumunuz buna benziyor. Sevgilinin istedikleri kendine göre doğru, evlilik koşullarına göre doğru değil. Senin ilişkilerin ise pek hesaba gelir türde değil. Yani bir terslik var. İleride evlendiğinizde bu konuya çözüm aranır.

Başarısız oldum

18 yaşındayım. İlk ilişkide başarısız oldum. Partnerim kötü davrandı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, birçok gencin başına gelen olay yaşamışsın ama yardıma ihtiyacın yok. O ortamda öyle olur.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk dalgalı okyanusta bir gemi gibidir. Dümen her zaman sizin elinizde değildir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder