Dr. Haydar Dümen İdareli kullanmak elinizde
HABERİ PAYLAŞ

İdareli kullanmak elinizde

Erkeklerin düşlerini süsleyen büyük cinsel organ kadınları ürkütüyor. Artık kadınlar böyle erkeklerle ilişkiden kaçınıyor. “Sevgilim canının yanacağını düşünüyor, küçülür mü?” diye soruyorsunuz. Beyler, tek çare idareli kullanmak.

Mutlu edemiyorum

24 yaşındayım, bekarım. Kızlarla ilişkiye girince çok çabuk boşalıyorum. Bu beni tatmin etmiyor. Şimdiye kadar birlikte olduğum hiçbir kızı mutlu ettiğimi düşünmüyorum. Evlenince bu sorunu yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenince bu sorun tedavi edilecek. Ama yüzer gezer buzdağı misali bu tür ilişkilerin sürerken tedavi olma şansın zayıf.

Haberin Devamı

Hap işe yarar mı?

24 yaşındayım. Penisim 11 santim ve biraz da ince. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde hiç zevk almıyorum. Sevgilim de bu durumdan şikayetçi. İnternetten araştırdım, penis büyütücü haplar varmış. Acaba onları kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, kulaktan dolma her türlü hayale kapılıp yanlış bilgilerle umutlarını söndürme. Penisinin boyu mutluluk için de, evlilik için de yeterlidir. Hüner, onu kullanmayı bilmektir. Kesinlikle penis büyütücü türü piyasa olaylarına kapılma. Penis sadece 1-2 santim ameliyatla büyür. Senin için buna gerek yok.

Kız istemiyor

19 yaşındayım. En az 15 kez ilişkiye girmişimdir. Cinsel organım büyük olduğu için bütün kızlar şikayetçi oluyorlar. Kız arkadaşım bana sürekli “Cinsel organını küçülttür” diyor. Çünkü ilişkiye girince acı çekiyormuş. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisini küçültemeyiz. Kız arkadaşın da haklı. Geriye bir tek çözüm kalıyor. İlişki devam edecekse ya da evlendiğinde idareli kullan yavrum. Yüzde 50 indirimli olsun.

Karım geç boşalıyor

38 yaşındaım. Karım ilişki sırasında çok geç boşalıyor ben ise çok erken boşalıyorum. Bu yüzden evliliğimiz bitmek üzere. Lütfen bana bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, karının erken boşalmasını sağlamak zor. Ama senin erken boşalmanı düzeltmek o kadar zor değil. Senin süreni uzatırsak o sürenin eşine yeteceğine inanıyorum. Tedaviyi senin üzerinden yürütmek gerekir.

Zevk almaz oldum

Haberin Devamı

18 yaşındayım. Ben artık mastürbasyon yapmaktan zevk almıyorum. Bu konuda ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu keyfine göre yapacaksın, zevk almıyorsan yapmayacaksın. Hiç yapmamak da olmaz, onu da bilmeni isterim.

Eskisi gibi değil

25 yaşındayım ve askerim. Kız arkadaşımla 3 yıldır cinsel yaşamımız var. Eskiden birden fazla ilişkiye girebiliyordum. Şimdi ise ön sevişmeyi es geçmediğim ve özen gösterdiğim halde ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, askersin, yorgunsun, büyüdün, olgunlaştın ve sorumluluk aldın. Sonunda cinsel birleşme sayını ideal olan noktaya oturttun. Senin için haftalık 2-3 birleşme idealdir. Üstelik her gün birleşme yapıyorsan bu da laf aramızda yüksek bir performanstır. Bence doğru yoldasın ama kendini de korumasını bil.

Büyütücü işe yarar mı?

22 yaşındayım, 1.66 boyundayım. Kilom 75. Penisim 11 santim. Sizce ne yapmam lazım? Piyasada bakanlık onaylı bir ilaç kullansam faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, öncelikle hiçbir ilacın faydası yok. Bunu herkes beynine kazısın. 11 santim penis iyidir ve eşini mutlu eder. Ama yavrum biraz kilon var. Hele bu yaşta. Kasık yağların penisin boyunu 1-2 santim örtüyor olabilir. Kilo alma, hiçbir sorunun yok. Kulaktan dolma zırvalıklara da kanma.

Haberin Devamı

Küçülür mü?

19 yaşındayım. Kızlarla ilişkiye girmek istiyorum ama penisim 19 santim olduğundan utanıyorum. Zaten gören kadın benden kaçıyor. Küçültmenin yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, küçültmenin yolu yok. Utandığın şeyi yapma. Kendini yapılarını iyi kullan. Başkalarına da zarar verme.

Orgazm oluyorum

Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. İlişkiye girmek istiyoruz. Bu benim için çok önemli bir sorun. Çünkü ben çok erken orgazm oluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, ne güzel. Bas düğmeye aynı şarkıyı 3-5 kere dinle. Birçok kadının bulamadığı bir nimet. Bir şans kuşu başına konmuş. Onu ürkütmek mi istiyorsun?

Canım çok yanar mı?

25 yaşında kızım, yakında evleneceğim. Acaba kızlık zarı yırtıldıktan sonra ilişkiye devam edilmeli mi? Devam edilirse canım yanar mı? Nişanlım yarıda bırakmayacağını söylüyor. Bir zararı var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, zaten canın çok yanmayacak, onu aklından çıkar. Eşin de aceleci ve sert erkek rolü oynamasın. Bir ihtimal kızlık zarın kanamayabilir de. Birleşme ve kanama oldu diyelim, 1 günlük perhiz iyi olur diye düşünüyorum.

Erken boşalıyorum

10 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Evlenince geçeceğini düşünmüştüm ama değişen bir şey yok. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bitireceğiz onu. Ama uzaktan kumandayla, sözle, telefonla konuşmakla olmuyor. Tedavisi ve kullanman gereken ilaçlar var. Üstelik öyle külfetli de değil. Gerisi sana kalmış.

BÖYLE SORU YOK!

Tanımadığım erkeklerle rüyamda ilişkiye giriyorum

18 yaşında kızım. Geceleri terleyerek kalkıyorum. Sürekli rüyamda tanımadığım erkeklerle ilişkiye giriyorum. Birkaç kez mastürbasyon yapmayı denedim ama canım acıdı. Benim ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapacaksın? Zil takıp oynayacaksın. Tanrı seni korumuş. Ya tanıdıkların olsaydı? Her birini gördüğünde yüzün kızarsaydı. Erkekler de bunu anlasaydı? Seyreyle pandomimi! Seni sıkıştırıp arada bir “Öyleydi, değil mi” deselerdi, sana da itiraf ettirselerdi. Hadi yine iyisin iyi. Yabancı, kim olduğu belli değil. Uçtu gitti, gider. Zaten senden bihaber. Ama sen gaza gelip mastürbasyona kayınca tabii ki organın nazlanacak. Nazlandığı için de acıyacak. Bunda ne var?

GÜNÜN SORULARI

Kimse beni istemiyor

19 yaşındayım, yakışıklı değilim. Hatta çirkin bile sayılırım. Kimse benimle olmuyor, genelevi ben istemiyorum. Günde 4 defa mastürbasyon yapıyorum. Ne olur yardım edin.

Okurum, çirkin falan değilsin. Neden bak, dinle: Yürek güzelliği, huy güzelliği, akıl, konuşma, vicdan, insanlık güzellikleri, bilgi, kiminde cüzdan, kiminde sanat güzellikleri... Sen hayat pilavına bunları kat. Pilavı demle. Sen sandviçle turşuya yani mastürbasyona dalmışsın. Kızlar seni neylesin? Kızla buluşunca yatağa dalma. Yüzünü dön kızlara, sarıl yukarıdaki kozlara. Yerinde atarsan geçerli kozunu, kazanırsın bu oyunu.

Sertleşmiyor

42 yaşındayım, 4 yıl önce sertleşmeyi sağlayan haplardan kullanıyordum, gayet iyiydi. Ama şimdi sertleşme sorunum var. Üroloji uzmanına gittim, iğne yaptı, jel verdi. Sonuç alamayınca beni psikiyatriye gönderdi. Ne yapacağım?

Okurum, zavallıyı gereksiz yere kamçılayarak ereksiyonu sağladığın için olaya duyguları fazla katmadın. Yani bir yemeği iştahla, masanın adabına uygun yemek yerine, her şey hazır olsun, çal kaşığı karnın doysuna yöneldin. Ruhun isyan etti. Ürolog arkadaş ise seni bu yüzden psikiyatıra gönderdi. Ruhunun isyanını bastırmak için bana göre bir 6 ay perhize gir, sabret. Sonucu bekle, gör çünkü senin lehine gelişecek.

GÜNÜN SÖZÜ

Renklerin karıştığı bir rüyada Picasso kadar güzel tablo yapabilirsiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder