Dr. Haydar Dümen İki gönül bir olunca...
HABERİ PAYLAŞ

İki gönül bir olunca...

Cinsellik iki kişinin karşılıklı isteğiyle, sevgi ve güvenle yaşanır. Çiftler saygı sınırını aşmadan, istekleri göz önüne alarak ilişki yaşarsa sorun çıkmaz, sevgi pekişir. Buna kimsenin söyleyecek sözü olmaz. Ama gelecek günleri tehlikeye atmamak, kimseyi üzmemek kaydıyla...

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilimden zevk almadım

18 yaşındayım. Her gün 2 mastürbasyon yapıyorum. Kız arkadaşımla ilişkiden zevk almıyor, geç boşalıyorum. Tek başıma daha zevkli oluyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kızdan zevk almıyorsan neden uzak durmuyorsun? Mastürbatörsün, evlendiğinde zararını göreceksin. Gel 20’li yaşlara, flört edeceğin arkadaşlar bul. Ruh kaliteli hale gelmediği sürece her ilişkinin sonu hayal kırıklığı olur. Mastürbasyona kazık çakmışsın. Böyle giderse evlendiğinde karını uyutup banyoya koşacaksın. Masrafı yok, tek düze de değil, kur hayali, topla parsayı. İşte o zaman gerçekle yüzleşeceksin. Ne var ki bu alışkanlığın için çok bedel ödeyeceksin. Onun için hemen sayını haftada 3-4’e indir.

Haberin Devamı

Hiç orgazm olmadım

17 yıl evli kaldım, orgazm olmadım. Kocam hep kendini düşündü. Ayrıldık. Başka bir erkekle olmak istedim, başaramadım. Kendimi yetersiz görüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, güzel kızlar için ‘Şansı güzel olsun’ derler. Hemen ardından ‘Mürvetine ersin’ sözünü yapıştırırlar. Önemli olan da budur. Kadının orgazm olma koşulları erkekten farklıdır. Erkek, birini bulup ilişkiye girerse orgazm olur. Yani mekanik olaydır; ruhsal yapının inceliklerine, güven yetersizliğine bakmaz. Duygular bu işe pek karışmaz. Sevgili okurum, iki arada bir derede kalmış gibisin. İlk işin güveneceğin bir erkek bulmak ve onunla evlenmektir. Seni kolunda erkekle değil, elinden tuttuğun çocuğunla görmek isterim.

Benim kuş uçmadı, neden?

Gerdek gecesi benim kuş uçmadı. Bana niye havalanmadığını söyler misiniz?

CEVAP

Tabii canım söylerim. Aldın masum kızı gerdek odasına, yürek pır pır, dudakları mırmır ediyor. Başında kocaman bir sepet heyecan var. Ne çıkarabiliyorsun ne de onu kabul ediyorsun. Bir kere kuş uçmadı diye kızıyor, bunu içine sindiremiyorsun. Tüm bedeni ki buna kadınınkiler de dahil, senin esirin sanıyorsun. Bir megolamani içindesin. Öyle ya kralın uçurtması rüzgarla uyuşmamış. Değerli okurum, uçurtmanın ipi kopmuş, çıtası kırılmış. Uçurtmayı al eline, sabırla kısa bir süre sonra havada göreceksin. Dert etme, gelin kızımı da üzme.

Haberin Devamı

Kızı üzmek istemiyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşım beni çok seviyor ve ilişkiye girmek istiyor. Ben de istiyorum ama onun hayatını mahvetmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın? Doğruyu yapıyorsun. Sevgin gerçek ve özlü. Onun hayatını mahvetmek istemiyorsun. Bu da alkışa değer. Kendi yolunda yürüyorsun, daha uzun süre onu sadece bir sevgili olarak gör. Benim önerim bu.

Nasıl davranmalıyım?

20 yaşındayım. Yakında kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girmeyi planlıyoruz. Korunma yollarını ve nasıl davranılacağını anlatır mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, niye yardımcı olayım size? İki ruh, iki gönül istemiş. Bundan sonrası sizi ilgilendirir. Evli olmayan iki çapkına buradan, şöyle gebe kalınmaz, böyle gebe kalınmaz diye mi öğreteceğim? Varsayalım ki buna rağmen kız gebe kaldı. Bunları iyi düşünün, taşının. Ne yapacaksanız bunu duymamış olayım. Çünkü sizi ilgilendirir.

Haberin Devamı

O acı çekerken zevk alamıyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişki sırasında yanma olduğunu söylüyor, yarıda kesmek istiyor. O acı çekerken ben zevk alamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce sevgilin jinekolojik muayeneden geçecek. Mantar ve başka türlü sorun yoksa o acıları çözeceğiz.

Penisim sürekli sertleşiyor

18 yaşındayım. Benim sertleşme sorunum var. Her yerde sertleşiyor. Önceleri önemsemiyordum ama şimdi utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, düşüncelerini seksten biraz uzaklaştıracaksın. Beynini sosyal, toplumsal ciddi konularla yoracaksın. Şu anda yapılacak bir şey yok. Ayrıca ilacı da yok.

İktidarsız olur muyum?

18 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. İleride iktidarsız olmaktan çok korkuyorum. Beni aydınlatır mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey olmayacaksın, her şey güzel güzel gidecek. Şimdilik sen de mastürbasyon yapmayı gün aşırıya indir. Normal uykunu al, düzenli beslen, derslerine çalış, spor yap. İnsanlar arasına katıl. Flörtlerin olsun ve gün aşırı mastürbasyon yapmaya devam et.

Sperm geri geliyor

2 yıldır evliyiz. Boşaldıktan sonra spermler eşimin organından geri geliyor. Çocuk istiyoruz. Bu durum çocuğa engel mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu durum çocuğa engel değil. Bana göre sperm sayına baktır. Sonucu bildirirsin. Eğer sperm sayın normalse, eşinin adet gördüğü günden başlayarak sayın. 14’üncü gün gebelik için en uygun zamandır. O gün cinsel birleşmeyi yaptıktan sonra eşin 1 saat kadar yataktan kalkmasın. 3-4 ay içinde gebelik olmazsa o konuyu yeniden araştıralım.

Genelevde boşalamıyorum

23 yaşındayım, sık sık geneleve gidiyorum. Geneleve gidince boşalmadan çıkıyorum. Mastürbasyonda sorun yok ama oradaki kadınlar acele ediyor. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, geneleve gitmeni önermiyorum. O koşullar ruhunu etkiler. Mastürbasyona haftada 3 ritmiyle devam et. Kızlara fazla zarar vermeden arkadaşlığını sürdür. Önünde çok uzun yılların var. Zaman cinselliğini oya gibi işleyecek ve ileride çok güzel bir sofra gibi önüne serecek. Ardınızda çok güçlü bir doğa var. Onun düzenini bozamayız.

Ağrı çekiyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken ağrı çekiyorum. Ellerim çok uyuşuyor ve yorgun düşüyorum. Menim akmıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, ortada bir sorun görünmüyor gibi. Mastürbasyondan sonra böyle yorgunluklar olmaz, el-ayak uyuşmaz. Büyük olasılıkla psikolojik kökenli. Meninin gelmesi gerekirdi. O zaman bir üroloji uzmanına başvurmanda yarar var. Ama dediğim gibi büyük bir sorun çıkmayacak, merak etme.

Cinsel organım çok küçük

28 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre cinsel organım çok küçük. Bekarım, bir sevgilim var. Ama onunla ilişkiye girmeye, evlenmeye utanıyorum. Görünce benimle alay eder diye korkuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim? Hemen onu bildir.

2 kere orgazm oluyorum

23 yaşında kızım, nişanlım ise 28 yaşında. 6 aydır cinselliği yaşıyoruz. İlişki sırasında ben 2 kere, nişanlım ise 1 kere boşalıyor. Bu durum normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, sevin kızım, ne kadar şanslısın. Umarım nişanlınla evlenirsin. Eğer öyle olursa, bu nişanlın için de büyük şans. Bu şans kapısından kaynaklanan mutlu bir hayat yaşarsınız. Neden güzelim dünyanızı karartmaya çalışıyorsunuz?

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk, sevgi ve seks üçgeninde büyük açı sevgi köşesinde olmalıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder