Dr. Haydar Dümen İki taraf memnunsa...
HABERİ PAYLAŞ

İki taraf memnunsa...

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik denince skor düşkünü oluyor. Abartılı beklentileri ortaya dökülüyor. Ama kadının bu durumda çektiği sıkıntıyı unutuyorlar. Cinsel ilişkide önemli olan sayı değil, kalite. İki taraf da yaşadıklarından memnunsa sorun yok demektir

BÖYLE SORU YOK!

Hapı kız yerine ben yutsam?

20 yaşındayım. Kız arkadaş doğum kontrol hapı kullanmak istemiyor. Ben de prezervatif kullanmaktan sıkıldım. Acaba doğum kontrol hapını ben içsem işe yarar mı?

CEVAP Değerli isyankarlar. Ülkenin bir numaralı reisi “Çocuk yapın” diyor. Üçüyle bile yetinmiyor. Siz niye varsınız? Çocuk yapıp üreyeceksiniz, ülkeyi koruyacaksınız. Sen hapı yutmak istiyorsun ama zaten yutmuşsun. Sevgilin doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorsa, vardır bir düşüncesi. Bu düşüncenin bilmecesi senin kendine bağlamak, “Bak gebe bıraktın” diye oturup dizinde ağlamak, olayı nikah dairesinde noktalamak. Sana gelince; tercih senin. Ya prezervatif ya çocuk? Ya da bütün kızlara mavi boncuk.


Karım öylece yatıyor

33 yaşındayım. Karım 21 yaşında. Evliğimden çok mutsuzum. Çünkü ilişki bana zevk vermiyor. Karım hiçbir şey bilmiyor, öylece yatıyor. Ne yapacağım?

CEVAP Ay ne kadar güzel bir tablo çizdin değerli okurum. Usta sensin, sıva kolları. Eşinden bir seks tanrıçası yarat. Kendin pişir, kendin ye!!! İşe ilişkinin mutfağından başla. Yemeğin tuzu, suyu ya da tatlının şekeri dengeli olsun. Ayrıca neyi bilmesini istiyordun? Yani ilişkiden önce yarım saat seni odada sırtında mı dolaştırmalıydı? Varsayalım ki içgüdülerinden birini sana teklif etti ya da uyguladı. Ağır cezada mı yoksa asli cezada mı yargılayacaksın? Bu da bilinmez. Karın cahil diyelim, sen de tam cahilmişsin be okur! Gencecik kadının hocan mı olsun isterdin? Freud ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkek vardır’ demiş, formülü vermiş. Sorumluluğu da erkeklere yüklemiş!

Sevgilimin enerjisi bitmek bilmiyor

Erkek arkadaşım 22 yaşında. Ben 20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım çok istekli, bir dakika durmuyor. Aralıksız 12 kez ilişkiye giriyoruz. Ben artık yoruldum. Dayanacak gücüm yok artık. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Sevgili yavrum, dayanamazsın. Buna yangından mal kaçırma psikolojisi derler. Bu arkadaşın seni parçalamaya niyetlenmiş. Parçalama bedeninden çok senin ruhuna yönelik. Yarın bedenin de parçalanacak. Bu arabanın freni senin elinde olmalı. Ama fren sağlam değil. Adamın freni laçka. Eee başka bir arabanın da altında kalabilirsin. Ben delikanlıyı suçlamıyorum. Suçlu sensin, ayağa kalk. Adam seni bir gün öylece kapı önüne bırakıverirse beni hiç arama. Suç benden gitti. Hadi yavrum, için dışına çıkmasın.

* * * * * * * *

Nasıl söyleyeceğim?

17 yaşındayım, hiç kızla ilişkiye girmedim. 2 aydır kız arkadaşım var. Beni sevdiğini biliyorum. İlişkiye girmek istediğimi kıza nasıl söylerim? Bana yardımcı olun.

CEVAP Değerli okurum, olamam. 17 yaşındaki çocuğa yardım etme hakkına da, öyle bir vicdana da sahip değilim. Herkes okuluna giderken sen aklını kızlarla bozmuş, yoldan sapmışsın. Bu sapmanın önünü açmamı istiyorsun. Hadi bakalım, doğru okuluna.

Kız kalp krizi geçirmekten korkuyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşım var. Benimle ilişkiye girmiyor. Çünkü heyecandan kalp krizi geçireceğini düşünüyor. Ne desem onu ikna edemiyorum. Üstelik benden ayrıldı. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP Değerli okurum, neyine yardımcı olayım ki? Ne sordun da söyleyeyim. Böyle bir şarkı vardır. ‘Ne sordun da ne söyledim derdi beni yaktı da geçti’ gibi sözünde olduğu gibi sen de beni yıkıp geçtin. Çünkü ayrıldığınızda iş bitti. Ben bitmişe fetva vermiyorum. “Gelen ağam giden paşam” dersin olur biter.

Penisim küçük

16 yaşındayım, penisim 5 santim. Gerçekten kafayı yiyeceğim. Bana yol gösterin.

CEVAP Sevgili yavrum, kafayı yemeden önce annen, baban elinden tutsun, bir uzmana götürsünler. Tıbbın bunca ilerlediği dönemde önce teşhis sonra tedavi. Bir şeyler yapılacak, sen bu ülkeye yararlı biri olarak görevinin başında olacak, verimli vatandaş gibi yaşayıp gideceksin.

Çok sert davranıyor

18 yaşında kızım. Sevgilim çok birlikte olduk. Ama hâlâ çok sert. Benim canımı yakıyor. Onu bu durumdan nasıl kurtarabilirim?

CEVAP Sevgili okurum, tıpta umutsuz vakalar vardır. Bacak kangren olmuşsa ne yaparsın? Kesilir. Onun gibi bu kurtarma işleri senin görevin değil. Önce kendini kurtaracak. Benden söylemesi bu kadar. Başınız ağrımasın.

Arkadaş 7 kez boşalıyormuş

21 yaşındayım. Arkadaşım günde 7 kere boşalıyormuş. Ben niye bu kadar boşalamıyorum? Ancak 1 kez ilişkiye giriyorum, yetiyor. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, her şeyinle normalin. Arkadaşlarının sayısı 7’ymiş, 17’ymiş. Bunlar uçuk şeyler. Çoğunun erken boşalması vardır. Kulaklarını safsatalara tıka.

Erken boşalıyorum

21 yaşındayım. Çok kez ilişkiye girdim. Erken boşalma sorunum var. Mastürbasyon yaptığımda 1 dakika içinde boşalıyorum.

CEVAP Sevgili okurum, tedavisi var. Mastürbasyonu duraklayarak yap, biraz zamanı uzat. Değişik ilişkiler heyecan yüzünden erken boşalmayı tetikler. Sürekli bir partnerin varsa ve de tedavi olmak istersen o zaman yardım istersin.

Nasıl uzatabilirim?

20 yaşında, şişman bir erkeğim. Penisim 8 santim. Bu ileride sorun olur mu? Penisimin uzaması için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, kilon her zaman sorun oluşturacak. Şu anda yağlar 2 ya da 3 santim kasık yağını yutmuş durumda. Bak ona bile zararı var. Normal kiloya inersen penisin 10 santim olacak ve bu sana yetecek.

İsteğim bitmiyor

23 yaşındayım. Her gün ilişkiye girmeme rağmen her gün yeniden istiyorum. Bu cinsel istek bir türlü gitmiyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, her gün nasıl cinsel ilişki bu? Sen mastürbasyonu cinsel ilişki mi sayıyorsun? İkisi birbirinden farklı. Mastürbasyonsa ‘Gün aşırıya geç’ diyebilirim de. Cinsel ilişkin gerçekse yani bir kadınla oluyorsa, buna ne benim aklım ne de mantığım ‘evet’ diyor. Ortam, kadın, para, zaman. Yoksa sen evlisin de onu mu saklamaya çalışıyorsun?

Erken boşalmayı nasıl çözerim?

31 yaşında, 5 yıllık evliyim, erken boşalma. Doktora gittim, krem verdi. Önce iyiydi ama şimdi o da işe yaramıyor. İnternetteki teknikleri denedim, olmadı. Bu sorunu nasıl çözerim?

CEVAP Değerli okurum, hangi doktorluk işi internet çözüyor ki bunu çözsün. Yani fıtık ameliyatı yapıyor, diş çekiyor mu? Bu tür şarlatanların defterini kapatın. Bilimden ve uzmanından şaşmayın. Hem kanmayın hem de paranızı boşa saçmayın. Tedavisi var. Ama her yiğidin de yoğurt yiyiş tarzı var. O böyle yapmış, bu böyle yapmış bir şey diyemem. Ne demek istediğimi anladın sanıyorum.

Bir gecede 15 kez boşalmak mümkün mü?

Arkadaşım, gecede tam 15 kez boşaldığını söyledi. Acaba böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP Sevgili okurum, şaşırmış olabilir. Sayı saymasını bilemiyor olabilir. Ama biliyor da olabilir. Ne yapacaksın? Her zaman söylüyorum. İki tarafı da memnun eden tek ilişki en doğru olanıdır.

GÜNÜN SÖZÜ


Saygı yoksa sevgi olsa ne yazar. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder